Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Julia Roberts - Το ωροσκόπιο και η νέα της ταινία


Γεννήθηκε 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 28/10/1967 στην Atlanta της Georgia. Μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες ηθοποιούς με κασέ 25 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ταινία και μούσα της Lancome.



Το διάπλατο χαμόγελό της σε συνδυασμό με την πικάντικη ομορφιά της και την ερμηνευτική της αμεσότητα, την ανέβασαν στο βάθρο της επαγγελματικής καταξίωσης.

Το 1989 κερδίζει Χρυσή Σφαίρα Β' Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Ανθισμένες Μανόλιες», δίπλα στις βετεράνους Shirley MacLaine και Sally Field.

Ένα χρόνο αργότερα έρχεται η τεράστια επιτυχία του Pretty Woman στο πλευρό του Richard Gere, ταινία με συνολικές εισπράξεις 464 εκατομμύρια δολάρια.

Με το Pretty Woman, κέρδισε τη δεύτερη  Χρυσή της Σφαίρα αυτή τη φορά Α' γυναικείου ρόλου.



Έκτοτε έγινε περιζήτητη και η μία ταινία διαδέχονταν την άλλη, όλες με την ίδια επιτυχία, έχοντας αποφέρει πάνω από 2,4 δισεκατομμύρια δολάρια και προάγοντάς την ως μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς, όσον αναφορά το box office.

Το 2000 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Έριν Μπρόκοβιτς» η οποία της έφερε το πολυπόθητο Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, το 2001.



Ακολούθησαν κάποιες χλιαρές ταινίες όπως «Ο Μεξικάνος» στην οποία συμπρωταγωνίστησε με τον κολλητό της Brad Pitt και το 2011 «Η περίπτωση Larry Crowne» που σκηνοθέτησε ο Tom Hanks που ήταν και συμπρωταγωνιστής της.

Η Julia Roberts είναι πρώτη στον κατάλογο του περιοδικού «People» με τους «Ομορφότερους Ανθρώπους του Κόσμου». Συνολικά έχει εμφανιστεί στην ετήσια  ειδική έκδοση του περιοδικού 12 φορές!

Παντρεμένη από το 2002 με τον cameraman Daniel Moder, έχουν 3 παιδιά.

Η ηθοποιός που λατρεύει τα Ελληνικά νησιά, έχει καταλήξει στην Πάτμο την οποία επισκέφτηκε και το καλοκαίρι που πέρασε με την οικογένειά της, ψάχνοντας εναγωνίως να  αγοράσει ένα σπίτι στη Χώρα του νησιού.

Αυτό το διάστημα ετοιμάζεται για το ρόλο της κακιάς Βασίλισσας στην κινηματογραφική εκδοχή του γνωστού παραμυθιού «Η Χιονάτη και η 7 νάνοι» με κοστούμια και σκηνικά που φαίνονται παραμυθένια από μια σειρά φωτογραφιών, που δημοσιεύει το περιοδικό Entertainment Weekly.

H ταινία δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο. Τη Χιονάτη θα υποδυθεί η πανέμορφη και ταλαντούχα κόρη του Phil Collins, Lily.

Σκηνοθετεί ο Ινδός μάγος της εικόνας Tarsem Singh ενώ τα κοστούμια της Ρόμπερτς που κλέβουν την παράσταση είναι της βραβευμένης με Όσκαρ σχεδιάστριας του «Δράκουλα» Eiko Ishioka. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Μαρτίου 2012.

Η Roberts καλείται να αποδείξει μετά από χρόνια το ερμηνευτικό της ταλέντο απέναντι σε μια δύσκολη ανταγωνίστρια τη Charlize Theron, που υποδύεται τον ίδιο ρόλο σε μια πιο σκοτεινή εκδοχή της ίδια ταινίας, με τίτλο «Snow White and the Huntsman» που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ την 1η Ιουνίου.


Γεννημένη κάτω από την επιρροή του ζωδίου του Σκορπιού με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στο Λέοντα, η Roberts έχει αρκετή δύναμη, κυκλοθυμία και επιβλητικότητα, που συνδυάζει σε ένα εντυπωσιακό πακέτο.



Μπορεί ο Ποσειδώνας στον 5ο οίκο να της χαρίζει την καλλιτεχνική και ασταμάτητα δημιουργική της έκφραση και η Σελήνη στο Λέοντα να την καθιστά ακαταμάχητη στην ερμηνεία των ρόλων, αλλά χωρίς την εύνοια της τύχης, τα γεγονότα ίσως να μην είχαν τόσο μεγάλο εύρος.



Ο κυβερνήτης του μεσουρανήματος Άρης που βρίσκεται στον Αιγόκερω στον 6ο οίκο της εργασίας, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ήλιο και τρίγωνο με το Δία που κυβερνά τον 6ο οίκο της.

Θα ήταν λοιπόν απίθανο να μην αγγίξει τόσο σύντομα την επιτυχία, να μην καταξιωθεί όσο έχει καταξιωθεί και παράλληλα να μην έχει και αυτές τις τεράστιες οικονομικές απολαβές, εφόσον ο Ήλιος κυβερνά τον 2ο οίκο της (οικονομικά) και βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα φιλόδοξη και δραστήρια ιδιοσυγκρασία, που έχει μάθει να δουλεύει πολύ και ακούραστα, ξεπερνώντας τις εντάσεις που δημιουργούνται με πατήματα γάτας.



Το τετράγωνο του Άρη με τον Κρόνο αφορά στις προσωπικές της σχέσεις μέσα από τη δουλειά οι οποίες χαρακτηρίζονται από αρκετές εντάσεις, αλλά αφορά και τις σχέσεις της ζωής της που υπήρξαν ιδιαίτερα δύσκολες, με την επιπλέον επιβάρυνση της συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα.

Άλλωστε το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να υποδύεται τόσο αβίαστα ρόλους, ακριβώς γιατί δεν μπορεί να τους βιώσει όπως φαντάζεται.

Παρόλα αυτά, η Σελήνη στο Λέοντα κυβερνήτης του ωροσκόπου σε τρίγωνο με το Βόρειο Δεσμό στο μεσουράνημα, αποτελεί δεδομένη αυτοπεποίθηση, δράση και θέαμα, που τελικά καταχειροκροτείται.

Με τον Ποσειδώνα στον 5ο οίκο σίγουρα δεν θα άφηνε τα παιδιά της να μεγαλώνουν χωρίς αυτήν και αυτός είναι ο λόγος που τα τελευταία χρόνια δεν δόθηκε ολοκληρωτικά στις ταινίες και τις επιλογές αυτών.

Ήρθε όμως η ώρα της συνόδου Αφροδίτης – Πλούτωνα στην Παρθένο, να υποδυθεί την όμορφη κακιά βασίλισσα, που μέσα από τις απαντήσεις του μαγικού της καθρέφτη, θα προσπαθεί να εξαφανίσει την πανέμορφη Χιονάτη.

Όσο για την πρεμιέρα της ταινίας τον Μάρτιο του 2012, ο Άρης από την Παρθένο σε τρίγωνο με το γενέθλιο Άρη της θα φλερτάρει την επιτυχία, προλαβαίνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις από την ανταγωνιστική ταινία που ακολουθεί.

Με τη διελευστική Αφροδίτη απέναντι από τον Ερμή κυβερνήτη του 3ου της οίκου, θα επικοινωνήσει την ταινία με τόση μαεστρία, που μπορεί να σκιάσει και τα αριστουργηματικά κοστούμια που θα φοράει, με τη βοήθεια και του εξαγώνου Ήλιου – Πλούτωνα της ηλιακής της

επιστροφής.

Άλλωστε γυναίκες σαν την Julia Roberts δεν έχουν μάθει να γυρνάνε την πλάτη στη διαρκή πρόκληση, ειδικά όταν γνωρίζουν πως μπορεί να είναι καθοριστική για τη συνέχεια.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: