Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Πανσέληνος Ιουλίου 2009 με συνοδεία έκλειψης Σελήνης


Την Τρίτη 7/7 στις 12.21 το μεσημέρι, υποδεχόμαστε την πανσέληνο του Ιουλίου στις 15 μοίρες του Αιγόκερου με συνοδεία έκλειψης Σελήνης (παρασκιάς).

Η επιρροή της έκλειψης έχει ήδη αρχίσει από τις 23/6 και θα διαρκέσει έως την επόμενη έκλειψη Ηλίου στις 22/7.

Η πιο χαρακτηριστική όψη της πανσελήνου είναι το ακριβέστατο τετράγωνο του Αρη από τον Ταύρο με τη σύνοδο Δία – Ποσειδώνα στον Υδροχόο στις 26 μοίρες των ζωδίων και το παράλληλο εξάγωνό του με τον Ουρανό στους Ιχθείς, πάλι στις 26 μοίρες.
Επίσης χαρακτηριστικές είναι οι αρμονικές όψεις Ηλιου και Σελήνης με τον Κρόνο.
Μία πολύ θετική επιρροή, στην οποία συμμετέχει το ζώδιο του Καρκίνου που διογκώνει την ευαισθησία, χωρίς να φέρνει απελπισία.

Η έκλειψη αυτή είναι εναρκτήριο σάλπισμα για ένα θορυβώδες καλοκαίρι, αφού έχουμε άλλη μία έκλειψη Σελήνης και στις 6/8.

Η συναισθηματική φόρτιση μέσα στο ήδη συναισθηματικό καλοκαιρινό κλίμα, θα είναι ιδιαίτερη για όλους, περισσότερο για Ταύρους, Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς του 3ου δεκαήμερου, που ο πεισματικός και ανυποχώρητος Αρης θα δώσει τάσεις υπερβολής και ουτοπίας, με αποτέλεσμα εκεί που άλλοι θα απολαμβάνουν το παγωμένο cocktail τους, εσείς θα μετράτε τα αγκάθια του αχινού και όχι στα πόδια σας.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου δεκαήμερου που δέχονται την επιρροή φρεσκοσερβιρισμένη, θα είναι ή του ύψους ή του βάθους, ανάλογα με το υπόλοιπο ωροσκόπιο. Το σίγουρο είναι πως και το ύψος και το βάθος θα είναι πολύ μεγάλα.
Οι μεν αποφύγετε να τσακιστείτε, οι δε να βαλτώσετε.

Ζυγοί και Κριοί του 2ου δεκαήμερου καλό θα ήταν χωρίς καπέλο και αντιηλιακό με δείκτη προστασίας 100, να μην επιχειρήσετε όχι μόνο την έκθεση στον Ηλιο, αλλά οποιαδήποτε άλλη. «Κλείστε το στόμα και αράξτε στο στρώμα» χωρίς άτσαλες σκέψεις και κινήσεις, ειδάλλως δάκρυ και κορόμηλο ένα πράγμα.

Ιχθείς, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες των 2ου και 3ου δεκαήμερου, βαρεθήκατε να ακούτε τη λέξη υπομονή, αλλά επιδείξτε λίγη ακόμη.
Αν σας παρηγορεί, αυτή η πανσέληνος δεν θα φέρει επιπλέον ένταση, αντίθετα μάλιστα θα σας προσφέρει διαστήματα καθυσηχάσματος και ευκαιρίες για σκέψη και αναδιοργάνωση.

Γενικότερα το τετράγωνο του Αρη με τον Ποσειδώνα και το σιγοντάρισμα του Δία και του Ουρανού μπορεί να μας κάνει όλους να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν η αιθέρια καλογυμνασμένη ύπαρξη που κοιτάζουμε, είναι Αφρικανικής καταγωγής, ή απλά έχει πολλή μελανίνη!

10 σχόλια:

Laplace είπε...

Γενικότερα το τετράγωνο του Αρη με τον Ποσειδώνα και το σιγοντάρισμα του Δία και του Ουρανού μπορεί να μας κάνει όλους να μην μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν η αιθέρια καλογυμνασμένη ύπαρξη που κοιτάζουμε, είναι Αφρικανικής καταγωγής, ή απλά έχει πολλή μελανίνη!


χαχαχαχα τελειοοοοοοοοοοο!χαχαχα

καλο ΠΣΚ να εχετε!καλες βουτιες αν πατε για μπανια!

Marouli είπε...

Καλα που μου το ειπατε για να μην σηκωσω ουτε το τλεφωνο εκεινη την μερα γτ δεν μπορω αλλα δακρυα..

Γιωτα είπε...

Και πανσεληνος και εκλειψη και.... τα μυαλα στα καγκελα.Δηλαδη, να μην βγω καθολου απο το σπιτι τον ιουλιο; Αν ειναι να απολαμβανω το cocktail μου και να φοβαμαι μηπως μου ερθει η ουτοπια ως 'υπερβολικη' κεραμιδα στο κεφαλι.... ....... οχι, ευχαριστω δεν θα παρω. Αχ, εμεις τα λιονταρια τι τραβαμε;Και οχι τιποτ'αλλο, προχωραμε κοιτωντας συνεχεια ψηλα,ενω οι αχινοι παραμονευουν. ΑΑΑΑΟΥΤΣΣΣΣΣ! μολις πατησα εναν. the gossip girl

Ανώνυμος είπε...

Μου αρεσε πολυ η αναρτηση!
Η φωτο επισης με τρελα!

Ασχετο αλλα τα παπουτσια μου
βαλαν νερα!!
Ακομα βρεχει non-stop!

Ανώνυμος είπε...

11/7/1951 με ωροσκόπο στις 28:42 του Σκορπιού
η έκλειψη αυτή τσακίζει τα πάντα???
8/7 υπάρχει ένα νομικό θέμα πολύ σοβαρό, θα έχει αρνητική εξέλιξη???
Όποιος μπορεί να δώσει μία εκτίμηση θα σας ήμουν ευγνώμων!!!

Γιωτα είπε...

Αν γνωρισεις καποιον που σου αρεσει λιγες μερες πριν τη πανσεληνο πρεπει να φοβασαι οτι θα σου βγει μαπα το καρπουζι;

καψοραχη είπε...

Γιωτα...
διαλεγεις το καρπουζι...το φερνεις διπλα στο αυτι σου...το ζουπας λιγο να δεις αν κανει κρακ παχιο...το χτυπας λιγο με το δακτυλο..και αν ο κτυπος ειναι "γεματος" το αγοραζεις!

τωρα για το φεγγαρι δεν εχω ακουσει κατι γλυκεια μου...λες?

Γιωτα the gossip girl είπε...

Kαρπουζι απο τα μερη σου κι ας ειναι και μαπα; μπα.... ευχαριστω. δεν θα παρω. θα προτιμησω το παλιο καλο δοκιμασμενο καρπουζι μου απο τα καλλιτεχνικα... γεια σου ρε καψοραχη απαιχτη.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Ανώνυμε,

Στείλε την ώρα γέννησης και τον τόπο στο mail μας, simmoria@gmail.com και θα σου απαντήσουμε εκεί.
Βασικά χρειαζόμαστε το mail σου για να σου απαντήσουμε ιδιωτικά.

Καλημέρα και πάλι.

Laplace είπε...

εμενα κ πολλα ψαρακια-τοξοτακια-παρθενακια: ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΕ...