Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Θοδωρής Αθερίδης - Ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ για να διαλυθεί. Αστρολογική ερμηνεία



Με μεγάλη έκπληξη αντιμετώπισαν τα μέσα ενημέρωσης τις δηλώσεις του γνωστού ηθοποιού για την πρόθεση ψήφου του, στη συνέντευξη που έδωσε στο ΒΗΜΑ. 

Δηλώνοντας αποφασισμένος να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές, έδωσε παράλληλα ρεσιτάλ Ιονεσκικού παραλόγου.
Όπως δηλώνει ο ίδιος, είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει τον ΣΥΡΙΖΑ για να μεγαλώσει το ποσοστό του, να κυβερνήσει για να τα κάνει χάλια, όπως τα δύο μεγάλα κόμματα.
Με την πεποίθηση πως, αν αναλάμβανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα χειροτέρευε την κατάσταση, επιθυμεί να κυβερνήσει και να αυτοδιαλυθεί, μέσα σε τρεις μήνες.
Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει την περίφημη έλλειψη του plan B και να συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ενισχύοντας τον λαϊκισμό των τελευταίων μηνών.
Θεωρώντας τον εαυτό του «όμηρο της αριστεράς» κάνει λοιπόν την καρδιά του πέτρα και δίνει την ψήφο του στον ΣΥΡΙΖΑ, μόνο και μόνο για να απολαύσει τη διάλυση.
Αναρωτιέμαι ποιος έχει plan Β, ώστε να βγάλουμε από το αδιέξοδο τον Θοδωρή Αθερίδη, αλλά δεν νομίζω πως το χρειάζεται.
Η τακτική του είναι πάω ανάποδα με την ελπίδα να μου κάτσει το ίσιο, που ενώ το καταριέμαι, θα με λυτρώσει εν κατακλείδι.
Ή αλλιώς η κρίση μοιάζει με υγρασία στους τοίχους μου , αλλά θα διατηρήσω με κάθε τρόπο τη δυσοσμία, εφόσον δεσμεύομαι από τη μούχλα.
Κάπως έτσι χωρίς σαφές νόημα είναι οι δηλώσεις του ηθοποιού και με μια αστρολογική ματιά, θα προσπαθήσουμε να τις αιτιολογήσουμε.

Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι Ταύρος με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στους Διδύμους.
Το πρώτο ενδεικτικότατο στοιχείο του χάρτη του και αυτό που τελικά τον καθορίζει, είναι το Ταυ – τετράγωνο της Σελήνης στους Διδύμους με Άρη, Ουρανό, Πλούτωνα στην Παρθένο και Κρόνο στους Ιχθύς.
Πρόκειται για έναν δύσκολο συνδυασμό που δημιουργεί ανασφάλειες, ευμετάβλητη διάθεση, ξεσπάσματα, συμπλεγματική συμπεριφορά, συναισθηματικές και οικονομικές απώλειες, ενώ παράλληλα εντείνει τα πάθη και αγκαλιάζει τα άκρα.
Η ιδιοσυγκρασία αυτή ζητά πάντοτε κάτι για να την ταλαιπωρεί, αρνούμενη να κοντραριστεί ολοκληρωτικά με την Κρόνια επιρροή σε αντίθεση με Άρη – Ουρανό και Πλούτωνα.
Τα προβλήματα είναι υπαρκτά σε όλα τα επίπεδα και ο θυμός είναι το φυσικό επακόλουθο μιας πολύ πιεσμένης ψυχολογίας.
Σε όλα αυτά η αντίθεση του Ποσειδώνα με Ήλιο και Αφροδίτη δίνει διέξοδο στην τέχνη και μια πολύ καλή έκφραση, αλλά δεν απαλλάσσει από πολλές εξαπατήσεις και αποδράσεις σε παραμυθένιους κόσμους.
Το τρίγωνο του Ήλιου με Άρη – Ουρανό και Πλούτωνα, είναι αυτό που επιμελείται όσο μπορεί το νήμα του διχασμού.
Ο κυβερνήτης του 3ου οίκου Ουρανός στον 9ο οίκο σε αντίθεση με τον Κρόνο οικοθετημένο στον 3ο οίκο, επικοινωνεί τις αλλαγές με δυσπιστία, αισθανόμενος την καινοτομία σαν απειλή.
Η «ομηρία» του Θοδωρή Αθερίδη εκφράστηκε πολιτικά, μην έχοντας άλλη λύση από το να ακολουθήσει το λιγότερο κακό για το ένα κομμάτι της συνείδησής του και το πολύ κακό για το άλλο κομμάτι, που δεν μπορεί να αντιπροσωπευτεί από την αριστερά που εκείνος οραματίζεται.

3/5/1965 Θεσσαλονίκη 10.00 μ.μ

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια: