Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

Αστρολογικό περιοδικό JUPITER – ΤΕΛΟΣ.






Καμία έκπληξη για τον τερματισμό της κυκλοφορίας του αστρολογικού περιοδικού «Jupiter», μια και το είχαμε προαναφέρει, άλλωστε υπήρχαν όλες οι ενδείξεις.

Αρχισε με τη ματαιόδοξη κίνηση να βγει στα περίπτερα, δίπλα στον κορεσμένο αστρολογικό τύπο, ενώ παράλληλα κυκλοφορούσε σαν ένθετο στον «Ελεύθερο Τύπο» της Κυριακής.

Η τυμπανοκροτούσα διαφήμιση ήταν πολύς κόπος για το τίποτα, διότι το απέσυραν αμέσως λόγω του ότι δεν πουλούσε, ούτε το όνομα του «Πανόπουλου» έπεισε, παραμένοντας σαν ένθετο στην εφημερίδα.

Αμέσως μετά ήρθαν οι αποκαλύψεις για τις σκανδαλώδεις αντιγραφές, που τις υπέγραφαν σαν δικά τους κείμενα.
Κατόπιν πάλι στο ίδιο μοτίβο, με το σκάνδαλο των αντιγραφών των κειμένων της «Γωγώς Αυγουροπούλου» που είχε γράψει πέρσι, και ο «Πανόπουλος» τα έβαλε σε φετινές προβλέψεις!
Σιγά – σιγά, οι σελίδες του μειώνονταν, όπως στο διαβασμένο βιβλίο προς το τέλος, ώσπου τελείωσε.

Υπήρχαν κάποια ενδιαφέροντα άρθρα και σε αυτό το περιοδικό, τα έχουμε επισημάνει στις ετικέτες «Περιοδικά», αλλά γενικότερα δεν μπορούσε να σταθεί, μην προσφέροντας τίποτα παραπάνω από το ήδη γνωστό και χιλιοειπωμένο, ή έστω μία πρωτοτυπία στο λόγο, στην ύλη, ή στο στήσιμο.

Ο «Ελεύθερος Τύπος» κυκλοφορεί λοιπόν χωρίς αυτό και έχει για ένθετο το «Μαγειρεύοντας για γιορτινές στιγμές».

Κύριε «Πανόπουλε», ελπίζουμε στην επόμενη συνεργασία σας, να μην αντιγράφετε τα ήδη αντιγραμμένα, από το Jupiter.
Μπορεί να μη γνωρίζουν όλοι αστρολογία, αλλά κάποιοι γνωρίζουν και αυτό δεν σας βοηθά στην προσπάθειά σας, ή μάλλον στην μη προσπάθειά σας.
Οσο για τον συνεργάτη «Θωμά Γαζή», του προτείνουμε μια καινούργια συνταγή, «Γαζάκι στο φούρνο».
Ας το συνοδεύσει με ότι επιθυμεί, αν ακόμα του έχει μείνει όρεξη.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα και πάλι
η αυλαία έκλεισε με τον ήρωα να κάνει σάλτο βλακείας, στην λέξη ήρωα μπορείτε να βάλετε οποιον θέλετε εσείς.
Επίσης πρέπει να καταλάβουν καλά ότι μια σακκούλα σουπερμάρκετ θα μείνει παντοτε σακκούλα για ψώνια.

Πολύκαρπος

Ανώνυμος είπε...

Πολύκαρπε,

Πολύ γέλιο η σακούλα με το super Market θα υιοθετηθεί στα best of..
Διαφωνώ όμως με το σάλτο βλακείας.
Αυτό ήταν ο Τιτανικός σε παγόβουνο ηλιθιότητας.

