Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Αστρολογική εβδομαδιαία περιοδεία 13-19/12 2010


LADY GAGA – Κάτω τα χέρια από τον Αϊ - Βασίλη

Σε συναυλία που έδωσε την Πέμπτη 16/12 στην Ο2 Arena του Λονδίνου, αυτή τη φορά σκέφτηκε να εντυπωσιάσει μέσα από το πνεύμα των ημερών.
Αφού αποκεφάλισε μια κούκλα Αϊ – Βασίλη με μια δαγκωματιά, την ποδοπάτησε με λύσσα, φωνάζοντας πως είναι μόνη και δυστυχισμένη απευθυνόμενη στο ανόητο (κατά τα λεγόμενά της) παιχνίδι.
Μια Κριός (28/3/1986) με ωροσκόπο Τοξότη και Σελήνη στο Σκορπιό, με Ουρανό σύνοδο με Άρη και Άρη σύνοδο Ποσειδώνα στον 1ο οίκο, μπορεί να κάνει τα πάντα για να εντυπωσιάσει.
Όταν όμως στερεύει από έμπνευση με το τετράγωνο του Ήλιου με Άρη και Ποσειδώνα, αντί να αποκεφαλίζει αγιοβασιλιάτικες κούκλες, ας πρωτοτυπήσει αληθινά με το υδάτινο τρίγωνο Ερμή – Σελήνης και να σκεφτεί γιατί άραγε είναι τόσο μόνη. Καλή η τρέλα αλλά enough is enough lady.

ΣΙΝΕ – ΒΛΕΦΑΡΙΣΜΑΤΑ

Στις 16/12 ξεχώρισε στις νέες κινηματογραφικές προβολές, η ταινία «Ο λόγος του Βασιλιά» του ιδιαίτερου Άγγλου σκηνοθέτη Tom Hooper.
Οι περιπέτειες της βασιλικής οικογένειας με την καθιερωμένη αγγλική ατμόσφαιρα στους ρόλους από τους Colin Firth (βασιλιάς), Helena Bonham Carter (βασίλισσα) και Geoffrey Rush (λογοθεραπευτής) απέσπασαν το βραβείο στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο, Cadillac People’s Choice Award, το οποίο είναι το βραβείο του κοινού.
Ο Hooper σαν Αιγόκερος (1/1/1972) με Σελήνη στον Καρκίνο κατέχει την τεχνογνωσία του συνδυασμού της πρακτικής με την ευαισθησία, ενώ ο Άρης στον Κριό σε εξάγωνο με Κρόνο τρίγωνο με Ποσειδώνα και αντίθεση με Πλούτωνα, δραστηριοποιείται πίσω από την κάμερα με δαιμόνιο τρόπο, διαλέγοντας εν προκειμένω και εξαιρετικούς ηθοποιούς. Το εξάγωνο Δία – Ουρανού, αυτή τη φορά τα κατάφερε!

LARRY KING – Χωρίς την παρουσία του πλέον το CNN

Το βράδυ της 16/12 ο χαρισματικός δημοσιογράφος με την ευχέρεια των πιο συναρπαστικών συνεντεύξεων και το απαράμιλλο στυλ, εμφανίστηκε για τελευταία φορά στις τηλεοπτικές οθόνες μετά από 25 χρόνια, συνοδεία καταιγιστικής παρέλασης διασήμων.
Με χιλιάδες ώρες εκπομπών και συνεντεύξεων με διαρκή ρεκόρ ακροαματικότητας, καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές, μέχρι που τα τελευταία χρόνια η απήχηση μειώνονταν κατακόρυφα.
Με τον Ήλιο σύνοδο Ερμή στον Σκορπιό (19/11/1933) σε τρίγωνο με Πλούτωνα, είχε την ικανότητα να αναδύει πολύπλοκες πτυχές των συνομιλητών του, διαφοροποιώντας τις συνεντεύξεις του, γεννώντας συνεχώς νέες ιδέες, με πλήρη αυτοέλεγχο και αφοπλιστικά διαπεραστικό μυαλό.
Το ακριβέστατο τετράγωνο Αφροδίτης – Δία τον έκανε προσφιλή, αυξομειώνοντας όμως και το μέγεθος της τηλεθέασης και αποδοχής του.
Το ακριβέστατο τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα είχε καθοριστικό ρόλο, αφού η τόση του ευρηματικότητα και πρωτοτυπία τον έκανε φαινόμενο στο είδος του, όχι όμως χωρίς συχνά συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και διλήμματα.
Και μόνο για τις φαντασμαγορικές τιράντες του και τα εντυπωσιακά του γυαλιά, θα παραμείνει top.

Περισσότερα εδώ

http://www.astrology.gr/genethlia/kosmiko-imerologio

5 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα :-)

Θέλω πολύ να δω το "The King's speech"!

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Καλά Χριστουγεννα και ευτυχισμενο το νεο ετος 2011 με υγεια

mia maria είπε...

Καλή γιορτινή εβδομάδα και καλές γιορτές εύχομαι:)

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Koupakia είπε...

Καλημέρα!