Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Σεχραζάτ - Ονούρ - Berguzar Korel (Gokce) και Halit Ergenc – Αστρολογικά οι διάσημοι Τούρκοι ηθοποιοί και η ένωσή τους.


Η Τούρκικη σειρά «Χίλιες και μια Νύχτες» καθήλωσε στις οθόνες πολλές χιλιάδες τηλεθεατές στη χώρα μας και συνεχίζει ακόμα.Οι πρωταγωνιστές της σειράς, Σεχραζάτ (Sexrazat) και Ονούρ (Onur) ερωτεύτηκαν και ενώθηκαν στις 7/8/2009.Εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος και εκείνη σε σχέση από τις οποίες απαλλάχθηκαν με ρεκόρ ταχύτητας.
Διέλυσε αμέσως το γάμο του (από το 2007) και μάλιστα λέγεται ότι έδωσε στην πρώην γυναίκα του 250.000 τούρκικες λίρες, για να εξαγοράσει την πολυπόθητη αποδέσμευσή του.Εκείνη δεν απέφυγε την απόπειρα αυτοκτονίας, διότι και αιφνίδιο και δυσκολοχώνευτο ήτο ένα τέτοιο γεγονός.
Ολα καλά πλέον, απολαμβάνουν την ευτυχία τους την οποία συμπλήρωσε το αγοράκι που ήρθε στον κόσμο στις 8/2/2010 στις 23.30.
Η Berguzar Korel γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου του 1982, κόρη των διάσημων ηθοποιών «Tanju Korel» και «Hulya Darcan» μεγαλωμένη με αυστηρές πατροπαράδοτες αρχές, (κάτι πολύ σύνηθες για τη χώρα).Η συμπεριφορά του υπερπροστατευτικού και αυταρχικού πατέρα της, την μετανάστευσε στην Αμερική αφήνοντας πίσω και τον σκατζόχειρο που είχε ως κατοικίδιο.Σερβιτόρα, μπαργούμαν, αλλά και σε εταιρία καθαρισμού γραφείων δούλεψε η πανέμορφη Beguzar μέχρι να διακριθεί στην υποκριτική και αργότερα να κάνει διαφημίσεις και εξώφυλλα περιοδικών με αδρές αμοιβές.
Σημαντικό στοιχείο στο ωροσκόπιό της είναι το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Λέοντα (θεατρικότητα, λάμψη, επιβλητικότητα) με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα από το Ζυγό, που της χαρίζουν ισχυρές δόσεις αξιοπιστίας και μαγνητισμού, αλλά και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, που συνδυαστικά δυναμώνουν την καλλιτεχνική της τάση και εξευγενίζουν την εικόνα της μέσα όμως από μια αδίστακτη πλευρά σοφά κρυμμένη, αλλά πάντα ετοιμοπόλεμη.Το εξάγωνο Ηλιου – Δία (με τον Δία στον Σκορπιό) είναι μια όψη που τονίζει τη διαχρονικότητα σε σχέση με το υπόλοιπο ωροσκόπιο, δίνοντάς της πολλές ευκαιρίες και άφθονη τύχη
.

Ο Halit Ergenc γεννήθηκε στις 30 Απριλίου 1970 γιος και αυτός γνωστού Τούρκου ηθοποιού του «Σαΐτ Εργκέντς».Εχει μια αδελφή με νοητικά πρόβλήματα, δηλώνοντας ότι η ιδιαιτερότητα της αδελφής του, τον έμαθε πως υπάρχουν μερικές αγάπες που δύσκολα συναντάς στον κόσμο.
Το 1989 αποφοίτησε από το τμήμα Ναυπηγικής και Θαλασσίων Επιστημών και γράφτηκε αμέσως στο Τμήμα Όπερας και Μουσικού Θεάτρου, ξεκινώντας τη σταδιοδρομία του με συμμετοχές σε μιούσικαλ και όπερα.
Σημαντικό στοιχείο στο δικό του ωροσκόπιο είναι η σύνοδος Ηλιου – Κρόνου τον Ταύρο που αυτοπειθαρχεί αποζητώντας διάκριση και συνέπεια, καλύπτοντας την αντίθεση της Αφροδίτης στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στον Τοξότη, που θολώνει τις συναισθηματικές και όχι μόνο επιλογές (ανάλογα τους οίκους που κυβερνούν).Αν λάβουμε υπ’ όψιν και το ακριβέστατο εξάγωνο του Ηλιου του με τον Βόρειο Δεσμό, καταφέρνει να γίνεται δημοφιλής και λαμπερός χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Εκείνη Παρθένος και εκείνος Ταύρος σε τρίγωνο σχεδόν ακριβείας, ενώ και οι δύο έχουν Σελήνη στον Υδροχόο ή στις πρώτες μοίρες των Ιχθύων (δεν γνωρίζουμε ώρες γέννησης), αλλά από την αρχή βλέπουμε τη σχέση των φωτοδοτών μεταξύ τους, που απεικονίζει την συναισθηματική αρμονία και ταύτιση.Ο Κρόνος του σε τρίγωνο με τον Ηλιο της φέρνει την αίσθηση της σταθερότητας στο γάμο, ενώ η αντίθεση της Αφροδίτης του με τον Ουρανό της ακόμα και αν κεραυνοβολεί εφήμερα, μπορεί να δώσει σε αυτή την περίπτωση όσα υπόσχεται στην αρχή. Βέβαια τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Αρη του προς τον Ηλιο της, θα γίνουν εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσει για να φτάσει στην τερματική κλωστή της κατανόησης και της αποδοχής από εκείνη.
Με 1,80 ύψος και οι δύο, διαθέτουν το τυπικό μέγεθος για αποτελεσματικούς ελιγμούς, αλλά και το αστρολογικό, για μια ευτυχισμένη κοινή ζωή.

6 σχόλια:

ΕΛΕΝΑ είπε...

Μάλλον πρέπει να είμαι η μόνη που δεν παρακολουθώ αυτή τη σειρά, οι αδελφές μου δεν χάνουν επισόδειο λέμε;-)
Φιλιά συμμοριτάκια!

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Εγώ το βλέπω...αχ! βαχ! Ονούρ..σουτττ μη το δει ο άνδρας μου αυτό το σχόλιο!

Koupakia είπε...

Καλημέρα!
Διαβάζοντας τους Αστροσυμορίτες εκτός των άλλων μαθαίνεις και ενδιαφέροντα πράγματα.
Προσωπικά είχα άγνοια του γεγονότος ότι παίζεται τούρκικη σειρά στα κανάλια, συνεπώς και άγνοια περί ου ο λογος ηθοποιών!
Πάντως νάναι καλά τα παιδιά να χαίρονται τον έρωτά τους.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας έφταναν οι εγχώριοι, έχουμε και εισαγωγή γειτόνων...
Δ. Μ.

BUTTERFLY είπε...

Δε λεω κουκλαρα η Σεχραζατ! Αλλα ο Ονουρ...αχ...στα πατωματα!
Καλημερα!

Ανώνυμος είπε...

Ειχαμε τις ελληνικες σαπουνοπερες αποκτησαμε και τις τουρκικες τωρα..

Αυτη η χωρα μονο με σκουπιδια ασχολειται ;;