Δευτέρα 3 Αυγούστου 2009

Έκλειψη Σελήνης - Αύγουστος 2009


Tην Πέμπτη 6/8/2009 στις 3.39 ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται άλλη μία έκλειψη μέσα στη χρονιά, στις 13 μοίρες του Υδροχόου.

Πρόκειται για έκλειψη Σελήνης (παρασκιάς), η οποία γίνεται πάνω στο ζώδιο της Ελλάδας και θα επηρεάσει τα γεγονότα και τις καταστάσεις του τόπου μας.

Η επιρροή της έχει άμεση σχέση με την Ηλιακή έκλειψη της 22ας Ιουλίου και θα συνεχίσει να επηρεάζει και 15 μέρες αργότερα.
Ο άξονας Λέοντα – Υδροχόου στον οποίο πραγματοποιείται, θα υποκινήσει γεγονότα που σχετίζονται με την πολιτική κατάσταση, τα χρηματοοικονομικά, αλλά και στο επίπεδο των προσωπικών σχέσεων, οι ρήξεις και οι διαμάχες θα είναι έντονες και αναπόφευκτες, ειδικότερα στις φιλικές σχέσεις που θα δοκιμαστούν στο έπακρον.

Το τετράγωνο του Αρη από τους Διδύμους στον 12ο οίκο της έκλειψης με τον Κρόνο από την Παρθένο στον 4ο οίκο, πυροδοτεί την εύφλεκτη ενέργεια δημιουργώντας εντάσεις που δεν καθησυχάζονται από το τρίγωνο του Αρη με τον Δία, αντίθετα φτάνουν στα άκρα, προκειμένου να εκτονωθούν με οποιοδήποτε τρόπο.

Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύτιμο, αλλά η παράλληλη αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, δεν αφήνει πολλά επιβοηθητικά περιθώρια, τουλάχιστον τις μέρες γύρω από την έκλειψη.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί του δεύτερου δεκαήμερου ψάχνουν για μια σκιά από τον ανελέητο Ηλιο μαζί με Ιχθείς, Παρθένους, Τοξότες και Δίδυμους των 2ου και 3ου δεκαήμερων πετώντας σαδιστικά τα καπάκια των εξαντλημένων αντιηλιακών στα κεφάλια των Κριών, Ζυγών, Καρκίνων και Αιγόκερων που δεν προτίθενται να παραχωρήσουν λίγη από τη δροσιά που με κόπο κατέκτησαν.

Επειδή λοιπόν τα διαστήματα που ακολουθούν είναι δύσκολα και μέσα στον Σεπτέμβρη οι όψεις που έρχονται είναι καθοριστικές και αδυσώπητες, όποιος δεν ακολουθήσει την επιλογή του μυρμηγκιού και επιλέξει την τακτική του τζίτζικα, θα βρεθεί μπροστά σε εκπλήξεις, που μόνο ευχάριστες δεν θα είναι.

9 σχόλια:

Savvina είπε...

Καλησπέρα Συμμορίτες.
Καλώς ήρθα στο χώρο σας.
Καθότι Σκορπιός θα πρέπει να προσέχω πολύ μου φαίνεται.
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Πάντως την έκλειψη σελήνης θα την παρακολουθήσω σε κάποιον αρχαιολογικό χώρο.
Να 'στε καλά.
Και να μας δίνετε πάντα συμβουλές.
Καλό σας απόγευμα.

Ευρύνοος είπε...

Αστρο-Συμμορίτες..

ως γνήσιος Υδροχόος κινδυνεύω να καταστραφώ;

χαχα έχω ήδη..!!!

καλησπέρααα!!!

Giota Houliara είπε...

Επιτελους,επιστρεψατε!Τωρα ,,, τι αλλο πια να μου συμβει,,, τι ; Εχουν συμβει ολα και τα παντα ,,,,, Ας περασει και ο αυγουστος να ηρεμησουμε.

Laplace είπε...

καλησπερα συμμοριτες
μας ελειψε η ΘΕΑ astrocat..

στα της αναρτησης τωρα..ας εχουμε κρισεις,ας εχουμε βια,ας εχουμε οτι θελει..εμενα μαρεσουν αυτα παιδια..επιτελους που γινεται η εκλειψη πάνω στο ζώδιο της ελλαδιτσας μηπως κ δουμε καμια αλλαγη..
ωραια ειναι ολα αυτα πιστευω(για την ελλαδα,οχι για εμας γιατι τα ψαρακια ειναι στην φαπα 2-3 χρονια τωρα χαχα)

καλη εβδομαδα να εχετε
ελπιζω να περασατε καλα!
φιλια

Φωτεινή Κανάκη είπε...

Όμορφη εικόνα της ζωγραφιάς!!Με νεύρα θα είμαι δλδ...χαχαχαχα...φιλιά***αστροπαρεάκι!!

zoyzoy είπε...

Οχ τι έχουμε πάλι να δούμε εμείς τα σταθερά!
Φαίνεται ότι θα'ναι "καυτός" απ'όλες τις μεριές ο Αύγουστος δυστυχώς!!
Καλώς ήρθατε!!

tzonakos είπε...

Το περίμενα οτι πρέπει να γίνω μερμήγκι.
Ούφφφ καλά, θα γίνω τι να κάνω ... ;

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλημέρα σε όλους.
Επιστρέψαμε και θα ξανασκορπίσουμε.
Καυτός ο Αύγουστος αλλά και ο Σεπτέμβρης θα χτυπήσει κόκκινο, αστρολογικά τουλάχιστον.

Global Greek είπε...

πώ πώ, σκορπίνα κι εγώ, να κρυφτώ δηλαδή!!;-)) καλως γυρίσατε! περιμένω ακόμα ανάλυση για τον Σκορπιό!!!