Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Θωμάς Γαζής - Η ληγμένη λίμπιντο




Ο Θωμάς Γαζής είπε:
(Σ.Σ. τα μέλη της συμμορίας μόλις τελευταία - Νοέμβρης 2008 - άρχισαν να γράφουν και άλλα θέματα στο ωσάνω blog τους, εκτός από το να καταφέρονται εναντίον μου, όχι ονομαστικά αλλά χρησιμοποιώντας διάφορα ψευδώνυμα ο καθένας).

Τέλος, ένα ιστορικό της δράσης της συμμορίας του Δημήτρη Κορωνάκη θα βρείτε στο forum μας "Ελληνική Αστρολογία" ξεκινώντας από το εξής ιστονήμα (θα καταλάβετε πολλά από τις ποικίλες εκεί δημοσιεύσεις).Γεια σου ρε Αστραπόθωμα που αυτές τις δύσκολες μέρες μας ψυχαγωγείς και επιμένεις να ενημερωθούν εκ νέου για σένα.
Ο "Γαζής" λοιπόν διέπρεψε πάλι μετά της νοημοσύνης του, προσθέτοντας μία παράγραφο στη γραφική του παράθεση με ημερομηνία 31/5, που αναφέρεται σε εμάς.

Επειδή ουδείς διαβάζει το blog του και ουδείς σχολιάζει, το είδαμε πριν λίγο και φουσκώσαμε τα πνευμόνια μας από το γέλιο.
Εκτός της αμετανόητης ανοησίας του, συνεχίζει να προβάλλει και την αμετανόητη τακτική του, η οποία τον συνοδεύει και σε όλες τις αστρολογικές του εκφάνσεις.
Ο Γαζής είναι ένας γραφικός γυρολόγος που ενώ κατέστρεψε το φόρουμ της Ελληνικής Αστρολογίας, έριξε τις ευθύνες στα μέλη του (πρώην εμάς), βρίζοντάς μας, συκοφαντώντας και φαντασιώνοντας, ενώ παράλληλα χαφιέδιζε ασύστολα αλλά και κωμικά.
Πότε θα σταματήσει, μόνο ο Γιακουμάτος ξέρει γιατί είναι και συνάδελφοι (γυναικολόγοι και οι δύο), (χο,χο,χο,χο)!!


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πηγη γελιου μεσα σε δυσκολη μερα!!
και επειδη προσφατα αναφερθηκε και σε μενα, να ξερει πλεον οτι καθε φορα που μου ανοιγεται μια πορτ, θα κλεινει και μια δικη του. Να ηξερε μονο ποσο τρομακτικα μικρος ειναι ο κοσμος!!

Ανώνυμος είπε...

Για μένα ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό δεν ισχύει.
Η πόρτα που θα ανοίξει ή θα κλείσει για μένα, ουδόλως θα επηρεάσει τον Αστραπόθωμα, γιατί πολύ απλά ο υπόκοσμός του, δεν έχει κανένα σημείο με τον κόσμο μου.

Ανώνυμος είπε...

αει απο κει μωρε ο τρομπας

Ανώνυμος είπε...

Πάλι χαζομάρες λέει.
Πάλι δεν βλέπει τα ονόματά μας?
Ρε τι θέμα έχει με αυτό?
Που'σαι ρε Δ.Μ να δεις!
Αλλά μην ξεχάσεις να υπογράψεις.
Χα,χα,χα,χα,!!

Ανώνυμος είπε...

Χα,χα,χα.....ακου ληγμενη λιμπιντο,πολυ καλο,βραβειο σουρεαλισμου θελετε.Για να ανεβει η λιμπιντο του,θελει βιαγκρα των 100,που σε κανει μολοτοφ....

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα προσπαθεί ο Θωμάκος, παλεύει, κάνει αναλύσεις παίρνοντας φόρα από εδώ, αλλά χωρίς απόκριση, λέει τα ίδια, φανατσιώνεται ακόμα τα ίδια και χωρίς καμία αλλαγή περιμένει το νέο έτος για να γίνει ακόμα χειρότερος.

Ανώνυμος είπε...

Είδατε πως προσπαθεί να ξεαραχνιάσει το blog του με αστρολογικές στομφώδεις και πάντα αστείες προβλέψεις?
Επίσης παρατηρήσατε πως δεν έβρισε, όπως εκείνα τα γραφικά με τα καθάρματα, χυδαίοι, σατανιστές κλπ?
Βρε τον Θωμάκο, λέτε να μαθαίνει αργά - αργά και βασανιστικά?

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά,

Αν βάλετε το όνομά του στο Google βγαίνετε τρίτοι πάνω από το blog του! χα,χα,χα,!

Ανώνυμος είπε...

Τί έγινε πάλι αυτο-ξεφτιλίζεται ο Τόμας λιώμας???
Γραφικός και κουραστικός... τς τς τς...

Ανώνυμος είπε...

Ναι Κασσάνδρα ο τόμας είναι πάντα πρώτος στις προτιμήσεις των επισκεπτών.
Είναι κλασσική - σταθερή αξία.

Και απ' ότι βλέπεις από τις σημαίες στο counter, η φήμη του έχει φτάσει ως τα πέρατα της Ασίας και της Αφρικής, της Αμερικής, της Ευρώπης και της Αυστραλίας και ετοιμάζεται να κατακτήσει το διάστημα.
Αν κι εκεί έχει τα μεγάλα μέσα αφού διατηρεί ζεστό γαλλικό καφέ Meloise στην καφετιέρα του. Ξέρει αυτός....