Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Αφροδίτη στους Διδύμους από Απρίλιο έως Αύγουστο 2012



Ο πλανήτης του έρωτα και του υλικού και συναισθηματικού πλούτου, έχει περάσει από τις 4 του μήνα στο αέρινο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων, φλερτάροντας Δίδυμους, Τοξότες, Υδροχόους, Ζυγούς, Λέοντες και Κριούς και τεστάροντας τους υπόλοιπους.
Στο άνετο και ανέμελο περιβάλλον του ζωδίου, θα κάνει μια ασυνήθιστη στάση, παραμένοντας σε αυτό, έως τις 7 Αυγούστου, διαγράφοντας τους οκταετείς κύκλους της (κάθε 8 χρόνια επιστρέφει στο ίδιο ζώδιο με 2-3 μοίρες διαφορά προς τα πίσω), μας δείχνει πως όλα ζυμώνονται μέσα μας, αλλάζουν, μορφοποιούνται και εξελίσσονται.

Οι επιθυμίες μας διαμορφώνονται συνεχώς, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες και σύμφωνα με αυτές διαμορφώνουμε νέους στόχους.
Αποφασισμένη να φλερτάρει επιτήδεια, να επιδείξει ευστροφία στο λόγο, να αφήσει άφωνους τους συνομιλητές της, να ταξιδεύει συχνά νοητικά και μεταφορικά, να κάνει λογοπαίγνια για να ξεγλιστράει συναισθηματικά, να μην μπορεί να συνηθίσει στην ιδέα της αποκλειστικής σχέσης, αλλά και να σπαταλάει γενικότερα και κάπως απερίσκεπτα χρήματα και συναισθήματα, μας κάνει να βιώνουμε τους στίχους του παλιού λαϊκού μας άσματος «Και ο μήνας έχει εννιά».
Η φιλική της διάθεση μας κάνει ευδιάθετους και ανάλογα με τις όψεις στα προσωπικά μας ωροσκόπια, δίνει μια πικάντικη έως καυτερή γεύση, στη συνταγή της καρδιάς μας.
Μπορούμε να συνεργαζόμαστε με τους άλλους χωρίς ανασφάλειες και συστολές, να εξωτερικεύουμε τα συναισθήματά μας αβίαστα και να μοιραζόμαστε τις επιθυμίες μας με ευθύτητα και χάρη.

Γυρίζοντας όμως σε ανάδρομη πορεία στις από τις 15 Μαΐου έως τις 26 Ιουνίου, μπλοκάρει την επικοινωνία σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, κι ενώ επιθυμούμε την αρμονία δεν μπορούμε να την απολαύσουμε διότι απογοητευόμαστε από διάφορες αντιξοότητες που προκύπτουν. Δεν διανοούμαστε να κάνουμε τη σχέση μας σάκο του μποξ, διότι θα μείνουμε με το σάκο, να χτυπάμε σε αυτόν το κεφάλι μας.
Καμία απαίτηση δεν τίθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αυτό το διάστημα, διότι θα οδηγήσει σε οξεία συναισθηματική διαταραχή. Στις συζητήσεις μας μπορεί να δούμε αντιθέσεις σε κάποια θέματα και διαφορές απόψεων στις καθημερινές αποφάσεις. Όπως για παράδειγμα ένα ταξίδι, που αλλού θέλει να πάει ο ένας αλλού ο άλλος, γιατί οι ανάγκες είναι διαφορετικές.
Οι σχέσεις μας δείχνουν τις ελλείψεις τους και είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ανανεωθούμε συναισθηματικά. 
Επαγγελματικοί τομείς που σχετίζονται με την Αφροδίτη και το ζώδιο των Διδύμων, όπως αισθητική, τέχνη, εκπαίδευση, δημοσιογραφία, εμπόριο, διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μπορεί να εμφανίσουν κάποια σημάδια που χρειάζονται προσοχή, αναθεωρώντας τις τεχνικές ή τις μεθόδους μας.
Παλιές σχέσεις έρχονται μετανιωμένες στο δρόμο μας, ή υπενθυμίζουν με κάποιον τρόπο την παρουσία και την ισχύ τους. Η εξωτερική μας εμφάνιση ξαναγυρνά σε old fashion style ή φέρνουμε στο προσκήνιο ρούχα ξεχασμένα στα καμαρίνια μιας πρότερης καθημερινότητας.
Πιθανές επίσης είναι οι αλλαγές στα μαλλιά και στο μακιγιάζ, που αποκτούν την εύθραυστη εικόνα της παπαρούνας στους αγρούς και στις παρυφές των εξοχικών δρόμων.

Ένα είναι σίγουρο. Πως θα έχουμε την ευκαιρία να αναθεωρήσουμε, να διασκεδάσουμε, να ερωτοτροπήσουμε, επιβιβαζόμενοι στα σχολικά πούλμαν για μια πολύμηνη εφηβική εκδρομή.

Δημοσιευμένο στο  www.astrology.gr
astrology.gr
Κατερίνα Σαλωνίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: