Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΩΡΙΑΙΑΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ


Πρόκειται να κυκλοφορήσει και ίσως σας ενδιαφέρει...

Ο Εκδοτικός Οίκος Γαλανού – Ξένου έχει τη χαρά να σας αναγγείλει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα νέο βιβλίο στο χώρο της Αστρολογίας στην Ελλάδα.
Πρόκειται για τη μετάφραση του βιβλίου του John Frawley “The Horary Textbook” ή σε ελληνική απόδοση “Εγχειρίδιον Ωριαίας Αστρολογίας”. Είναι ένα έργο που απευθύνεται πρώτα απ΄όλα σε κοινό το οποίο ενδιαφέρεται για την αστρολογία και αποτελεί ένα σημαντικό εγχειρίδιο στην αποτελεσματική χρήση της τέχνης αυτής μέσα στα οποιαδήποτε καθημερινά και μή ερωτήματα που μπορεί να απασχολήσουν το μυαλό ενός ανθρώπου, βοηθώντας να δοθούν απλές απαντήσεις, ακριβείς, και χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία.
Ερωτήματα τα οποία ένας γενέθλιος χάρτης δεν υπόσχεται ότι θα τα απαντήσει με την πρωτη ματιά, αλλά και ούτε με την τελευταία, όπως “θα ξαναγυρίσει το χαμένο μου κατοικίδιο”, “πώς θα είναι ο καιρός στο πάρτυ μου?”, αν “θα ξανασυναντήσω εκείνο το πρόσωπο”, “θα πάρει το κόμα μου τις εκλογές?” και ό,τι άλλο μπαίνει σαν προβληματισμός στο μυαλό ένος ανθρώπου μπορούν να εντοπιστούν μέσα σε έναν ωριαίο χάρτη. Έτσι αυτό το βιβλίο αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην οπλοθήκη του επαγγελματία αστρολόγου, αλλά και του ανήσυχου ανθρώπου που θέλει η αστρολογία να πάει πιο πέρα από την προσπάθεια αστρολογικής ψυχανάλυσης και να αγγίξει το απτό “ναι” ή “όχι”, μαζί με το “γιατί” μιας κατάστασης.

Το ακόμη θετικότερο που κάνει αυτό το βιβλίο να είναι σημαντικό είναι η απλότητά του. Ο συγγραφέας και αστρολόγος John Frawley παραδίδει τον τρόπο χρήσης αυτής της τεχνικής, εντελώς απλά, όπως είναι και το μότο του “Keep it simple”, δηλαδή “Μείνετε στα απλά”. Γιατί είναι πιο εύκολο, να ξέρει κανείς καθαρά τι ζητάει να μάθει, για να μπορεί να το εξετάζει. Με στόχο κατευθείαν στο ζητούμενο, αυτό το βιβλίο δείχνει πώς να πηγαίνει κανείς στην καρδιά του θέματος χωρίς να παρεκτρέπεται η προσοχή του σε θέματα άσχετα προς το ενδιαφερον του πελάτη ή του ενδιαφερόμενου.
Σίγουρα είναι ένα βιβλίο εργαλείο, που όχι μόνο δεν πρέπει να λείπει απο καμία σοβαρή αστρολογική βιβλιοθήκη, αλλά για αρχή να παραστέκεται δίπλα στο λάπτοπ!

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμό στο facebook.
http://www.facebook.com/home.php?#!/home.php?sk=group_158402044190671

Το εξώφυλλο του βιβλίου είναι από τον ιστότοπο Αstrologycoursesonline.com

5 σχόλια:

Leviathan είπε...

poli kalispera sas!!! kiss

Koupakia είπε...

Καλημέρα!
Μη μας ρίχνετε στα βαθιά!

Greecelands. είπε...

Καλημερουδιαααααααααααα!!

Phivos Nicolaides είπε...

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται!

Βάσσια είπε...

Άγνωστο μου βιβλίο, τώρα γνωστό.

:-)
Καλό βράδυ συμμορίτες