Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ολική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο – Ιούλιος 2010


Και ενώ βρισκόμαστε κάτω από την επήρεια της προηγούμενης έκλειψης (μερικής Σελήνης) από τις 26/6 στο ζώδιο του Αιγόκερου, την Κυριακή 11/7/2010 στις 10.33 το βράδυ ώρα Ελλάδας, συντελείται η Ολική έκλειψη Ηλίου στις 19.24’ Καρκίνου.


Μια δυνατή και καθοριστική έκλειψη η οποία επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά της χώρας μας, κάθε τι που έχει σχέση με γειτονικά κράτη, αλλά και επιδιώξεις που μερικές από αυτές θα έχουν επιτυχημένη έκβαση, μέσα από πολλές βέβαια εμπλοκές και διαπραγματεύσεις.

Η έκλειψη αυτή έχει για σημείο ενεργοποίησης το τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου, που ο Αρης θα επιθεωρεί στις πρώτες μοίρες του Ζυγού, σηματοδοτώντας την αρχή μιας φθινοπωρινής εκστρατείας.


Τα διλήμματα είναι η λέξη κλειδί που αφορά σε όλα τα επίπεδα.


Οι απώλειες και οι χωρισμοί θα αποτελέσουν ένα έντονο φαινόμενο, σαν τις επίκαιρες ξαφνικές μπόρες που εξαφανίζουν την ηλιοφάνεια.

Το ακριβέστατο εξάγωνο του Ηλιου και της Σελήνης με τον Αρη, προσπαθεί να κινητοποιήσει τους θεληματικούς παίκτες από τη μία, αλλά από την άλλη υπάρχουν οι αναμφισβήτητα θεληματικότεροι, κάτι σαν το πρόσφατο Μουντιαλιστικό ματς μεταξύ Ουρουγουάης – Ολλανδίας.

Δηλαδή όσο και να κινηθεί κάποιος, πάντα κάτι άλλο θα κινείται πιο μπροστά και στη συγκεκριμένη αστρολογική περίπτωση είναι η Αφροδίτη από την Παρθένο, που φαίνεται αδύναμη να αφροδισιάσει από ζώδιο , αλλά όχι και να κάνει αισθητή την παρουσία της από οίκο (7ος).


Σε όψη χιαστί με τον ανάδρομο Ουρανό από τον Κριό, θα σοκάρει σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο επιζητώντας εκκεντρικούς διακανονισμούς.

Παράλληλα η ίδια όψη με τον Δία θα δημιουργήσει σύγχυση και υπερβολή με διαφορετικά θέλω και στόχους, που δύσκολα βρίσκουν κοινό σημείο συνάντησης.


Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει εξιδανίκευση σε ένα ήδη εξαπατημένο περιβάλλον που προσπαθεί να στραγγαλίσει τον ανώφελο ρομαντισμό του, αλλά το θεαματικό και σωτήριο τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα τονώσει την ανάγκη για λύτρωση, με κάθε τίμημα.


Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαήμερου και αρχές του 3ου, ξεχάστε τις γρανίτες και προτιμήστε τις βυσσινάδες μήπως και υποκαταστήσετε τη χαμένη γλυκιά γεύση.Το ίδιο ισχύει για όλους όσους έχουν πλανήτες γύρω από την 19η μοίρα αυτών των ζωδίων.


Παρθένοι, Ταύροι, Σκορπιοί και Ιχθείς ειδικά οι γεννημένοι στο τέλος του 2ου δεκαήμερου των ζωδίων σας, κάντε λίγο χώρο στην ομπρέλα να ξαποστάσουν και οι ηλιοκαμένοι και απολαμβάνετε έπειτα τη δροσιά που σας παρέχεται.


Δίδυμοι, Υδροχόοι, Τοξότες και Λέοντες ξεμπερδευτείτε γρήγορα από όσα σας προβληματίζουν χωρίς να καταφύγετε σε σπηλιές, που δεν θα στεγάσουν την επιτακτική ανάγκη για επίλυση των ζητημάτων σας.


Αυτά για τις ημέρες γύρω από την έκλειψη, η οποία επισημαίνουμε ξανά, είναι ιδιαίτερης σημασίας δίνοντας ευκαιρία για καθοριστικά ξεκαθαρίσματα.


19 σχόλια:

Unknown είπε...

xa xa... έτσι!
Καλημέρα ...

Εύα είπε...

και χωρο κατω απο την ομπρελα κανομεν και μοχιτο σερβιρουμε,ειμαστε καλα παιδια ΑΦΟΥ!
Το υπαρξιακο μου θα το λυσω που ειναι κι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ οπως λετε?
το οικονομικο δεν το συζηταω καν!
καλημερουδια...

GeminiCious είπε...

Το να ξεμπερδευουμε μια λεξη ειναι και η σπηλια δεν μας χωραει πια :Ρ
Καλο ΣουΚου παιδια :)

Maya είπε...

εγώ, σαν καλό λιονταράκι, να την αποφύγω τη σπηλιά αν και θα είναι δροσερά μέσα στον καυτό καλοκαίρι...
φοβάμαι όμως πως όσοι έχουμε Αφροδίτη στην Παρθένο, εκ των πρωταγωνιστών του καλοκαιριού, θα μας κατευθύνει προς τα εκεί...
πάντως περίμενα ανυπόμονα να διαβάσω αυτή την ανάρτηση...

Βάσσια είπε...

Καλησπέρα Συμμορίτες :-)

Να έχετε ένα όμορφο Σ/Κ
κι εμείς ελπίζω να ξεπεράσουμε τα οικονομικά σοκ....

D.Angel είπε...

Τι λες που θα μοιραστώ την ομπρέλα μου! Πριτς....
Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ

Koupakia είπε...

Στο τσακ ξεφεύγω!
Άντε να δούμε πότε θα απαλλαγούμε!:)))

sCaTterBraiN είπε...

αυτό που λένε may you live in interesting times... (είναι κατάρα)

"Δίδυμοι, Υδροχόοι, και Λέοντες ξεμπερδευτείτε γρήγορα από όσα σας προβληματίζουν..." με ένα σμπάρο έπιασε ήλιο, σελήνη, και ωροσκόπο μου - πως να ξεμπερδευτώ αγάπη μου, που ακόμα δεν έχω καταλάβει ότι μπερδεύτηκα...
;-)
καλό σκ!

Πολίτης της Μπανανίας είπε...

Ωχ, για μένα πάντως χτυπάει δυνατά και καθαρά η καμπάνα....

Καλημέρα σε όλους. :)

mia maria είπε...

Πότε θα ακούσω κάτι καλό για μένα βρε παιδάκια;-)
Καλό Σ/Κ!

Και λοιπόν;E allora? είπε...

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 2ου δεκαήμερου και αρχές του 3ου, ξεχάστε τις γρανίτες και προτιμήστε τις βυσσινάδες μήπως και υποκαταστήσετε τη χαμένη γλυκιά γεύση.Το ίδιο ισχύει για όλους όσους έχουν πλανήτες γύρω από την 19η μοίρα αυτών των ζωδίων.

ντεν κατάλαβα καρδιές μου :)))

Takis X είπε...

Υπέροχα χαμένοι...

Ανώνυμος είπε...

19 24 ο ωροσκοπος στον ζυγο απο ενα καρκινο.καιγομαο και δεν μου λετε αν θα εοιζησω αν θα τα καταφερω αν θα σωθω...πειτε κατι ...κατι....

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Μια χαρά τη γλύτωσα πάλι!!!

Truthseeker.Vasiliki είπε...

Χαχα! Υπέροχα!
Και η βυσσινάδα με παγάκια καλή είναι...
Που να πιάσουν και οι πολλές ζέστες!
Το καλοκαίρι είναι μπροστά μας με ότι αυτό συνεπάγεται...
Να περνάτε καλά Συμμοριτάκια!

καψοραχη είπε...

εγω αστροπαιδα στην σπηλιτσα μου θα παω.....κολυμπωντας....το ατιμο το 2010 με εχει χιλιομουτζωσει! καποιος απο εκει πανω με φτυνει...εκτος και αν βρεχει!
στο τσακ να την κοπανησω απο ολους και απο ολα και να χωθω στην σπηλιτσα μου! στο λεω!
εσυ πο ταχεις καλα με τα αστρα...πες καμια καλη κουβεντα.....πνιγομαι!

Ανώνυμος είπε...

Πολλές δολοφονίες, βρε παιδί μου, πολλές δολοφονίες και "δολοφονίες"....

Δ. Μ.

Marianna Stamou είπε...

Τέλεια πάω να πιω την βυσινάδα μου!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Blogger Ο/Η Skouliki είπε...

κανενας δεν θα μου παρει την σκια και την δροσια μου !!!
το πολυ πολυ νατην νοικιαζω 20 ευρω την ωρα

:))

περασα να σας πω καλες διακοπες να περασετε σουπερ

φιλια

11 Ιουλίου 2010 8:56 μ.μ.