Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Χρυσές σφαίρες 2013 - Η αστρολογική τους απονομή


Η απονομή των 70ων Χρυσών Σφαιρών 2013 ο γνωστός αγγελιοφόρος των Oscar, δεν είχε εκπλήξεις, αν εξαιρέσει κανείς τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Jodie Foster για την ομοφυλοφιλία της, όταν ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το τιμητικό βραβείο «Cecil B DeMille», για τη συνολική της προσφορά στην έβδομη τέχνη.
global3
Η Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στην Παρθένο, εξέφρασε για πρώτη φορά ανοικτά την Αφροδίτη της στον Σκορπιό σε σύνοδο με Ποσειδώνα και τετράγωνο με Άρη, η οποία κυβερνά τους 5ο, 6ο και 10ο οίκο, που σχετίζονται με τις ερωτικές της προτιμήσεις αλλά και την επαγγελματική της σταδιοδρομία.
global2
Στο διαγωνιστικό μέρος ο Ben Affleck ήταν από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς, εφόσον κέρδισε τις Χρυσές Σφαίρες σκηνοθεσίας και καλύτερης δραματικής ταινίας, για την πολιτική του ταινία «Επιχείρηση Αργώ». Το κατόρθωμα ήταν βαρυσήμαντο διότι δεν είναι και λίγο να ανεβαίνει στη σκηνή αφήνοντας από κάτω τον Spielberg σκηνοθέτη του «Lincoln», χωρίς  παράλληλα να προτείνεται στην κατηγορία, στις προσεχείς υποψηφιότητες για OscarΛέων με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Σκορπιό, οφείλει το σεναριακό του δαιμόνιο (εκτός από την Σκορπίσια Σελήνη στον 5ο οίκο), στον Δία στον 6ο οίκο της εργασίας που κυβερνάει τον οίκο, σε αρμονική όψη με τον Ήλιο στον τρίτο οίκο, κυβερνώντας και αυτός τον οίκο που βρίσκεται.
global4
Στην αντίπερα όχθη, η ταινία του Quentin Tarantino «Django Unchained – Ο τιμωρός» κέρδισε τη Χρυσή σφαίρα για άλλο ένα ξεχωριστό και ιδιοφυές σενάριο, από αυτά που μας έχει άλλωστε συνηθίσει. Ο σκληροπυρηνικός Κριός με σύνοδο Ήλιου – Ερμή στον Κριό σε τρίγωνο με τον κυβερνήτη του Ήλιου του Άρη, εκμεταλλεύτηκε τη θέση του Ουρανού για να ξεδιπλώσει άλλη μια πρωτότυπη επινόηση σε ένα σενάριο, που κάνει τη διαφορά.
global5
Η ταινία «Les miserables – Οι άθλιοι» το υπέροχο musical του Ζυγού Tom Hooper, κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα της καλύτερης κωμωδίας ή μιούζικαλ. Ο Βρετανός και ήδη βραβευμένος ξανά σκηνοθέτης με την πολυαστρία στον Ζυγό, την Αφροδίτη στον Λέοντα και τις άκρως καλλιτεχνικές όψεις μεταξύ Ήλιου, Άρη, Πλούτωνα και Ποσειδώνα, έχει πολλά ακόμα να επιδείξει στο χώρο του.
global6
Τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερου ηθοποιού κέρδισε ο Daniel day Lewis που ενσαρκώνει τον πρόεδρο «Lincoln» στην ομώνυμη ταινία. Ο εξαιρετικός Ταύρος Βρετανός, έχει δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να προσθέσει άλλο ένα Oscar στα δύο υπάρχοντα, ντουμπλάροντας την αντίθεση του διελευστικού Κρόνου από τον Σκορπιό με τη γενέθλια σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης τον προσεχή Φεβρουάριο.
global7
Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ανδρικής ερμηνείας απέσπασε ο Αυστραλός Ζυγός Hugh Jackman για την ερμηνεία του στους «Άθλιους» σαν Γιάννης Αγιάννης. Το πολλά υποσχόμενο μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Ήλιου (Ζυγός) – Σελήνης (Δίδυμοι) και ωροσκόπου (Υδροχόος) σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο χάρτη του, εκτός από τα φωνητικά και χορευτικά του ταλέντα, διευκολύνει τον τρόπο που ερμηνεύει, κερδίζοντας εύκολα την αποδοχή του κοινού.
global8
Η Χρυσή σφαίρα για τη δεύτερη ανδρική ερμηνεία δόθηκε στον αυστριακό Christoph Waltz για την ερμηνεία του στην ταινία Django Unchained. Άλλος ένας Ζυγός με Σελήνη επίσης στον Ζυγό και Αφροδίτη στον Λέοντα, διεκδικεί το πολυπόθητο αγαλματίδιο με μόλις επτά ταινίες το ενεργητικό του, έχοντας λάβει ήδη Oscar β’ ανδρικού ρόλου για μία από αυτές. Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα στον Λέοντα σε τετράγωνο με Κρόνο, απογειώνει την υποκριτική του ικανότητα, η οποία αναδεικνύεται σε όλους ανεξαιρέτως τους ρόλους.
global9
Χρυσή σφαίρα πρώτης γυναικείας ερμηνείας κέρδισε η ανερχόμενη Λιονταρίνα Jennifer Lawrence για την ταινία «Silver Linings Playbook - Οδηγός Αισιοδοξίας». Με Σελήνη στους Διδύμους και ωροσκόπο Υδροχόο, με ισχυρό γωνιακό Ήλιο σε τετράγωνο με Άρη στον Ταύρο, Αφροδίτη στον Λέοντα σε σύνοδο με Δία στον 6ο οίκο της εργασίας και ένα μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Ερμή- Άρη και Κρόνου, έχει σοβαρές πιθανότητες να κρατήσει το πρώτο της Oscar, μόλις στα 22 της χρόνια.
global10
Για την β’ γυναικεία ερμηνεία η Χρυσή σφαίρα δόθηκε στην Anne Hathaway για την ερμηνεία της στους «Άθλιους». Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στον Ζυγό, η πολυαστρία στον Σκορπιό με σύνοδο Ήλιου – Ερμή – Αφροδίτης και Δία, με την Αφροδίτη κυβερνήτη του μεσουρανήματος και έναν γωνιακό Ποσειδώνα στον Τοξότη, περιμένει με αγωνία την επιβεβαίωση για το Oscar.
global11
Φυσικά η Χρυσή σφαίρα τραγουδιού απέσπασε το εξαιρετικό «Skyfall» με τη φωνή της Ταυρίνας Adele για την ομώνυμη ταινία του  James Bond. 
Εν αναμονή λοιπόν της Οσκαρικής βραδιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: