Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Πανσέληνος στον Ταύρο – Νοέμβριος 2009

Μία δύσκολη πανσέληνος αναμένεται στις 2/11/2009 στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 21.14 ώρα Ελλάδας στις 10 μοίρες του Ταύρου.

Ο Αρης από τον Λέοντα βρίσκεται στην κορυφή ενός ΤΑΥ τετραγώνου προς την πανσέληνο, δηλαδή σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ηλιο από τον Σκορπιό και άλλο ένα με τη Σελήνη από τον Ταύρο.
Ταυτόχρονα ο Ουρανός στο μεσουράνημα σχηματίζει γωνία ενάμισι τετραγώνου με τον Ερμή και τον Αρη.
Η περίοδος έντασης που περιγράψαμε στη Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου θα συνεχιστεί μέχρι και τις 10/11 περίπου, ενώ η ίδια η μέρα της πανσελήνου είναι ιδιαίτερης βαρύτητας.
Δεν αποκλείονται και νέες τρομοκρατικές ενέργειες ή επεισόδια αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα γύρω στις 11.00 το βράδυ που ενεργοποιούνται διάφοροι πολύπλοκοι αστρολογικοί σχηματισμοί, που επηρεάζουν έντονα το ωροσκόπιο της Ελλάδας.

Οι διελαύνοντες Κρόνος και Πλούτωνας σε σχηματισμό τετραγώνου μεταξύ τους, έχουν μπει ήδη σε τροχιά «σύγκρουσης» με το γενέθλιο Πλούτωνα της χώρας, γεγονός που θα επηρεάσει μακροπρόθεσμα την πολιτική κατάσταση.
Θα υπάρξει έντονο παρακράτος που θα υπονομεύσει την ομαλή λειτουργία, αλλά η παρουσία του Δία πάνω από τον Ηλιο της Ελλάδας και σε τρίγωνο με τη Σελήνη της, δίνει ελπίδες ελέγχου στην κεντρική εξουσία.
Εάν και εφόσον η κυβέρνηση ελέγξει το παρασκήνιο χωρίς να συγκρουστεί, αφήνοντας χαλαρά τα πράγματα έστω και φαινομενικά, γεγονός που είναι εφικτό.

Τα ζώδια του σταθερού σταυρού βιώνουν τα δικά τους αναστενάρια, αφού οι Λέοντες ειδικά του πρώτου δεκαήμερου καρβουνιάζουν τα πόδια τους και αποχωρούν προς ανάρρωση, Ταύροι και Σκορπιοί περιφέρονται με θυμιατά για να ξορκίσουν τα άσχημα και οι Υδροχόοι κατατρεγμένοι κι αυτοί, σώζονται τελευταία στιγμή με το «φτου ξελευθερία» να ηχεί από τον έναν στον άλλον.

Ζυγοί, Κριοί, Δίδυμοι και Τοξότες, παρακολουθούν με αγωνία τα δρώμενα, έχοντας όμως την πολυτελή παραχώρηση να βουτήξουν το κουταλάκι τους στο γλυκό κυδώνι για να καθησυχαστούν.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ιχθείς και Καρκίνοι παίρνουν αμπάριζα και σουλατσάρουν ανέμελοι, αφού ο πανικός των υπολοίπων δεν φτάνει στα αυτιά τους.


17 σχόλια:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα. Δηλαδή να'μαι σπίτι από τις 10; Και πώς θα βιώσω το αχαλίνωτο clubing;
Τσ τσ τσ κι εγώ νόμιζα ότι αυτό το μήνα θα τη βγάλω τελείως ήρεμα και ομαλά.

Εύα είπε...

καλημερουδια σας γλυκα μου και καλο μηνα.αντε να βροντοφωναξουμε κι εμεις ολο χαρα επιτελους...να βουτηξω το κουταλακι μου στο γλυκακι του διπλα να φχαριστηθω λιγο καλυτερα το δραμα του...ακατανομαστου παραδιπλα;
μια φορα μονο,δε θα ξανακανω,its a promise :-)

Η τρελή είπε...

