Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Milla Jovovich - Η πολυτάλαντη ομορφιά


Η Milla Natasha Jovovich γεννήθηκε σαν σήμερα στις 17/12/1975 στις 5.15 το απόγευμα στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Τοξότης με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στους Διδύμους η Jovovich είναι ένα περίεργο μείγμα αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς και μεθοδικής πορείας.
Από τα 5 της χρόνια μετακόμισε με την οικογένειά της στο Λονδίνο για πολιτικούς λόγους.
Σε ηλικία ένδεκα ετών έκανε ένα διαφημιστικό σποτ για τη Revlon και τον Οκτώβριο του επόμενου χρόνου είχε το πρώτο της εξώφυλλο σε Ιταλικό περιοδικό μόδας.
Η εφηβεία της στιγματίστηκε από επιθετική συμπεριφορά, κλεψιές, σπάσιμο βιτρινών, χρήση ελαφρών ναρκωτικών και από την αντιμετώπιση των συμμαθητών της ως Ρωσσίδα κατάσκοπο.
Ο Ηλιος της σε αντίθεση με τον μεταβλητό και εριστικό Αρη στους Διδύμους την έκανε σαρωτική και απερίσκεπτη, καθώς και η αντίθεση του Πλούτωνα με το Δία, που δίνει μία αλλόκοτη συμπεριφορά, η οποία καθησυχάζεται από το τρίγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα.
Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη σχολή υποκριτικής, αριστεύοντας παράλληλα στη σχολή μπαλέτου που είχε ξεκινήσει από τα πρώτα της χρόνια.

Το 1988 εμφανίστηκε στην πρώτη της ταινία με απογειίωση της καριέρας της το 1991 με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη ρομαντική περιπέτεια «Return to the blue lagoon».
Ακολούθησαν κι άλλλες ταινίες όπου γνώρισαν επιτυχία, μάλιστα το «Resident Evil» ξεπέρασe σε εισπράξεις τα 600 εκατομμύρια δολάρια.
Η ενασχόλησή της με τη μουσική της έφερε επιπλέον δημοτικότητα, κυκλοφορώντας το άλμπουμ 'The Divine Comedy' ενώ δημιούργησε και δικό της συγκρότημα με τίτλο 'Plastic Has Memory' το οποίο έκανε πολλά σόου στο Λος Αντζελες και στη Νέα Υόρκη.
Το 1998 έβγαλε το CD, 'People tree Sessions' και το 2004 το 'Legion of Bloom'.
Ακόμα ηχογράφησε και το Cd Single 'Rocket Collecting' το οποίο περιεχόταν και στο Soundtrack της ταινίας «Underworld”.

Πετυχημένη και ως μοντέλο με δεκάδες συμβόλαια (διεθνές μοντέλο για τη εταιρία καλλυντικών L' Oreal) έμαθε αγγλικά σε 3 μήνες και μιλάει άπταιστα Ρωσικά, Γαλλικά, Αγγλικά και Σέρβικα.
Ο Ηλιος κυβερνήτης του 3ου οίκου και ο Ουρανός κυβερνήτης του 9ου οίκου βρίσκονται στους 6ο και 5ο οίκο αντίστοιχα. Ο εργασιακός της χώρος και τα χόμπυ της είναι απόλυτα συνυφασμένα επικοινωνόντας τα θαυμάσια και με το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού.

Η Jovovich έχει μία κόρη από το δεσμό της με τον σκηνοθέτη του “Resident Evil” “Paul W.S Anderson” ένα παρολίγο γάμο που διαλύθηκε από τη μητέρα της, ένα γάμο και ένα διαζύγιο με τον σκηνοθέτη "Luc Besson" και αρκετούς άλλους δεσμούς από τον καλλιτεχνικό κύκλο.
Η Αφροδίτη της στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Ουρανό στον 5ο οίκο, προκαλεί τη σύναψη πολλών σχέσεων με ξαφνικό ενθουσιασμό και αιφνίδια λήξη.

Ακολουθεί πλέον υγιεινή ζωή, έχει εντάξει στη ζωή της τη Yoga, επιδιώκει να γίνει πνευματικός άνθρωπος όπως η ίδια λέει, τρώει μόνο δικά της φαγητά όσο μπορεί, παίζει κιθάρα, γράφει στίχους και μεγαλώνει την κόρη της.
Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, την περιπλάνησε αρκετά, ώσπου να βρει την πορεία της, όπως διαφαίνεται από την τωρινή της ζωή.
Μπορεί ο Δίας από τον Κριό να μην βρίσκεται σε όψη με τον Ηλιο της στον Τοξότη, αλλά από ότι φαίνεται της στέλνει με το παραπάνω την εύνοιά του.


simmoria.blogspot.com

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελα Τζονάκο!
Κι άλλη Τοξοτίνα, αφιερωμένη χι,χι,χι!

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο αρθρο και ζωντανη αναλυση...περα απο αυτο βεβαια η Μιλα ποτε δε μου αρεσε, ουτε για την ομορφια της ουτε για το ταλεντο της...μου ειναι απο αδιαφορη εως ελαφρα αντιπαθης...αλλα γουστα ειναι αυτα...

Ανώνυμος είπε...

Fanny - Banny,

Και μένα μου είναι ελαφρά αντιπαθής, αλλά έχει κάτι που αν εξελίξει θα την κάνει πιο συμπαθή.

Ανώνυμος είπε...

καλα ας ειχα την ομορφια της και ας με αντιπαθουσαν χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Καλή είναι βρε παιδιά, αλλά από Τοξότη τί να περιμένει κανείς? χαχαχα
Πολύ καλή ανάλυση!

tzonakos είπε...

Σούπερ !
Αν και χωρίς χαράδρες :Ρ ειναι απο αυτές που συμπαθώ πολύ.
Μου άρεσει ιδιαίτερα σε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας με τον Μπρούς Γουίλις. Ηταν πάρα πολυ καλή.
Εχει το "κάτι" που έχουν οι Τοξοτίνες.
Δεν νομίζω οτι θα ειχα ποτέ σχέση με κάποιαν σαν αυτήν. Ουτε αυτη το νομίζει :Ρ

* Ωραία αφιέρωση πάντως :)

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Τζονάκο,

Οντως χαράδρες σχεδόν ανύπαρκτες, αλλά από κορμί, τζάμι!
Το σύνολο μετράει.

Ανώνυμος είπε...

την εχω δει την ταινια αυτη οντως κορμαρα....!!!!