Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πανσέληνος Φεβρουαρίου 2013 στην Παρθένο - Πώς θα επηρεάσει


Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στις 25/2 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, στις 22.26 και συγκεκριμένα στην 7η μοίρα της Παρθένου.

Πρόκειται για μια αντιφατική Πανσέληνο, της οποίας τα συναπαντήματα δίνουν και παίρνουν πάσης φύσεως εντυπώσεις και αντιδράσεις.


Η αντίθεση με τον Ποσειδώνα είναι η όψη που κρατάει τα ηνία αυτής της Πανσελήνου, εφόσον προκαλεί βαθιά συναισθήματα συμπόνιας, εξιτάρει την έμπνευση και τη δημιουργία, αλλά προκαλεί ασάφεια και εύκολο αποπροσανατολισμό.


Το εξάγωνο με τον Κρόνο σπεύδει να συμμαζέψει τον άφθονο ρομαντισμό μας και την άφεση σε αλληγορικές πλάνες, τη στιγμή που το τετράγωνο με τον Δία μπολιάζει με υπερβολή συναισθήματα και καταστάσεις, ενώ το τρίγωνο με τον Πλούτωνα επιβεβαιώνει την συναισθηματική έξαψη.


Η συνάντηση του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη στους Ιχθύες, βασανίζει τις επικοινωνιακές μας απόπειρες, δυσχεραίνοντας την έκβαση των θεμάτων που δρομολογούνται.


Παρόλα αυτά το μαγικό κλειδί της εκλέπτυνσης, κρατάει ο ωροσκόπος της Πανσελήνου στην 29η μοίρα του Ζυγού, με τον κυβερνήτη του Αφροδίτη να σχηματίζει αρμονική όψη ιδιομοιρίας από την 29η μοίρα του Υδροχόου. Όσο διχασμένοι και αν αισθανόμαστε, η ανάγκη μας για αρμονία, αποκατάσταση σχέσεων και ευγενικές χειρονομίες και απόπειρες, θα είναι έντονη.


Ανακινούνται θέματα εργασιακά, υγείας, ομορφιάς, καθώς και απόκρυφες σκέψεις, εθισμοί, εμμονές, υπερευαισθησίες και ανασφάλειες.


Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.


Πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: