Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2012 στον Ταύρο - Πώς θα επηρεάσει


Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 29/10 στις 9.50 το βράδυ, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στις 6 μοίρες του Ταύρου.
Η αρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα είναι το ενθαρρυντικό γεγονός σε αυτήν την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στον 12ο ( παρασκηνιακό) οίκο της χώρας μας και έχει χρηματοοικονομική κατεύθυνση.
Σε προσωπικό επίπεδο οι εντάσεις ανισχυροποιούνται κάτω από τη συναισθηματική δύναμη και τις μικρές καθημερινές απολαύσεις.
Η παρουσία του Δία στις 15 μοίρες των Διδύμων σε αντίθεση με τον Άρη της Πανσελήνου αλλά και της Ελλάδας, προμηνύει υπερβολικές και βιαστικές αντιδράσεις, που σκοπό έχουν να κατοχυρώσουν ένα ήδη προκαθορισμένο μέλλον.
Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει θετικά Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθύες και Καρκίνους προξενεί ανησυχία σε Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς, ενώ δίνει ευκαιρίες ανασύνταξης δυνάμεων σε Ζυγούς, Κριούς, Δίδυμους και Τοξότες.
Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

*Υπενθύμιση: Η ισχύς μιας Πανσελήνου είναι 2 μέρες και πριν και μετά την κορύφωσή της.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να διαβάσετε πώς θα επηρεάσει η Πανσέληνος το κάθε ζώδιο από το www.astrology.gr

http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/36066-panselinos-oktovrioy-ston-tayro-%E2%80%93-pos-tha-epireasei-ta-12-zodia

Δεν υπάρχουν σχόλια: