Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Παραλίες και ζώδια - Πώς απολαμβάνουν το μπάνιο τους τα 12 ζώδια



Η επιλογή της παραλίας στην οποία θα απολαύσουμε τα μπάνια μας το καλοκαίρι, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για ικανοποιητικές διακοπές, επιδρώντας και στην ψυχολογία μας, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Στην αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού οι ώρες που περνάμε στις παραλίες, είναι εκείνες που λειτουργούν άμεσα στη διάθεση και στην αίσθηση, πως οι διακοπές μας έχουν κάτι ξεχωριστό που αντισταθμίζει την πίεση και τη ρουτίνα του υπόλοιπου χρόνου.
Πάμε να τις διαλέξουμε, σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ
Όπου υπάρχει δράση και κινητικότητα, ένας Κριός αισθάνεται έτοιμος να συμμετέχει.
Με απαραίτητα αξεσουάρ τις ρακέτες και τη μπάλα του βόλει, αναζητά εκείνες τις παραλίες που θα μπορέσει να επιδοθεί στα καλοκαιρινά σπορ. Η θέα του φιλέ και η δραστηριότητα στην άμμο, τον κάνουν να αισθάνεται την αδρεναλίνη που ανεβαίνει, οικτίροντας σιωπηλά τους αραγμένους στην ξαπλώστρα, καθώς σκύβει να μαζέψει το μπαλάκι από τις λίγες πάσες που του ξεφεύγουν. Σπορ, ζωή και κίνηση για τους Κριούς, που η ησυχία τους κάνει να βαριούνται αφόρητα βρίσκοντας τρόπους διαφυγής, ακόμα και αν χρειαστεί να πετάνε βότσαλα στη θάλασσα, καταρρίπτοντας το ρεκόρ απόστασης.

ΤΑΥΡΟΣ
Ωραία η ηλιοθεραπεία, η χαλάρωση, η καλλιτεχνική έμπνευση και ο ερωτισμός, αλλά αν δεν υπάρχει και μια καντίνα για ένα πρόχειρο γεύμα, οι Ταύροι δυσκολεύονται να απολαύσουν το μπάνιο τους. Οι ερημικές παραλίες γι αυτούς, μοιάζουν με δοκιμασία στέρησης από τις γαστρονομικές τους ανάγκες που ουδόλως έχουν τη διάθεση να πράξουν. Κατά βάση ανθεκτικοί και υπομονετικοί, διαλέγουν οποιαδήποτε παραλία, αρκεί να ικανοποιεί την αισθητική τους και να υπόσχεται κάλυψη των αναγκών τους. Αν υπάρχει κοντά και ένα ταβερνάκι, οι συνθήκες γίνονται ιδανικές για έναν Ταύρο, που δεν αφήνεται ποτέ στην τύχη, ρωτώντας από πριν και εξασφαλίζοντας τις ορέξεις του.

Η συνέχεια εδώ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oraia h selida ayth goustozikh :)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Ηρθε ο καιρος να σας αφησω για λιγο για το καλοκαιρι.Φορεστε το ομορφο χαμογελό σας και πάρτε μαζι την ομορφότερη διάθεση οπου και αν πάτε.Ας διώξουμε για λίγο τα πράγματα που μας στενοχωρούν και ας απολαυσουμε ένα ησυχο καλοκαίρι.ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΣ!!!!