Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Cansu Dere - Καντσού Ντερέ - Αστρολογικά η Σιλά και η καυτή τηλεθέαση



Αναφερθήκαμε πριν λίγο καιρό στην τουρκική σειρά «Sila» που προβάλλεται από τις αρχές περίπου του καλοκαιριού από το Mega, με αφιέρωμα στον πρωταγωνιστή Μποράν Αγά - Mehmet Akif Alakurt.
Οι τουρκικές σειρές που κατακλύζουν τις οθόνες μας, έχουν δημιουργήσει πολλά αρνητικά σχόλια, υιοθετώντας την άποψη πως αυτά μας σερβίρουν εν μέσω κρίσης, με αυτά θα βολευτούμε. Οι περισσότερες από αυτές είναι αλήθεια πως δεν παρουσιάζουν κανένα σεναριακό και ερμηνευτικό ενδιαφέρον, και η θέα του Βόσπορου είναι η μόνη που μπορεί να εντυπωσιάσει.
Η συγκεκριμένη όμως σειρά που παίχτηκε και τελευταία σε σχέση με τις άλλες έχει ξεχωρίσει, προκαλώντας καύσωνα στα μηχανάκια της AGB, εφόσον κάθε βράδυ αγγίζει το 40%, νούμερο πολύ καυτό για καλοκαιρινή περίοδο.
Ο «Μποράν Αγάς» και η γυναίκα του «Σιλά» έχουν καθηλώσει χιλιάδες Έλληνες τηλεθεατές, ενώ οι παραγωγοί έχουν επιλέξει να μην κρύψουν την καταπίεση των γυναικών στην Τουρκία, να εμφανίσουν την μπούργκα, να ξεδιπλώσουν την παράδοση και να προβάλλουν τους δύο κόσμους που διατηρεί η γείτονα χώρα. Με μια ακριβή και προσεγμένη παραγωγή, που μας ταξιδεύει μακριά από τις κακόγουστες βίλες των Βορείων Προαστίων.
Πρωταγωνίστρια δίπλα στον Μποράν Αγά - Mehmet Akif Alakurt, είναι η Σιλά - Cansu Dere (Καντσού Ντερέ) που γεννήθηκε στις 24 Οκτωβρίου 1980 στην Άγκυρα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης.
Η πανύψηλη Τουρκάλα με τα μελαγχολικά μάτια έλαβε μέρος στα καλλιστεία της χώρας της, πήρε τον τίτλο της αναπληρωματικής Mις Τουρκία και μαζί το διαβατήριο της καριέρας στο μόντελινγκ. Συνεργάστηκε με όλους τους κορυφαίους Τούρκους σχεδιαστές μόδας, ενώ το διάστημα 2002-2003 παρέλασε από πολλές Παρισινές πασαρέλες, λαμβάνοντας μέρος και σε φωτογραφήσεις περιοδικών μόδας.
Το 2004 έλαβε μέρος στην πρώτη της τηλεοπτική της σειρά, την οποία ακολούθησαν ραγδαία άλλες έξι. Σήμερα είναι μια από τις πιο ανερχόμενες ηθοποιούς της χώρας της, ενώ έχει εμφανιστεί και σε τέσσερις κινηματογραφικές ταινίες.
Ακόμα δεν έχει αποχωριστεί το μόντελινγκ, ενώ πριν από 4 χρόνια έγινε το πρόσωπο γνωστής εταιρείας καλλυντικών.

Το ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο ανήκει αναγνωρίζεται εύκολα μέσα από το υγρό και διαπεραστικό της βλέμμα, ενώ η Σελήνη στον Ταύρο αποτυπώνεται στην εντυπωσιακή σωματική της διάπλαση. Πολύ ψηλή, πολύ λεπτή, αλλά καθόλου εύθραυστη και με ένα βαρύ και κάπως ατσούμπαλο βήμα, που αν προσέξει κανείς καλά, θα μειδιάσει συνωμοτικά.
Η σύνοδος Αφροδίτης – Δία στην Παρθένο δείχνει πως η τύχη μπορεί να της παραδίνεται, αλλά εκείνη δεν παραδίνεται σε αυτήν, προσπαθώντας σχολαστικά να διατηρήσει όσα πραγματικά της χαρίζονται. Ωστόσο σαν Σκορπιός με Σελήνη στον Ταύρο, η απόλαυση περνάει πάντα μέσα από το χρήμα και τις υλικές και συναισθηματικές απολαβές.
Η σύνοδος Δία - Κρόνου με τον Κρόνο στην ιδανική θέση του στον Ζυγό, την ολοκληρώνει σαν προσωπικότητα, εκτιμώντας ιδιαίτερα τον μόχθο, ιδιαίτερα τον πνευματικό.
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δικαιολογεί τον κόσμο του μόντελινγκ, την ρομαντική σχέση της με την τέχνη, αλλά και την καλοπροαίρετη διάθεση να διαμορφώνει τις καταστάσεις σύμφωνα με την δεοντολογία της, ακριβώς όπως κάνει και στο ρόλο της.
Ο Άρης στον Τοξότη δεν την αφήνει ποτέ χωρίς ενδιαφέροντα, ενώ η σύνοδος Ερμή – Ουρανού στον Σκορπιό, επιβεβαιώνει πως πρόκειται για μια έξυπνη γυναίκα με άμεση αντίληψη, βαθιά σκέψη και αποτελεσματικές κινήσεις.
Η άγνωστη ώρα γέννησης δεν αφήνει περιθώρια περαιτέρω ανάλυσης για την ατίθαση και επαναστατική «Σιλά», που καταφέρνει να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον, είτε μέσα από αυτόν τον ρόλο, είτε μέσα από οποιονδήποτε άλλον.

Δημοσιευμένο στο www.astrology.gr
Για το astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: