Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Φαίη Ξυλά - Από την Εδέμ στα σκαλιά της επιτυχίας


Η Φαίη Ξυλά γεννήθηκε στις 8/5/1975 στις 6.00 το πρωί στην Νέα Υόρκη, αλλά μεγάλωσε στην Κέρκυρα.
Η σχέση της με το θέατρο άρχισε από πολύ μικρή ηλικία και το 1999 αποφοίτησε από το «Εθνικό».
Επίσης είναι πολύ καλή τραγουδίστρια έχοντας δώσει και παραστάσεις στο «Κύτταρο» το 2009 μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τον Κώστα Λειβαδά.
Έχει εμφανιστεί σε μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές με αρχή το σήριαλ του Mega "Φεύγα" και έχει λάβει μέρος σε αρκετές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.
Τα τελευταία 3 χρόνια έχει ριζώσει την εικόνα της στις οθόνες μας, αφού πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Mega «Τα μυστικά της ΕΔΕΜ» που κάνει πάταγο. Παντρεύτηκε πριν 2 χρόνια τον συμπρωταγωνιστή στη σειρά και αγαπημένο της Ιχθύ, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο με κουμπάρο τον Λάκη Λαζόπουλο. Η εντυπωσιακή παρουσία της κέρδισε από τα πρώτα της βήματα το κοινό, διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του.
Επιλέγει να διαφυλάσσει την εικόνα της στο καθιερωμένο star system και βάζει τους δικούς της απαράβατους όρους. Πιστεύει πως «Τον ανταγωνισμό τον φέρει κάθε άνθρωπος ξεχωριστά, ανάλογα με το χαρακτήρα του» και το μεγάλο ατού της είναι η ψυχραιμία της. Τον χειμώνα την απολαύσαμε στη θεατρική παράσταση «Ο καλύτερος τρόπος να ζεις» του περίφημου Noel Coward, ενός πραγματικού και πολυτάλαντου star που όταν τον ρώτησαν «Ποια είναι η ιδανική ζωή για σας;» απάντησε: «Η δική μου». Ερμηνεύοντας στο απαιτητικό έργο του το ρόλο της Γκίλντα, μπορεί κανείς να παρατηρήσει το άφθονο ταλέντο της και να αισθανθεί την επιρροή της ομορφιάς και της αμεσότητάς της.
Ταύρος με ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στον Κριό

Η αστρολογική συνέχεια εδώ

http://www.astrology.gr/Celebrities/item/5270-Faih-Xyla-H-Eya-ths-Edem

Δεν υπάρχουν σχόλια: