Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Dana International - DIVA


Θυμάστε την «transexulal» καλλονή «Dana International» που έστειλε το Ισραήλ να το εκπροσωπήσει στη «Eurovision» το 1998 με το τραγούδι «Diva» και κέρδισε τη πρώτη θέση;

Γεννήθηκε σαν σήμερα στις 2/2/1972 με το όνομα «Yaron Cohen» το οποίο μετέτρεψε σε «Sharon Cohen» μετά την επέμβαση που έκανε στα 21 της χρόνια.
Αργότερα υιοθέτησε το καλλιτεχνικό «Dana International».
Είναι από τις πιο διάσημες «transexulal» τον κόσμο και πολύ δημοφιλής καλλιτέχνης στη χώρα της, με 8 άλμπουμ στο ενεργητικό της και με πολλές σημαντικές συνεργασίες.


Δεν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης κι έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε μία εμπεριστατωμένη ανάλυση, διότι σε τέτοια ωροσκόπια, ο Ουρανός θα πρέπει να έχει μία ιδιαίτερη θέση και συγκεκριμένους οίκους αλλά και η Αφροδίτη και ο Αρης είναι σημαντικό σε ποιους οίκους βρίσκονται και ποιους κυβερνούν.
Η «Dana» έχει όψη Ουρανού – Αρη σε αντίθεση στον άξονα Ζυγού – Κριού και η Αφροδίτη είναι σε αντίθεση με τη Σελήνη.
Ωστόσο δεν στοιχειοθετούν κάτι από μόνα τους.
Εκείνο που σίγουρα έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην αμφιταλάντευση του φύλου, είναι το Μεγάλο Τρίγωνο μεταξύ Κρόνου – Πλούτωνα και Βόρειου Δεσμού στον αέρα.

Ας θυμηθούμε εκείνο το κομμάτι της «Eurovision» που περιηγήθηκε στις πρώτες θέσεις των charts πολλών Ευρωπαικών χωρών, μεταξύ των οποίων και της δικής μας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Που το θυμηθήκατε αυτό το τραγούδι?
Μόλις τέλειωνα το λύκειο και το έπαιζαν παντού όπου και να πηγαίναμε.
Ασε πια στην 5ήμερη!

Καλησπέρα.

Skouliki είπε...

αν και δεν χαθηκε απο την μουσικη σκηνη απλα τωρα γραφει στιχους και μουσικη