Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Dancing wth the stars 3 - Ο ημιτελικός και η αποχώρηση της Λάουρα Νάργες


Ο χθεσινός ημιτελικός μας ταξίδεψε σε αγαπημένες μελωδίες στο δεύτερο μέρος, όπου η Σελήνη στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου σε σύνοδο με τον Ήλιο, και τους Άρη και Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, ανέδειξε το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς. Η αλήθεια είναι πως όχι μόνο το ανέδειξε, αλλά το απογείωσε κιόλας, όπως θα δούμε παρακάτω. 
Στο πρώτο μέρος ο Ηλίας Βρεττός χόρεψε μια όμορφη rumba και οι Λάουρα Νάργες και Ντορέττα Παπαδημητρίου χόρεψαν quickstep έναν δύσκολο χορό, τον οποίο κατάφερε να απογειώσει για άλλη μια φορά η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με τη βοήθεια της ευφυούς χορογραφίας του παρτενέρ της. 
Παρακάμπτοντας την εμφάνιση της Παρθένου Αγγελικής Ηλιάδη με τη διαφήμιση του γιουροβιζινιακού τραγουδιού της, φτάνουμε στο δεύτερο μέρος του διαγωνισμού, ελπίζοντας να ανταμειφθούμε για την περίπου μία πληκτική ώρα. 

Τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε free style χορούς με 3 τραγούδια από διάσημα musicalH Λιονταρίνα Λάουρα Νάργες χόρεψε το «Mamma mia», σε μια αδιάφορη και άτολμη χορογραφία, ενώ όπως είπαν και οι κριτές, ήταν από τις κατώτερες εμφανίσεις της.«Mamma mia» αναφωνούσαμε και εμείς καθώς τα δάκρυα έτρεχαν απαρηγόρητα, όπως τα Ελληνικά της. 
Ο Παρθένος Ηλία Βρεττός χόρεψε το «Φάντασμα της όπερας» σε μια εξαιρετική χορογραφία, στην οποία η ντάμα του και η μουσική, εντυπωσίασαν λίγο περισσότερο από τον ίδιο. Ωστόσο σαν φάντασμα χορού ήταν αρκετά καλός, με δυναμισμό στην κίνηση. 
Εκεί λοιπόν που όλα ήταν μέτρια και χλιαρά, έρχεται η Ζυγός Ντορέττα Παπαδημητρίου να χορέψει το «Don't cry for me Argentina» και να μείνουμε σαν κέρινα ομοιώματα μπροστά στις οθόνες μας. Με μια συγκλονιστική χορογραφία που έκανε την Galena Velikova να σηκωθεί όρθια να χειροκροτήσει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάγεψε, συγκίνησε και απέσπασε 5 δεκάρια, καταχειροκροτούμενη και εκθαμβωτική. 
Ευχάριστη νότα η παρουσία του Ιχθύ Χρήστου Φερεντίνου με το χιούμορ του και του Δίδυμου Αργύρη Αγγέλου, με την αέρινη και αβίαστη κίνησή του.
Η βαθμολογία ήταν απογοητευτική για την Λάουρα Νάργες, η οποία συγκέντρωσε μόλις 79 βαθμούς έναντι 90 του Ηλία Βρεττού και 99 της Ντορέττας Παπαδημητρίου.Το κοινό δεν συγκινήθηκε από τις προτροπές της και ο δρόμος της αποχώρησης είναι πλέον γεγονός

Ο διελαύνων Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ήλιο της που την είχε φέρει τόσες φορές υποψήφια προς αποχώρηση, φαίνεται πως αποφάσισε να προειδοποιεί και προχώρησε στην τελική του απόφαση. 
Σε αυτό συνετέλεσε και η δυσαρμονική όψη του διελαύνοντα Ερμή με τον Ερμή της, που την έκανε ιδιαίτερα νευρική και καθόλου συγκεντρωμένη, αλλά και ο διελαύνων Ήλιος σε δυσαρμονική όψη με τον Άρη της, που εκτός από την αυτοπεποίθηση της στέρησε και την απόλαυση.Την επόμενη Κυριακή του τελικού, η Σελήνη στην τελευταία μοίρα του Ταύρου σε τετράγωνο με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, αναμένεται να αυξήσει τη συναισθηματική ένταση της βραδιάς.Ο ωροσκόπος στον Ζυγό σε σύνοδο με τον Ήλιο της Ντορέττας Παπαδημητρίου αλλά και τον ωροσκόπο του Ηλία Βρεττού, τις ώρες που θα διαγωνίζονται, κάνουν τον τελικό μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική αναμέτρηση. 
Κλείνοντας, θα επαναλάβω αυτό που από την αρχή είχα γράψει, καθώς δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μάντης, για να προβλέψει το αυτονόητο.Η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα χάσει αυτόν τελικό μόνο από ένα κακόγουστο παιχνίδι της μοίρας. 
Διαφορετικά η νίκη είναι δική της και πραγματικά την αξίζει ολοκληρωτικά. 

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: