Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Πανσέληνος Ιουλίου 2011 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια


Στις 15/7 στις 9:40 το πρωί ώρα Ελλάδας, κορυφώνεται η Πανσέληνος του Ιουλίου, στις 22ο 27’ του Αιγόκερω, η οποία έχει φωτίσει αρκετές μέρες πριν τον ουρανό των συναισθημάτων και των γενικότερων καταστάσεων.
Τα ζώδια που θα ψάχνουν μέρος να κρύψουν το κεφάλι τους αλλά στρουθοκάμηλο style, είναι οι Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Κριοί του τρίτου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες εκεί.
Αντίθετα, οι Ιχθείς, Σκορπιοί, Ταύροι και Παρθένοι του 3ου επίσης δεκαήμερου και όσοι έχουν πλανήτες εκεί, εξορμούν προς μια δυναμική και άκρως ερωτική κατεύθυνση.
Όσοι δεν άκουσαν το όνομά τους, θα περιμένουν ως την επόμενη. Ως τότε, μπορούν να αφουγκραστούν τις καταστάσεις χαλαρά και χωρίς ιδιαίτερες αντηλιακές προφυλάξεις.
ΚΡΙΟΣ
Δεν σας χωράει το σπίτι, τη στιγμή που και οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες σας πετάνε έξω από την πόρτα. Μόνοι και αποδιωγμένοι σκέφτεστε κατά που να πάτε να αποφορτιστείτε από την ένταση, αφού έχουν μαζευτεί πολλά και εκείνο που δεν μαζεύεται είναι ο παρορμητισμός σας. Η ένταση της Πανσελήνου θα σας ωθήσει σε νευρικές συμπεριφορές, ενώ η λύση θα ήταν να σκεφτείτε πιο διαλλακτικά. Συζητήστε με τους ανωτέρους στη δουλειά, συνεργάτες και άτομα της οικογένειας για όσα σας απασχολούν, απολαμβάνοντας μερικά ουζάκια με μεζέδες δίπλα στη θάλασσα. Προτιμήστε να είναι βράδυ, γιατί οι πανάδες εμφανίζονται με τη συχνότητα των νεύρων σας.
ΤΑΥΡΟΣ
«Τι ωραία, τι καλά, σκίζει η βάρκα τα νερά» σκέφτεστε καθώς απολαμβάνετε τις ανέμελες στιγμές, ακόμα και αν δεν είστε στη μέση της θάλασσας. Η Πανσέληνος αυτή σας βρίσκει με ένα βιβλίο στο χέρι, με φιλοσοφική διάθεση, με νοσταλγία για διακοπές σε άλλη γη σε άλλα μέρη και γενικότερα σαν τους καλύτερους διαπραγματευτές των αναγκών σας, που είναι και πολλές. Είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, σαν ψαροντουφεκάδες που έχουν πληροφορία για τη θέση του ροφού. Ξεβραχώστε λοιπόν τις επιθυμίες σας και καλή χώνεψη.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Το ψυχολογικό σας κομμάτι χρειάζεται ένα γερό αέρισμα και εσείς ψάχνετε τρόπους για να το ανεμοβροντίσετε, με ταχύτητα ανέμου 8 μποφόρ. Σας απασχολούν και τα οικονομικά σας που γύρω από την Πανσέληνο μοιάζουν με ζόμπι που σας τρομοκρατούν. Παράλληλα, η ερωτική σας διάθεση είναι στο φόρτε της και όλα αυτά μαζί αποτελούν ένα cocktail δυναμίτη, που κατεβάζετε άσπρο πάτο. Η αυτοσυγκράτηση που πρέπει να δείξετε είναι μάλλον ένα ανέκδοτο που μετατρέπει στ’ αυτιά σας το φαλαινοθηρικό σε φανελοθηρικό.
Συγκεντρωθείτε στα απαραίτητα και αφήστε στην άκρη τα περιττά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κλείνεστε στο προστατευτικό σας καβούκι ακούγοντας ολημερίς το «Hide in your shell» των Super tramp, αλλά έτσι δεν θα κερδίσετε και πολλά. Η Πανσέληνος φωτίζει όλα εκείνα που σας μπαίνουν σαν αχινοί στις πατούσες και δεν μπορείτε να βγάλετε τα αγκάθια από το πονεμένο δέρμα σας. Σχέσεις με αγαπημένους αλλά και με συνεργάτες βρίσκονται σε προσωρινό συναγερμό και ψάχνετε να βρείτε τα λάθη ανάμεσα στα κοχύλια της απογοήτευσης. Πατήστε το stop στα θλιμμένα ακούσματα και προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις στο μαυροπίνακα, που θα αλλάξουν τη βαθμολογία υπέρ σας.
ΛΕΩΝ
Κι ενώ ονειρεύεστε μια ξαπλώστρα να αναπαύσετε το ταλαιπωρημένο σας κορμί, οι υποχρεώσεις αυξάνονται και ο εργασιακός σας χώρος δεν σας αφήνει να κρατήσετε λίγη άμμο στα χέρια σας. Η Πανσέληνος σας κουράζει σαν ηλεκτρική σκούπα που δεν ρουφάει καλά, με αποτέλεσμα να νιώθετε εξαντλημένοι. Από την άλλη, η αναζήτηση μιας χλιδάτης πολυτέλειας, είναι για εσάς το καλύτερο αφροδισιακό, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε ακόμα και στην πισίνα του tennis club, στο οποίο θα πληρώσετε την τσουχτερή είσοδο, αλλά θα ξορκίσετε την καυτή σας ανάγκη. Αν ήδη είστε σε διακοπές, κλείστε το τηλέφωνο και μην δείτε τα mail σας, για να μην πανσεληνιαστείτε απότομα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το μάτι σας κοιτάζει τριγύρω σαν εκπαιδευμένου λογιστή, που ανακαλύπτει τα λάθη σε φορολογική δήλωση. Αισθάνεστε πλήρεις, με διάθεση για φλερτ, αν είστε μόνοι και με διάθεση full ερωτική, αν είστε με τους συντρόφους σας. Η Πανσέληνος σας κάνει δοτικούς απέναντι στα παιδιά, στους αγαπημένους, αλλά και στις δραστηριότητές σας. Οποιαδήποτε παρεξήγηση μπορεί να βρει τη λύση της γύρω από μια φωτιά υπό το φως της Πανσελήνου, αρκεί να μην σας ζητήσουν να καθίσετε κατάχαμα, παρέα με τα ανεπιθύμητα έντομα του καλοκαιριού. Ακόμα και με ψάθα, την απόλαυση την έχετε σίγουρη.
ΖΥΓΟΣ
Καταπιέζεστε από παντού, νιώθοντας να μυρίζετε ναφθαλίνη, όταν οι άλλοι μοσχοβολούν αντηλιακό καρύδας. Προβλήματα στο σπίτι και στις σχέσεις, σας επιβαρύνουν σαν 10 κιλά καρπούζι στους ώμους σε μια τεράστια ανηφόρα και τον ήλιο να σας βαράει αδυσώπητα.
Η Πανσέληνος σας δημιουργεί συναισθηματικές εκρήξεις, αλλά δεν είναι ώρα για επανάσταση. Ακόμα και αν όλα τα βλέπετε μαύρα, βγάλτε τα ροζ γυαλιά σας και προσπαθήστε να χρωματίσετε τις καταστάσεις με διπλωματία και γλυκύτητα, που θα βρείτε στα συναισθηματικά αξεσουάρ σας. Μην σκοντάφτετε σε βράχους, εκεί που μπορείτε να ξαποστάσετε πάνω τους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προβάλλετε το κεντρί σας σαν ολοκαίνουργιο τατουάζ, χρησιμοποιώντας το σαν δίχτυ που θα τσιμπήσει το ψάρι. Επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς, μαζεύετε τις ευκαιρίες τη μία μετά την άλλη, ώσπου να χορτάσετε. Οι δημόσιες σχέσεις σας γοητεύουν τους πάντες, κάτω από μία Πανσέληνο που σας προσφέρεται σαν το καλύτερο μέσο επίτευξης.
Ωστόσο, προσέξτε τα λόγια και τις κινήσεις σας γιατί το δηλητήριο μπορεί -έστω και κατά λάθος- να εκτοξευτεί στους ανυποψίαστους συνδιαλεγόμενους. Ευκαιρία να οργανώσετε τις τέλειες διακοπές και αν είστε ήδη, να τις απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αισιόδοξη και φευγάτη φύση σας, θα εστιαστεί γύρω από την Πανσέληνο στις πηγές των εσόδων σας, που σημαίνει πως θα κοιτάτε το πορτοφόλι σας με το ύφος του skroutz, που μυρίζεται αμέσως κάθε Magica De Spell. Αν χρωστάτε, έχετε ευκαιρίες να ελαφρώσετε από κάποια χρέη και αν σας χρωστούν, έχετε επίσης ευκαιρία να ελαφρώσετε από τις απολαβές που θα έχετε. Οι σχέσεις σας θα πάρουν τη μορφή σιροπιασμένου παγωτού, αφού θα έχετε την ανάγκη να τις καταβροχθίσετε απολαμβάνοντας τις κτήσεις σας.
Φορτώστε με λαχούρια τη βαλίτσα, κάντε ένα shopping therapy με τις εκπτώσεις και απολαύστε την Πανσέληνο με ύφος μεγιστάνα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην προκαλείτε τη σφίγγες που σας περιτριγυρίζουν με νευρικές κινήσεις οργής, ακόμα και αν σας εκνευρίζουν, λες και είστε οι μόνοι στον πλανήτη.
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας φτάσει στα όριά σας και θα χρειαστεί να είστε προμηθευμένοι με καταπραϋντικές αλοιφές, αφού τα τσιμπήματα δύσκολα θα τα γλιτώσετε.
Από τη δική σας διάθεση εξαρτώνται όλα και σε όσους τομείς, που δυσκολεύεστε να βρείτε μια άκρη. Ανανεώστε την ψυχολογία σας και προβείτε σε αλλαγές ανανέωσης. Αν μέσα σας είστε στεγνοί, όσα mochitos και αν πιείτε, δεν θα ξεδιψάσετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τάσεις περίσκεψης σας βρίσκει η πανσέληνος σαν μεγάλους συνθέτες, που σκίζουν παρτιτούρες με σκοπό την μεγαλειώδη έμπνευση. Η τάση απομόνωσης, έστω και πρόσκαιρη, σας δίνει την ευκαιρία να διαχωρίσετε το παρόν από το παρελθόν, κοιτώντας μόνο το μέλλον.
Χρυσή ευκαιρία για να απαλλαγείτε από την πληθώρα των γεγονότων που σας στριμώχνουν, σαν συνωστισμός στο paradise της Μυκόνου. Μαζεύετε τα κουβαδάκια σας προς άλλη παραλία, όπου μπορείτε να διαγράψετε χαλαρά μερικά νούμερα από το κινητό σας, βάζοντας σε μόνιμη προτεραιότητα κάποια άλλα. Εν ολίγοις, αν μπουχτίσατε με το πεπόνι, αναζητήστε τα σύκα.
ΙΧΘΕΙΣ
«Σαν μαγεμένο το μυαλό σας τριγυρίζει» αλλά τα μάγια λύνονται και με την παρέα φίλων, αναζητάτε καθημερινές βουτιές, σε θάλασσες λύτρωσης. Η Πανσέληνος σας δείχνει με το δάχτυλο το φιλικό σας περιβάλλοΣύνδεσμοςν, το οποίο θέλετε να ξεχορταριάσετε για να διαμορφώσετε έναν καινούργιο κήπο με αυτόματο πότισμα και όχι με επίπονες διαδικασίες. Αλλάζετε στόχους και στρέφεστε σε πιο ρεαλιστικές επιδιώξεις, έχοντας τη στήριξη έμπιστων προσώπων, που δεν σας πετάνε επίτηδες το frisbee, εκεί που δεν μπορείτε να το φτάσετε. Βουτήξτε άφοβα και από ψηλά.
Δημοσιευμένο στο http://www.astrology.gr/

1 σχόλιο:

~reflection~ είπε...

ΖΥΓΟΣ

Καταπιέζεστε από παντού, νιώθοντας να μυρίζετε ναφθαλίνη, όταν οι άλλοι μοσχοβολούν αντηλιακό καρύδας. Προβλήματα στο σπίτι και στις σχέσεις, σας επιβαρύνουν σαν 10 κιλά καρπούζι στους ώμους σε μια τεράστια ανηφόρα και τον ήλιο να σας βαράει αδυσώπητα.

Η Πανσέληνος σας δημιουργεί συναισθηματικές εκρήξεις, αλλά δεν είναι ώρα για επανάσταση. Ακόμα και αν όλα τα βλέπετε μαύρα, βγάλτε τα ροζ γυαλιά σας και προσπαθήστε να χρωματίσετε τις καταστάσεις με διπλωματία και γλυκύτητα, που θα βρείτε στα συναισθηματικά αξεσουάρ σας. Μην σκοντάφτετε σε βράχους, εκεί που μπορείτε να ξαποστάσετε πάνω τους.


ΟΥΦ... τωρα τα καταλαβα ΟΛΑ...

ουφ...

η ΣΕΛΗΝΗ εφτεγε ε?...

γαμωτο!....
δε θα την τύχω σε καποιο ΔιαΓαλαξιακο μου Σεργιανι?..

ή θα την κανω να.... μ'ερωτευτει...
ή θα γινω κι εγω....... ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ!...

φιλιααααααααααααααααααααααααααα