Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Mehmet Akif Alakurt - Ο Μποράν Αγάς της Σιλά, που συναρπάζει

 
Άλλο ένα καλοκαίρι με επαναλήψεις επιτυχημένων σειρών και προβολές κινηματογραφικών ταινιών, με λίγο διάλλειμα ποδοσφαίρου και πολλή, μα πάρα πολλή τούρκικη επινόηση.
Από τον καιρό της πρώτης Τουρκικής σειράς στη χώρα μας εκείνη της «Χίλιες και μια νύχτες» το 2010, όπου η «Σεχραζάτ» και ο «Ονούρ» έσπασαν τα μηχανάκια της AGB, κατακλυστήκαμε από παρόμοιες σειρές, με θέμα τον ανεκπλήρωτο και παρεμποδισμένο έρωτα.
Άλλοι συνέχισαν ευλαβικά να τις παρακολουθούν, άλλοι τις έβλεπαν χωρίς να το ομολογούν, άλλοι βαρέθηκαν το ίδιο μοτίβο και άλλοι τις απέρριπταν σαν κάτι που υποβάθμιζε το γούστο και την αισθητική τους.
Μέσα λοιπόν στις πολυάριθμες Τουρκικές σειρές και λαμβάνοντας υπ όψιν την κρίση που έχει προσβάλει και τα κανάλια, εμφανίστηκε μετά από καιρό η ζωή της «Σιλά», που όπως φαίνεται έχει καθηλώσει πολύ κόσμο στην βραδινή ώρα προβολής της από το Mega.
Λίγο το πρωτότυπο σενάριο, λίγο τα τουρκικά έθιμα και το παραδοσιακό στοιχείο, λίγο οι πρωταγωνιστές, όλα αυτά συνέβαλαν στην επιτυχία της σειράς, για την οποία γίνεται πολύς λόγος.
Εκείνος όμως που έχει κλέψει την παράσταση είναι ο φιλειρηνικός και πονόψυχος φύλαρχος αγάς Μποράν, που ακούει στο όνομα Mehmet Akif Alakurt.
Untitled
Ο γοητευτικός ηθοποιός, που ο ρόλος του τον κάνει ακόμα πιο μαγνητικό και ενδιαφέρων, γεννήθηκε στις 23/7/1979 στην Κωνσταντινούπολη και ξεκίνησε κερδίζοντας δύο τίτλους σε διαγωνισμούς ομορφιάς.
Συνέχισε μια επιτυχημένη καριέρα σαν μοντέλο, ώσπου το 2001 αναδείχθηκε Βest Model τόσο στην Τουρκία, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Τότε ήταν που η showbiz τον κυνήγησε μανιωδώς, συμμετέχοντας στην πρώτη του τηλεοπτική σειρά. Κατόπιν όλων αυτών καθιερώθηκε και σαν ηθοποιός, έχοντας για εφόδια την ιδιαίτερη γοητεία του, ένα καλοχτισμένο και αθλητικό σώμα και ένα ερμηνευτικό ταλέντο καθόλου ευκαταφρόνητο.
Η άγνωστη ώρα γέννησής του με αναγκάζει να σημειώσω πως αν είναι γεννημένος πριν τις 15:00 το μεσημέρι, είναι Καρκίνος στο ζώδιο, ενώ μετά τις 15:00 είναι Λέων.
Η προσωπική μου άποψη είναι πως ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα λόγω εξωτερικής εμφάνισης, αλλά και αστρολογικών ενδείξεων, βάση των στοιχείων που έχουμε για τη ζωή του.
Άλλωστε η σύνοδος Σελήνης – Αφροδίτης στον Καρκίνο είναι αρκετή για να επισφραγίσει τη γοητεία και τη λάμψη που εκπέμπει, συνοδευμένη από τη ματαιοδοξία του ζωδίου του, που όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να αποφύγει.
Ωστόσο η θαλπωρή και η ζεστασιά στο βλέμμα του ανήκει σε αυτή τη σύνοδο, που βοηθά πολύ την υποκριτική του. Για να σταθούμε στο κομμάτι της ερμηνείας, η ενασχόλησή του με την υποκριτική, δείχνει να έγινε εκ παραδρομής, εφόσον η αντίθεση του Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, τον έκανε να βρει καταφύγιο στην τέχνη, μέσα από την οποία προσπάθησε να αναδειχθεί λόγω του τριγώνου Άρη – Πλούτωνα.
Ξαναγυρνώντας στη σύνοδο Σελήνης – Αφροδίτης στον Καρκίνο που τονίζει το μόντελινγκ, έχουμε τις όψεις της Αφροδίτης σε τρίγωνο με Ουρανό και τετράγωνο με Πλούτωνα, που μέσα από ασυνήθιστες και πρωτότυπες επιλογές, καταφέρνει να γίνει σύμβολο.
Η σύνοδος Ερμή – Δία στον Λέοντα και οι όψεις της σε τρίγωνο με Ποσειδώνα, τετράγωνο με Ουρανό και εξάγωνο με Πλούτωνα, αναδεικνύουν και μια βαθύτερη όψη του, ευλαβική και εξερευνητική, αλλά και άκρως δημιουργική και εξουσιαστική.
Ο τηλεοπτικός αγάς διαθέτει έναν έξυπνο και ευέλικτο νου, που θα τον οδηγήσει σε συνάρτηση με άλλες αστρολογικές όψεις σε επιτυχίες, που ακόμα δεν έχει βιώσει παρά τους τίτλους και τη διασημότητα, που έχει αποκτήσει. Η μεγάλη ώρα γι αυτόν είναι μπροστά του.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

1 σχόλιο:

nik είπε...

Λέοντες, παιδί μου! Τι άλλο θα μπορούσε να ήταν ένας τόσο μοιραίος άντρας;