Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπωρινή Ισημερία 2012 - Η ζυγαριά ευθυγραμμίζεται



Στις 22/9 στις 17.49 ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η Φθινοπωρινή Ισημερία, που εξισώνει την ημέρα με την νύχτα, βαδίζοντας σταδιακά προς την αύξηση των ωρών της νύχτας, ως το χειμερινό ηλιοστάσιο της 22ας Δεκεμβρίου, που η νύχτα σημειώνει την μεγαλύτερή της διάρκεια.
Ακολουθεί η πορεία αύξησης της ημέρας έως την Εαρινή Ισημερία, στις 20/3/2013 στις 13.02 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας, που θα εξισωθούν ξανά.
Όλος αυτός ο μαγικός κύκλος, κλείνει με το θερινό ηλιοστάσιο στις 21/6/2013 στις 8.04 το πρωί.
Η ημέρα της φθινοπωρινής ισημερίας γιορτάζεται σύμφωνα με παραδόσεις από πολλούς λαούς, ενώ αποτελεί εθνική γιορτή για τους Ιάπωνες.
Καθόλου τυχαίο το γεγονός πως η Φθινοπωρινή Ισημερία συντελείται στο ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο της εξισορρόπησης της ενέργειας και της αναζήτησης της ισορροπίας, που συμβολίζεται από μια ζυγαριά πλήρως ευθυγραμμισμένη.
Το κάλεσμα λοιπόν είναι η ανασύνταξη των δυνάμεών μας με σκοπό όχι τόσο την έναρξη δημιουργικών κατευθύνσεων που σηματοδοτεί ο Κριός και η Εαρινή ισημερία, αλλά η ατομική μας ισορροπία σε σχέση με τους άλλους.
Η φετινή Φθινοπωρινή Ισημερία έχει ωροσκόπο Υδροχόο, θέτοντας ρεαλιστικές βάσεις και βοηθώντας στην υιοθέτηση νέων θεωριών, αξιών και αντιλήψεων.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

http://www.astrology.gr/EPIKAIROTITA/ASTRO-LOGIKA/item/34727-fthinoporini-isimeria-otan-to-sympan-afoygkrazetai
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: