Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ


«Πάμε Αστρολογία»
2012-ΕΤΟΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Πρωτοβουλία για ένα Αστρολογικό 2012
Ο ΝΕΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ" ΞΕΚΙΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ
Πρόκειται για μια κίνηση στην οποία συμμετέχουν Έλληνες αστρολόγοι αλλά και απλοί μελετητές ή εραστές της αστρολογίας και στοχεύει στην προώθηση μιας αναβαθμισμένης Αστρολογίας.
Αφορμή αυτής της πρωτοβουλίας είναι το «καταλυτικό» 2012 και η πρόθεση μας είναι να το μετατρέψουμε από πεδίο καταστροφολογίας σε μια γόνιμη χωροχρονική γειτονιά, όπου η Αστρολογία -κι εμείς μαζί της- θα βρει τον καλό της εαυτό και θα συναντήσει τους καλύτερους της φίλους. Την παρέα των παιδικών της χρόνων που οι ανάγκες της ζωής, οι ανασφάλειες, τα δόγματα και τα συμφέροντα την σκόρπισαν στους πέντε ανέμους.
Η Ψυχολογία, η Ιστορία, οι Επιστήμες, οι Τέχνες, η Φιλοσοφία, ο Πολιτισμός συνολικά, αλλά και η Αυτογνωσία με τον Άνθρωπο διαχρονικό πρωταγωνιστή...
Αυτοί είναι οι φίλοι της οι καρδιακοί κι εμείς σε αυτούς πιστεύουμε.
Υπερβαίνοντας τις πάντα υπαρκτές διαφορές στις τάσεις, τις τεχνικές ή τον τρόπο αντιμετώπισης της Αστρολογίας και με γνώμονα την επιζητούμενη ποιότητα, επικεντρωνόμαστε στο κοινό καλό, επιδιώκοντας να αποδώσουμε συγκεκριμένο έργο που θα γίνει η αφετηρία μιας ολοκληρωμένης Ελληνικής πρότασης.
Του όλου εγχειρήματος επιμελείται ο σύλλογος «Πάμε Αστρολογία», επιφορτισμένος με το να σχεδιάσει και να συντονίσει την διοργάνωση μιας σειράς διαλέξεων, εκδηλώσεων και σεμιναρίων σε όλη την Ελλάδα, κινούμενοι κυρίως σε δύο κατευθύνσεις.
Η πρώτη απευθύνεται στο κοινό και περιλαμβάνει θέματα γενικού ενδιαφέροντος, με έμφαση ωστόσο στο εσωτερικό-ψυχολογικό υπόβαθρο της Αστρολογίας και στην σύνδεση της με την επιστημονική σκέψη.
Το πρόγραμμα των σχετικών εκδηλώσεων σε μεγάλους δήμους και πρωτεύουσες νομών θα δημοσιοποιηθεί ύστερα από την συνεννόηση της συντονιστικής επιτροπής με τους τοπικούς παράγοντες. Και βέβαια, ζητάμε από όσες και όσοι διαμένουν εκτός Αθηνών και επιθυμούν να συμβάλλουν στην διοργάνωση κάτω από την αιγίδα της «Πρωτοβουλίας για το 2012», να δώσουν το παρόν, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.
Θεωρούμε πως από αυτό το κοινωνικό άνοιγμα της Αστρολογίας έχουμε να ωφεληθούμε πολλά όλοι μας.
Η δεύτερη, έχει να κάνει με την δική μας ενημέρωση και επιμόρφωση, η οποία θα γίνει με ανταλλαγές γνώσεων και πληροφοριών, μια τακτική δανεισμένη από τον «εναλλακτικό» χώρο. Και λέμε «δική μας» γιατί η θεματολογία θα είναι πιο εξειδικευμένη και προσανατολισμένη σε λεπτομέρειες που συνήθως δεν απασχολούν τον μέσο πολίτη. Προτεραιότητα θα έχουν οι πρωτότυπες-πειραματικές εργασίες και βέβαια οι εξειδικευμένες αστρολογικές τεχνικές, οι οποίες όσο περνούν τα χρόνια αυξάνονται και πληθύνονται.
Αυτές οι επιμορφωτικές συναντήσεις θα είναι πολλές στην διάρκεια των επόμενων μηνών και μπορεί να τις παρακολουθήσει κάθε πραγματικός εραστής της Αστρολογίας, που πιστεύει σε αυτήν, χωρίς να παύει να την διερευνά, να αμφισβητεί τα στεγανά της, να την εξελίσσει και να εξελίσσεται μέσα από αυτήν.
Ήδη προγραμματίζουμε το πρώτο άτυπο συνέδριο μέσα στο φθινόπωρο. Η ημερομηνία, ο τόπος και η θεματολογία του συνεδρίου θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες.
Σύλλογος «Πάμε Αστρολογία»

2 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Υπέροχο νέο μπράβο παιδιά!
Πρέπει ν'ανοίξουν και να γνωρίσουν οι περισσότεροι αυτή την συμπαντική γνώση αν μη τι άλλο για να γνωρίσουν τον εαυτό τους!

Θα χαρώ πολύ να επισκεφτείτε και το νησί μου ο,τι θέλετε είμαι διατεθειμένη να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια!

Με φιλιά θαλασσινά!

sisifos είπε...

2012 με πλούτωνα σε τετράγωνο με ουρανό..........δύσκολο...