Καλό σας μήνα
Αισιόδοξα τα νέα σας ευτυχώς, θα χαλαρώσω!

Laplace είπε...

καλημερα φιλοι
μακαρι να ειμαστε ανεμελοι...
αντε να δουμε τι θα δουμε κ αυτον τον μηνα

καλο μηνα να εχετε

Savvina είπε...

Πάω να βρώ τα θυμιάματα....
για να ξορκίσω το κακό πνεύμα που είναι δίπλα μου....

Καλό σας μήνα.
Καλή σας μέρα.

Venus on fire είπε...

Ε!!πως ,μια αγωνία την έχω. Μου τέλειωσε το γλυκό κυδώνι και δεν έχω που να βουτήξω το αημένιο κουταλάκι μου. Έπρεπε να φτιάξω λίγο παραπάνω η λιχούδα.

Καλή μέρα και καλό μήνα Συμμορίτες μου!!!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλημέρα παιδιά και ΚΑΛΌ ΜΗΝΑ σε όλους!!!

John Bardopoulos είπε...

τετοια θελω απο σας.....Α! και καλο μηνα σε σας και σε ολη την παρεα μας...........

Ανώνυμος είπε...

Αμαν, δεν σας προλαβαινω ντε!!
Λενε οτι εχουμε 1η του μηνος,
καλο μηνα τοτε!

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Καλό μήνα. Αφού μπορώ να κυκλοφορήσω ανέμελος αυτό το 10ήμερο, ας πάω να περιποιηθώ μερικούς μερικούς τώρα που το θυμήθηκα!!!
Φιλιά!

Maya είπε...

αουτς! αουτς!
καρβούνιασαν τα ...ποδαράκια μου!

Margo είπε...

Ωχ! Αγχώθηκα τώρα, 10 μέρες είναι πολλές.. Ας χαμογελάμε τουλάχιστον και θα περάσουν..:)
Καλό μήνα!

D.Angel είπε...

Βοήθεια μας!Χα χα χα
Φιλιά πολλά και καλό μήνα!

kariatida62 είπε...

Ενημερωτικοί Συμμορίτες...είμαι ένα ταλαίπωρο κριάρι! Δεν πολυκατάλαβα θα ηρεμήσω ή με περιμένουν κι'άλλα?

zoyzoy είπε...

Αν και καθυστερημένα Καλό Μήνα αυτά τα λένε πρίν Συμμορίτες τώρα πως να μαζεύουμε τ'αποκαίδια μας??

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καρυάτιδα,

Αν είσαι Κριός των πρώτων ημερών δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα.
Δέχεστε μια δύσκολη επιρροή Κρόνου - ΠΛούτωνα.
Αυτό όμως δεν αφορά τον Αρη στο Λέοντα, όπου σε αυτή τη θέση σας ευνοεί πολύ, αλλά για του 1ου δεκαήμερου η άλλη όψη υπερισχύει.

kariatida62 είπε...

Eίμαι γεννημένη(5.20μμ ημέρα Σάββατο στις 7 Απριλίου και το μόνο που γνωρίζω είναι ότι έχω ωροσκόπο Παρθένο!
Ότι δεν μου παν εύκολα τα πράγματα το βλέπω...εδώ και 3 χρόνια περίπου όλα τα σπρώχνω με νύχια και με δόντια! Αλλά δεν! Άλλες φορές πέφτω σε μαύρη απελπισία και άλλες παίρνω ακόμα πιο δυνατή φόρα και προσπαθώ ακόμα περισσότερο ελπίζοντας...Νοιώθω όμως έντονα την κούραση και πολλές φορές όπως τώρα, προσπαθώ να μάθω ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για το μέλλον! ΧΑΧΑΧΑΧΑ την υγειά μας νάχουμε καλοί μου Συμμορίτες και όλα αν είναι νάρθουν θα ρθούν...αλλιώς και πάλι θα μας προσπεράσουν!