Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Marilyn Monroe - Μαίρυλιν Μονρόε Νέο βιβλίο με φωτογραφίες της


 
Στις 5 Αυγούστου συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της γυναίκας σύμβολο και με αυτή την αφορμή κυκλοφορεί βιβλίο με τίτλο «Marilyn By Magnum», στο οποίο περιέχονται παλιές και νέες φωτογραφίες της.
Φυσικά είναι σχεδόν απίθανο να έχει ξεχάσει κάποιος τη γυναίκα που φιγουράρισε στο εξώφυλλο της πρώτης έκδοσης του Playboy το Δεκέμβριο του 1953, που έδειχνε ανόητη αλλά διέθετε το υψηλότατο IQ που έφτανε το 168, που το φόρεμα το οποίο φορούσε όταν τραγούδησε το «Happy Birthday Mr. President» στον Πρόεδρο JFK, πουλήθηκε σε αστρονομική τιμή μένοντας στην ιστορία, σαν το υψηλότερο ποσό που δόθηκε ποτέ για ρούχο. 
Η Monroe έζησε μια σύντομη ζωή, αλλά καθόλου ήσυχη.
Οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο αντιδρούν στη θέα της σαν να ζει ακόμα και το βιβλίο με τις φωτογραφίες της αναμένεται να πουλήσει, ανάλογα με τη φήμη της.
Το επικοινωνιακό της ταλέντο σαν Δίδυμος με Ερμή στους Διδύμους υπήρξε ανεκδιήγητο και ο ωροσκόπος στον Λέοντα την έσπρωχνε να το χρησιμοποιεί, προκειμένου να λάμπει διαρκώς.
Η δημοσιότητα ήρθε με τον κυβερνήτη του ωροσκόπου στον 10ο οίκο της καριέρας, αλλά την ακολούθησε και η αντίθεση της φιλελεύθερης Σελήνης στον Υδροχόο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αργότερα μπλέχτηκε η πραγματικότητα με την πλάνη, αλλά όλα αυτά αποτυπώνονται θαυμάσια στις φωτογραφίες της στις οποίες μιλάει, ακόμα και όταν ποζάρει.
Η Marilyn Monroe ακόμα και από εκεί που βρίσκεται απολαμβάνει να εξακολουθούν να την θαυμάζουν, με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και σε εξάγωνο με Δία. Άλλωστε το είχε δηλώσει περίτρανα «Δεν θέλω να βγάλω λεφτά, θέλω μόνο να είμαι υπέροχη».

Δημοσιευμένο στο  www.astrology.gr
Για το astrology.gr
Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: