Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΝΕ


Η ΚΝΕ, το όργανο της Νεολαίας του ΚΚΕ, συμπλήρωσε φέτος 40 χρόνια δράσης, που γιόρτασε τον Σεπτέμβριο στην Πανεπιστημιούπολη.
Από πηγές του κόμματος, η ημερομηνία ίδρυσης της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος , είναι στις 22/8/1968 στις 11.00 το πρωί.
Η ΚΝΕ λοιπόν είναι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και Σελήνη στο Λέοντα σε σύνοδο με το μεσουράνημα.
Αμέσως βλέπουμε τη σταθερότητα που διέπει την οργάνωση και παράλληλα τη μαχητικότητα και τη δράση, από τη σύνοδο Αρη - Σελήνης στο Λέοντα.
Δυναμικός συνδυασμός που δραστηριοποιείται περισσότερο με το τρίγωνο Ηλιου Κρόνου.
Εντυπωσιακή επίσης είναι η παρουσία Ηλιου - Δία στο μεσουράνημα, όπου μαζί με τη σύνοδο Σελήνης - Αρη εκεί, εξηγεί γιατί αυτή η νεολαία διατηρείται αναλλοίωτη και βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή.
Η παρουσία 4 πλανητών στο ζώδιο της Παρθένου δίνει τη μεθοδικότητα και την οργανωτικότητα που περιβάλλει το όργανο της νεολαίας του ΚΚΕ.
Η σύνοδος Ερμή - Αφροδίτης ενεργοποιεί τις ιδέες αποτελεσματικά, ενώ η σύνοδος Αφροδίτης - Πλούτωνα προσδίδει μαγνητισμό και πειθώ στα καλέσματα που απευθύνουν.
Ας μην ξεχνάμε πως έχουν φτάσει στα 34 Φεστιβάλ, από τα οποία παρελαύνουν μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής και χιλιάδες κόσμος.
Ο γωνιακός Ποσειδώνας στον πρώτο οίκο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, δίνει τα οράματα και την αδιάκοπη κυρηγματική διάθεση.
Η νεολαία του ΚΚΕ βάση του χάρτη της, έχει θεμελιώσει γερά τις βάσεις της.
simmoria.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ειναι αγωνιστες και δεν κουραζονται ποτε για τα δικαιωματα
λεων με ωροσκοπο σκορπιο νομιζω
τα λεει ολα.....