Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Χαβάη 18 - 0!!!!!

Λίγο τα μπάνια, λίγο η δουλειά, ξαπόστασε ο λαχανέμπορας και μπαίνει και δεν διαβάζει τίποτα.
Αντε βρε κουτό, έτσι θα σε αφήσουμε εμείς. Αλλωστε το κοινό πως θα γελάει.
Τα μαργαριτάρια που ακολουθούν, είναι από τις μαζικές διαγραφές το αστροφλόρουμ πριν ένα μήνα, τότε που το βαμπίρ Εύη γράφονταν με άλλα ονόματα κι έλεγε πως τα καινούργια μέλη είναι μούφες.
Αυτές οι μούφες δε, είναι ήδη γραμμένα μέλη στο φόρουμ της Μάρως Ιωαννίδου που είναι και σύζυγος - συνεργάτης του.
ΑΑΑΑ!!! Επίσης να μη ξεχνάμε πως ο "εντιμος" λαχανέμπορας έχει απενεργοποιήσει δεκάδες μέλη, αλλά δεν έχει διαγράψει τίποτα, γιατί μετά το αστροφλόρουμ του, θα μοιάζει με τη Σαχάρα.

ΙΔΟΥ λοιπόν, τι έγινε με τη συντονίστρια ΜΑΤΙΝΑ, ένα από τα σοβαρότατα μέλη αυτού του αστροφλόρουμ.
Τόλμησε κι αυτή να πει τη γνώμη της...

Έφτασε στα χερια μου το περιοδικό Aστροπολις (την αγάπη μου σε αυτή που φρόντισε και μου το έστειλε) και επ αυτού θα ήθελα να γράψω την κριτική μου.
Ενδιαφέρον το άρθρο για την Δήμητρα του Ριζόπουλου καθώς και η ανάλυση του για το θέμα του ντοπαρίσματος.
Όσον αφορά το κείμενο για Μελίνα-Ντασσέν, η Astrocat αποδεικνύεται ταλαντούχα στο γράψιμο και η γραφή της μιλάει στην ψυχή του αναγνώστη και δεν προσπερνάει.
Επίσης στη στήλη της Μαθήματα αναλύει επεξηγηματικά και κατανοητά για τον αρχάριο αναγνώστη που ενδιαφέρεται να προχωρήσει στην Αστρολογία, κρίμα που ίσως δεν θα υπάρχει σε κάθε τεύχος.
Όσο για τον ouranialab- τι να πω είναι από μονος του σχολη- , ωραιότατο άρθρο καθώς και η ανάλαφρη ιστοριούλα-διήγημα του Πρωτοπαπα.
Ευχάριστη έκπληξη η στήλη της Μέδουσας για τη Σελήνη, γραφει λες και είναι από χρονια μέσα στα περιοδικά, εκτος αυτού η αναφορά της στο ζώδιο του Λέοντα μπορώ να πω έπεσε μέσα τόσο πολύ που νόμιζα πια ότι γραφει προσωπικά για μένα!
Μου άρεσε ο κυνισμός-χώσιμο της γραφής του La pelle Noir που δικαιολογεί στο έπακρο το ψευδώνυμο του και φαντάζομαι ότι και στα επόμενα τεύχη έχει να μας δώσει πολλά. Και αν σκεφτεί κανεις ότι το περιοδικό είναι τζάμπα...
Μια ζωή αγοράζω αστρολογικά περιοδικά και είναι για πέταμα πριν καλά-καλά να ξεφυλλίσεις. Aρθρα του στυλ: ανάλογα με το ζώδιο που είσαι και η κόμμωση σου η τι wellness σου ταιριάζει, απευθύνονται σε ένα κοινό άλλο από αυτό που εγώ θέλω να ανήκω.
Λοιπόν το Aστροπολις δείχνει ότι γράφτηκε από ανθρώπους με γνώση και υπόσταση.
Η κριτική μου είναι αντικειμενική και ζητω προκαταβολικά συγγνώμη αν τυχόν δεν αρέσει η ενοχλήσει. Κάποιες προσπάθειες πρέπει να επικροτούνται άσχετα με το παρελθόν.

ΚΑΙ Ο ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΒΛΑΧΙΑ

Μπράβο βρε Matina για την "αντικειμενική" σου κριτική!
Το αστείο είναι ότι υποτίθεται ότι είσαι από τα θερμότερα μέλη της "Ελληνικής Αστρολογίας" και "θαυμαστής" δικός μου (με εκθείαζες σε προηγούμενη δημοσίευση σου για το πόσο σημαντικό αστρολόγο με θεωρείς), έζησες εκ των έσω πέρυσι το καλοκαίρι όλη την προσπάθεια άλωσης και ποδοπάτησης του forum μας από την κλίκα "Astrocat", "Uranialab", "La Pelle Noir", διάβασες σαφέστατες δηλώσεις των Κατερίνας Σαλωνίκη (Astrocat) και Θανάση Ματσώτα (La Pelle Noir) ότι πρόσκεινται φίλια στον Σατανισμό, ξέρεις πάνω - κάτω το χρονικό για το πόσο ανήθικα και βρόμικα έχει κινηθεί αυτή η συμμορία (γιατί περί αυτού πρόκειται) και παρ' όλα αυτά βγήκες για να κάνεις εδώ έντεχνη δημοσίευση εκθείασης αυτής της θλιβερής συμμορίας (αποκαλύπτοντας, έτσι, οριστικά το πραγματικό σου πρόσωπο); Ευτυχώς βρε Ματίνα που είσαι "αντικειμενική", είδες την αλήθεια και την κατάφωρη αδικία και έτρεξες να συνδράμεις αυτούς τους "ηθικούς", "αδύναμους" και "ευαίσθητους" ανθρώπους (οι οποίοι συνασπισμένοι στην κλίκα τους έχουν βγάλει απίστευτη χολή και έχουν πετάξει βουνά λάσπης σε διάφορους ανθρώπους που στοχοποιούν, με βασικό πάντα κριτήριο το ότι οι ίδιες / ίδιοι θεωρούν αυτούς τους ανθρώπους αδύναμους και ανυπεράσπιστους)!
Το έχω ξαναπεί, και θα το ξαναπώ! Ζούμε σε χαλεπούς καιρούς και σε μία κοινωνία σε φάση παρακμής και σήψης, όπου άνθρωποι υψηλά ανήθικοι και βρόμικοι - σαν τα μέλη της συμμορίας Astrocat - όχι μόνο τη βγάζουν καθαρή αλλά καταφέρνουν (χάρη στην περισσή υποκρισία τους και στις "γνωριμίες" τους) να διατηρούν έντεχνα μία καλή εικόνα μέσα στην κοινωνία! Αν η κοινωνία μας ήταν πιο υγιής και είχε αντιστάσεις τέτοιους ανθρώπους θα τους είχε ήδη γεμίσει με πίσες και πούπουλα!

ΕΙΠΕ Ο ΒΛΑΞ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ και συνέχισε...

Το αξιοθαύμαστο τώρα ποιο είναι; Ότι ελάχιστη μόνο ώρα μετά που η "Matina" απενεργοποιήθηκε από τον Ιστοτόπο μας βρέθηκε ξαφνικά να γράφει σαν "Fanny - Banny" στο blog της συμμορίας! Και μάλιστα έκανε 3 ολόκληρες απανωτές δημοσιεύσεις εκεί (προφανώς ενθαρρυμένη από τον Uranialab / Κορωνάκη), στις οποίες με καταγγέλει μεγαλόφωνα για "φίμωση της δημοκρατίας" για το ότι είμαι "άνανδρος" επειδή την απενεργοποίησα, για το ότι το μόνο που ξέρω να κάνω είναι να "φιμώνω" κόσμο κ.ο.κ.!

Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΔΕΚΑΣΤΗ "ΜΑΤΙΝΑ" - "FANNY - BANNY" ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΡΥΦΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ "URANIALAB" - "ASTROCAT" ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ! Την ίδια στιγμή που "εκόπτετο" για την καλή λειτουργικότητα του forum μας, την ίδια στιγμή που μας παρέδιδε μαθήματα δημοκρατίας η ίδια διπρόσωπα, ανήθικα και υποκριτικά είχε ήδη αναπτύξει επαφές με τα μέλη της συμμορίας!

Γιατί, όμως, να το κάνει τελικά αυτό η Matina; Άλλη εξήγηση από την ιδιοτέλεια, τον εγωκεντρισμό και τον αριβισμό δεν μπορώ να βρω.
Σου λέει η "Matina": "Τι μου προσφέρει εμένα ένα site γεμάτο ιδεαλισμό και ρομαντισμό σαν του Γαζή; Τίποτα δεν μου προσφέρει!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΤΙΝΑ, ΣΩΘΗΚΕΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ

Ας πάω με τους Uranialab - Astrocat που και πιο ισχυροί και "δικτυωμένοι" είναι και καμιά θέση στο "Αστρόπολις" να γράφω μπορεί να μου δώσουν"!
Το συμφέρον της σκέφτηκε η κοπέλα! Τώρα, αν η παρέα Uranialab - Astrocat είναι ανήθικη και βρόμικη ουδόλως την πειράζει, αφού αντίστοιχα ανήθικη και βρόμικη αποδείχτηκε και η ίδια! "Όμοιος ομοίω αεί πελάζει"! Μία πληροφορία μόνο "Matina" - "Fanny-Banny": στο blog της συμμορίας έγραφε για αρκετό χρονικό διάστημα ο "Δημήτρης" - "Milky Way", ένας άνθρωπος με αξιόλογες γνώσεις στην αστρολογία και αναμφισβήτητα καλύτερος αστρολόγος από όλα σχεδόν τα μέλη της συμμορίας! Ο "Δημήτρης" έγραφε εκεί ομολογουμένως ενδιαφέροντα άρθρα - προσδοκώντας εύλογα κάποια στιγμή να τον προτείνει ο Uranialab - Κορωνάκης (σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού "Αστρόπολις") για συνεργάτη στο "Αστρόπολις"! Όταν μία μέρα, εντελώς ξαφνικά και μυστηριωδώς, ο "Δημήτρης" - "Milky Way" όχι μόνο στο "Αστρόπολις" δεν βρέθηκε να γράφει αλλά σταμάτησε να γράφει και στο blog της συμμορίας, λες και τον έφαγε η "μαρμάγκα"!

ΟΧΙ ΒΛΑΞ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ!!!!

Κοίτα, λοιπόν, με όλη αυτή την ανήθικη και πρόστυχη κίνηση που έκανες να βρεθείς στο τέλος και συ με "πίσες και πούπουλα"! Από τη μια να σε φάει παρόμοια η "μαρμάγκα" και από την άλλη να σου μείνει - χωρίς να έχεις κερδίσει κάτι ουσιαστικό από αυτό - η "ρετσινιά" ότι είσαι και συ μέλος της συμμορίας! Για μας δεν το συζητάμε ότι η εκούσια (στην πραγματικότητα) αποχώρηση σου είναι δώρο!
Η "κακή" ενέργεια στην "κακή" ενέργεια πρέπει να πηγαίνει!

ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ Η VIRGO, προσπαθώντας να τον κάνει Ουράνιο (χα,χα,χα)!

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θΈΛΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΧΑΝΕΜΠΟΡΑ.
ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΑΛΥΤΗ Ο ΔΥΣΜΟΙΡΟΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, αυτό με τη Ματίνα, ήταν το τελειωτικό ρεζιλίκι.
Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου με όσα γράφει.
Και πάντα θα αναρωτιέμαι.
Κανείς δεν υπάρχει να τον μαντρώσει?
Λίγη αγάπη για το Θωμάκο καλέ!

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Ευχαριστω τον ΚΥΡΙΟ για την διαφημηση που μου κανει και εχουν αυξηθει οι επισκεπτες στο ιστολογιο και στην ιστοσελιδα μου.ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΛΑΣΙΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πλασιέ του εαυτού του δεν είναι ικανός να γίνει.
Κανείς ποτέ δεν συμπάθησε τους ρουφιάνους.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους βάλατε λίγο Θωμάκο γιατί είχα αρχίσει να παθαίνω σύνδρομο στέρησης.
Και ναι έχει αφήσει όλες τις παραθέσεις και επίσης τα μέλη που είναι διαγραμμένα φαίνονται σαν να είναι κανονικά μέλη.
Και η αναγνωσιμότητα στις παραθέσεις και τις ενότητες των διαγραμμένων μελών είναι σε μια ημέρα, όση το αστροφλόρουμ μαζεύει όλο μαζί σε 5 χρόνια.
Άντε καληνύχτα προς το παρόν παξιμαδάκια μου - που λέει και το βαμπίρ-, και καλή διασκέδαση.

Aristophanes of Aegina είπε...

ME DAGOSE KAI MENA :-)
==========================
Starsoul Συντονιστής Συντονιστής
Εγώ προσωπικά nethome δεν σου ζήτησα ΠΟΤΕ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Επομένως δεν σε είχα ποτέ ανάγκη! Ούτε καν σε έχω συναντήσει ποτέ μου!
Ο "συμμορίτης", όμως, Κορωνάκης/Uranialab είναι στενός κολητός σου!
Προφανώς τον έχεις και σε έχει μεγάλη "ανάγκη"!
_________________
"Όλοι στο βούρκο είμαστε! Κάποιοι, όμως, κοιτάμε τ' αστέρια!" (Oscar Wilde)
=================================
KAI H ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
- ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΜΗΝ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙΣ ... ΕΓΩ ΞΕΧΝΑΩ ,ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ !
ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΩΣΗ:
Starsoul έγραψε: κολλησε το μοτεράκι η μήπως ειναι στημένο , για να μας κλέβουν πόρους ???
Φίλε nethome καλησπέρα!
Με εντυπωσίασε αυτό που έγραψες! Υπάρχει τέτοια πιθανότητα;
Μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις αναλυτικότερα;
Αν συμβαίνει αυτό τι αντίμετρα μπορούμε να πάρουμε;
Και η ερώτηση - κλειδί:
Πώς θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε αυτούς που επιχειρούν να μας βλάψουν με ιούς κ.λ.π.;
Σε ευχαριστώ
Θωμάς Γαζής
========================= o.k.??? THN ALLH FORA NA PROSEXEIS TI LES .. DEN EXEI ALLH FORA ME DIEGRAPSE APO MELOS PRIN POSTARO .. XA!XA!XA!
--
Γρηγόρης θ.Μαλτέζος
- Ενεργειολόγος Μηχανικός
Ενέργεια - Περιβάλλον – Πολιτισμός

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους βάλατε λίγο Θωμάκο γιατί είχα αρχίσει να παθαίνω σύνδρομο στέρησης.
ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ , ΣΠΑΡΤΑΡΑΕΙ !

"Συγνώμη, ο κωδικός σας δεν μπορεί να ανακτηθεί διότι ο λογαριασμός σας είναι αδρανοποιημένος. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Διαχειριστή Starsoul ......

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Θέμα: Μαγικό Τραγούδι-Συχνότητες για έλεγχο καιρού και των σκέψεων
Εγώ προσωπικά nethome δεν σου ζήτησα ΠΟΤΕ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Επομένως δεν σε είχα ποτέ ανάγκη! Ούτε καν σε έχω συναντήσει ποτέ μου!

Ο "συμμορίτης", όμως, Κορωνάκης/Uranialab είναι στενός κ ...

Αγαπητέ Toxotis τονίζουμε διαρκώς στα μέλη μας να αναφέρουν τις πηγές τους! Το συγκεκριμένο μέλος - για το οποίο λες ότι έκανε clopy - paste το δικό σου άρθρο - δεν είναι πλέον, εδώ και ένα χρόνο, μέλ ...

Θέμα: ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!
Γεια σου maraki και περαστικά! Γεια σου super girl Εύη, ritaki, kazuli, zoelina! Για συνάντηση όποτε θέλετε. Ίσως σε κάποια παραθαλάσσια τοποθεσία. Για ιδέες στείλτε pm.

Καλό σας μεσημέρι αγαπημένα μου ( + στη zoelina που ξέχασα να την χαιρετήσω)!

Αγαπητές/οί Εύη, ritaki, Kazuli και maria (+ οι 100άδες που διαβάζετε καθημερινά τα θέματα μας) καλό σας βράδυ και όνειρα γλυκά!
ΓΙΑ ΤΑ… ΠΡΩΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ!
Θέμα: ΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΧΕΤΕ!
Επτά πλανήτες του ενός στον 'Εβδομο Οίκο του άλλου σημαίνει τεράστια έλξη ανάμεσα στους δύο (η ποιότητα της οποίας εξαρτάται από το είδος των πλανητών που εμπλέκονται), έλξη που αναπόφευκτα νοιώθουν κ ...
Θεματική Ενότητα: ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! Starsoul

Θέμα: ΟΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!!
Καλησπερίζω το super girl Εύη, το μικρό και αθώο ριτάκι μας, τον φίλο kazuli όπως και την maria (αλλά και τόσους άλλους φίλους, που απλά μας διαβάζουν)! Starsoul

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους βάλατε λίγο Θωμάκο γιατί είχα αρχίσει να παθαίνω σύνδρομο στέρησης.
VOILA !
[quote="Starsoul"][size=18]Εγώ προσωπικά nethome δεν σου ζήτησα ΠΟΤΕ απολύτως ΤΙΠΟΤΑ! Επομένως δεν σε είχα ποτέ ανάγκη! Ούτε καν σε έχω συναντήσει ποτέ μου!

Ο "συμμορίτης", όμως, Κορωνάκης/Uranialab είναι στενός κολητός σου! Προφανώς τον έχεις και σε έχει μεγάλη "ανάγκη"![/size][/quote]

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
- ΝΑ ΣΕ ΠΩ ΜΗΝ ΜΕ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙΣ ... ΕΓΩ ΞΕΧΝΑΩ ,ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΤΕ !

ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΔΩΣΗ:
Starsoul έγραψε: κολλησε το μοτεράκι η μήπως ειναι στημένο , για να μας κλέβουν πόρους ???
Φίλε nethome καλησπέρα!
Με εντυπωσίασε αυτό που έγραψες! Υπάρχει τέτοια πιθανότητα;
Μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις αναλυτικότερα;
Αν συμβαίνει αυτό τι αντίμετρα μπορούμε να πάρουμε;
Και η ερώτηση - κλειδί:
Πώς θα μπορούσαμε να εντοπίσουμε αυτούς που επιχειρούν να μας βλάψουν με ιούς κ.λ.π.;
Σε ευχαριστώ
Θωμάς Γαζής

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ματίνα τον αποτέλειωσες τον φλορουμάρχη.
Εσύ κι άλλοι 3-4 του είχανε μείνει.
Έφυγες κι εσύ χωρίς να σκεφτείς ότι το φλόρουμ θα μείνει χωρίς ανταποκρίτρια στη Γερμανία.
Πως θα αντέξει τώρα ο Χαζούλης και η Αυτοκράτειρα της βλαχιάς χωρίς να ξέρουν τα αστρολογικά δρώμενα της Γερμανίας?
Άπονε κόσμε. Γι αυτό μένει πίσω η αστρολογία στην Ελλάδα. Γιατί η εκ Γερμανίας συντονίστρια αφήνει χωρίς πληροφόρηση την Περαιώτισσα συνάδελφο (συντονίστρια μην παρεξηγηθούμε κιόλας) και εκείνη είναι έτοιμη να πνίξει τον πόνο της σε κεμπαμπτζίδικο της Καστέλλας.

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ......

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αγαπητέ Γρηγόρη,
νομίζω οτι καταφέρεις να ξεπεράσεις την διαγραφή σου ε??
Δυστυχώς από οτι φαίνεται αυτός θα διαγράψει όποιον μας έχει πει καλημέρα!!!
Πάντως αν θέλεις να γράφεις εδώ είσαι ευπρόσδεκτος (για να μην τα αφήνεις μόνο σε σχόλια... ) τα καλά στοιχεία πρέπει να φαίνονται!!!

Παυλίνα η συμμορίτισσα!

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζοντας τα μετά από τόσο καιρό, συνειδητοποιώ το μέγεθος της σχιζοφρένειας. Τον ευχαριστώ πάντως γιατί μετά την φυγή μου από κει ανακάλυψα την αστρολογία...

Ανώνυμος είπε...

Fanny εσύ ήσουν από τις τυχερές (όπως και εγώ) γιατί δεν τον είχαμε γνωρίσει προσωπικά.. Φαντάσου οι υπόλοιποι που τον γνώριζαν!!! Και που έβλεπαν την εξέλιξη της ψυχικής του διαταραχής... άστα... μεγάλη πίκρα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΟΣ ....
..... ΕΛΕΟΣ ....
........ΕΛΕΟΣ ....