Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ο Άρης στον Τοξότη Οκτώβριος 2012 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

 
Στις 7/10 στις 6.21 το πρωί ώρα Ελλάδας, ο περιπετειώδης Άρης εισέρχεται στον τολμηρό Τοξότη, παραμένοντας έως τις 17/11 στις 5.37 το πρωί, που θα περάσει στον Αιγόκερω.
Το διάστημα της παραμονής του στο ζώδιο που κυβερνά ο Δίας, αποτελεί ευκαιρία διεύρυνσης των οριζόντων και διόγκωση της δράσης, σε μια σουρεαλιστική απόδραση από όλες τις μουχλιασμένες απέχθειες.
Από αυτή τη θέση ο Άρης προτρέπει να περιπλανηθούμε με γρήγορο ρυθμό, ενθουσιασμό και αισιοδοξία, σαν ταξιδιώτες που ξεκινούν για το ταξίδι των ονείρων τους.
Αν ο υπερβολικός ενθουσιασμός επιδράσει δυσμενώς στην αντοχή μας, θα έχουμε την ανάμνηση μιας έστω πρόσκαιρης ταλάντευσης, που μας αποσπά από την καθημερινή λήθη.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Με τον κυβερνήτη σας να βρίσκεται στον φιλικό σας Τοξότη και τον Δία να φλερτάρει το ζώδιό σας, αδιαφορείτε για κάθε πρόβλημα κοιτώντας μόνο μπροστά. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα πολύ ευχάριστο διάστημα, που δοκιμάζει τις αντοχές και το μέγεθος των επιθυμιών σας. Θα ήταν ιδανικό να ταξιδέψετε, να παρακολουθήσετε σεμινάρια, ή να ξεκινήσετε οτιδήποτε προάγει την πνευματική σας ανέλιξη. Ο ενθουσιασμός σας είναι άμετρος, αλλά τουλάχιστον αποφεύγετε τον ίλιγγο της νωθρότητας και της μεμψιμοιρίας.

H συνέχεια εδώ

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/KINISEIS-PLANiTON/item/35411-o-aris-ston-toxoti-%E2%80%93-pos-tha-epireasei-ta-12-zodia


Δεν υπάρχουν σχόλια: