Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

Θωμάς Γαζής - Η Εφη Σαρρή της αστρολογίας.



Ζητάμε συγνώμη από τη συμπαθή καλλιτέχνιδα Εφη Σαρρή για την ατυχή σύγκριση του τίτλου της ανάρτησης, γιατί αν μη τι άλλο αυτή είναι πετυχημένη στον τομέα της!
Η σάτιρά μας ενόχλησε τον «βιρτουόζο» της Ελληνικής αστρολογίας (το άλφα με μικρό) Θωμά Γαζή, και ιδού άλλο ένα απάνθισμα στο blog του.
10/3/2009 ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ - ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
Τα μέλη της συμμορίας έβαλαν στο blog τους μία ψηφοφορία - κράξιμο για τους πιο αντιπαθητικούς ανθρώπους της Ελληνικής κοινωνίας.
Εκεί ανάμεσα στον Κούγια, τη Θώδη, την Αλεξανδράτου κ.λ.π. (40 υποψήφιους συνολικά) έβαλαν σκόπιμα και εμένα.

Το αστείο τώρα είναι ότι τα ίδια τα μέλη της συμμορίας ψηφίζουν συνέχεια και πυρετικά εμένα σαν πιο αντιπαθητικό άνθρωπο μέσα στην Ελληνική κοινωνία αλλά επειδή μπαίνουν ταυτόχρονα στο blog τους και ορισμένοι επισκέπτες και ψηφίζουν άλλα τους χαλάνε τη συνταγή και τα ίδια μέλη της συμμορίας αναγκάζονται κάθε φορά να μπαίνουν και να ψηφίζουν με κανούργια nick, έτσι ώστε να με κρατάνε έντεχνα συνέχεια ψηλά στη λίστα!Λένε μάλιστα για να δικαιολογήσουν την ψηλή θέση που έχω ότι "τον κράζει το μεγαλύτερο ποσοστό του χώρου του".

Είναι τιμή μου να με αντιστρατεύεται το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων τέτοιου τύπου (σαν τα μέλη της συμμορίας Κορωνάκη), άνθρωποι επιτήδειοι που συγκλίνουν προς τον υπόκοσμο και λυμαίνονται τόσα χρόνια την Ελληνική αστρολογία.
Είναι τιμή μου και καμάρι μου αυτό! Και δεν θα ήθελα ποτέ να εκφραστούν θετικά για μένα αυτοί οι άνθρωποι, θα ανησυχούσα τότε ότι έχω κάνει κάτι κακό. Αντίθετα, εκφράζονται θετικά για μένα οι άνθρώποι εκείνοι που αγαπούν ειλικρινά την αστρολογία και έχουν ήθος και παιδεία (λίγοι στην Ελλάδα, αλλά αφοσιωμένοι).


Ουδέποτε χρησιμοποιήσαμε τη λέξη «αντιπαθητικοί» αυτή είναι γνώμη του «Θωμά Γαζή» και μόνο.
Αντίθετα χρησιμοποιήσαμε την έκφραση «γιουχαρισμένοι» και αυτό είναι μία πραγματικότητα.

Στο blog μας δεν μπαίνουν «ορισμένοι» επισκέπτες. Μπαίνουν κατά μέσο όρο 130 άτομα την ημέρα και υπάρχει μετρητής γι αυτό.
Φυσικά και δεν μας χαλάνε καμία συνταγή, διότι προτρέπουμε οποιονδήποτε να ψηφίσει, μάλιστα το “Studioa blog του Alpha” ανάρτησε την προσπάθεια ψηφοφορίας, εκτός κι αν ο Γαζής πιστεύει πως λαδώνουμε όλους όσους ψηφίζουν!

Τι σχέση έχουν τα καινούρια «nick» με το IP του υπολογιστή;
Προσβάλοντας τους ανθρώπους που πραγματικά υπάρχουν και γράφουν, με το να τους θεωρεί φαντάσματα και δικά μας κατασκευάσματα, καταφέρνει πανηγυρικά να εξάψει την κρίση τους και να αποκτήσουν γνώμη.

Ο καθένας γνωρίζει πως δεύτερη φορά δεν μπορεί να ψηφίσει.
Εκτός κι αν νομίζει πως είναι τόσο δημοφιλής, που ο κόσμος μοιάζει με εθελοντές αφισοκολλητές που κολλάνε τα βράδια κρυφά αφίσες, στην προκειμένη περίπτωση, ψάχνουν διαφορετικούς υπολογιστές για ψήφους!

Φυσικά και τον κράζει το μεγαλύτερο ποσοστό του χώρου του και γνωρίζει καλά πως πολλοί ενασχολούμενοι με το αντικείμενο της αστρολογίας, υιοθετούν απαξιωτικά μόνο μία φράση «Ελα μη γίνεσαι Γαζής».Δυστυχώς για αυτόν δεν τον αντιστρατεύεται ο υπόκοσμος που λυμαίνεται την Ελληνική αστρολογία.
Επειδή μας αποκαλεί «υπόκοσμο» να υπενθυμίσουμε πως το blog μας δεν είναι καθαρά αστρολογικό, παρόλα αυτά είναι πιο ενδιαφέρον αστρολογικά από το δικό του και όσο συνεχίζει να εμπλουτίζει τη σαχλή και παρανοική του ανάρτηση για εμάς, τόσο θα λαμβάνει τη γελοιοποίηση που του αξίζει.

Την αστρολογία που «λυμαινόμαστε» κατ’ αυτόν, ουδέποτε τη χρησιμοποιήσαμε προς εμπορευματικοποίηση γνώσεων και δεν «λυσσάξαμε» να αποκτήσουμε χρήματα με κάθε τρόπο όπως αυτός, διότι εμείς έχουμε τις δουλειές μας και ζούμε από αυτές, κάνοντας παράλληλα το χόμπυ μας, δραστηριοποιούμενοι σε αυτό που αγαπάμε, μελετώντας το ευλαβικά επί σειρά πολλών ετών.
Με κανέναν τρόπο δεν μας ενδιαφέρει να συσχετιστούμε με τον αστρολογικό χώρο στην Ελλάδα ή εκτός αυτής, γιατί δεν θεωρούμε πως έχει τίποτα ιδιαίτερο να προσφέρει ως αποκλειστική ενασχόληση, ξεκομένη από τη φιλοσοφία και τη μεταφυσική.
Τον γιουχάρει κάθε άνθρωπος που διαβάζει το ρεζιλίκι του στο φόρουμ της Ελληνικής Αστρολογίας και τα καραγκιοζιλίκια του που τα εκσφενδονίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί, στο blog του, στο youtube, στα φόρουμ, ή όπου αλλού μπορεί γιατί δεν τον παίρνει στα σοβαρά κανείς!
Οι αφοσιωμένοι νοήμονες που αναφέρει, μπορεί να υπάρχουν, αλλά όχι για να διαβάζουν το δικό του blog αφού κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να σχολιάσει κάτι.
Τιμή του και καμάρι του θεωρεί όλο το ανόητο σκηνικό που έχει στήσει σε όλη την πορεία του (βαρεθήκαμε να τα λέμε) θεωρώντας τους ελάχιστους που ισχυρίζεται πως τον επικροτούν, ανθρώπους με ήθος και παιδεία, αφοσιωμένους, και όπως πάντα ανύπαρκτους γι αυτόν.

Αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι του ήθους και της παιδείας, έχουν δει την εκπομπή της «Αννίτας Πάνια» στην οποία εμφανίστηκε απρόσκλητος για να διαφημίσει τη σχολή του για τα αστρολογικά καμάκια;;;
Η μοναδική πρωτιά που έχει την ευκαιρία να πάρει, μάλλον είναι από αυτή την ψηφοφορία, αλλά ακόμα κι εδώ όπως φαίνεται, δεν θα τα καταφέρει!

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος να τον πάρει στα σοβαρά?
Οταν λέει πως είμαστε κάποιες συγχωριανές, συμμαθήτριες, σατανιστές και ότι άλλη αηδία του κατέβει, γνωριζόμασταν από πριν και με σχέδιο πήγαμε σπίτι του (αυτός μας κάλεσε)με σκοπό τι?
Δεν πάταγα σκατά να γλιστρήσω να μην πατήσω το πόδι μου εκεί, να μην ακούμε όλη την παράνοια του Γαζή!
Μα καλά πόσο καιρό ακόμα θα συνεχίσει?
Δεν καταλαβαίνει πως θα τα είχε γλιτώσει όλα αυτά αν δεν συνέχιζε την ύπουλη τακτική του?
Αλλά σάμπως είστε - ειμαστε και οι μόνοι που έχει φερθεί έτσι?
Οσο για την ψηφοφορία τι ανησυχεί?
Βεβαίως και υπάρχουν καλύτεροι από αυτόν στην βαρεμάρα!

Ανώνυμος είπε...

Εμφανίστηκε σε εκπομπή της Πάνια για σχολή με αστρολογικά καμάκια?
Μάλλον έχει κάποιο προβληματάκι ο άνθρωπος με την έννοια της σοβαρότητας.
Ρε παιδιά τι νούμερο είναι αυτός.
Από όσα έχω διαβάσει εδώ κι εκεί δηλαδή!
Πάντως εγώ δεν σας ψήφισα κύριε Γαζή και ας είμαι τρελή fun των συμμοριτών.
Μην αυτορεζιλεύεστε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Γουσταρω...γλυτωσα και τη γυμναστικη,
οι κοιλιακοι γινονται απο το γελιο!!
Τι αλλο θα ερθει τωρα?
θα μας διαβαζει τα ζωδια γυμνος?

Ανώνυμος είπε...

Α ολα κι ολα κυρια Φαννυ Μπανυ,
σας πληροφορω οτι ολες οι μεγαλες αστρολογικες σχολες υποχρεωνουν τους αποφοιτους τους να περασουν τετοιου ειδους δοκιμασια για να αποδειξουν ποσο χαμηλα θα εφταναν για χαρη της αστρολογιας. Γιατι δεν δινεται στον καθενα ο τιτλος του αστρολογου, αλλα μονο σε αυτους που στο ονομα της, ειναι ετοιμοι να απαρνηθουν καθε αξιοπρεπεια, υποσταση, σοβαροτητα και σεβασμο.
Ο μονος που μεχρι τωρα τα καταφερε ηταν ο Γαζης!!
ελα λοιπον ολοι με μια φωνη,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Τούλα Μπουμπούλα,

χα,χα,χα,χα,χα,χ,α,χ,α,χα,χ,αχ,α,χα,χα,χα,χα,χ,α,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα!!!!!!!!

Lalù είπε...

Και αφού είναι τόσο ανάξιο λόγου και το blog και το γιουχάρισμα, σύμφωνα με τον κύριο, γιατί ασχολείται?

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Lalu,

Καλώς ήρθες και ευχαριστούμε για το σχόλιο.
Μοιάζει σαν χαστούκι στις βαρετές ανοησίες του Γαζή πως αλλάζουμε μόνοι μας ψευδώνυμα.
Αυτός βέβαια μπορεί να πιστεύει πως σε γνωρίζουμε, αλλά έτσι παθαίνει με όλους και αυτοί οι όλοι γνωρίζουν την αλήθεια, όπως στην προκειμένη εμείς κι εσύ κι έτσι γίνεται μονίμως ρόμπα.
Είναι ολόκληρη ιστορία, αν χρειαστείς ποτέ αντικαταθλιπτικό, θα σου παρέχουμε κάποια κομμάτια της.

καψοραχη είπε...

Κυρ-Θωμα μου απο το ζορι θα σε χτυπησει καμια δυσκοιλιοτητα και θα τρεχεις! χαλαρωσε! εμενα παντως κανεις δεν μου ειπε να σε ψηφισω!σε ψηφισα απο μονη μου!

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Καψοράχη!

Λένε πως έλκουμε ανθρώπους γύρω από αυτό που είμαστε, ή που εκπέμπουμε ενίοτε.
Το ότι ήρθες εδώ και μας άνοιξες πιο πολύ, το ήδη υπάρχον περιβόλι δεν είναι φυσικά τυχαίο.
Και όσες φορές ανταλλάξαμε αβρότητες, αλλά και όσες μιλήσαμε στο τηλέφωνο και σε mail, ουδέποτε σου είπα σαν συμμορίτισσα να ψηφίσεις τον ανόητο Αστραπόθωμα.
Δυστυχώς γι αυτόν, αν και τον έχω λυπηθεί πολλές φορές, όλα δείχνουν πως πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο το ρεζιλίκι του.
Προσωπικά εμένα με έχει δέυτερη στη λίστα της μπούκας του, αλλά βρίκσω τρόπο και του το ανταποδίδω ανεκτίμητα!
Χαίρομαι που γράφεις εδώ και που διέπεσαι από την ηρωική αίσθηση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ σε ότι κι αν καταπιάνεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Η Θωδη,της θωδης....ω ΓΑΖΗ με τα αστρο-καμακια σου.....η αστρολογια του κλαρινου,αξονας Ταυρου-Σκορπιου και Σεληνη σε πυρινα ζωδια....Λευτερια στο κραξιμο της Πανιας....

Ανώνυμος είπε...

Vanessa111, σερνομαι στα πατωματα απο τα γελια, σαν επαξια μιμος της Αλεξανδρατου..

καψοραχη είπε...

αστροπαιδο!
εχω φτασει σε μια ηλικια που το να με εχουν καποια ατομα στην μπουκα το θεωρω τιμη μου! εξαρταται ποιοι με εχουν! θα ανυσηχουσα ΤΡΟΜΕΡΑ πχ αν με ηξερε ο Κουγιας και με εκτιμουσε! οι ψυχιατροι θα μου τα τρωγανε!χα χα χα!

αμοιβαια τα αισθηματα μωρο μου!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, τι είναι αυτό με τα αστρο-καμάκια του Γαζή?? πολυ γέλιο...

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή διάβασα στο
Forum του ότι παρακαλούσε
για βοήθεια από τα μέλη του
για να αντιμετωπίσει ένα άλλο
αντίπαλο Forum, όπου στο τέλος
παραλίγο να συνεργαστεί ο ίδιος????

Τώρα όλα αυτά τα πρώην μέλη του
έτσι και κάνουν το αστείο [ όλοι ]
και τον ψηφήσουν……………..


Ζήτω που κάηκε………….

Ανώνυμος είπε...

παιδιά ηρεμήστε, ξέρω γιατί ο Χαζής φέρεται,
έτσι ακούστηκαν πολλά στην "piatsa" για τις σωστές επιλογές του, και για τις πετυχημένες συνεργασίες του, κλπ. Και όταν έμαθε τα νέα, από εκεί που δεν τον χωνεύουνε κιόλας, άσχετα που στην αρχή προσπαθούσε να τους γλύψει, (οπως άλλου παλιά), δεν άντεξε και έπεσε κάτω.
Αν κάνετε υπομονή, και αν είναι αλήθεια, που είναι, για αυτό που έμαθα στην "piatsa astrologika", δικαιολογημένα φέρεται έτσι, γιατί σε λίγες μέρες θα τα ακούει από παντού, και πρώτοι απ' όλοι θα είναι οι συμμορίτες, άπλα έχω την εντύπωση ότι υπάρχει υπομονή για τετελεσμένα γεγονότα, και όχι φήμες. τότε θα καταλάβετε γιατί επιτίθεται ο "Χαζής ο αστρολόγος", γιατί είναι φως φαεινότερων ότι είναι Ηλίθιος περί την αστρολογία. τι έχει δείξει, ας μας πει! το τόπο των βαμπίρ τον ονομάζει forum αστρολογικό, μην κόψουμε τις φλέβες μας. Τα κρασιά, μήπως,; αλήθεια γιατί έχει την απαίτηση, ότι λέει αυτός να είναι σωστά. Μονό οι αυτοκράτορες και οι φασίστες έχουν αυτήν την συμπεριφορά. Έτσι δεν κάνουν ούτε οι στυγνοί δουλέμποροι. αυτός τι είχε κάνει στο νεκροταφείο του, μήπως εκμεταλλευόταν τους πάντες. Και γιαυτο ήθελε κάποια ονόματα σοβαρά, που να μπορούν να γράψουν σωστά, για να καλύψουν την γύμνια του στην αστρολογία και ταυτόχρονα να κερδίζει πελάτες. Και να πλασάρει τον εαυτό του σαν σοβαρό κεφάλαιο στην Αστρολογία., με τις πλάτες άλλων.
Αλήθεια, όλη αυτή η αστρολογική ομάδα που έφτιαξε για τον ant1 τι έχει γίνει, κανένα άτομο δεν τον υποστηρίζει πια;, όλα τα άτομα που τον υποστηρίζουνε όταν τους πίεζε όλους που πήγανε, δεν λέω αυτούς που ονόμασε «συμμορία», λέω τους άλλους που του μένανε πιστοί και στραφήκανε και ενάντια στην «συμμορία».
σταματάω εδώ για να έχω να του πω και άλλα.


η ομαδα που σεβεται την Αστρολογια.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Προς ομάδα που σέβεται την αστρολογία.

Ειλικρινά μένουμε έκπληκτοι από την παράθεση αυτή.
Οχι γιατί μας κάνουν εντύπωση τα περισσότερα, αλλά από ότι φάινεται υπάρχουν κι άλλα που γνωρίζουν πολλοί και αυτό που ενδιαφέρει εμάς, είναι αυτός ο καραγκιόζης που έχει εκμεταλευτεί και βρωμίσει τα ονοματά μας, να γίνει όσο περισότερο ρόμπα γίνεται.
Και από ότι καταλαβαίνουμε δεν το γλιτώνει.
Αναμένουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για να γυρίσουμε τώρα στα σημερινά,

Αλλώστε να ξέρετε ότι για να καλύψει τις βλακείες και τα λάθη του πρέπει να επιτεθεί ώστε να καλυφθούν τα λάθη του και να τραβηχτεί άλλου το ενδιαφέρον. Είναι τόσο ηλίθιος που πιστεύει ότι τον παίρνει να κάνει και επίθεση, μάλιστα να είναι και υπεράνω.



Πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχει θράσος, γιαυτο άλλωστε δεν κωλώνει , (Κάποιος έγραψε κάτι κάποια στιγμή για τα έπη του μακακα).
Αν ήταν άλλος με τις τόσες ευκαιρίες που έχει δημιουργήσει (που μετά τις κλοτσάει όπως η αγελάδα την καρδαρά). Θα είχε καταφέρει από μονός του να φτιάξει «τον αστρολογικό του σύλλογο» , άλλα η ικανότητα του να καταστρέφει ότι πιάνει ξεπερνάει και αυτή του Μίδα, έκτος και αν είναι κατσικοπόδαρος.
Τι να θυμηθούμε, το άστρα και όραμα, που έφυγε κακήν κακώς, τον ant, τα γλειψίματα σε έκδοτη περιοδικού, και μετά ξεκίνησε ο παροξυσμός του,. Όλοι οι γιατροί λένε, «μην του χαλάτε χατίρι, να του λέτε πάντα ναι».

Και, ναι, που άκουσε, τι έγινε, κατάφερε μονός του να αποκαλυφθούν όλα τα σχέδια του για το καπέλωμα που ήθελε να κάνει σε τόσους και τόσους ανθρώπους. Να κερδίζει σε βάρος άλλων το ψωμί του. Την φήμη του και την χρηματοδότηση του. Δεν μπόρεσε, ούτε σχέδιο να καταστρώσει για να πετύχει τους σκοπούς του. Γι'αύτο απέτυχε στον ant1, μάλιστα απέτυχε και μέσα στο ίδιο του το σπίτι. κάνοντας το ο ίδιος νεκροταφείο .
Και φυσικά ο αποτυχημένος φασίστας, αυτοκράτορας και δουλέμπορος φορτώνει την αποτυχία του στους άλλους και όχι στον εαυτό του.


Και μετά έχει την περιφανεία να παινεύεται για τις επισκέψεις που δέχεται το νεκροταφείο. Την στιγμή που ο μετρητής που έχει βάλει μετράει refresh και δεν είναι ούτε unicue visitors. Και μάλιστα οι πολλές επισκέψεις είναι για να διαβαστούν ότι κάλο έχει γράψει αυτή «η συμμορία»., και όχι τα μπράβο που λέει ο starsoul/Gazhs στον Θωμακο Γαζη, και ο Θωμακος Γαζης στον starsoul/Gazhs.
Αν έχει το θάρρος ας σβήσει τα κείμενα των άλλων που εκμεταλλευότανε τόσο καιρό. άλλα γιατί να το κάνει, να ακούει τον αντίλαλο από τα κόκαλα του που τρίζουν και να λέει, να ο εχθρός μου!

Μάλλον, «οι συμμορίτες» έχουν πιάσει το νόημα της ηλιθιότητας του και πως πρέπει να τον χειρίζονται για να γίνεται, μονός του, συνεχεία ρόμπα ξεσκούφωτη και χιλιοτρυπημενη.

Γιατί, μια του κλέφτη, φταίνε οι άλλοι!. Να του δώσομε μια ευκαιρία,
Δυο του κλέφτη, φταίνε εκείνοι. Άντε μια ακόμα ευκαιρία,
Τρεις και η κακή του μέρα.
Γιατί νομίζεται η Εβραίοι έχουν τρεις ευκαιρίες να δανειστούν από την εκκλησιά τους. Αν αποτύχουν και στη τρίτη ευκαιρία δεν είναι Εβραίοι.

Μάλλον, να σκεφτούμε μήπως είναι και κατσικοπόδαρος πια και για τον εαυτό του. είχαμε τόσο καιρό τον Μητσοτάκη, απόκτησε και ο αστρολογικός κοσμος τον δικό του κατσικοπόδαρο, Γαζης ο κατσικοπόδαρος.



η ομάδα που σέβεται την Αστρολογία.

Και γλίτωσε από τον κατσικοπόδαρο. Ουφ το ΕΙΠΑ και νιώθομε όλοι πια μια ανάταση ψυχής μακριά από την γρουσουζιά του κατσικοπόδαρου.

Θα επανέλθουμε όταν ξαναχρειαστει

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Οποιοι κι αν είστε, όποιος κι αν είσαι, όποια κι αν είσαι, ούτε ψύλλος στον κόρφο του!
Ειλικρινά, ούτε μυρμήκγι!

Ανώνυμος είπε...

Ποτε δεν το περιμενα
καμακι τον Γαζη,
να βγει στην τηλεοραση, σε καποια εκπομπη. Μα ποση γελοιοποιηση
μπορει καποιος να υποστει
αναρωτιεμαι φιλοι μου
και σκεφτομαι το Γαζη.
Γιατι εκτος απο γελοιος ειναι
και αχρειος, του λειπει η
σοβαροτητα, που θαπρεπε
να εχει, σαν αστρολογος περιοπης,
θαπρεπε να προσεχει,
και να μην ξεφτιλιζεται ετσι δημοσιως,
για να φανει η φατσα του
στο γυαλι, να γινεται γελοιος.
Και ιδου τι θεμα ανεπτυξε
ο ασεβης αχρειος,
πως να καμακωνουνε τα θυματα
δημοσιως.
Μετα παρουσιαζει τον εαυτο του σοβαρο και υπευθυνο αστρολογο,
μα δεν εχει σκεφτει ποτε το φουκαρα,
οτι κανεις δεν τον παιρνει πια στα σοβαρα. Του λειπει καθε σοβαροτητα του φιλου μας Γαζη
και ας χτυπιεται και ας ωριεται
με τη συζυγο μαζι.
Αυτα σας γραφω φιλοι μου περι Γαζη,
να δειτε και μονοι σας
που φτανει η τρελλα δηλαδη.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ηρεμήστε, ξέρω γιατί ο Χαζής φέρεται,
έτσι ακούστηκαν πολλά στην "piatsa" για τις σωστές επιλογές του, και για τις πετυχημένες συνεργασίες του, κλπ. Και όταν έμαθε τα νέα, από εκεί που δεν τον χωνεύουνε κιόλας, άσχετα που στην αρχή προσπαθούσε να τους γλύψει, (οπως άλλου παλιά), δεν άντεξε και έπεσε κάτω.

Είπα να μην γράψω ξανά γι αυτόν τον ουρακοτάγκο, αλλά η παρπάνω παράθεση μου δημιούργησε μία έξαψη.
Κάτι έχω ακούσει κι εγώ, αλλά είναι θέμα ημερών να επιβεβαιωθεί.
Ούτε όλα τα τόπια υφασμάτων του Χυτήρογλου δεν τον φτάνουν!