Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Γάμος Μανωλίδου - Γεωργιάδη με αστρολογικά κουφέτα


Τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στο ναό Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, στις 8.00 το βράδυ θα γίνει ο γάμος της «Ευγενίας Μανωλίδου» και του «Αδωνι Γεωργιάδη».

Κουμπάρος θα είναι ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ «Γιώργος Καρατζαφέρης».
Πραγματοποιείται την 1η μέρα του ζωδίου του Καρκίνου στο θερινό ηλιοστάσιο, στην μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, ένα καλά μελετημένο πανηγύρι (με την καλή έννοια) αφού θα είναι και ανοικτός!
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κ. Μανωλίδου διαλέχτηκε αυτή η ημερομηνία διότι θεωρείται πως οι γάμοι στα ζώδια του Ταύρου και του Καρκίνου, είναι οι πιο σταθεροί και μακρόβιοι.

Η «Ευγενία Μανωλίδου» γεννήθηκε στις 27/2/1975 στις 6.30 το πρωί, Ιχθείς με ωροσκόπο Υδροχόο και Σελήνη στην Παρθένο και ο «Αδωνις Γεωργιάδης» γεννήθηκε στις 6/11/1972 στις 6.00 το πρωί, Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στον Σκορπιό!

Το τρίγωνο του Ηλιου τους και η Σελήνη του σε τρίγωνο με τον Ηλιο της, δείχνουν μια αρμονική επαφή σε όλα τα επίπεδα, αποτελώντας το χρυσό χαρτί της συναστρίας τους. Επιπλέον ο Ηλιος κυβερνά τον 7ο οίκο της, δηλαδή τον γάμο.
Ο Δίας του είναι σε εξάγωνο με τον Ηλιο της αγαπημένης του, αλλά και ο δικός της, ακόμα και αν δεν σχηματίζει όψη, είναι σε φιλικότατη θέση με τον Ηλιο και την Σελήνη του αγαπημένου της.
Επίσης τη συγκατάθεσή του δίνει και ο Κρόνος εκείνης από τον Καρκίνο, σε τρίγωνο με τον Ηλιο και τη Σελήνη του.
Ο κυβερνήτης του 7ου οίκου του η Αφροδίτη, βρίσκεται στο Ζυγό κι εκεί η κ. Μανωλίδου έχει τον Πλούτωνά της.
Αυτό είναι ένα βαρύ φορτίο για τον κ. Γεωργιάδη, που ίσως σημάνει μία μεταμόρφωση μέσα στο γάμο του γι αυτόν, από την πιο ευχάριστη, έως και την πιο δυσάρεστη.

Η αντίθεση της Αφροδίτης τους, και το τετράγωνο του Ερμή τους, μπορεί να μην είναι μία παραπάνω ανθοδέσμη στους γύρω κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, αλλά δεν είναι και για αποθάρρυνση, αφού μέσα από τις διαφορετικές τους απόψεις, μπορεί να βγει κάτι εποικοδομητικό σύμφωνα με την υπόλοιπη συναστρία, αν καταφέρουν να συνεργαστούν αρμονικά.
Το ζευγάρι αυτό είναι δεμένο και εναρμονισμένο αστρολογικά, έχοντας και δύο σημαντικές κοινές όψεις.
Εκείνος έχει σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα στο Ζυγό κι εκείνη αντίθεση στον άξονα Κριού – Ζυγού.
Εκείνος έχει σύνοδο Αρη – Ουρανού κι εκείνη τετράγωνο. Ο Αρης δε, βρίσκεται στον 12ο οίκο τους.
Πρόκειται για δύο μαγνητικές φυσιογνωμίες που επιβάλλονται εύκολα στο περιβάλλον τους με όψεις που χαρακτηρίζονται «μοιραίες».
Όμως η όψη τετραγώνου μεταξύ του Αρη του ενός με τον Αρη του άλλου, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού είναι το πιο επικίνδυνο σημείο αυτής της γενικά πολύ καλής συναστρίας.
Αυτή η όψη δημιουργεί μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ τους, καθιστώντας δύσκολη κάθε είδους συνεργασία.
Μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτική ατμόσφαιρα, ειδικά αν η κατάσταση ξεφύγει, δεν μπορεί να μαζευτεί εύκολα.
Η όψη που δέχεται ο καθένας ξεχωριστά από τον Ουρανό, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την υπάρχουσα κατάσταση.

Την ημέρα και ώρα που θα παντρευτούν, η Σελήνη θα είναι σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Ηλιο, στο ζώδιο του Καρκίνου.
Ο Ουρανός σχηματίζει όψη με τη γενέθλια αντίθεση Δία – Σελήνης της κ. Μανωλίδου, σε σύνοδο με το Δία και αντίθεση με τη Σελήνης της, δίνοντας τη χροιά του πρωτοποριακού γάμου, με τάσεις υπερβολής, νευρικότητας και απροόπτων...
Επίσης ο Δίας πάνω στον ωροσκόπο της, δωρίζει τις ευεργετικές του ευχές για την ημέρα αυτή, υποσχόμενος μία καλή συμβίωση.
Ο Κρόνος από την Παρθένο είναι σε εξάγωνο με τον Ηλιο και τη Σελήνη του κ. Γεωργιάδη θέτοντας γερά θεμέλια, προσθέτοντας κατά κάποιο τρόπο και τη δική του ευλογία.

Με την είσοδο του Δία στους Ιχθείς και όλη την επόμενη χρονιά, θα ζήσουν ένα αποκορύφωμα στην ευτυχισμένη πορεία τους.
Μετέπειτα προβλέψεις φυσικά δεν κάνουμε, ειδικά μια τέτοια στιγμή.
Ας είναι καλά κι ευτυχισμένοι με διάρκεια σε αυτή την ευτυχία, που δείχνουν να βιώνουν।

Θανάσης Ματσώτας - Κατερίνα Σαλωνίκη

45 σχόλια:

Skouliki είπε...

δεν τρελαινομαι για αυτο το ζευγαρι αλλα οκ ..ευχομαι να ειναι παντα ευτυχισμενοι

Laplace είπε...

καλησπερες!
φοβερη αναρτηση ρε παιδια!
δεν ξερω γιατι,αλλα ενθουσιαζομαι με τετοιες αστροαναλυσεις :)

βασικα απο οτι εχω παρατηρησει οι καλυτερες ημερομηνιες για γαμο ειναι ή στο ζωδιο του καρκινου ή αιγοκερου ή ιχθυ...

ειδικα αυτοι που γινονται στις ημερες που εχει γεννεθλια ο αιγοκερος κρατανε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..

ο «Αδωνις Γεωργιάδης» γεννήθηκε στις 6/11/1972 στις 6.00 το πρωί, Σκορπιός με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στον Σκορπιό!

πωπω τι λετε ρε παιδια!!!

ειχα μπλεξει(ακομα με πρηζει) με μια σκορπινα με σκορπιο κ σκορπιο κ αφροδιτη τοξοτη και ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!!!

Απο τους πιο κτητικους ανθρωπους που εχω γνωρισει,ζηλευε ακομα κ στην tv αν εβλεπα καμια γυναικα,λες κ ειμαι κανας μπραντ πιτ κ με θελαν ολες(ελεος δηλαδη).τσακωνοταν με αλλες γυναικες σε μπαρ κ καφετεριες αν πχ κοιτουσαν καπου (αυτη νομιζε οτι κοιτουσαν εμενα κλπ).ΗΜΑΡΤΟΝ...

θα φαει πολυ καταπιεση η ψαρινα μετα τον γαμο κ εχει κ ωροσκοπο υδροχοο κ δεν θα την παλεψει...να μου το θυμηθειτε..

μακαρι να κρατησει για παντα παντως..τους το ευχομαι

καλο βραδυ

καψοραχη είπε...

ΦΤΟΥ! θα λειπω!!!!κριμα!και ελεγα να παω!!!!


οπως καταλαβατε τους συμπαθω σαν κατι κρυα πρωινα του χειμωνα που πρεπει να σηκωθεις να πας δουλεια!
αλλα επειδη δεν ειμαι κακος ανθρωπος και επειδη κατα βαθος ειναι αξια η κυρια(δεν ειναι λιγο να κοιμασαι με τον Αδωνι!!!!)αντε..οτι θελουν ας το παθουν...

τερμα γιατι δοκιμαζομαι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Laplace έχεις πλάκα! Το αστρολογικό όμως δεν το χεις και άστο βρε παιδάκι μου γιατί τα λες τόσο ωραία που θα μας κάνεις να ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε.
Οι Ιχθείς μπορεί να γουστάρουν γάμο Ιχθύ - για τους δικούς τους λόγους - αλλά αν ο ψαρογάμος φημίζεται για την σταθερότητα του... εγώ φημίζομαι για τον μπακλαβά μου! :-)


Ο Ουρανός της κυρίας Μανωλίδου πάνω στον Ωροσκόπο του κυρίου Γεωργιάδη
(οι οποίοι δέχονται τρομερή υποστήριξη με το εξάγωνο που τους κάνει τώρα ο κυβερνήτης τους Πλούτωνας)
σίγουρα τον έχει εντυπωσιάσει και του έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του, βγάζοντας τον προς τα έξω πιο προκλητικά, πιο "εκκεντρικά". Αν βλέπω καλά, η πιο στενή όψη στη συναστρία τους είναι το τρίγωνο Αφροδίτης της – Ποσειδώνα του (σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της) κι αυτή χρωματίζει και "κρατάει" την όψη που κάνει ο Πλούτωνας της και στις δύο Αφροδίτες - pas mal!
Ο Άρης της κυρίας Μανωλίδου είναι σούπερ ντούπερ (πάνω στην Απόλυτη Έξαρση του και όσο "περίεργο" και αν φαίνεται με την πρώτη ματιά, και από οίκο είναι καλά τοποθετημένος αφού βρίσκεται στην Τριπλότητα του) και "αξιοποιεί" στο έπακρο την αντίθεση Σελήνης – Δία που αυτή την εποχή είναι φουλ ενεργοποιημένη από τον διελαύνοντα Ουρανό και την απογειώνει επαγγελματικά (Δίας κυβερνήτης Μεσουρανήματος και Σελήνη = δημοφιλία, πόσο μάλλον όταν βρίσκεται στον 7ο).
Η χειμωνιάτικη ηλιακή έκλειψη έγινε ακριβώς πάνω στο Μεσουράνημα του κυρίου Γεωργιάδη ενώ η αμέσως προηγούμενη Πανσέληνος τσίγκλησε ταυτόχρονα τον Ωροσκόπο του και το Μεσοδιάστημα Ήλιος/Δίας (=καλοτυχία, αφθονία, επιτυχία) της κυρίας Μανωλίδου. Κι από μόνη της αυτή η εμπλοκή (Ωροσκόπος = Ήλιος/Δίας) δεν "μαρτυράει" ότι οι άνθρωποι την καταβρίσκουν;
Άντε και στα δικά μας οι ελεύθερες! :-) :-) :-) :-)

gogo-girl

magika de spell είπε...

Είναι ελπιδοφόρο που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να αντέξουν και να διαχειριστούν με επιτυχία έναν τύπο Σκορπιό με ωροσκόπο Σκορπιό και σελήνη στο Σκορπιό !!! (κρύος ιδρώτας με λούζει.....)

Χαρά στο κουράγιο της !
Μπράβο στην Ευγενία, άντε να ζήσουν τα παιδιά.

Υ.Γ. Αν είναι να πάει όντως καλά ο γαμός όπως καταλαβαίνω από την ωραία ανάλυση που κάνατε θα το καταλάβουμε αν πάει πάλι να κάτσει κανένα πουλί στο κεφάλι του κουμπάρου!!!

Laplace είπε...

gogo-girl η οπως τελοσπαντων σε λενε..

γραφω: βασικα απο οτι εχω παρατηρησει οι καλυτερες ημερομηνιες για γαμο ειναι ή στο ζωδιο του καρκινου ή αιγοκερου ή ιχθυ...


ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ δεν σημαινει οτι ΞΕΡΩ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και μιλω βαση αυτης ή οτι ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΓΑΜΟΙ..
ειδικα για γαμοιχθυ εννοουσα οτι ειναι μεσα στην αγαπη,την αλληλοεκτιμηση κλπ....

δεν εγραψα πουθενα οτι ξερω αστρολογια,αν ηξερα δεν θα εμπαινα εδω μεσα για να μαθω...παντα γραφω βαση οσων ΕΧΩ ΔΕΙ να συμβαινουν..

μην με πριζεις λοιπον πρωι πρωι γιατι εχω κ δουλειες

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλημέρα σε όλους!

Go-go girl,
Πολύ καλή η ανάλυσή σου για τα προσωπικά τους ωροσκόπια, αλλά μην ξεχνάς τη σύνοδο Αρη - Ουρανού του Γεωργιάδη στο Ζυγό και στον 12ο οίκο!
Αυτή η όψη θα του δημιουργεί πάντα προβλήματα, ας μην τα αναφέρουμε τώρα.
Ο Laplace όντως ουδέποτε ισχυρίστηκε πως γνωρίζει αστρολογία, ωστόσο μπορεί αναφαίρετα να λέει την εμπειρική του γνώμη.
Και με την εποικοδομητική ευκαιρία που δόθηκε, θέλουμε να επισημάνουμε πως αυτό το blog άρχισε με άλλο σκοπό, μεταξύ μας και ούτε καν δηλωμένο στο google.
Επειτα αποφασίσαμε να το αναπτύξουμε με όσες γνώσεις έχουμε, αλλά με κύριο συστατικό το χιούμορ και την ελεύθερη γραφή των αναγνωστών.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να είναι σοβαροφανές, αλλά σοβαρό σε σχέση με αυτό που εκτιμάμε πως γνωρίζουμε και έχουμε μελετήσει.
Σας ευχαριστούμε, και...

Καψοράχη,

4 μποφόρ αύριο, Φύγαμε!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά Laplace, μην τσιτώνεις.
gogo με λένε και είμαι καλά.
Μαθηματικός είσαι; Χάιρω πολύ!
Επειδή βαριέμαι να γράφω αλλά σας διαβάζω καθημερινά θεώρησα οτι έχεις χιούμορ, μάλλον όμως το πρωινό στη δουλειά είναι δύσκολο και με τόση ζέστη όλοι θα θέλαμε να είμαστε αλλού...
Επειδή έχεις γράψει οτι είσαι Ψαράκι καταλαβαίνω οτι τα χίλια καλά θα ήθελες να είναι στο ζώδιο μας (ναι, "μας") αλλά κλασικά αστρολογικά αυτό που είπε η κυρία Μανωλίδου είναι το "σωστό" - Ταύροι και Καρκίνοι γάμοι είναι οι καλύτεροι για όποιον θέλει να κάνει οικογένεια και να πάει μακριά η βαλίτσα. Τα υπόλοιπα είναι κατά περίπτωση και είναι πραγματικά πάρα πολύ χρήσιμα για τις στατιστικές μας αλλά με όλα "τα σέα και τα μέα" τους γιατί αλλιώς συμπεράσματα δεν βγαίνουν.
Και, δεν είναι προσβολή να μην ξέρει κάποιος αστρολογία, αυτό μας έλειπε δα! Έκαστος στο είδος του και όλοι από κάπου αρχίσαμε (και αν μου επιτρέπεις, "ο πιο καλός ο μαθητής" μαθαίνει από τα λάθη, τα δικά του και των άλλων, και επιδιώκει να γίνεται διάλογος - αλλιώς αποστηθίζει όσα μπορεί και μένει εκεί). Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξαναδείς πιο cool, να αφήσεις τις πρίζες για τα βύσματα και "πάλι φίλοι"!

gogo-girl

καψοραχη είπε...

go-go girl!!! κουραγιο!

αστροπαιδο! που τα ειδες τα 4?
7 πρωι-6 βραδυ δινει αλλα χαλαλι!
αραντεβου λοιπον! χε χε!

CHI είπε...

Και μένα μου αρέσουν οι αναλύσεις συναστριών.
Το συγκεκριμένο ζευγάρι παρόλο που αγαπιέται πολύ, μου φαίνεται υπερφίαλο και ματαιόδοξο.
Πράγματι πολύ βαρύ οι 3 φωτοδότες να είναι στον Σκορπιό, αλλά από ότι διαβάζω, έχουν πολλά κοινά.
Πέρα από τη γνώμη που έχω γι αυτούς την όχι καλύτερη, πιστεύω πως ο γάμος αυτός έχει νόημα και αστρολογικό αλλά και γενικότερο.

zoyzoy είπε...

Πιστεύω και'γω ότι είναι μια καλή ημερομινία για γάμο και τους εύχομαι τα καλύτερα αλλά αυτός ο Αδωνις πολύ μαυρίλα με τόσο Σκορπιό δεν θα ήθελα ούτε φίλο!
Χαράς τα κουράγια της να τον αντέξει!
Ανε και στα δικά σας οι λεύτερες-οι!!

Laplace είπε...

gogo καλησπερα!

χαχα αμεσως το επιασες...
Oντως το πρωινό ξύπνημα κ η ζέστη φταινε αλλα γενικοτερα αν δω ειρωνιες τρελαινομαι..μαλλον δεν καταλαβα καλα :)

εγω προσωπικά δεν θα ηθελα πουθενα ετσι οπως εχει γινει ο 'γαμος' αλλα αν με το ζορι με εβαζαν,θα επέλεγα στο ζωδιο του αιγόκερου

απλα γιατι οι γαμοι στις ημερομηνιες που εχουν γεννεθλια οι αιγοκεροι εχω δει οτι ειναι σταθεροι,δεν το εγραψα επειδη 'με βολεύει ΄οπως ισως θεωρησες

για γαμους καρκινους δεν ξερω.δεν θα παιζει πολυ γκρινια?χαχα αλλα ναι κ οσους εχω δει να παντρευονται αυτες τις ημερομηνιες,καλα τα πανε..

μου γραφεις: Ελπίζω κάποια στιγμή να το ξαναδείς πιο cool, να αφήσεις τις πρίζες για τα βύσματα και "πάλι φίλοι"!

εννοειται gogo,δεν τρεχει κατι!!
δεν υπαρχει κανενα προβλημα :)))

Υ.Γ. καλησπερα σε ολους κ ειδικα στην astrocat :)

Υ.Γ.2 αρε καψοραχη...καθε μερα με δικαιωνεις κ περισσοτερο για το οτι θεωρω πολυ ρηχες τις λιονταρινες..
ουτε 10 λεπτα δεν μπορω μαζι τους...

καψοραχη είπε...

Γιωταααα! τρεχα μας περασαν για πισινες!

Γιώτα είπε...

Εμένα μου αρέσει αυτό το ζεύγος και χαίρομαι να τους βλέπω μόνο ως ζέυγος το τονίζω.
Μόλις εκείνη κάνει την εκπομπή της (ας μην την πω) και εκείνος αφρίζει υπερασπιζόμενος τα πάτρια δίκαια, είναι ανυπόφοροι.
Ας είναι καλά οι άνθρωποι όμως.

Laplace και Καψοράχη τι πάθατε βρε?
Νερό με φωτιά τι να σου κάνει όμως.
Εμείς καιγόμαστε και τα νερά μας σβήνουν.
(Καλοπροαίρετα το λέω Laplacaco) ζωδιακής χάρης!

Φιλιά σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Laplace καλε μου,

ρωτησες τις Λιονταρινες αν μπορουν
και αυτες μαζι σου?

καψοραχη είπε...

Γιωτακι καλο μου!εγω οσο ευκολα θυμωνω τοσο ευκολα το ξεχνω! εχω καρδια ψωμακι ζυμωτο και αφρατο! φιλακια!

Laplace είπε...

fanny-banny ρωτησα...
μην ξαναασχοληθεις μαζι μου σε παρακαλω..

fanny-banny είπε...

Laplace οπως ρωτησες
απαντησα..

Και ουδεποτε ειχα την προθεση
να ασχοληθω μαζι σου..

μην κοπλιμενταρεις τον
εαυτο σου!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν σας ενδιαφέρει, το τεύχος του Ζ&Ζ που θα παίζει στα περίπτερα από Δευτέρα 22/6ου, έχει από τους Άρχο και Ριζόπουλο πλήρη παρουσίαση, με αναλύσεις των 2 ωροσκοπίων χωριστά, με ανάλυση της συναστρίας, με ανάλυση του σύνθετου, με ανάλυση της ημέρας του γάμου, καθώς και ανάλυση της συναστρίας που βασίζεται στον συνδυασμό του αστρικού ζωδιακού με τον τροπικό.
Από ό,τι διάβασα, και παρά την αβρή και ευγενική τοποθέτηση και των 2 αστρολόγων, κάποια πραγματάκια διαφαίνονται και από έναν που δεν γνωρίζει καθόλου αστρολογία....

Δ. Μ.

Ανώνυμος είπε...

>>> Την ημέρα και ώρα που θα παντρευτούν, η Σελήνη θα είναι σε ακριβέστατη σύνοδο με τον Ηλιο, στο ζώδιο του Καρκίνου.

Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι ό,τι ξεκινάει την ώρα της Πανσελήνου και ειδικά οι γάμοι, πάει κατά διαβόλου;

Γιατί έχω την εντύπωση ότι καλά πάει ό,τι ξεκινάει στο Τρίγωνο ή στο Εξάγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο, αλλά ποτέ στη Σύνοδο ή στην Αντίθεση;

Πρέπει να ξαναδιαβάσω τα παλιά μου βιβλία, ή να διδαχτώ από δω από σας τους "μέντορες"...

Ανώνυμος είπε...

Ποιά Νέα Σελήνη;;; Την ώρα του γάμου η Σελήνη θα είναι πίσω από τον Ήλιο, πάει ντουγρού για το κάψιμο της, το απόλυτο σκοτάδι...
Ως τις 8:11 μ.μ. ειναι κενή πορείας! Ο κυβερνήτης του Ωροσκόπου αναδρομος, ο Ωροσκόπος ούτε μια υποστηριξη δεν βλεπω να δεχεται, και το καλυτερότερο η αντίθεση Ήλιου-Πλούτωνα βέβαια. Το δίδυμο Αρης-Αφροδιτη σχηματιζουν 135άρα με τον Πλουτωνα, ακριβείας 45άρα με τον Ηλιο, και μη χειρότερα.


gogo-girl

Ανώνυμος είπε...

στον Δ.Μ ακα ΖΖ

πρόσεχε μεγάλε τα μπερδέματα τροπικού αστρικού... τις παράπλευρες απώλειες, τις ασύμμετρες απειλές των προφεσόρων σου... μη βρεθείς εσύ, ο γάμος του καραγκιόζη, και οι ίδιοι οι προφεσόροι σου διδάκτορες πανεπιστημίου τστστσ... προ εκπλήξεων...

Ανώνυμος είπε...

"Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
στον Δ.Μ ακα ΖΖ
πρόσεχε μεγάλε τα μπερδέματα τροπικού αστρικού... τις παράπλευρες απώλειες, τις ασύμμετρες απειλές των προφεσόρων σου... μη βρεθείς εσύ, ο γάμος του καραγκιόζη, και οι ίδιοι οι προφεσόροι σου διδάκτορες πανεπιστημίου τστστσ... προ εκπλήξεων..."

Το ενδιαφέρον σου με συγκινεί ιδιαίτερα :)
Θα λάβω υπόψιν τις συμβουλές σου αν και οι εκπλήξεις (αρνητικές/θετικές) αποτελούν θεμελιώδες συστατικό της καθημερινότητάς μου.
Βοήθειά μας...
Δ. Μ.

John Bardopoulos είπε...

Επειδή είδα ένα πραγματικό ενδιαφέρον από πολλούς και πιστεύω ότι μια και αύριο γίνεται η τέλεση του Γάμου τους. Και ενδιαφέρει πολλούς η μεταξύ τους σχέση. Αποφάσισα, να σας δώσω και την τυπική σχέση συναστρίας της οικοθεσιας τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι Συμμορίτες μας. αφήνω απείραχτους τους αγγλικούς όρους.
Ελπίζω να σας αρέσει και επί την ευκαιρία να δώσω και εγώ τις ολόθερμες ευχές μου για την οικογενειακή και προσωπική ευημερία τους στην κοινή τους, πια πορεία στην ζωή

Birth Data 'Αδωνις Γεωργιάδςη
Natal Chart
6 Nov 1972
6:00:00 AM
EET -02:00:00
Athens
Greece
23e43'00
37n58'00
Geocentric
Tropical
Placidus
True Node

Planet Positions

Sun 13z 50' Scorpio
Moon 15z 02' Scorpio
Mercury 07z 00' Sagittarius
Venus 07z 32' Libra
Mars 23z 33' Libra
Jupiter 05z 52' Capricorn
Saturn 19z 32' Gemini Retrograde
Uranus 20z 15' Libra
Neptune 04z 12' Sagittarius
Pluto 03z 24' Libra
Moon's North Node 18z 58' Capricorn Retrograde
Ascendant 01z 44' Scorpio
Midheaven 06z 47' Leo

House Cusps

1 01z 44' Scorpio
2 00z 14' Sagittarius
3 02z 23' Capricorn
4 06z 47' Aquarius
5 09z 42' Pisces
6 08z 09' Aries
7 01z 44' Taurus
8 00z 14' Gemini
9 02z 23' Cancer
10 06z 47' Leo
11 09z 42' Virgo
12 08z 09' Libra



Birth Data Ευγενία Μανωλίδου
Natal Chart
27 Feb 1975
6:30:00 AM
EET -02:00:00
Athens
Greece
23e43'00
37n58'00
Geocentric
Tropical
Placidus
True Node

Planet Positions

Sun 07z 57' Pisces
Moon 24z 13' Virgo
Mercury 12z 00' Aquarius
Venus 04z 39' Aries
Mars 26z 57' Capricorn
Jupiter 25z 18' Pisces
Saturn 12z 09' Cancer Retrograde
Uranus 02z 16' Scorpio Retrograde
Neptune 11z 43' Sagittarius
Pluto 08z 40' Libra Retrograde
Moon's North Node 05z 12' Sagittarius Retrograde
Ascendant 24z 41' Aquarius
Midheaven 09z 17' Sagittarius

House Cusps

1 24z 41' Aquarius
2 10z 40' Aries
3 14z 25' Taurus
4 09z 17' Gemini
5 00z 56' Cancer
6 23z 54' Cancer
7 24z 41' Leo
8 10z 40' Libra
9 14z 25' Scorpio
10 09z 17' Sagittarius
11 00z 56' Capricorn
12 23z 54' Capricorn
τελος 1 απο 3

John Bardopoulos είπε...

'Αδωνις Gevrgiadhs and Ευγενία Manolidou
Qualities and Elements
'Αδωνις's strongest Quality is Cardinal and Ευγενία's strongest Quality is Mutable
Μια σχέση ανάμεσα σε Παρορμητικές και Μεταβλητές προσωπικότητες είναι γενικά καλή, μια και οι δύο σας απολαμβάνετε την αλλαγή και την ποικιλία. Ο 'Αδωνις έχει ένα πρωτοπόρο πνεύμα και του αρέσει να εγκαινιάζει καινούργια πράγματα, ενώ η Ευγενία είναι πολύ προσαρμοστική. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν ανάμεσά σας, όμως, αν η Ευγενία είναι αμελής και στερείται κινήτρων ή αν ο 'Αδωνις προσπαθήσει να εξουσιάσει ή να την χειραγωγήσει.

'Αδωνις's strongest Element is Air and Ευγενία's strongest Element is Fire
Σχέσεις ανάμεσα σε προσωπικότητες της Φωτιάς και του Αέρα σπάνια είναι άτονες. Η Ευγενία είναι ενθουσιώδης και φιλόδοξη και ο 'Αδωνις λατρεύει τις ιδέες. Μαζί ανταλλάσσετε σχέδια και απόψεις, εξαπτόμενοι από τις πιθανότητες. Και οι δύο είστε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα και να κάνετε αλλαγές. Προβλήματα μπορούν να εμφανιστούν ανάμεσά σας, όμως, από έλλειψη πρακτικότητας.
τελος 2 απο 4

John Bardopoulos είπε...

'Αδωνις's Houses κ’ Ευγενία's Planets in your Houses

Her Sun is in your 5th House
Ζήτω η καλή ζωή! Διασκεδάζετε μαζί και μαθαίνετε γρήγορα το πώς θα κάνετε ο ένας τον άλλο χαρούμενο. Νιώθετε καλά ο ένας με τον άλλο. Η Ευγενία μπορεί να ξεκλειδώσει τις πύλες του ταλέντου σας και να σας οδηγήσει το δρόμο της αυτο-ανακάλυψης. Τα παιδιά μπορεί να είναι ένα σημαντικό κομμάτι της σχέσης σας.
Her Moon is in your 11th House
Να ένα άτομο που μπορείτε να νιώσετε κοντά και να την αποκαλείτε φίλη. Εκείνη διαισθητικά συντονίζεται με τις ανάγκες σας και αρέσκεται στο να περνά χρόνο μαζί σας. Είναι πολύ πιθανό να γνωρίσατε ο ένας τον άλλο σε μία κοινωνική εκδήλωση ή μέσω ενός κοινού σας φίλου. Αυτή πρόθυμα σας υποστηρίζει όσον αφορά τις φιλοδοξίες σας και τους στόχους σας στη ζωή.
Her Mercury is in your 4th House
Το σπίτι και τα οικογενειακά θέματα αναφέρονται πολύ στις συζητήσεις σας με την Ευγενία.Τα θέματα των συζητήσεών σας εκτείνονται από το τί συμβαίνει με τα μέλη των οικογενειών σας μέχρι τα πράγματα που χρειάζονται να γίνουν γύρω από το σπίτι. Νιώθετε χαλαρωμένοι στην παρουσία της Ευγενία και το να μιλάτε για τα παλιά είναι εύκολο. Αυτή μπορεί να κατέχει γνώσεις γύρω από τα κτηματομεσιτικά και τα περιουσιακά θέματα.
Her Venus is in your 6th House
Εκείνη είναι πραγματικά υποστηρικτική για εσάς και μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλά με τον εαυτό σας γύρω από τομείς που μερικές φορές νιώθετε αδυναμία ή ανασφάλεια. Αυτή αρέσκεται στο να σας βοηθάει με τις καθημερινές σας ασχολίες ή με επαγγελματικά ζητήματα. Η υπερβολικές καταχρήσεις των καλών πραγμάτων στη ζωή μπορεί να έχει επιζήμια αποτελέσματα στην υγεία και των δύο σας – πρέπει να έχετε ένα μέτρο, όταν ξέρετε ότι αυτό είναι απαραίτητο.
Her Mars is in your 3rd House
Η επικοινωνία αναμεταξύ σας είναι άμεση και ειλικρινής. Δεν υπάρχει θέμα αποφυγής των δύσκολων συζητήσεων ανάμεσά σας. Η Ευγενία είναι ένας εξαιρετικός άσπονδος φίλος για εσάς. Να ένας άνθρωπος που δεν φοβάται να σας πεί ακριβώς αυτό που έχει στο μυαλό της, άσχετα από τις συνέπειες. Ένα είναι σίγουρο: μαζί της ξέρετε ακριβώς πού πατάτε.
Her Jupiter is in your 5th House
Οι δύο σας διασκεδάζετε πολύ μαζί. Αυτή σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε πράγματα που της αρέσουν γιατί ξέρει ότι θα αρέσουν και σε εσάς. Η ρομαντική και η σεξουαλική ζωή σας είναι επίσης πολύ εύκολη και φυσική. Ελκύεστε πάρα πολύ ο ένας από τον άλλο και νιώθετε χαρούμενοι και ασφαλείς ο ένας στην αγκαλιά του άλλου. Η Ευγενία τρέφει μεγάλη αγάπη και στοργή για εσάς.

..............

John Bardopoulos είπε...

........

Her Saturn is in your 9th House
Όταν το καλοσκεφτείτε, μήπως τελικά εσείς και η Ευγενία δεν έχετε τις ίδιες απόψεις για τη ζωή; Για εσάς, οι απόψεις της είναι κάπως συντηρητικές, ακόμη και άκαμπτες. Εκείνη μπορεί να μην εγκρίνει τις πνευματικές ή φιλοσοφικές σας ιδέες και, αν δεν προσέξετε, θα κάνει το πάν για να τις διακωμωδήσει ή να τις γελοιοποιήσει. Τα ταξίδια μαζί δεν είναι δίχως προβλήματα.
Her Uranus is in your 1st House
Nιώθετε συγκλονισμένοι; Μπορεί να οφείλεται στην σχέση σας με την Ευγενία. Αυτή είναι ένα πρόσωπο στη ζωή σας που πράγματικά ξέρει πώς να σας κάνει να νιώθετε ζωντανός . Αυτή είναι πάντα γεμάτη από εκπλήξεις και συχνά η ανάγκη της για διέγερση είναι μεταδοτική και σε εσάς. Να περιμένετε το αναπάντεχο και δέστε τη ζώνη ασφαλείας σας – σας περιμένει μια αξέχαστη εμπειρία.
Her Neptune is in your 2nd House
Μάλλον δεν είναι και τόσο καλή ιδέα να έχετε οικονομικές δοσοληψίες με την Ευγενία, εκτός κι αν δεν σας ενδιαφέρουν και τόσο τα χρήματα γενικά. Εκείνη τείνει να είναι ονειροπόλα και μηχανορράφος όσον αφορά τα χρήματα. Εκείνη μπορεί να έχει ή όχι μια επιρρέπεια σε απατηλά πράγματα, αλλά σίγουρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα υποσκάψει την οικονομική σας ασφάλεια.
Her Pluto is in your 12th House
Πρέπει να προσέχετε στις δοσοληψίες σας με την Ευγενία – μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος λόγω του ότι αυτή μπορεί να εργάζεται πίσω από την πλάτη σας και να σας πληγώσει με κάποιον τρόπο. Ο,τιδήποτε και να κάνετε, μην την προδώσετε, γιατί έτσι θα δημιουργήσετε μία ισχυρή εχθρό.
Her Moon's North Node is in your 2nd House
Μέσα από τις ιδέες και τις πράξεις της σας μαθαίνει την αξία του χρήματος και των περιουσιακών στοιχείων.
Her Ascendant is in your 4th House
H Ευγενία νιώθει σαν στο σπίτι της στο σπίτι σας και με την οικογένειά σας. Μπορείτε εύκολα να κάνετε σπιτικό μαζί και να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον που θα αντανακλά και τις δύο προσωπικότητές σας.
Her Midheaven is in your 2nd House
Οι οικονομικές φιλοδοξίες που έχετε δεν είναι καθόλου διαφορετικές από αυτές της Ευγενία. Εκείνη εκτιμά το πώς χειρίζεστε τα χρήματα και την στάση που κρατάτε απέναντι στα υλικά αγαθά. Είναι πιθανό να επενδύσετε σ’ ένα επαγγελματικό έργο στο οποίο εκείνη είναι αναμεμιγμένη.
.................

John Bardopoulos είπε...

.......

Ευγενία's Houses κ’ 'Αδωνις's Planets in your Houses

His Sun is in your 9th House
Ο 'Αδωνις είναι σαν ένας πνευματικός φάρος για εσάς, αφυπνίζοντας τους πιο εσωτερικούς σας πόθους και συνοδεύοντάς σας στο δρόμο της αυτο-ανακάλυψης. Μαθαίνετε από αυτόν και σαν πραγματικός δάσκαλος μαθαίνει από εσάς περισσότερα απ’ ότι συνειδητοποιείτε. Ο 'Αδωνις θα μπορούσε να είναι ένας μέντορας ή σύμβουλος. Τα υπερατλαντικά ταξίδια μπορεί να είναι ένα ειδικό χαρακτηριστικό της σχέσης σας.
His Moon is in your 9th House
Μπορεί να αρχίσετε να αμφισβητείτε την κατανόησή σας γύρω από τον κόσμο λόγω του 'Αδωνις. Μέσω αυτού καταλαβαίνετε ότι οι πεποιθήσεις σας και τα πιστεύω της οικογένειάς σας έχουν τη θέση τους, μα υπάρχουν και άλλες θεωρήσεις που είναι το ίδιο έγκυρες. Ανακαλύπτετε ότι δίχως θρησκευτική και φιλοσοφική ανοχή οι προσωπικές και οι κοινωνικές σχέσεις έχουν ελάχιστη πιθανότητα επιβίωσης.
His Mercury is in your 10th House
Αυτός φαίνεται να γνωρίζει τί θέλετε να πετύχετε στη ζωή σας – σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Είναι παραπάνω από πρόθυμος να σας βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί. Εκείνος μπορεί να σας συμβουλέψει για την καριέρα σας ή να σας φέρει σε επαφή με σημαντικούς και με επιρροή ανθρώπους.
His Venus is in your 8th House
Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να επιλύσετε, σχετικά με τους κοινούς σας πόρους και τα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό να θέσετε κάποιες κατευθυντήριες γραμμές στα έξοδά σας και να αποφύγετε ενέργειες και επενδύσεις υψηλού ρίσκου. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτός μπορεί να σας βοηθήσει να αποδεχθείτε τους πιο μύχιους φόβους και τα άγχη σας.
His Mars is in your 8th House
Αν υπάρχει κάποιο πράγμα στη σχέση σας για το οποίο πρέπει να μαλώσετε, τότε αυτό είναι το χρήμα! Καταλαβαίνετε με τον δύσκολο τρόπο τί σημαίνει το να μοιράζεστε. Μπορεί να υπάρχουν ζημίες, ιδίως αν και οι δύο είστε απερίσκεπτοι.
His Jupiter is in your 11th House
Μπορεί να μην μπορέσετε να βρείτε καλύτερο φίλο από τον 'Αδωνις. Είναι πιστός, έμπιστος και γεναιόδωρος. Στην κυριολεξία νιώθετε να λάμπετε εσωτερικά όταν εκείνος σας τηλεφωνεί ή μπαίνει στο δωμάτιο. Αυτός σας ενθαρρύνει να ακολουθήσετε τα όνειρά σας και είναι υποστηρικτικός με πολλούς τρόπους, ακόμη και οικονομικά, αν αυτό απαιτείται.
........

John Bardopoulos είπε...

.......

His Saturn is in your 4th House
Το να ζήσετε μαζί και αρμονικά ίσως να μην είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Εκείνος δίνει το βάρος του στο σπίτι. Θεωρεί ότι εκείνος θα πρέπει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων, ακόμη κι όταν αυτό δεν του ζητείται ή απαιτείται. Η σχέση του με την οικογένειά σας μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο θα μπορούσε να είναι.
His Uranus is in your 8th House
Μάλλον δεν είναι καλή κίνηση να κάνετε επιχείρηση ή μια κοινή οικονομική συμφωνία με τον 'Αδωνις, γιατί τα πάντα μπορεί να συμβούν – και θα συμβούν – κάτι που μπορεί να μην είναι της αρεσκείας σας. Υπάρχει η πιθανότητα να υπάρξουν ξαφνικές απώλειες και αναπάντεχες αναποδιές.
His Neptune is in your 9th House
Ο 'Αδωνις μπορεί να εμφανίζεται στα μάτια σας ως ένα υπέροχο και πνευματικό πλάσμα. Μπορεί να φαίνεται ότι έχει απίστευτη φιλοσοφική και ακαδημαϊκή γνώση – και αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, μέχρις ενός σημείου. Όμως, ας είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας – υπάρχουν πολλοί ψεύτικοι προφήτες στον κόσμο, δεν χρειάζεται και άλλος ένας! Προσέξτε να μην αποπλανηθείτε – χρησιμοποιείστε την λογική σας και ακούστε τα προαισθήματά σας όταν αναλογίζεστε την εγκυρότητα των απόψεών του.
His Pluto is in your 7th House
Να είστε πολύ σίγουροι ότι όντως θέλετε μια σχέση με τον 'Αδωνις . Υπάρχουν ζητήματα δύναμης και ελέγχου ανάμεσά σας, με εκείνον να θέλει να κατέχει όλον τον έλεγχο. Μπορεί να έλκεστε από αυτόν λόγω μιας κρυφής δύναμης, από την οποία δεν θα είναι καθόλου εύκολο να ξεφύγετε.
His Moon's North Node is in your 12th House
Μέσα από τις ιδέες και τις πράξεις του σας μαθαίνει την αξία του να βγαίνετε έξω κάποιες φορές, για να ανακτήσετε την αυτοκυριαρχία σας.
His Ascendant is in your 8th House
Όταν χρειάζεστε μια βοήθεια για να φωτίσετε τις βαθύτερες όψεις του νού σας, τότε ο 'Αδωνις είναι αυτό που επιζητάτε. Έχει την διορατικότητα που για σας είναι σημαντική.
His Midheaven is in your 6th House
Το είδος της δουλειάς που κάνετε μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο 'Αδωνις για καριέρα. Εμπνέεται με το να σας βλέπει να κάνετε αυτό που κάνετε. Μπορείτε να τον εφοδιάσετε με τα απαραίτητα προσόντα που χρειάζεται για να πάει μπροστά.
ΤΕΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

άσε τα συνοικέσια για κανάν άλλο και με το μπαρντόν βρε Μπαρδόπουλε, εσύ έχεις παρουσιάσει τόσο εκλεκτό έργο στις τόσες πολλές και φοβερής ποιότητας αστρολογίας ιστοσελίδες που έχεις... για την τιμή του χρυσού, του χοιρινού κ.α. άσε και τίποτα για μας τους άσχετους...

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ.

Θα προτείναμε αν έχετε να πείτε κάτι για πρόσωπα,πράγματα και καταστάσεις στον αστρολογικό χώρο, να τις λέγατε επώνυμα γιατί αυτό θα έδινε αξία και στις παραθέσεις σας αλλά και σε εσάς.
Εμείς και άλλοι πάντα λέμε επώνυμα την άποψή μας είτε αρέσει είτε όχι γιατί πιστεύουμε πως όποιος δεν τολμάει να υποστηρίξει το σχόλιό του επώνυμα, δεν διαχωρίζεται από το κύκλωμα που θέλει να πολεμήσει και φυσικά συνεχίζει να αποτελεί μέρος του.

John Bardopoulos είπε...

Από τις 3 το πρωί και μετά, που είναι η ώρα GMT είναι γνωστό ότι βγαίνουν οι βρικόλακες της αστρολογίας. Ευτυχώς τους πολεμάει και η Ορθόδοξη Θρησκεία μας. Μάλιστα, είναι κατά την προσφιλή τους τακτική ανώνυμοι. Προσωπικά, εγώ, σε άτομα που ντρέπονται για την ύπαρξη τους δεν πρόκειται να τους δώσω άξια. Αν έχουν το θάρρος, και αυτό που λένε, τσαμπουκά, να υπογράφουν τις απόψεις τους. γιατί πως έχει την απαίτηση κάποιος που είναι θρασύδειλος, να σεβαστούμε, ανάλογες απόψεις που και ο συγγραφέας τους ντρέπεται για αυτές. εμείς γιατί πρέπει να τους δώσουμε άξια;
Γιάννης Μπαρδόπουλος

Ανώνυμος είπε...

έλα καλή αρχή.. σ' όλα μέσα πέσατε...

όχι ότι έγινε σε Νέα Σελήνη... μπα...

"Καλώς ήταν υπολογισμένο αλλά ο γαμπρός λογάριασε χωρίς την Γιάννα. Αν ήξερε ο 'Αδωνις οτι την ημέρα του γάμου του η οικογένεια Αγγελοπούλου θα αποφάσιζε να κλείσει το μαγαζί και οτι θα ακολουθούσε 24ωρη απεργία με συνέπεια να μην δείξει τον γάμο live κανένας, τότε ίσως να το είχε προγραμματίσει διαφορετικά."
http://www.zougla.gr/news.php?id=48205

Ανώνυμος είπε...

[B]NZBsRus.com[/B]
No More Laggin Downloads Using NZB Files You Can Rapidly Find Movies, PC Games, MP3s, Applications & Download Them at Accelerated Speeds

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup Search[/B][/URL]

Ανώνυμος είπε...

Predilection casinos? verify this unversed [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] coerce and tergiversate online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also boot the pail our up to the minute [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] manage at http://freecasinogames2010.webs.com and sketch power be realized to memoirs knick-knack !
another adscititious [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] surroundings is www.ttittancasino.com , pro german gamblers, time unrestrained online casino bonus.

Ανώνυμος είπε...

curb in the work of all to possession this without convey or bail [url=http://www.casinoapart.com]casino[/url] perk at the pre-eminent [url=http://www.casinoapart.com]online casino[/url] advise with 10's of … la methodology [url=http://www.casinoapart.com]online casinos[/url]. actions [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-roulette.html]roulette[/url], [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-slots.html]slots[/url] and [url=http://www.casinoapart.com/articles/play-baccarat.html]baccarat[/url] at this [url=http://www.casinoapart.com/articles/no-deposit-casinos.html]no conclude a around make clear down down casino[/url] , www.casinoapart.com
the finest [url=http://de.casinoapart.com]casino[/url] with a emplacement UK, german and all to the world. so in title of the cork [url=http://es.casinoapart.com]casino en linea[/url] baulk us now.

Ανώνυμος είπε...

It isn't hard at all to start making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat seo tools[/URL], You are far from alone if you have no clue about blackhat marketing. Blackhat marketing uses alternative or misunderstood methods to build an income online.

Ανώνυμος είπε...

Hiya everyone, nifty forum I find It incredibly helpful & it has helped me out a lot
I hope to give something back & aid other users like this board has helped me

_________________
[url=http://iphoneusers.com]cydia unlock[/url]

Ανώνυμος είπε...

Greetings im fresh here. I came upon this site I have found It absolutely useful & its helped me so much. I hope to contribute & help other users like its helped me.

Cheers, See Ya Later.

Ανώνυμος είπε...

So the other day my friend on XboxLive "TrumphyKiddo" was using a modded controller that shot really fast...like...I mean...machine gun fast, all the semi-automatic rifles and pistols. He told me to go to www.RapidFireMods.com and I just placed an order with them, so, I was just wondering what you guys think of them. I think the product will be amazing and my friend absolutely loves it but rubs it in my face...anyways, the site is www.rapidfiremods.com , thx!

[URL=http://www.RapidFireMods.com][B]call of duty[/B][/URL]

Ανώνυμος είπε...

Finally the future of safe smoking is here! It looks, feels & tasts like a real cigarette but it's not a traditional cigarette. It's called an e cig People who already have experienced this incredible smokeless device are amazed by it's performance which contains No Tar,Ash,Odor or Secondhand Smoke.

[URL=http://www.electroniccig.com][B]electronic cigarettes[/B][/URL]

Ανώνυμος είπε...

What's Happening i'm new on here. I came upon this board I have found It extremely accommodating and it's helped me alot. I hope to give something back & assist others like its helped me.

Thank You, Catch You About.

Ανώνυμος είπε...

Hello i am fresh to this. I came accross this chat board I find It amply accommodating & its helped me out tons. I should be able to give something back and support others like its helped me.

Thank's, Catch You Around.

Ανώνυμος είπε...

What's Up all, fantastic website I have found It amply accommodating and it has helped me alot
I hope to give something back and support other people like this forum has helped me

Ανώνυμος είπε...

Aloha i'm fresh to this, I hit upon this chat board I find It vastly accommodating and its helped me out loads. I hope to give something back and aid other users like it has helped me.

Cheers, See You Later