Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2011 - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 5.06 το πρωί ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα, στις 18.24ο (δεύτερο δεκαήμερο) του Κριού.
Μια Πανσέληνος που, κάτω από τη δυσμενή επιρροή του Κρόνου απέναντι στο Ζυγό, φορτίζει συναισθηματικά Κριούς, Ζυγούς, Αιγόκερους και Καρκίνους του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια, γύρω από τις μοίρες της πανσελήνου.
Η ανακούφιση έρχεται με τις θετικές όψεις που θα σχηματίζει με τον Άρη από το Λέοντα.
Το γενικότερο κλίμα θα είναι μελαγχολικό, καθώς η ανασφάλεια και ο προβληματισμός θα υπερισχύσουν των πρωτοβουλιών, που όλοι θέλουμε αλλά δεν τολμάμε να πάρουμε.
ΚΡΙΟΣ
Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας και με όσα άλλα σας περιτριγυρίζουν, χρειάζεστε ψυχραιμία και εγρήγορση, ώστε να καταλάβετε τους σκοπούς και τα νοήματα των δρώμενων. Οι προσωπικές σας σχέσεις εξαγριώνονται δείχνοντας τα αιχμηρά τους δόντια, ενώ θυμώνετε ακόμα περισσότερο αντί να κάνετε ένα τρομαγμένο βήμα πίσω.
Το ζητούμενο είναι να αποφύγετε τις ρήξεις και τις απώλειες με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες και όχι να μπείτε στη μάχη για το ποιος θα πέσει πρώτος εξαντλημένος. Νίκη δεν υπάρχει ούτως ή άλλως, για αυτό φροντίστε να ιεραρχήσετε τις ανάγκες σας, αναλαμβάνοντας υπομονετικά τις ευθύνες και γλυκαίνοντας την οξύθυμη συμπεριφορά που δικαίως έχετε, αλλά αδίκως διατηρείτε.
ΤΑΥΡΟΣ
Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο αναβιώνετε τον Ηρακλή Πουαρό, που διαλευκαίνει το μυστήριο. Τα μάτια και τα αυτιά σας να είναι ορθάνοιχτα στο χώρο της εργασίας, αλλά και σε οποιονδήποτε τομέα έχετε εκκρεμότητες. Κάτι γίνεται πίσω από εσάς για εσάς και γενικότερα κάτι κρύβεται ερήμην σας, ενώ ανυποψίαστοι εκδηλώνεστε αυθορμήτως.
Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε προ μεγάλης εκπλήξεως σε ότι αφορά εργασιακά θέματα και προσωπικές σχέσεις, ανακαλύπτοντας μόνοι σας, ή αποκαλύπτοντάς σας το σύμπαν το κρυμμένο μυστικό. Μην αφήσετε τους συνωμότες να φτάσουν στο σημείο συνάντησης, πριν η παρουσία σας τους αιφνιδιάσει. Τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις με γόητρο και όχι με ύφος ροφού μπροστά στο ψαροτούφεκο.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεν ανησυχείτε καθόλου που οι δραστηριότητές σας εμπλέκονται με συναισθηματικές ατασθαλίες, ενώ παράλληλα απολαμβάνετε την Πανσέληνο, που φωτίζει ακόμα περισσότερο τα τολμηρά μονοπάτια που διασχίζετε. Φιλικοί, συλλογικοί, κοινωνικοί και ευέλικτοι, με παρεΐστικη διάθεση κινείστε γύρω από τις μέρες της πανσελήνου με αέρα καρδινάλιου.
Αν αποφύγετε και τις μηχανορραφίες που εκδηλώνονται στις συμμετοχές σας σε ομαδικές ενέργειες, τότε θα έχετε όλο το χρόνο να διορθώσετε τυχόν λάθη και απερισκεψίες στην αισθηματική και φιλική σας ζωή. Η Πανσέληνος σας βοηθά να χαρείτε μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις, τις οποίες θα κυνηγήσετε σαν το πράσινο διαμάντι, κατόπιν μιας γοητευτικής προτροπής.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προβλήματα σε επαγγελματικά θέματα και καριέρα φέρνει πρωτίστως αυτή η Πανσέληνος και καλό θα ήταν να κρατήσετε ευλαβική στάση, σαν να ήσασταν αντιμέτωποι με αρκούδα, που σας μυρίζει ανιχνευτικά. Κατόπιν θα αντιληφθείτε πως οι δυσκολίες επεκτείνονται σε οικογενειακές υποθέσεις και τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο θα μοιάζετε με απότιστη γλάστρα που σουρώνουν τα φύλλα της. Το νερό που χρειάζεστε για να ξανανιώσετε, φροντίστε να το αντλήσετε μέσα από υπομονή και καρτερικότητα, ώστε να στραγγίξετε τις απαραίτητες σταγόνες. Τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις και ότι πρόβλημα προκύψει και αναστατώσει τον ευάλωτο συναισθηματισμό σας, μην το διογκώσετε γεμίζοντας μελαγχολία.
ΛΕΩΝ
Τα έχετε κάνει όλα στην εντέλεια, έχετε αποκτήσει σε τιμή ευκαιρίας εδώ και μήνες το πολυπόθητο εισιτήριο για το ταξίδι, έχετε αρχίσει τον καινούργιο κύκλο εκπαιδευτικών μαθημάτων και ξεκινάτε την εσωτερική σας χαλάρωση από τα μαθήματα Yoga.
Η φιλική αυτή Πανσέληνος θα υποκινήσει τις πνευματικές σας αναζητήσεις αλλά και όλα τα σχέδια που προωθούν τη φιλοσοφική σας ανάγκη, σαν τρόπος προσέγγισης της ζωής σας.
Η αυτοπεποίθησή σας μετρά μεγατόνους, ενώ η επικοινωνία σας θα εστιαστεί πάνω στο ποιος θα χτυπήσει πιο δυνατά την εσωτερική σας καμπάνα. Να θυμάστε πως οι μέρες γύρω από την Πανσέληνο, θα έχουν πολλούς ήχους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν εξαιρέσουμε μια οικονομική ανασφάλεια που ίσως προέρχεται και από κληρονομικές επιπολαιότητες, η Πανσέληνος του μήνα θα τονίσει το μαγνητισμό και θα τονώσει τον ερωτισμό σας. Μοιάζετε σαν να κουβαλάτε μια μαγική μυρωδιά, την οποία οι άλλοι ακολουθούν αναπόφευκτα ξωπίσω σας. Στις μέρες γύρω από την Πανσέληνο πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη να τονωθείτε μέσα από ερωτικές συνευρέσεις, ενώ για άλλους η τόνωση θα έρθει χρησιμοποιώντας τα αποθέματα που έχετε και δεν είναι καθόλου λίγα. Το να χρειαστεί να καλύψετε μια έκτακτη οικονομική ανάγκη είναι σχεδόν σίγουρο, αλλά μια αγορά καινούργιων εσωρούχων, θα ήταν το τέλειο φετίχ αυτής της πανσελήνου.
ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεστε στο μάτι του συναισθηματικού σας κυκλώνα σε αυτή την Πανσέληνο που γίνεται απέναντί σας και να ήταν μόνο αυτό! Η Βαβυλώνα στέκεται μπροστά σας χωρίς τους κρεμαστούς κήπους της και εσείς καλείστε να ξεχορταριάσετε εκείνους των σχέσεων και των συνεργασιών. Πάνω από όλα η πίεση δεν σας αφήνει γύρω από αυτές τις μέρες να δείτε με καθαρή ματιά και καρδιά, τι πραγματικά έχετε ανάγκη. Παρόλα αυτά το φως της πανσελήνου φωτίζει καθοριστικά εκείνα που πια δεν θα σας συνοδεύουν στη μετέπειτα πορεία. Έχετε την ευκαιρία να λύσετε τους ζυγούς. Μεθοδεύστε το τώρα, που το κόστος θα είναι μικρότερο από το κέρδος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πολλές οι σκέψεις που σας απασχολούν γύρω από αυτή την Πανσέληνο και η τάση να διεισδύουν πιο βαθιά, δημιουργεί απομόνωση. Ωστόσο υπάρχει κάτι να φέρετε εις πέρας και από αυτό εξαρτάται η αυτό-λύτρωσή σας.
Η εκτόνωση έρχεται από τον εργασιακό χώρο, ο οποίος διοχετεύει πολλή από την ενέργειά σας, ενώ την υπόλοιπη την κρατάτε ασφαλισμένη σαν μια κρυφή δύναμη.
Θέματα υγείας από τα οποία τυχόν ενοχλείστε παροδικά, καλό θα ήταν να τα τσεκάρετε, αν δεν φανούν από μόνα τους υπό το πανσεληνιακό αυτό φως.
Τα κλειδωμένα νοσταλγικά ενθύμια καθώς και οι ενδόμυχες επιθυμίες σας, είναι ευκαιρία να ξεσκονιστούν και να αναρτηθούν στο συναισθηματικό σας τοίχο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερωτική σας διάθεση κλέβει την παράσταση σε αυτή την Πανσέληνο, εφόσον την μοιράζετε όπως οι ταξιθέτριες το πρόγραμμα. Δραστήριοι και ενεργητικοί καθώς είστε, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα χόμπι που ζαχαρώνετε από καιρό, ή να γίνετε σύγχρονοι Καζανόβες με επιλεκτικές βλέψεις. Τρυφερές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και συναρπαστικές γνωριμίες βρίσκονται στα προτεινόμενα του menu αυτής της πανσελήνου. Φιλικές επαφές και ομαδικές δραστηριότητες θα σας συνεπάρουν, ενώ αξίζει να δοκιμάσετε ακόμα και τυχερά παιχνίδια.
Η τάση για διασκέδαση σας μεταμορφώνει στους πιο στιλάτους bon viveur, που όλοι θέλουν να μοιραστούν το ατμοσφαιρικό τους μέγεθος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Συναισθηματικά φορτισμένους σας καθιστά αυτή η Πανσέληνος και μάλιστα με αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις. Το πλοίο με τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες σας, βρίσκει μπροστά τις συμπληγάδες και ο κίνδυνος να τσακιστεί είναι μεγάλος. Οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα σας απορροφούν την ήδη στραγγισμένη ενέργεια, ενώ οι σχέσεις σας κρέμονται από μια κλωστή. Έχετε όμως την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα απαραίτητα από τα περιττά, ακόμα και αν αυτό σας θλίβει. Αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν και κάντε σαφές στους άλλους, πως δεν σκοπεύετε να γεμίσετε με αραχνιασμένες συγνώμες τις ολοκαίνουργιες βαλίτσες σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επικοινωνείτε σαν άριστοι διπλωμάτες σε ύστατη αποστολή, ενώ διαχειρίζεστε άψογα οικονομικά επαγγελματικά και προσωπικά σας θέματα. Δεν χάνετε ευκαιρία για προβολή στις ατέλειωτες συζητήσεις που θα προκύψουν, ενώ ένα ταξίδι γύρω από τις μέρες της πανσελήνου θα σας ανανεώσει πνευματικά. Εκφράζοντας με ξεχωριστό τρόπο τα συναισθήματά σας φιλτράροντάς τα μέσα από τη λογική, επιτυγχάνετε μια εύστοχη ανασκόπηση των γεγονότων. Η φιλική αυτή Πανσέληνος σας δίνει φτερά και την πειθώ του λόγου, που σας κάνει γοητευτικούς μονομάχους στα αναντίρρητα μάτια των άλλων.
ΙΧΘΕΙΣ
Πονοκέφαλος τα οικονομικά σας σε αυτή την Πανσέληνο, που σας πιέζει να βρείτε τρόπο να καλύψετε χρέη χωρίς να μπορείτε. Οι υποχρεώσεις αυξάνονται γύρω από αυτές τις ημέρες και συνειδητοποιείτε πως εκείνο που πάνω απ’ όλα δεν μπορείτε να αποπληρώσετε, είναι η δική σας ευθύνη. Γνωρίζετε πως όλα είναι κρυμμένα πίσω από την κουρτίνα, αλλά δεν έχετε το κουράγιο να την τραβήξετε για να αποκαλυφθούν. Το γεγονός αυτό ρίχνει την ψυχολογία σας η οποία κυμαίνεται μεταξύ φθοράς και φθοράς. Τουλάχιστον μην μπερδέψετε τον τραπεζικό σας λογαριασμό, με το ψυχικό σας απόθεμα.

Δημοσιευμένο στο http://www.astrology.gr/ Για το astrology.gr


1 σχόλιο:

zoyzoy είπε...

Ευχαριστούμε!

Καλή εβδομάδα με φιλιά θαλασσινά:))