Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Θωμάς Γαζής - Η παράνοιά του στο φόρουμ Ελληνικής αστρολογίας

Αχ! Δεν μπορώ να διαβάζω άλλο και να μην αναρωτιέμαι, πόσο μεγάλο είναι το μέγεθος της βλακείας!!
Συνεχίζει ο λαχανέμπορας σε ένα από τα πολλά του (τι να πρωτοαναφέρει κανείς) και πάλι βλέπει απειλές και από άλλους και απευθύνεται στο διαχειριστή του darkside (22 μόλις ετών) και ξανά μανά για την Astrocat και τη συμμορία της και ξανά μέσα στο ρεζίλι, συνέχιζε ακάθεκτος.

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΕΥΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟ SUPER ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ 2-3 ΑΛΛΟΥΣ.
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!!

Ώπαααααα! Να και οι απειλές N.X.! Και όχι από κάποιον τυχαίο αλλά από έναν Σατανιστή! Κοίτα, αγόρι μου, το μόνο ελαφρυντικό που σου δίνω είναι αυτό της νεαρότατης ηλικίας σου. Διαφορετικά τώρα θα είχες μία μήνυση στα χέρια σου (γνωρίζω ποιος είσαι και που μένεις.

Ο δοσύλογος όλα τα γνωρίζει (και τα αρχικά στο επίθετο λάθος είναι)

Και επίσης και κάποιοι άλλοι γνωρίζουν τα στοιχεία σου)!

Απειλεί ο λαχανέμπορας, ένα παιδί.

Αναρωτιέμαι, όμως, τόσο πολλή πλύση εγκεφάλου σου έχει κάνει η Astrocat ώστε να θεωρείς ότι εγώ έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου και ότι το ζήτημα είναι ανάμεσα σε μένα και σε σένα; Σου εξηγώ για άλλη μία φορά λοιπόν ότι ΤΟ ΟΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΦΟΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ASTROCAT ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ (ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ) ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ FORUM "ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΑ"!

Καλά η Astrocat τέτοια επιτυχία? Η συμμορία δική της ήταν?
Αποφάσισε ρε Θωμάκο, έχει σημασία για το ψυχαναλυτικό πόρισμα.

Εσύ προσωπικά δεν με έχεις πειράξει. Ίσα - ίσα είσαι ευθύς - δηλώνεις ευθαρσώς ότι είσαι Σατανιστής - κάτι που απαιτεί κότσια! Δεν σε θαυμάζω που είσαι Σατανιστής αλλά παραδέχομαι ότι δεν υποκρίνεσαι ότι είσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι, και ότι έχεις κότσια!

Εδώ τον καλοπιάνει γιατί σου λεέι με το γνωστό βλακώδες υπομυαλό του, μπας και μου κάνει τίποτα ο πιτσιρικάς - σατανιστής?
Γιατί αυτός δεν είναι και Ουράνιος σαν τη σύντροφό του!


Με ενοχλούν όμως διπρόσωποι άνθρωποι σαν την Astrocat και τη συμμορία της (που με ποδοπάτησαν χωρίς να τους έχω κάνει ποτέ τίποτα, όπως ποδοπάτησαν και άλλους - αδύναμους κατά τις ίδιες και ίδιους - ανθρώπους), θεωρώ ανήθικη, πρόστυχη και βλαβερή αυτή την κλίκα γυναικών (+ Uranialab + "La Pelle Noir") που άλλο είναι και άλλο υποκρίνονται ότι είναι έξω στην κοινωνία!

Θεωρεί ανήθικη την κλίκα των αναφερομένων, γιατί λέει ποδοπάτησαν αυτόν και άλλους.
Τι να πει κανείς.
ΞΥΠΝΑ ΚΑΗΜΕΝΕ!! Που λέει και το super ξεπεσμένο, ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έλα ετοιμάζει και συνάντηση ο Laxanman.
Σε παραλιακό μέρος μάλιστα για να χωράει το πολυπληθές κοινό που θα πάει!
Μη στριμώχνεστε μόνο. Όλοι θα πάρετε...
Προσέξτε επίσης μην τον ποδοπατήσει κανένας μέσα στην κοσμοπλημμύρα των μελών και μετά αρχίσει να μιλάει για σαμποτάζ και διαπλεκόμενα και τα άλλα γραφικά που λέει.
Και καλά να πει αυτά. Μην πει ότι σας κέρασε κι όλας κι ότι σας τραπέζωνε κι από πάνω κι εσείς τρώγατε και πίνατε και μετά τον...ποδοπατήσατε.
Μα καλά ρε Laxanman ποιός είσαι? Η Πηνελόπη με τους μνηστήρες?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ, ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Και μετά λέμε γιατί βρομίζουν οι παραλίες!!! Τι τον αφήνουν τον λίγδα και πλησιάζει?? αυτός είναι χειρότερος από πετρελαιοκηλίδα!!!!