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέτε αλλά τι να σχολιάσει κανείς επί του αστρολογικού όταν μιλάμε για μια εφημερίδα με τη γέμιση της (ρύζι, κουκουνάρια, κάστανα, κλπ). Περίμενε κανείς "Νέο Ουρανό" με δώρο δύο dvd; Ή μήπως είπε κανείς οτι αβγάτισε το αστρολογικό κοινό σε αυτή τη χώρα και το κοντέρ έπιασε τις 40 και 50, 60, 80 χιλιάδες;

Ανώνυμος είπε...

Η γιαγιά μου κάποτε έλεγε:

Τη είχες Γιάννη τη είχα πάντα……

Όσο για την γέμιση…………..
ψητός χαζής με καρύδα…………

Ανώνυμος είπε...

Οπως ειχε πει και ο μεγαλος Στρατος Διονυσιου:"Τελειωσαμε και μειναμε μοναχοι"!!!!

Βεβαια ειχε κυκλοφορησει στα γραφεια της Frau Gianna's πως πρεπει να κανουμε τα χατηρια διοτι ο ανοπουλος ειναι ο καλυτερος αστρολογος της Ελλαδας!!!!

Υ.Γ: Ολο κλεβω και μονταρω την γκαντεμια μου να ρεφαρω.Λευτερια στο JUpiter!!!!!!
ΡΑδαμανθυς

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καλώς τον Ραδάμανθυ με την ιστορική του φράση και με τα άκρως επιτυχημένα δίστιχα.
Η Γιάννα δεν γνωρίζει και δεν κοπιάζει για να μάθει.
Επίσης έχει και μεγάλη καρδιά για να χαρίζει τον "καλύτερο αστρολόγο" σε άλλες εφημερίδες.
Σύντομα στις αστρολογικές μας οθόνες.....

Ανώνυμος είπε...

Λευτερια στην καταπιεσμενη αστρολογικη λιμπιντο του κυριου Πανοπουλου....αυτα παθαινουν οσοι δεν διαβαζουν σωστα τα γραπτα των δασκαλων τους.....και για ευκολη λυση κλεβουν απο εδω και απο εκει...ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ασυλο στους μαυρους αγγελους της αστρολογιας...

Οσο για τον Ταψι ας ψαξει τωρα αλλου για κοροιδα.....τα ψεμματα τελειωσαν...η ασυλια ειναι το καστρο των δειλων και των ασχετων...

Ανώνυμος είπε...

Να πω την αλήθεια, δεν μου άρεσε που έκλεισε, κακά τα ψέματα, πρέπει να υπάρχει ποικιλία στον Ελληνικό Αστρολογικό χωρίο, και κάθε «σπίτι» είναι ένας «Αστρολόγος». Και δεν πρέπει να βασιλεύουν μονόφθαλμοι, και η ποικιλία βοηθάει στην εξάσκηση τις σωστής επιλογής Αστρολόγων, και αστρολογικής παιδείας.

Άλλα όταν μπαίνουν άτομα που είναι κομήτες, αυτά συμβαίνουν, και δεν εννοώ τον Κ. Πανόπουλο. Άλλα τους επιχειρηματίες που κρίνουν με τα δικά τους μέτρα. Ο Κ. Πανόπουλος, με τον αλαζονικό του τρόπο δεν μπορεί να κράτηση περιοδικό. Να θυμηθούμε την Ερση Μηλιαρακη, μεταγραφή από την ΙΜΑΚΟ, σε τρεις μήνες την έδιωξε, και από τις υποσχέσεις του έμεινε άνεργη, δηλαδή ο κύριος Πανόπουλος δεν είχε εμπιστοσύνη στο δεξί του χέρι, που ήταν, δίκη του επιλογή και επικεφαλής της ομάδας που πήγε στον Ελεύθερο Τύπο. Και μετά έψαχνε, για συνεργάτες, όλα αυτά βγαίνουν συμπερασματικά, από την ταυτότητα του περιοδικού και μονό. Γιαυτο μπήκε, ένα μήνα μετά, ο κ, Βαφειας, άγνωστος στον Αστρολογικό κόσμο, και με ενός έτους ζωή στην Αστρολογία, και έγινε Διευθυντής; Ταλέντο, ο επόμενος Λεφάκης!

Να σας πω εγώ γιατί δεν είμαι διευθυντής, και ούτε θα γίνω ποτέ, Βαφώ τα μ(υ)αλλ(ι)ά μου, ΓΚΡΙΖΑ. Δεν είμαι επικοινωνιακός, δεν έχω life style, δεν ξέρω τι θέλει ο κόσμος. Δεν βγαίνω έξω, δεν έχω παράνομους δεσμούς, κλπ, δεν ξενυχτάω στα μπουζούκια. Έχω και το έξης κακό, βγαίνω σε κουτούκια και θέλω να εχω και καλή παρέα με φίλους, είμαι και αγράμματος, όπως γράψανε σε forum.
Γιαυτο κλείνουν τα περιοδικά, και πέφτουν οι ακροαματικότητες, γιατί κάποιοι, άλλοι, ξέρουν πολύ κάλα το τι θέλει ο κόσμος.
Και όταν έψαχνα τον «ζωδιακό κύκλο», τον περασμένο Δεκέμβριο, η περιπτέρου μου είπε: «άντρας, εσύ και να πιστεύεις σε τέτοια πράγματα, μην δίνεις σημασία, όλα τα ίδια ψέματα λένε. Χρόνια που τα διαβάζω, δεν έχουν πέσει ποτέ μέσα. Σε κοροϊδεύουν». Γέλασα τι να τις πω και τι να τις απαντήσω.

Και βέβαια, ο κύριος Πανόπουλος, σαν γνήσιο λιοντάρι δεν θα έκανε ποτέ το λάθος να έχει ένα κάλο όνομα αστρολόγου, - και πιθανού, μελλοντικού, ανταγωνιστή, μέσα στο περιοδικό το οποίο έχει αυτός, προτίμησε νεαρά άτομα τα οποία δεν είναι του επιπέδου του, και φυσικά αν είχε και ονόματα θα ήταν και υποδεέστεροι από αυτόν ή φαιδρά.
Ώστε να μην μπορούν να τον απειλούν. Και να μπορεί να έχει μια βιτρίνα. Αυτό λέει, η τακτική του εκάστοτε διευθυντή μέσου μαζικής (ου), (έλεγχου) επικοινωνίας. Και πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις διαλέγεις άτομα του χεριού σου, να τα ελέγχεις απολυτά, για ευνόητους λογούς.

Το κάθε αστρολογικό περιοδικό, μπορεί να «σερβίρει ζώδια», όπως όλα τα περιοδικά, άλλα έχει την προσωπικότητα του, η οποία διαμορφώνεται και από τους συνεργάτες του. Και αυτοί πρέπει να έχουν μια παιδεία. Και όχι να είναι πρόσκαιροι ευκαιριακοί φίλοι που βολεύονται από τις γνωριμίες μας ή θέλουμε για κάποιο λόγο να τους βολέψουμε εμείς. Άγνωστο, για ποια αίτια.
Γιαυτο υπήρξανε και τα copy paste, και η πλήρη άγνοια, απλής εισαγωγής στοιχείων σε υπολογιστή. Ένα επτάχρονο να φωνάζανε θα έκανε καλύτερη εισαγωγή στοιχείων. Ούτε αυτό δεν ξέρανε, γιατί; μα γιατί κανένας δεν αγαπούσε εκεί μέσα αυτό το οποίο έκανε. Όλοι ζητούσαν για να πάρουν τα λίγα ψίχουλα, και μονό!
Ο κάλος θεός όμως, είναι εκεί ψηλά, και βλέπει, και εμένα που κάνω αυτήν την χυδαία κριτική.

Ξέρω όμως, ότι κρίνει και κάνεις δεν θα χαθεί, γιατί η ζωή δεν ξέχνα τις ΑΞΙΕΣ, και κοίτα μπροστά.

Να εκφράσω την λύπη μου για τα «άσημα» ονόματα που παρέσυρε ο κύριος Πανόπουλος με υποσχέσεις, και τον πιστέψανε, όπως πίστεψε και αυτός, να μην τον αδικούμε. Και να του πω, αν θέλει να ακούσει, άτομο που ασκεί καθημερινά, το δηλωθούν, επάγγελμα του. Να είναι πιο προσεκτικός και αναλυτικός στις επόμενες συνεργασίες που ετοιμάζει, να φτιάχνει σωστά την ομάδα του, να της έχει εμπιστοσύνη.
Άλλα εμπιστοσύνη, ένας Λέοντας, δεν έχει ποτέ!
Πάντα φοβάται ότι θα του πάρουν την θέση.
Άλλωστε, ποτέ ένας διευθυντής δεν πάει με ένα συμβόλαιο χωρίς προβλέψεις, και πάντα παίρνει μια παχυλή αποζημίωση. Και ποτέ μα ποτέ δεν φταίει αυτός, πάντα φταίνε οι άλλοι! Αν δεν έχει προβλέψει σωστά, μάλλον είναι πολύ επιπόλαιος, και να φροντίζει να προσέχει στο μέλλον.
Ή αν μπορεί ακόμα, να παζαρέψει ένα άλλο περιοδικό, μια εκπομπή, όλο και κάτι θα γίνει. Ή και να στηριχτεί στους εκδοτικούς του φίλους. γεγονός είναι ένα, ότι δεν θα χαθεί. όπως οι άλλοι οι «μικροί». Και τα λεφτά του θα τα πάρει. Γιατί ξέρει τι αρέσει στον κόσμο.
Ότι και να ήταν λυπάμαι, άλλα ο ανάδρομος Jupiter ξέρει καλύτερα!

Γιάννης Μπαρδόπουλος www.astropro.gr

Ανώνυμος είπε...

Εγώ γιατί νομίζω πως η Frau κάνει αψυχολόγητες κινήσεις με την Πανσέληνο και τον Κρόνο να την δέρνουν αλύπητα και πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι ο Πανόπουλος θα (ξεσ)αλώσει την πόλη;
Εντάξει. Η Πανσέληνος χεράκι χεράκι με τον Ουρανό έπληξε την αστρολογική κοινότητα, γιατί όπως και να το κάνουμε ευχάριστο δεν είναι να κλείνουν τα έντυπα και μάλιστα όχι γιατί δεν έχουν μεγάλη κυκλοφορία αλλά γιατί έχει ξεμείνει όλος ο κόσμος από money & honey. Ο καιρός θα δείξει. Άλλωστε αστρολόγοι ήταν οι άνθρωποι! Δεν μπορεί να έβλεπαν μόνο τη φάβα.

Ανώνυμος είπε...

John Bardopoulos σα γνησιο Λιονταρι θα διαφωνισω οτι ενας Λεων δεν εχει εμπιστοσυνη επειδη φοβαται. Ισα ισα που φαινεται και αφελης συχνα.
Μ αρεσει ομως οπως τα λες με τον τροπο σου που βαζει κατω πολλους ατσαλακωτους λογιους. Και βρισκω πολυ ενταξει που λες οτι βρισκεις κριμα που εκλεισε το περιοδικο και οτι λυπασαι και τα παιδια που βρεθηκαν ανεργα.
Η αξια φαινεται καποια στιγμη χωρις αναγκη απο φτιασιδια lifestyle.

Ανώνυμος είπε...

Δέχομαι το «λάθος μου», καθώς όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια. Και, φυσικά όλοι οι Λέοντες. Άλλα δυστυχώς οι «δημόσιοι Λέοντες» έχουν και τις «παραξενιές τους».

Ανώνυμος είπε...

από το εμπορικό site του Κ. Πανοπούλου, διάβασα την δίκη του απάντηση. εκανα καποια σχολια στην

http://ouranitsa.blogspot.com/2009/03/blog-post_6930.html