Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 4 Ιουνίου 2012 - Πώς θα επηρεάσει


Αύριο Δευτέρα 4 Ιουνίου πραγματοποιείται η μερική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη – Διδύμων και συγκεκριμένα στις 14 μοίρες του Τοξότη, στις 14:12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, με τη συνοδεία της Πανσελήνου.
Όπως κάθε Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει τη διάθεση και την ψυχολογία, κάνοντάς μας ιδιαίτερα συναισθηματικούς και ευαίσθητους.                                      
Η έκλειψη – Πανσέληνος αυτή, βρίσκεται σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη και σε τετράγωνο με τον Άρη, αποτελώντας συνέχεια της προηγούμενης ηλιακής έκλειψης της 21ης Μαΐου στην 1η μοίρα των Διδύμων.
Το ακριβέστατο τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη με την έκλειψη, δοκιμάζει τις σχέσεις μας με τους άλλους δημιουργώντας συγκρούσεις και συνεχείς επαναπροσδιορισμούς, ενώ ο άξονας Διδύμων – Τοξότη μας στρέφει προς την επικοινωνία, την εσωτερική αναζήτηση, τη γνώση και τη γενικότερη εξερεύνηση. Νομικά ζητήματα θα απασχολήσουν αρκετούς, καθώς και εκκρεμότητες με το εξωτερικό, ταξίδια και θέματα σπουδών.                                      
Τα ζώδια που αναστατώνονται από την έκλειψη είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι του δεύτερου δεκαήμερου αλλά και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ωροσκόπο γύρω από τις 14 μοίρες αυτών των ζωδίων.
Υπενθυμίζουμε πως μια έκλειψη δεν έχει πάντα αρνητικό χαρακτήρα και κάθε θέμα που μας απασχολεί βρίσκει διέξοδο. Ακόμα και η απογοήτευση σαν αποτέλεσμα, σηματοδοτεί μια καινούργια αρχή και την απόκτηση μιας εμπειρίας.                                                                                                                            
Ζυγοί, Κριοί, Υδροχόοι και Λέοντες του δεύτερου δεκαήμερου, μπορούν να ελιχθούν καλύτερα σε αυτήν την έκλειψη, που δίνει την ευκαιρία ξεκαθαρίσματος με το παρελθόν και νέων δεδομένων για το μέλλον.
Σε πολιτικό επίπεδο οι διενέξεις θα είναι έντονες με το τετράγωνο Ερμή – Άρη, οι συμμαχίες θα εκπέμπουν κάτι από προδομένο εραστή, ενώ σημαντικό ρόλο κρατούν κάποιες χώρες του εξωτερικού, που θα μοιράσουν τη ζυγαριά ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα.                                                     
Ας δούμε πως θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.                                                                                                                                                                                
ΚΡΙΟΣ
Τα σχέδιά σας αναθεωρούνται και χρειάζεται να τα αφουγκραστείτε ξανά, εφόσον η έκλειψη θέτει αμφιβολίες για όλα όσα μοχθήσατε να κάνετε δεδομένα.
Νομικά ζητήματα θα σας προβληματίσουν πρόσκαιρα, ενώ τα προγραμματισμένα ταξίδια είναι πιθανόν να αναβληθούν. Εκπαιδευτικά θέματα αναθεωρούνται και ξανασκέφτεστε τις επιδιώξεις σας επηρεασμένοι από εξωτερικούς παράγοντες. Ωστόσο έχετε την ευκαιρία να οδηγηθείτε στον δρόμο που θέλετε, λαμβάνοντας αυστηρά υπ' όψιν όλες εκείνες τις συντεταγμένες, που θα βοηθήσουν στο να προσδιορίσετε τη δική σας θέση. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.astrology.gr
Πατώντας εδώ http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/31341-Ekleipsi-Selinis-kai-Panselinos-Ioynioy-%E2%80%93-Pos-tha-epireasei-ta-12-zodia

Δεν υπάρχουν σχόλια: