Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

Jingle Bed, Jingle Bed, αλλά η οργή δεν λέει να κοπάσει...


Βαρύ το κλίμα των Χριστουγέννων και το ξέρουμε όλοι.
Συγκρατημένα χαμόγελα και γύρω παγωνιά.
Ούτε η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν μας σώζει, με τη στολή του Αη - Βασίλη και όλα έξω, να λικνίζεται στους ήχους του "Jingle Bed"!!!! (χο,χο,χο)....

Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σημειώθηκαν τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο Λεκανοπέδιο με υλικές μόνο ζημιές.
Στο στόχαστρο των αγνώστων για μια ακόμα φορά υποκαταστήματα τραπεζών, αντιπροσωπείες αυτοκινήτων και μία υπηρεσία υπουργείου.

Αναλυτικά, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα εξερράγη αυτοσχέδιος μηχανισμός με γκαζάκια σε υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αχιλλέως, στο Παλαιό Φάληρο.

Στις 2.45 ξέσπασε φωτιά σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων στην οδό Πρωτοπαπαδάκη, στο Γαλάτσι, προκαλώντας υλικές ζημιές σε τρία αυτοκίνητα.

Λίγα λεπτά αργότερα στον αριθμό 60 του ίδιου δρόμου άγνωστοι προκάλεσαν ζημιές σε ένα όχημα άλλης αντιπροσωπείας.

Πυρκαγιά ξέσπασε και στην Καλλιθέα, στη λεωφόρο Συγγρού 185 σε αντιπροσωπεία, προκαλώντας ζημιές σε τρία αυτοκίνητα.

Η τελευταία επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 3 τα ξημερώματα σε παράρτημα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στην πλατεία Κολιάτσου.

Αγνωστοι έκαψαν στις 04:00 ξημερώματα της Παρασκευής το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Σταύρου Καλογιάννη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο σπίτι του, στο κέντρο των Ιωαννίνων.

Ένα ακόμα περίεργο περιστατικό απασχολεί από τα μεσάνυχτα την Αστυνομία. Αγνωστοι πυροβόλησαν σε συρμό του προαστιακού που κινείτο στην περιοχή του Ρέντη. Μία σφαίρα τρύπησε το τζάμι σε ένα βαγόνι χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες.

Newsroom ΔΟΛ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρονια Πολλα παιδακια και σας ευχομαι οτι καλυτερο!

Τωρα για το θεμα...το μεσημερι μιλαγα με εναν 16χρονο σε φιλικο σπιτι! εμεις οι μεγαλυτεροι κουβεντιαζαμε για το θεμα και ο πιτσιρικας γυρνωντας με ενα υφος"ολα τα λεφτα" ειπε απλα......
"δεν προκειται κανεις φοβιζοντας με να με κρατησει μεσα!!!!!θα παω για καφε με τους φιλους μου,θα βγω με το κοριτσι μου,και αμα γινει πορεια θα κατεβω,αυτο θελουν να μας κανουν αλλα εγω δεν μασαω!"

και λεγοντας αυτα μας αφησε αναυδους και σαστισμενους και εφυγε! ναι κυριοι,ενας 16χρονος ετσι απλα μας εδειξε την πιο πιθανη αληθεια!
μηπως τελικα καποιοι μας θελουν ΠΟΛΥ φοβισμενους???

Ανώνυμος είπε...

Καψοράχη,

Ο φόβος είναι ένα κελί που σε βάζουν να εγλειστείς επειδή φοβούνται το φόβο σου.
Οπως το λιοντάρι που το περιορίζουν γιατί το φοβούνται ελεύθερο.
Ο φόβος είναι ανασταλτικός παράγοντας και μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις βοηθά σαν μέσο εγκράτειας.

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ο φόβος είναι χρήσιμος, για να μπορούμε να τον ξεπεράσουμε!!

Χρόνια Πολλά παιδιάάάάάάάάάά!!!!