Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Νέα Σελήνη Ιουλίου 2012 - Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια


 Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 19/7 στις 7:25 το πρωί ώρα Ελλάδας, στις 27 μοίρες του ζωδίου του Καρκίνου. 

Η δυσαρμονική όψη με τον Κρόνο είναι αυτή που θα προκαλέσει εμπόδια και ψυχολογικές διακυμάνσεις στα νέα ξεκινήματα των Καρκίνων, Ζυγών, Κριών και Αιγόκερων, του τρίτου δεκαήμερου.
Για μία ακόμα φορά τα παρορμητικά ζώδια βρίσκονται υπό καθεστώς πίεσης, σε ό, τι αφορά τα σχέδια και τις επιδιώξεις.
Ο Άρης από τον Ζυγό συμμετέχει σε ένα σκληρό Ταυ – τετράγωνο με Ουρανό και Πλούτωνα επίσης στον παρορμητικό σταυρό, ενώ το τρίγωνο Άρη – Δία δεν φαίνεται να μπορεί να εξομαλύνει την έκρυθμη κατάσταση και διάθεση, που θα επικρατήσουν.
Ψυχαναγκασμός, νευρικότητα και διαρκής εκνευρισμός συνοδεύουν αυτή τη Νέα Σελήνη, σε προσωπική και κοινωνικοπολιτική έκφανση.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά και τι επιφυλάσσει.

ΚΡΙΟΣ
 
Βάλτε ωτοασπίδες στα αυτιά ίσως και φίμωτρο στο στόμα, για να αντιμετωπίσετε το έντονο κλίμα που ανακινείται έχοντας και συνέχεια, στο σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Η κατάσταση που επικρατεί μοιάζει φιλοπόλεμη, ενώ αν έχετε συγκάτοικο θα πιεστείτε πολύ για να παραμείνετε κάτω από την ίδια στέγη. Τα σχέδιά σας καταρρέουν σαν πύργοι στην άμμο, ενώ οι αλλαγές που τόσο επιθυμείτε, έρχονται σαν βόμβες ισοπέδωσης. Κρατηθείτε μακριά από διαπληκτισμούς και βρείτε ανακουφιστικές λύσεις, με αποδράσεις σε καλοκαιρινά καταφύγια. Το έχετε ανάγκη.                                                                                                                       
H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/32762-nea-selini-ioylioy-%E2%80%93-pos-tha-epireasei-ta-12-zodia

Δεν υπάρχουν σχόλια: