Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2009

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ!!!!!


Όπως ανέφεραν προ ημερών οι ειδήσεις, η Ευρωπαική Ενωση εξέδωσε ένα ψήφισμα για όλες τις μεσογειακές χώρες που επλήγησαν από φωτιές, να δεσμευτούν ότι τα δάση που κάηκαν, θα ξαναγίνουν δάση, διότι αυτό αφορά ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

Το ψήφισμα υπεγράφη από τις αντιπροσωπείες όλων των Μεσογειακών χωρών (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία) και όλων των παρατάξεων... εκτός μίας.

Guess who?... Ο κ. «Ρουσόπουλος» είπε ως δικαιολογία ότι αυτό είναι παρέμβαση στο Σύνταγμα της Χώρας βλέπε Άρθρο 24, περί δασικών εκτάσεων και δασών!!

Εκτός αυτού, πρόσφατα οι ειδήσεις ακόμα και των κρατικών καναλιών, ανέφεραν ότι 2.000 και πλέον στρέμματα στη Ζαχάρω παραχωρήθηκαν για ήπια τουριστική ανάπτυξη σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

Οφείλουμε να δείξουμε σε όλα τα κόμματα, ότι δεν είμαστε σύμφωνοι και ότι δεν αδιαφορούμε.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ το “Petition” για την προστασία των δασών.

Οι τωρινές 202.700 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγες - οφείλουμε να τις κάνουμε 2.000.000, αφού η αίτηση αυτή θα σταλεί στη Βουλή, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αλλά και στον ΟΗΕ.

http://www.petitiononline.com/forestgr/

1 σχόλιο:

greekgirlinlondon είπε...

Ευχαριστώ που το φέρατε στην προσοχή μου! Με την υπογραφή μου προσπάθησα και εγώ να βάλω την μικρή μου λύθο. Αφού πια είμαι μακριά, δυστυχώς δεν μπορώ να πηγαίνω στις αναδασώσεις όπως έκανα παλια...