Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Φρανσουά Ολάντ - Αστρολογικά ο νέος σοσιαλιστής Γάλλος Πρόεδρος


Ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Francois Hollande, κέρδισε την εκλογική μάχη με αντίπαλο τον Nicola Sarkozy και ετοιμάζεται για τη χάραξη νέων δρόμων και προοπτικών.
Διετέλεσε πρώτος γραμματέας του Γαλλικού Σοσιαλιστικού Κόμματος, από το 1997 ως το 2008, υπηρετώντας τις σοσιαλιστικές απόψεις του από πολύ νωρίς.
Θεωρεί πως για να κατανεμηθεί ο πλούτος, πρέπει πρώτα να παραχθεί, ενώ η αγορά δεν πρέπει να παραμείνει ανεξέλεγκτη.
Η Ευρώπη και ιδιαίτερα οι λαοί που έχουν ταλαιπωρηθεί από τα αυστηρά λιτότητας της Μέρκελ, βλέπουν στο πρόσωπό του έναν μεταρρυθμιστή, που θα ανατρέψει το βαρύ και αδιέξοδο κλίμα που επικρατεί.
Το προφίλ του Γάλλου Προέδρου είναι κατ' αρχήν απαλλαγμένο από συντηρητικές πεποιθήσεις, ενώ πρόκειται για έναν πολιτικό που χειρίζεται έξυπνα και ευέλικτα τα δρώμενα.
Με μεγάλη ηρεμία, αυτοπεποίθηση και σιγουριά, πορεύτηκε απέναντι σε έναν νευρικό και προκλητικό αντίπαλο όπως ήταν ο Sarkozy, καταφέρνοντας να πείσει τους Γάλλους πως είναι αυτός ο οποίος χρειάζονταν για να αλλάξει την πολιτική ρότα της Γαλλίας, αλλά και να επέμβει δυναμικά σε αυτή της Ευρώπης.
Πρώην σύντροφος της επίσης Γαλλίδας σοσιαλίστριας πολιτικού Segolene Royal, με την οποία έχουν αποκτήσει και 4 παιδιά και τωρινός της δημοσιογράφου του Paris Match Valerie Trierweiler ,με την οποία συζούν τα τελευταία 5 χρόνια.
Ο Hollande εκτός από τις δύο βασικές προτεραιότητες που έχει θέσει και είναι η ισότητα και οι νέοι, θα αντιμετωπίσει και μια άλλη που είναι ο γάμος του με την όμορφη και πρώην μοντέλο σύντροφό του. Ωστόσο και αυτό φαίνεται να είναι μια δοκιμασία που θα κληθεί να ξεπεράσει, επιβάλλοντας την ανύπαντρη Πρώτη Κυρία της Γαλλίας χωρίς τις τυπικές συνοδείες των τίτλων.

Σαν Λέοντας με Σελήνη στον Αιγόκερω και ωροσκόπο στους Διδύμους, γνωρίζει πολύ καλά πώς να καταβροχθίζει τις φιλοδοξίες του με άριστους επικοινωνιακούς ελιγμούς, αισθανόμενος χορτάτος.
Η σύνοδος Ήλιου – Πλούτωνα στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη από τον Τοξότη τον προορίζει για μια σαφή διείσδυση στα σύγχρονα πολιτικά δρώμενα, αναπτύσσοντας πρωτοβουλίες προορισμένες μόνο για τη νίκη.
Ο ισχυρός μαγνητισμός που εκπέμπει θα αποτυπωθεί έντονα στην επιθυμία τροποποίησης της Γερμανικής πολιτικής, για την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και για την ενίσχυση της αγοράς εργασίας στην Ευρώπη.
Η ανατρεπτική του διάθεση πριμοδοτείται από την αντίθεση της Σελήνης με Δία και Ουρανό, η οποία μοιράζει άνετα και φιλικά χαμόγελα, ενώ παράλληλα αντιστέκεται με πάθος στην φίμωση του ασυγκράτητου γέλιου, με τρόπο που πολλές φορές διχάζει και εκπλήσσει.

Ο Hollande με το πλεονέκτημα της προοδευμένης Αφροδίτης σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος Ουρανό, αλλά και με μια κραυγαλέα Ηλιακή επιστροφή, όπου ο ωροσκόπος της είναι σε ακριβέστατη σύνοδο με τη Σελήνη του, πήρε τα ινία της Γαλλίας σε μια κρίσιμη στιγμή, που τα μάτια όλων των Ευρωπαίων είναι στραμμένα πάνω του.
Όπως όλα δείχνουν, ο γαλλο-γερμανικός άξονας έχει αρχίσει να τρίζει και στη συνάντηση που αναμένεται μεταξύ αυτού και της καγκελαρίου Μέρκελ στις 16 Μαίου, αναμένεται να ακούσουμε πάλι τη λέξη του αιώνα που είναι η «επαναδιαπραγμάτευση» σαν είδηση που δεν επιβεβαιώνεται.
Ελπίζουμε πως το τετράγωνο του Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου με τον Κρόνο, δεν θα παγιδεύσει τον Hollande σε εκφοβιστικά διλλήματα, προχωρώντας ακάθεκτος προς την ανάταξη της οικονομίας και την αναπτυξιακή του διάθεση.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τυχαία ήρθα εδώ..

Χωρίς τη βοήθεια της αστρολογίας (την εγκατέλειψα μικρότερος μελετώντας την ελάχιστα), δεν νομίζω πως ο Ολάντ έχει τη διάθεση και τις δυνατότητες να έρθει σε σύγκρουση έστω με την κυρίαρχη νεοφιλελεύθερη στρατηγική. Πολλά από αυτά που έλεγε προεκλογικά τα παίρνει σιγά σιγά πίσω. Ίσως βέβαια νίκη του σημαίνει κάτι σε συμβολικό επίπεδο.

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να κάνατε μια ανάλυση των γενέθλιων ωροσκοπίων των αρχηγών της εν Ελλάδι Αριστεράς. Μια «συναστρία» Αλέκας-Αλέξη ή και ΚΚΕ - ΣΥΝ..

[Άσχετο: Ο Ολάντ είναι Λέων, ο Μελανσόν είναι Λέων, ο Τσίπρας είναι Λέων (ο Τρότσκι όμως ο Λέων ήταν Σκορπιός)]

Τώρα η αντίθεση Σελήνης με Δία κι Ουρανό του Ολάντ μου θύμησε (δεν ξέρω γιατί) την αντίθεση Κρόνου (22 Αιγ./2ος οικος) με Δία και Ήλιο (22-23 Καρ./8ος)στον δικό μου γενέθλιο. Ενστικτωδώς νομίζω ότι αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον αστρολογικά για τη δική μου περίπτωση και θα δεχόμουν ευχαρίστως μια ερμηνεία..