Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Πλανητικό σκηνικό Νοεμβρίου 2010


Τσιφτετέλια και κινεζικούς παραδοσιακούς χορούς περιλαμβάνει το νέο πολιτιστικό πακέτο της κυβέρνησης προς το λαό, μετά τις επενδυτικές Αραβοκινεζικές τάσεις στη χώρα μας.
Το επόμενο βήμα είναι να βλέπουμε χαλίφηδες έξω από το Δημαρχείο στο κέντρο της Αθήνας, να μοιράζουν χρυσά ρολόγια στους Πακιστανούς και στους άστεγους.
Ο Δίας αυτό το μήνα ρίχνει αποφασιστικό κεραυνό κατευνάζοντας την εκρηκτική ατμόσφαιρα, κρατώντας σε καταστολή έκρυθμες καταστάσεις που ενίοτε ταλαιπωρούσαν.

Ο Ηλιος στο ζώδιο του Σκορπιού έως τις 21/11, θα σχηματίσει ενδιαφέρουσες όψεις αρχίζοντας με το τρίγωνο με τον Δία στις 15/11, διάστημα που ευνοεί Σκορπιούς, Καρκίνους, Ιχθείς, Αιγόκερους και Ταύρους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων τους.
Μην βιαστείτε να αρπάξετε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες χωρίς ανιχνευτική διάθεση, γιατί στις 18/11 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας αναγκάσει να τα ξεμπερδέψετε από την κολλημέναη τσίχλα, αλλά στις 19/11 το τρίγωνο με τον Ουρανό θα σφραγίσει την πολυπόθητη επίτευξη.

Ο Ερμής θα είναι και αυτό το μήνα πρωταγωνιστής των όψεων δίνοντας την παράστασή του από τις 1 έως τις 8/11 στο 3ο δεκαήμερο του Σκορπιού, ενώ από τις 9 και ως το τέλος θα πρωταγωνιστεί στον Τοξότη.
Στις 6/11 το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ζώδια του σταθερού σταυρού (Σκορπιός – Υδροχόος) δίνει εντολή για στάση προσοχής, ενώ στις 7/11 σε τρίγωνο με τον Ουρανό δίνεται η εκκίνηση.
Στις 18/11 το εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά να αποφευχθούν τα εμπόδια, ενώ στις 21/11 που θα συνευρεθεί με τον Αρη στον Τοξότη η αντοχή και το κουράγιο δυναμώνουν για οτιδήποτε χρειάζεται επίλυση.
Στις 25/11 το τετράγωνο με τον Δία θα δημιουργήσει υπερβολικές απαιτήσεις που θα ενταθούν στις 28/11 με το τετράγωνο με τον Ουρανό, αλλά θυμηθείτε πως η υπομονή και η διάκριση αναδεικνύονται ως πολύτιμα προσόντα σε τέτοια διαστήματα.
Το παράλληλο εξάγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα θα λειτουργήσει σαν συνειδησιακό βάλσαμο, που θα κατευνάσει παρορμητισμούς και τυχόν αδιαλλαξίες.
Στο τέλος του μήνα 30/11 εγκαταλείποντας το ζώδιο του Τοξότη, θα μας χαρίσει μια φαντασμαγορική αποχώρηση με ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, που θα φέρει στην επιφάνεια καλλιτεχνικές εξάρσεις, διάθεση αλλαγής στη διακόσμηση, όμορφη επικοινωνία, αισθητικές αγορές, καλή αξιολόγηση συμφωνιών και γενικότερα θα απομακρύνει έστω και παροδικά τη μιζέρια που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα.

Η Αφροδίτη θα αναδρομεί από τις πρώτες μοίρες του Σκορπιού έως τις 17/11 που θα βρίσκεται στις 27 μοίρες του Ζυγού.
Στις 18/11 θα γυρίσει σε ορθή φορά, ως το τέλος του μήνα που θα αγγίξει την 1η μοίρα του Σκορπιού.
Την 1η του μήνα το εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα αυξήσει την προσωπική γοητεία, δημιουργώντας μυστηριακή ατμόσφαιρα σε ένα μαγνητικό περιβάλλον που χρειάζεται προσοχή στις δύνες του.
Από τις 11 έως τις 18/11 θα σχηματίσει μια αμφιλεγόμενη όψη χιαστί με τον Ουρανό μέσα στην ανάδρομη κίνησή της.
Οσοι γεννήθηκαν με ανάδρομη Αφροδίτη θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί αυτό το διάστημα το οποίο θα φέρει πολλές ανατροπές, διχασμούς, αμφιβολίες και ακραίες συμπεριφορές.
Αυτό αφορά και όσους Ζυγούς έχουν γεννηθεί τις 4 τελευταίες μέρες του ζωδίου, όσους έχουν Αφροδίτη στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού και πολύ περισσότερο ανάδρομη.
Στις 16 έως τις 23/11 θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας την ευκαιρία να χωρέσουμε λίγο ρομαντισμό στην πεζή καθημερινότητα και να στρέψουμε την προσοχή στην αισθηματική μας ζωή, βιώνοντάς την απλά χωρίς τα αγκάθια της έντασης.

Ο Αρης θα βρίσκεται όλο το μήνα στο φιλικό ζωδιακό περιβάλλον του Τοξότη, από τις 3 έως τις 24 μοίρες.
Στις 16/11 το εξάγωνο με τον Κρόνο χαρίζει ψυχικό σθένος, κουράγιο και τάσεις για οργάνωση και αυτοέκφραση.
Τοξότες, Λέοντες, Κριοί, Ζυγοί και Δίδυμοι γεννημένοι το 2ο δεκαήμερο των ζωδίων τους μπορούν αυτές τις μέρες να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να αισθανθούν ικανοποιημένοι.
Στις 29/11 όμως το τετράγωνο με τον Δία θα μας καλέσει να απολογηθούμε στις αμφιβολίες των άλλων για τις προθέσεις μας.

Ο Δίας συνεχίζει την ανάδρομη κίνησή του στις 23 μοίρες των Ιχθύων έως τις 18/11 που γυρίζει σε ορθή φορά οδεύοντας προς το ζώδιο του Κριού το οποίο και θα πλησιάζει με βήμα χελώνας.

Ο Κρόνος θα ζυγιάζει τα πράγματα από τις 11 έως τις 14 μοίρες του Ζυγού και οι Ζυγοί του 2ου δεκαήμερου αρχίζουν να αισθάνονται την πίεση της διευθεύτησης για όσα σέρνονται σαν την σκόνη τριγύρω.
Μοιραζόμενοι την ίδια αίσθηση με Καρκίνους, Αιγόκερους και Κριούς του ίδιου δεκαήμερου, τη στιγμή που Λέοντες, Τοξότες, Υδροχόοι και Δίδυμοι ανεβάζουν τα ντεσιμπέλ από το ξεσαλωτικό πάρτυ της διπλανής πόρτας που έχουν διοργανώσει.

Ο Ουρανός σε αβασάνιστη ανάδρομη φορά στις 27 και 26 μοίρες των Ιχθύων, δίνει την αίσθηση της ακατανίκητης προσδοκίας στους γεννημένους στις τελευταίες μέρες του ζωδίου, καθώς και σε Σκορπιούς, Καρκίνους και Παρθένους αυτών των ημερών.

Ο Ποσειδώνας αποφασίζει και αυτός να αλλάξει φορά και επιτέλους έρχεται στην ορθή στις 7 του μήνα από τις 25 μοίρες του Υδροχόου, με σκοπό τον Απρίλιο του 2011 να αλλάξει τόπο διαμονής και να μπει στους Ιχθείς.

Ο Πλούτωνας θα κινείται στις 3 έως 4 μοίρες του Αιγόκερου διατηρώντας την ανησυχία στους Αιγόκερους, Ζυγούς, Καρκίνους και Κριούς γεννημένων τις πρώτες μέρες των ζωδίων τους.

Η Νέα Σελήνη του μήνα πραγματοποιείται στις 6/11 στις 7.52 το πρωί ώρα Ελλάδας, στις 13.40 μοίρες του Σκορπιού με ωροσκόπο στις 11.58 μοίρες του Σκορπιού.
Προσοχή σε κάθε καινούργια αρχή συναισθηματικής και οικονομικής συνδιαλλαγής γιατί η Αφροδίτη στον Σκορπιό ανάδρομη στον 12ο οίκο, κρύβει παγίδες.

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 21/11 στις 8.27 το βράδυ ώρα Ελλάδας, στις 29 μοίρες του Ταύρου με ωροσκόπο στις 5.21 μοίρες του Καρκίνου.
Το εξάγωνο με τον Ουρανό ζωηρεύει τη διάθεση με πρωτότυπες τάσεις και αρκετό ενθουσιασμό αλλά η ακμή της πανσελήνου στον 12ο οίκο σκοτεινιάζει το σκηνικό και πρέπει να δούμε πολύ καλά τι κρύβεται πίσω από την ομίχλη, ειδικά αν εκείνες τις μέρες προχωρήσουν συμφωνίες που αφορούν τη χώρα μας.
Το παράλληλο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αυξάνει τον ιδεαλισμό και τη φαντασία, μειώνει όμως την ικανότητα της καθαρής σκέψης.

Και τώρα που οι Κινέζοι ανάστησαν τον Κομφούκιο εις βάρος του Μάο Τσε Τούνγκ, άντε να δούμε εμείς αν μπορέσουμε να αναστήσουμε τον Κολοκοτρώνη επαναστατώντας απέναντι στους ανόητους και ανίκανους που χειρίζονται μάταια το μέλλον μας.
Κατερίνα Σαλωνίκη

17 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Καλησπέρα Συμμορίτες...
διαβάζω τον Άρη και ικανοποιούμαι, λόγω "πολεμικής διάθεσης".

:-)
καλό σ/κ να έχετε

Phivos Nicolaides είπε...

Πληνητικό σκηνικό για καλό Σαββατοκυρίακο!

καψοραχη είπε...

Κατερινακι φιλουμπες ζουμερες....

zoyzoy είπε...

Σαν καλύτερος ακούγεται απ'τον προηγούμενο!
Ειδομεν..

Καλό ΣΒΚ με φιλιά θαλασσινά!

Koupakia είπε...

Έλεος!
Και αυτός ο μήνας στο βαθύ πηγάδι!
Θα σας καταγγείλω!

MINIMARKET είπε...

άντε να δούμε εμείς αν μπορέσουμε να αναστήσουμε τον Κολοκοτρώνη επαναστατώντας απέναντι στους ανόητους και ανίκανους που χειρίζονται μάταια το μέλλον μας.
Σωστη σκέψη !
Αντε να δούμε , θα ξυπνήσουν κάποτε τα πρόβατα !
Καλησπέρα και καλη κυριακή .

sCaTterBraiN είπε...

καλό μήνα!
:-)

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Καλό μήνα λατρεμένοι!

Σχετικά ήρεμο τον βλέπω το Νοέμβρη...για να δούμε...

mia maria είπε...

Άντε να δούμε τι θα γίνει! Καλό μήνα!

Βάσσια είπε...

Συμμορίτες μου
Για σας

φιλιά

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

Skouliki είπε...

εγω εχω τελαυταια ψιλογκαντεμιες
για να δουμε

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Μετά και απο όσα έβγαλαν και αυτές οι εκλογές φοβάμαι πως ο Κολοκοτρώνης θα μείνει βαθιά θαμμένος απο εδώ και πέρα.

Ανέλαβαν οι Φαναριώτες...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Περασμα μου για να μαθω νεα σας και για να ευχηθω για το καλο ξεκινημα της εβδομαδας.Που εχετε χαθει;Ολα καλα;

καψοραχη είπε...

αχ αστροπαιδο!!! με αναστασωσες και ειμαι στην αναμονη.....που θα παει ..θα ερθει και ο Γεναρης!
φιλια Ανδριωτικα.....και μη χανεσαι....

Not me είπε...

Είχα καιρό να περάσω από δω..
Μια καλησπέρα....

fractal είπε...

Και εγω καλε σεις...ποσο καιρό θα περιμενω να μου μεταφρασετε τα αστερια...
Βαρέθηκα να σας περιμενω...
Που ξερετε μπορεί και εγω να εχω να σας τρατάρω (προσφερω) κατι τις από τα αστεράκια που κρατούν τα χεράκια μου..