Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

Αργεί πολύ η παραγγελία από τη στρούγκα????


Πάλι διχασμένοι είμαστε οι Ελληνες, με τα τρακτέρ των αγροτών να κλείνουν δρόμους, αποκόπτοντας την Ελλάδα από την Ελλάδα και η κοινή γνώμη να περιφέρεται αμφίβολα.

Οι αγρότες θεωρούνται μια ευνοημένη τάξη στο παρελθόν, αλλά αυτό το παρελθόν είναι πλέον μακρινό και η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να επαφίεται σε αυτό.

Ο κατά τα άλλα o συμπαθής κ. Χατζηγάκης, εγκλωβισμένος κι αυτός στην ανημποριά και την ανικανότητα διαχείρισης του γενικότερου μπάχαλου από την κυβέρνηση, έδωσε τελεσίγραφο αποζημίωσης 500 εκ. euro.

Κάποιοι συμβιβάστηκαν, κάποιοι εξακολουθούν να μένουν στους δρόμους.
Το μόνο σίγουρο είναι πως η κοροιδία προς τους αγρότες είναι απροκάλυπτη, γιατί αυτά τα χρήματα τα έδινε έτσι κι αλλιώς ο «ΕΛΓΑ», o «Οργανισμός Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων» από τις εκάστοτε εισφορές.

Η κατάσταση είναι τραγελαφική, και κάθε μέρα όλο και κάτι γίνεται για να το επιβεβαιώνει.
Η παραδοχή του «looser» προυποθέτει και τις ανάλογες συνειδησιακές αξίες που θα συμβάλουν σε αυτήν, αλλά σε αυτήν την κυβέρνηση δεν υπάρχουν.
Ουδέποτε ζητήθηκε περισσότερο από την αντιπολίτευση, αλλά και από το μεγαλύτερο κομμάτι του Ελληνικού Λαού η παραίτηση μιας κυβέρνησης όσο τώρα, αλλά τα αυτιά είναι κλειστά όπως άλλωστε και όλες οι αισθήσεις.

Εν τω μεταξύ έχουμε σκάνδαλα με γιατρούς, μηχανικούς και αρχιμανδρίτες εμπλεγμένους σε παιδική πορνογραφία, κάμποσα δις euro να δίνονται στους Γάλλους για εξοπλισμό «mirage» με τη γνωστή δικαιολογία πως απειλούμαστε λόγω θέσης όσο καμιά άλλη χώρα στην Ευρώπη, την «Εφη Θώδη» να παραληρεί, τον Κούγια ακόμα ξαμολυμένο να μικραίνουν όλο και περισσότερο τα χείλη του αντιδρώντας κι αυτά όσο μπορούν σε ότι εκστομίζει, ΑΛΛΑ υπάρχουν και οι ειδήσεις του «Star Channel»!!!!

Νέα εφεύρεση του καναλιού για ακροαματικότητα η παρουσιάστρια του Δελτίου καιρού «Πετρούλα Κωστίδου» σε ένα show που αν δεν το έχετε δει, σπεύστε, είναι μοναδικού κιτς.
Ενα κοριτσάκι 18 ετών που η σιλικόνη ξεπερνά την ηλικία της, να μεταδίδει τον καιρό σε ατάκες που της γράφουν, λικνίζοντας αμήχανα το κορμί και σμπαραλιάζοντας την αισθητική, αλλά η ίδια καταχαρούμενη τραβά προς τη δόξα.

Αυτά εν ελλάδι 28/1/2009 και δεν μας σώζει ούτε ο Δίας στον Υδροχόο, ούτε οι διανοητικοί πύραυλοι κάθε Λαζόπουλου, ούτε ο Τσίπρας, ούτε ο Τζιμάκος με την κατακεραυνωτική εκπομπή στον City Fm, ούτε ο καλός θεούλης που είναι απασχολημένος προς τη Δύση.
Λίγοι είναι αυτοί που αντιστέκονται και ΔΕΝ είναι οι κομμουνιστές ΟΕΟ!!!!
simmoria.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλά σκάνδαλα και ευτράπελα, καθώς και άλλα συναφή, συμβαίνουν συχνότατα και σε άλλες χώρες, βλέπε το τηλεπαιχνίδι Στιγμή της αλήθειας που μας ήρθε εκ Αμερικής.
Πετρούλες Κωστίδου είναι γεμάτες οι χώρες, όχι τόσο βέβαια οι Σκανδιναβικές, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο όμως.
Η ΔΙΑΦΟΡΑ όμως, είναι ότι οι άλλες χώρες, διαθέτουν περισσότερη αυτοκριτική, έχουν αναπτύξει ένα υψηλότερο μορφωτικό επίπεδο και οι κοινωνικές τους δομές δεν είναι στο χάλι της Ελλάδας.
Τίποτα δεν πιστεύω πως μπορεί να αλλάξει, παρά μόνο αν οι νέες γενιές γαλουχηθούν διαφορετικά και όχι με κατοχικά σύνδρομα και λάβαρα μεταπολίτευσης.

Τους θερμούς μου χαιρετισμούς

καψοραχη είπε...

καλε μου imbert τα λες παρα πολυ καλα και συμφωνω απολυτως!
με την ευκαιρια θελω να σας πω κατι που εμενα μου εμοιασε αισιοδοξο!
τον τελευταιο καιρο με ολα αυτα που εγιναν και συνεχιζουν να γινονται αισθανθηκα θυμωμενη,απελπισμενη και μονη!ελεγα οτι τοση ευαισθησια πια ειναι αναπηρια!
αισθανομουν οτι ο κοσμος σκληρηνε παρα πολυ και χαθηκε η ανθρωπια!
προχθες ειχα ομως μια ομορφη εκπληξη,εγραψα καπου ενα κειμενακι ετσι απο καρδιας(και σχετικο) και επειδη σε καποιους αρεσε και δημοσιευτηκε και αλλου, ΞΑΦΝΙΚΑ αρχισαν να μου στελνουν μηνυματα πολλοι ανθρωποι(τοσοι που δεν το πιστευα)και να μου βγαζουν πονο,πικρα,αηδια αλλα και ελπιδα οτι ΜΠΟΡΕΙ κατι να γινει!φτανει να το θελουμε εμεις!
Τελικα παιδια επαληθευεται η συγχωρεμενη η γιαγια μου(βερα Ανδριωτισα) η οποια μου ελεγε"τους αδειους ντενεκεδες ακους στην κατηφορα,οι γεματοι δεν κανουν θορυβο"

αυτα και συγνωμη για την πολυλογια!
φιλακια

Ανώνυμος είπε...

Αχ βρε Καψοράχη!!
Γεια στο στόμα της βέρας Ανδριώτισσσας γιαγιάς σου.
Ετσι είναι ακριβώς και μην ξεχνάς τη συνάντηση!!

Επίσης πολλά φιλιά!