Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

Αστρολογικός ιδανικός σύντροφος


Δεν είναι λίγες οι φορές που ρωτάτε να μάθετε ποια είναι «τα μυστικά» μιας πετυχημένης συναστρίας.
O σκοπός; Να ανακαλύψετε τις δυνατότητες εξέλιξης της σχέση σας. Για τους έχοντες γνώση, είναι προφανές πως η όλη διαδικασία δεν είναι απλή και κυρίως δεν είναι μονόπλευρη. Πρόκειται για την αξιολόγηση δυο ωροσκοπίων, επομένως μιλάμε για δυο διαφορετικές προσωπικότητες τις οποίες καλούμαστε να αξιολογήσουμε σύμφωνα με τα προσωπικά τους στοιχεία. Για παράδειγμα βλέπουμε σε μια συναστρία θετική όψη μεταξύ της Αφροδίτης του ενός με τον Κρόνο του άλλου και «προβλέπουμε» μακροβιότητα στην σχέση μιας και η συγκεκριμένη όψη είναι αρκετά επιβοηθητική για να αντέξουν οι σχέσεις στο πέρασμα του χρόνου. Ξαφνικά κι ενώ η σχέση μας βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο διαλύεται κι αναρωτιόμαστε που και πως λειτούργησε η θετική όψη με τον Κρόνο.
Κι όμως είναι εύκολα κατανοητό, αρκεί να σκεφτούμε το εξής απλό: τα ατομικά ωροσκόπια και των δυο εάν δεν υποδεικνύουν μακρόχρονες σχέσεις, -στην καλύτερη των περιπτώσεων- η σχέση που περιμέναμε να ευδοκιμήσει απλώς θα διαρκέσει περισσότερο χρονικά απ’ ότι κάποια άλλη σχέση. Πρωτίστως λοιπόν, εκείνο το οποίο μας ενδιαφέρει είναι το προσωπικό μας ωροσκόπιο. Αυτό οδηγεί σε άλλου είδους ερωτήματα, ποιος είναι, τελικά, ο ιδανικός σύντροφος για εμάς; Ή έστω, δυνητικά, με ποιον θα είχαμε μια επιτυχημένη σχέση; Η απάντηση βρίσκεται κυρίως στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου μας. Δεν υπάρχουν τέλειοι σύντροφοι, αντίθετα υπάρχουν ιδανικοί σύντροφοι για τον καθένα από εμάς και δεν είναι άλλοι από αυτούς που υποδηλώνει ο άξονας 1ου-7ου. Επιπλέον, ο Ήλιος για τις γυναίκες και η Σελήνη για τους άνδρες καθώς και η Αφροδίτη. Σημαντικός δείκτης και για τα δυο φύλα αφού από αυτήν θα αντλήσουμε πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μοιραζόμαστε τον εαυτό μας αλλά και ποιους ανθρώπους γοητεύουμε κι ελκύουμε.
Αν για παράδειγμα έχουμε ακμή 7ου στο ζώδιο του Δίδυμου και σχετιζόμαστε με έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ηλιακά μεγαλύτερος από εμάς, σοβαρός και συγκρατημένος, το πιθανότερο είναι η σχέση μας μαζί του να μην διαρκέσει τόσο όσο θα θέλαμε και η φαινομενικά καλή συναστρία να μην «λειτουργήσει» γιατί άλλα «ζητά» ο 7ος μας οίκος και με άλλα τον «τροφοδοτούμε». Αναλυτικότερα, μια συναστρία θεωρείται πετυχημένη όταν αρχικά έχουμε συμβατότητα μεταξύ του τριπτύχου Ωροσκόπου, Ήλιου, Σελήνης. Συμβατότητα σημαίνει πως ο Ωροσκόπος και τα φώτα θα πρέπει να βρίσκονται σε «συγγενικές» θέσεις με του συντρόφου. Για παράδειγμα, ο Ήλιος του ενός σε ζώδιο της φωτιάς και ο Ωροσκόπος του άλλου σε ζώδιο της φωτιάς ή του αέρα. Επόμενη επιθυμητή ένδειξη, να σχηματίζονται αρκετές όψεις μεταξύ των πλανητών των δυο συντρόφων. Οι όψεις δείχνουν πως αλληλεπιδρούν οι πλανήτες μεταξύ τους, οι μεν εύκολες δείχνουν περισσότερη ταύτιση ενώ οι δύσκολες, συγκρούσεις τις οποίες καλούμαστε να επεξεργαστούμε και να δουλέψουμε.
Περισσότερα εδώ

http://www.astrology.gr/component/k2/item/2571-O-idanikos-syntrofos

4 σχόλια:

!sweety! είπε...

Γενικώς ασχολούμαι πολύ με την αστρολογία,αλλά έμαθα και νέα πραγματάκια μέσω αυτού του post,όπως το ότι πρέπει να δω και τον 7ο οίκο όταν μελετώ μια συναστρία.

Άραγε θα είναι αυτός ο ιδανικός-αστρολογικώς-σύντροφος;;;
We'll see...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΑΦΗΝΩ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ.ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΑΘΕΙ;

Τίνα Ζαχαριάδου είπε...

Καλημέρα αγαπημένοι αστροσυμμορίτες.
Καλό μήνα να χουμε και ....... ευχαριστώ πολύ!!!!!!

Vatopedinos είπε...

Προσωπικά δεν νογάω από αυτά!
Το ωραίο είναι ότι λένε στην σύζυγό μου με την οποία μια χαρά είμαστε 27 χρόνια, πως αυτή Λέων αντέχει έναν Αιγόκερο με ωροσκόπο σκορπιό;
Βρε μια χαρά με αντέχει διότι είμαι νορμάλ!:))))))