Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Τσιτουρίδης θύμα των αρπακτικών της ΝΔ και η κατάντια προχωράει...



Αρκετοί εκλεκτοί αναγνώστες μας και φίλοι, περιμένουν προβλέψεις και αναλύσεις για τις εκλογές που έρχονται.
Στην επόμενη ανάρτησή μας θα το κάνουμε όσο μπορούμε πιο εμπεριστατωμένα, μελετώντας τα ωροσκόπια των Παπανδρέου – Καραμανλή, την ημέρα των εκλογών σε σχέση με το ωροσκόπιο της Ελλάδας και όλα μαζί θα δώσουν ένα αστρολογικό σκηνικό.

Φυσικά είναι ανόητο να πούμε πως προβλέπουμε πως θα κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ, διότι το αυτονόητο δεν συνιστά πρόβλεψη.
Θα προσπαθήσουμε όμως να ξεδιπλώσουμε όλες τις συνισταμένες, που οδηγούν σε αυτή τη νίκη και ίσως στην αυτοδυναμία του.

Προς το παρόν, τα γεγονότα τρέχουν με ρυθμούς στίβου και παγκοσμίων ρεκόρ όπως ήταν αναμενόμενο, εφόσον σήμερα συντελείται και η ακριβέστατη αντίθεση Κρόνου – Ουρανού.

Τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ετοιμάστηκαν σαν απελπισμένες συνταγές καθιερωμένων σεφ, χωρίς όμως έμπνευση, όραμα και μεράκι.
Ο «Σάββας Τσιτουρίδης» είναι ένα πρόσωπο που χρειάζεται να εστιάσει κανείς σε αυτόν, αλλά και στην απόφαση να μείνει εκτός ψηφοδελτίου.
Είναι γνωστό πως ο Καραμανλής είναι δέσμιος των επιλογών του, οι οποίες εξυπηρέτησαν την ατολμία του και τώρα ζητάνε το αντάλλαγμα.
Μέσα σε αυτές τις επιλογές ο πρωτοστάτης «Σουφλιάς» διέταξε και αποφάσισε.
Ομως ο Τσιτουρίδης δεν θα μείνει σιωπηλός.
Ηδη μίλησε για κάλυψη διαπλοκής, την οποία παραδέχτηκε μέσα στο κόμμα του και μάλιστα δια βοής, τόσης που οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πόρτες.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης αποδεικνύεται ένα «τραγικό πρόσωπο» αφού είναι η δεύτερη φορά που εμπλέκεται το όνομά του σε σκάνδαλα, η πρώτη ήταν το 2004 με τη μετεγγραφή του γιού του στο Πάντειο πανεπιστήμιο, την οποία έφερε στη Βουλή με ερώτηση η «Συλβάνα Ράπτη» από το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως η υπουργική ιδιότητα γονέα φοιτητή, δεν αποτελεί τυπικό λόγο μετεγγραφής.

Στις 22/9/2004 λοιπόν, παραιτήθηκε για λόγους προσωπικής και πολιτικής ευθιξίας.
Σαν Υδροχόος με Σελήνη, Ερμή και Αφροδίτη στον Υδροχόο και τον Δία του στους Διδύμους, η εύνοια του Δία φαινομενικά, δεν λειτούργησε, αλλά μόνο φαινομενικά, διότι από αυτή την κατάσταση μπορεί να λειτουργήσει βοηθητικά στο άμεσο μέλλον για τον ίδιο, στο ξεσκέπασμα ενός παρασκηνίου που θα αποκαταστήσει όχι την άδικη απαξίωσή του, αλλά το γεγονός πως στη θέση του θα έπρεπε να είναι και ένα σωρό άλλοι.

Ετσι ο Τσιτουρίδης έγινε κατά κάποιο τρόπο το κύριο θύμα μιας απάτης, που πλαισιώνεται από άλλους, που δεν πειράχτηκαν στο ελάχιστο.
Η κωμικοτραγική εμφάνιση της ΝΔ, δεν συμβαδίζει καθόλου με το 29% που διατηρεί ακόμα σαν ποσοστό, το οποίο μοιάζει πλέον με κολλημένο υδράργυρο, μέσα σε ένα κατεστραμένο θερμόμετρο.

Ας εστιάσουμε στις σοφές κουβέντες μιας μεγάλης μορφής που πέρασε από τον πλανήτη, τον «Μαχάτμα Γκάντι».
Μέσα στα 7 στοιχεία που δεν πρέπει να έχει ένας άνθρωπος, είναι:

Πλούτο χωρίς μόχθο, γνώση χωρίς χαρακτήρα, επιστήμη χωρίς ανθρωπιά και πολιτική χωρίς αρχές.

15 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα σας συμμοριτες
με ΝΔ κλπ δεν ασχοολουμαι..ειναι φαντασματα του παρελθοντος πλεον..
νομιζω οτι αυτη η 5ετια της διακυβερνησης τους θα ειναι κ το κύκνειο ασμα αυτης της παραταξης..

η ΝΔ δεν θα παραμεινει οπως ειναι,ισως αλλαξει μορφη,ισως διασπαστει σε 2-3 κομματα..παντως εχουμε το τελος μιας εποχης για αυτη την παραταξη

Με τον Τσιτουριδη δεν θα ασχοληθω..
ακομα κ αισθητικα δειχνει οτι ειναι
΄παιδι-κουμπι'...

παντως οποιος εχει τα αντερα ας τα λεει πριν κατσει στο παγωτο...τωρα οτι κ να δηλωσει ο φιλος μας...παει..πεταξε το πουλακι..

καλησπερες

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

ο θανατος του πατερα...με λιγα λογια η ψυχολογικη δομη του κ.Τσιτουριδη...και οποιος καταλαβε...μεγαλε Φρουντ τα εχεις πει ολα...

καψοραχη είπε...

o κ.Τσιτουριδης δηλαδη αν εμπαινε στα ψηφοδελτια δεν θα ειχε να καταγγειλει τις "βρωμιες" και τις "απατες"???η δεν θα υπηρχαν τοτε?
δηλαδη συνειδηση λαστιχο κατα τις περιστασεις...


σιχασια και βαρεμαρα απο πλευρας μας....ελεος!!!

Lucretia είπε...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΕΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εύα είπε...

θα συμφωνησω φυσικα με τον Γκαντι αλλα οχι κι οτι εχει εφαρμογη στην περιπτωση τσιτουρ.
οσο για τον τσιτουρ,χμμμμ,ηξερα οτι κατι παει στραβα με την περιπτωση του κι αυτο δεν ηταν φυσικα το οτι ηταν ΝΔ .Υδροχοος ειναι κι αυτο τα λεει ολα,μπλιαχ μετα βδελυγμιας!μονο που του εκαναν τη χαρη να τον βαλουν στη θεση του θυματος και τωρα μπορει να φωναζει ΑΝΕΤΑ οτι κοιταχτε ΕΓΩ που ειμαι ο ΤΕΛΕΙΟΣ,Ο ΑΨΟΓΟΣ,ο ΗΘΙΚΟΣ,που ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και κυριως το ΚΑΛΟ ΣΑΣ,κοιταξτε τι πολεμο δεχομαι!Αλλα ως ΘΕΟΣ που ειμαι θα νικησω!
γεια σου ρε μαγκα υδροχοε!υποκλινομαι στο...ψωνιο σου!ακα ακεραιοτητα...

Mousikoulis είπε...

Καλησπέρες παιδιά! Τσάμπα θα το αναλύσουμε το θέμα αφού το ξέρετε και εσείς! Αφήστε τα πολιτικά! Ο Γκάντι δεν θα ξαναγεννηθεί πιστεύω οπότε...

ας μιλήσουμε για τους υπέροχους Υδροχόους :pp Φιλιά!χεχε

Εύα είπε...

μουσικουλι,για να αρχισει ο εμφυλιος περνα απο μπλογκ μου μια απο τις επομενες μερες.θα πλεξω το εγκωμιο των υδροχοων εκει με μπολικες φτυαριες χωμα!Μετα θα με καψουν στην πλατεια Αριστοτελους τα αλλαλαζοντα πληθη γυναικων -κυριως-υδροχοων αλλα ετσι κι αλλιως μου εχουν ηδη καψει τη γουνα αμετρητες φορες!μην παει τζαμπα η διατριβη!και που'σαι...ΟΛΟΙ υπεροχοι ειμαστε...κυριως αυτοι που το κρυβουν ;-)

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Laplace,

Καλησπέρα σου, όντως είναι η αρχή του τέλους της υπάρχουσας μορφής αυτής της παράταξης.

Γεια σου Βανέσσα,

Ολα τα είπε ο μεγάλος Freud και τα πάντα ο Μεγάλος Yung.
Υψηλές δόσεις για τους μικρούς μας πολιτικούς.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καψοράχη,

Αυτό ακριβώς. Αν τον έβαζε στο ψηφοδέλτιο θα το έκανε γαργάρα, όπως γίνεται με τον δήθεν ακέραιο και άμεπτο Σουφλιά, που υποτίθεται πως υπηρετεί ένα κόμμα με όραμα.
Ουπς, έπεσε ο τοίχος επάνω μου, χα,χα,χα,!!!

Συννεφάκι,

Ολες οι κουβέντες του παρελθόντος είναι μεγάλες.
Το παρόν και το μέλλον δεν υπόσχονται τέτοιες..

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εύα και Μουσικούλη,

Πάλι δώσατε μία χιουμοριστική νότα.
Εύα αυτό με τους Υδροχόους έγινε αστρολογικό σήμα κατατεθέν στα αντί βεβαίως - βεβαίως.

Μουσικούλη,

Καλό διάβασμα και χαιρετισμούς στη μαμά σου!

Εύα είπε...

σημα κατατεθεν;
το ποιο,συμμοριτες μου καλοι;
ο θριαμβος του ξανθου πανω στο ιμιτασιον κοκκινο-κομοδινι :D

Mousikoulis είπε...

εγω είναι γνωστό πλέον οτι σοβαρά για να μιλήσω πρέπει να είμαι χαλαρός και δεν είμαι :p Πέρα απο την πλάκα όμως είναι αυτό που είπα και πριν! Ξέρουμε ολοι τι θα γινει! (και τέλος το διάβασμα, φιλιά εδώθηκαν)

**Εύα οταν λες απο το blog σου πιο απο όλα δηλαδή;;;;; (μιλησαν και οι ιχθεις)

*Συγγνώμη για την αλλαγή του θέματος!

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Τέλος εποχής... για όλα τα κόμματα και τα... αποκόμματα!

Έγινε κατανοητό πλέον από το ευρύτερο κοινό ότι, όλοι τους τη "μεγάλη κουτάλα" ονειρεύονται και το μπάχαλο στην κοινωνία συνεχίζεται...
Δεν τους βγαίνουν τα μεγάλα οράματα... χαχαχα!
Φταίει μήπως ο ανάδρομος Ερμής;

Αχ Ελλαδίτσα μου!
Οι "σκυταλοδρόμοι" σου είναι πολύ "φαγανοί" όλοι τους!!!
Σε ξεζουμίσανε...

Καλό Φθινόπωρο Συμμορίτες μου!

tzonakos είπε...

Εχουμε πνιγεί στην ευθιξία ...
και πολυ ειναι το 29% που έχει.

Ανώνυμος είπε...

Οι εκλογές αυτές ασχολούνται με το δάχτυλο, αγνοώντας επιδεικτικά το φεγγάρι. Η προεκλογική καμπάνια καταπιάνεται με τα επιφαινόμενα και αποφεύγει να θίξει όλα όσα έχουν φέρει την χώρα στο χείλος της καταστροφής. Ο ελληνικός παρασιτικός καπιταλισμός έχει καταστήσει την χώρα φτερό στην θύελλα της κρίσης, η στρατηγική της “ελληνοτουρκικής φιλίας” μας έχει οδηγήσει στην αγκαλιά του νεο-οθωμανισμού. η παγκοσμιοποίηση οδηγεί στην εκμετάλλευση της φθηνής εργασίας των λαθρομεταναστών, άσχετα με τις συνέπειες για την κοινωνική και εθνική συνοχή της χώρας. οι νέοι, οι γυναίκες, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι σφίγγουν το ζωνάρι. Την ίδια στιγμή οι ελίτ του τόπου έχουν επιδοθεί σ’ έναν ξεδιάντροπο αγώνα για τη νομή της εξουσίας, και οι ολιγάρχες συνεχίζουν το όργιο του πλουτισμού, λεηλατώντας ό,τι έχει απομείνει, προωθώντας έναν τρόπο ζωής, όπου τα αμάξια, τα μπετά και οι μπουλντόζες δεν έχουν αφήσει δέντρο για δέντρο στη χώρα.

Στην δήθεν αντιπολίτευση, το μπερλουσκονικό ΛΑΟΣ, επιδίδεται σε πυροτεχνήματα, προκειμένου να διεκδικήσει κι αυτό μια θέση στον ήλιο της διαχείρισης. ο ΣΥΡΙΖΑ αναλώνεται σε μια «φραξιονιστική πάλη δίχως αρχές (και ιδέες)» αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά τον επικοινωνιακό χαρακτήρα μιας «αριστεράς», μέρους του μεταπολιτευτικού καθεστώτος και όχι αντίπαλό της. το ΚΚΕ προσπαθεί να κρύψει την φτώχεια του σε όραμα κι ελπίδα με το να αναστηλώνει τα μουστάκια του Στάλιν, ενώ οι Πράσινοι προχωρούν στην πεπατημένη της οικολογίας των ευρωπαϊκών “προγραμμάτων” και της Νέας Τάξης.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. καταρρέει κατω από σκάνδαλα, ανικανότητα και εγκατάλειψη ακόμα και των ελάχιστων πατριωτικών ευισθησιών από το ‘”Υπουργείο από το Εξωτερικόν”, ενώ ο Γιώργος ετοιμάζεται να εκπληρώσει το όνειρο της μητρός του, να κατακτήσει τον πρωθυπουργικό θώκο, θυμίζοντας κάτι από τις αρχαίες παραβολές: “Υπό κατάρρευση βασίλειο, απελπισμένοι υπήκοοι αφασικός διάδοχος…” . Και βέβαια για να συνεχίσει τα ίδια και χειρότερα με τους προκατόχους του.Αυτές οι εκλογές, δεν μας επιφυλάσσουν τίποτε περισσότερο από την επιδείνωση της μιζέριας που κατατρώγει τον τόπο.