Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Αστρολογική επιρροή στις εκλογές Οκτωβρίου 2009 και η διάρκειά της.

Κι ενώ η φωτιά στο πολιτικό σκηνικό όλο και φουντώνει, το ίδιο συμβαίνει και στο αστρολογικό, το οποίο αναμένεται πύρινο και σαρωτικό, ειδικά μέσα στον Οκτώβριο.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός πως αυτές οι εκλογές διεξάγονται μέσα σε αστρολογική κόλαση, η οποία θα συνεχίσει να υπάρχει αμείωτη έως και το πρώτο εξάμηνο του 2010.

Στις 15,16 και 17 του μήνα, πραγματοποιείται η αντίθεση Κρόνου – Ουρανού στον άξονα Ιχθύων Παρθένου στις 24 μοίρες, μία εκρηκτική όψη που είχε επαναληφθεί τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2008, φέροντας τα βίαια γεγονότα στην Αθήνα.


Στις 4/10 ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο Κρόνος θα έχει προχωρήσει στις 27 μοίρες των Ιχθύων και ήδη θα έχει δυσμενή επιρροή με τον Πλούτωνα, από τις 0 μοίρες του Αιγόκερου.

Ολο αυτό το δραματικό σκηνικό θα ξεδιπλώνεται με αποκορύφωμα τις 28 Μαίου 2010 όπου ο Ουρανός θα μπει στο ζώδιο του Κριού και θα σχηματίσει ΤΑΥ τετράγωνο με Κρόνο και Πλούτωνα και με συμμετοχή του Δία, που θα συμβάλλει στην υπερβολή αυτού του τετραγώνου.

Ας μην ξεχνάμε πως στο ωροσκόπιο της Ελλάδας υπάρχει ακριβέστατο τετράγωνο Δία – Πλούτωνα από τις 6 μοίρες Αιγόκερου – Κριού αντίστοιχα.


Πρόκειται για μία πολεμική κατάσταση όπου οι εξεγέρσεις, το επαναστατικό αίσθημα, η ωμή βιαιότητα, οι τρομοκρατικές επιθέσεις και η οργή, δεν θα μπορέσουν να συρρικνωθούν μέσα μας, αλλά ξεχύνονται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση που θα προβάλλει πίεση, εξαπάτηση, ανικανότητα και ψέμα.

Είναι φανερό πως όποιος κυβερνήσει θα πρέπει να επιδείξει τόλμη, γενναιότητα, βαθιές τομές και σίγουρα αλλαγή του τωρινού πολιτικού γίγνεσθαι.

Η αστρολογική όψη που θριαμβεύει μεσίστια, απαιτεί λύτρωση και αποδέσμευση, από κάθε κατεστημένη αρχή.

Οι αλλαγές θα μοιάζουν με καλογυαλισμένο σπαθί στον Ηλιο εκτυφλωτικής λάμψης, δίνοντας μια μεγάλη ευκαιρία για ξεριζωμό και ολοκληρωτική καταστροφή, όλων όσων έχουν βαλτώσει τις κοινωνικές δομές και την οικονομική ανάπτυξη.


Δυστυχώς όχι ειρηνικά, αλλά με τη σύγκρουση που επιφέρει η συσσώρευση και το κουκούλωμα βασικών αξιών και της καθημερινής, αλλά και της παγκόσμιας ζωής.

Οτιδήποτε θέμα έχει σχέση με την εξωτερική πολιτική και εδώ αλλά και στον κόσμο, θα διεκδικηθεί ανελέητα διεκδικώντας άμεση λύση.

Ο τομέας της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και της διασφάλισης της υγείας, θα φέρει ημικρανίες σε πολλούς και αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να μετριάσει την ενόχληση αυτή, χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Οι κοσμικοί νόμοι είναι σπουδαίοι και σε όλη την ιστορία έχουμε δει, πως ουδείς και τίποτα δεν γλιτώνει από τα νύχια της επανάστασης, όταν η συνήθεια τα διατηρεί προστατευμένα μεν, αλλά άχρηστα δε, ακόμα και να ξύσουν.

Ολο αυτό το σκηνικό έχει να πει ένα και μόνο πράγμα.

Καλύτερα ένα ταλαιπωρημένο λιοντάρι, παρά ένα κουρνιασμένο κοτόπουλο.


Κατερίνα Σαλωνίκη



4 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα σας
καθε εμποδιο σε καλο
αν ειναι να βελτιωθει η κατασταση,ας βελτιωθει με συγκρουσεις :)
καλο ΠΣΚ

Giota Houliara είπε...

εδω ταλαιπωρημενο λιονταρι...
με κουκουλα και ετοιμο για εξεγερση..

Ανώνυμος είπε...

Ακομα μια αναρτηση μεγαλειο!

Φιλια φθινοπωρινα με
ενα touch πρωτοβροχι!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλησπέρα αγαπητοί Laplace, Γιώτα, Fanny Banny,

Και μη χειρότερα.