Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πανσέληνος Μαίου 2012 - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια



Η Πανσέληνος του Μαΐου έχει γενικότερα μεταφυσική χροιά και συνδέεται με τη γιορτή του «Βεσάκ», που είναι αφιερωμένη στον Βούδα.
Γιορτάζεται πάντα στην Πανσέληνο του Ταύρου, ζώδιο στο οποίο ανήκει και ο Βούδας γι' αυτό ονομάζεται και «Πανσέληνος του Βούδα».
Στην Ινδία η γιορτή του «Βεσάκ» θεωρείται εδώ και αιώνες, δημόσια γιορτή. Είναι η μέρα της χαρούμενης προσδοκίας και έχει μεγάλη εσωτερική σημασία.
Στο Θιβέτ, την περίοδο της Πανσελήνου αυτής, συναθροίζονται προσκυνητές απ' όλες τις γύρω περιοχές, αλλά και από όλο τον κόσμο, προκειμένου να σκορπιστεί φως στον πλανήτη.
Η φετινή Μαγιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται την Κυριακή 6/5, στις 6:35 το πρωί ώρα Ελλάδας, στις 16ο του Σκορπιού.
Πρόκειται για μια ασυνήθιστα ισχυρή Πανσέληνο, που συνοδεύεται και από το φαινόμενο της «super moon». Το φαινόμενο αυτό δεν είναι ασυνήθιστο διότι και άλλες φορές μέσα σε ένα χρόνο παρατηρείται μια Πανσέληνος να πραγματοποιείται πολύ κοντά στο περίγειο της Σελήνης. Η διαφορά έγκειται στην ένταση και τη διάρκεια, ενώ σύμφωνα με στατιστικές, δημιουργούνται ακραία φυσικά φαινόμενα και συμπεριφορές.
Η πιο λαμπερή Πανσέληνος της χρονιάς θα βρεθεί δύο μόλις λεπτά μακριά από το περίγειο, δηλαδή σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση, εντυπωσιάζοντας οπτικά αλλά όχι και ψυχολογικά.
Επιπλέον, η ημέρα αυτή είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας, εφόσον διεξάγονται οι πιο βαρυσήμαντες εκλογές μετά την μεταπολίτευση.
Επηρεάζει τα σταθερά ζώδια, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου, καθώς και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες γύρω από αυτή τη μοίρα των συγκεκριμένων ζωδίων.
Στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού τα συναισθήματα αναταράσσονται σαν παλίρροια, ενώ η σφοδρότητά τους αγγίζει το μέγιστο.
Η ψήφος μας θα είναι ψήφος τιμωρίας, απελευθέρωσης από όσα μας καταδυναστεύουν και προπάντων επιθυμίας για σταθερότητα μέσα από μια αδυσώπητη ανάγκη για αναγέννηση.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει καθένα ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ
 
Η ένταση που νιώθετε είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις επιθυμίες των άλλων, τις οποίες προσπαθείτε να ελέγξετε για να στριμώξετε μαζί με τις δικές σας. Οικονομικά ζητήματα σας απασχολούν πολύ, ενώ παράλληλα η λίμπιντο ανεβαίνει σαν το θερμόμετρο που δείχνει πρώιμο καλοκαίρι. Αποφύγετε κάθε είδους οικονομική συνδιαλλαγή αυτές τις ημέρες και αντικαταστήστε την επίσκεψή σας στην τράπεζα με μια άλλη, που θα βοηθήσει τον ερωτισμό σας, προσφέροντάς σας δυνατές συγκινήσεις κάτω από το μαγικό φως της Πανσελήνου.

ΤΑΥΡΟΣ
 
Με μια τέτοια Πανσέληνο απέναντί σας η συναισθηματική σας ζωή χρειάζεται βιταμίνες και καταπραϋντικά, ώστε να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις εκρήξεις στη συναισθηματική σας αρένα. Πολλά άλυτα προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια, ενώ οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, υφίστανται σεισμό πολλών ρίχτερ. Αναγκάζεστε να αναθεωρήσετε πολλά, ενώ παράλληλα εξουθενώνεστε από τις συνεχείς ψυχολογικές διακυμάνσεις. Μην κάνετε τίποτα που θα σας αναγκάσει να λαβωθείτε από τις πίκες των επίδοξων ταυρομάχων.

Η συνέχεια εδώ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: