Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΟΥΛΙΟΥ 2010 – Πολλά μποφώρ και έκτακτα δελτία θυελλωδών αστρολογικών ανέμων

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

Το αστρολογικό δελτίο για τον Ιούλιο είναι έτοιμο. Καλή δύναμη.

Ολοι πήραμε μία γεύση αλμύρας και τρικυμίας στα χείλη - όπως λέει και ο Μεγάλος ποιητής -.

Τον Ιούλιο ο αετοφόρος άνεμος θα εξακολουθήσει να γυμνώνει τους λόφους των επιθυμιών μας – πάλι κατά τον ποιητή, έτσι για να δώσουμε επιτηδευμένα και λογοτεχνικά την καθόλου ευχάριστη αστρολογική εικόνα.

Ο μήνας αρχίζει με την επιρροή της πανσελήνου και της Μερικής έκλειψης Σελήνης του Ιουνίου, της οποίας ο απόηχος έχει συναισθηματική χροιά και μελαγχολική διάθεση όπως τα καλογυαλισμένα φρούτα που όταν είναι εκτός εποχής, είναι πάντα δυσανεχτικά για τη γεύση και το στομάχι μας.

Ο Ερμής στις 1/7 βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζοντας εξάγωνο με τον Αρη και ενάμισυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, ενώ στις 10 του μήνα μπαίνει στον Λέοντα με μία θεαματική όψη με τον Ουρανό.

Στις 11/7 μαζί και με το τρίγωνο με τον Δία, ανάβει το φλας της προειδοποίησης για τη σωστή στροφή, αλλά η όψη χιαστί με τον Πλούτωνα δεν αποτρέπει λεκτικές εντάσεις και δυσανασχετήσεις από τους πίσω οδηγούς για μη έγκαιρη κίνηση.

Αν αγνοήσετε τα νεύρα τους, θα πράξετε σωστά και θα στρίψετε καταλλήλως.

Στις 28/7 θα μπει στο οικείο περιβάλλον της Παρθένου συνοδευόμενος από την αντίθεση με τον Ποσειδώνα και χιαστί με τον Ουρανό.

Οσο συμμαζεμένη και εστιασμένη προσπαθεί να είναι η σκέψη, τόσο ακατάστατο και σκόρπιο διαφαίνεται το αποτέλεσμα.

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει τη χλιδάτη και ζωηρή της εμφάνιση στο ζώδιο του Λέοντα στις 10/7 με μία αποπλανητική όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα υπενθυμίζοντας με νόημα πως ότι γυαλίζει δεν είναι χρυσός.

Αλλάζει γρήγορα αμφίεση βάζοντας το αυστηρό της ταγέρ για να καθίσει στην καρέκλα της μεθοδικής και αναλυτικής Παρθένου.

Η όψη χιαστί με τον Ουρανό στις 11/7 και κατόπιν η ίδια όψη με τον Δία στις 14/7, δεν αφήνουν περιθώρια για δικαιολογίες προς εκείνα που ζητούν άμεση και διάφανη λύση.

Το τρίγωνο με τον Πλούτωνα πάλι στις 14/7 γίνεται το πανίσχυρο αφροδισιακό που λειτουργεί σαν καθαρτικό όλων των συναισθηματικών αμφιβολιών.

Ο Αρης βρίσκεται στην Παρθένο αναμένοντας Ερμή και Αφροδίτη έως τις 30 του μήνα, που θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ουρανό, όψεις πολύ επιβαρυντικές για όσους γεννήθηκαν τις πρώτες ημέρες των Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερου που δεν τους φτάνει το βάρος και η αίσθηση του σαρωτικού που τους τριγυρίζει, έρχεται και ο Αρης σαν τυφώνας να ξεσηκώσει την καθημερινότητα, σκορπίζοντας όσα ήδη έχει πάρει το αεράκι από το τραπέζι.

Ο Δίας στις 2 μοίρες του Κριού θα γυρίσει ανάδρομος από τις 3 μοίρες του ζωδίου, στις 23 του μήνα.

Η σύνοδος με τον Ουρανό είναι ακόμα σε ισχύ και αυτό το νιώθουν σε όλο του το μεγαλείο οι Κριοί των πρώτων ημερών που η ξαφνική αποδέσμευση από γεγονότα και καταστάσεις μυρίζει λύτρωση και μυρωδιά από αιθέρια έλαια, ακόμα και αν η παρουσία άλλων πλανητών θυμίζει θυμίαμα για το ξόρκι.

Κάπως έτσι αισθάνεται και η υπόλοιπη παρέα των παρορμητικών (Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι) αλλά δυστυχώς χωρίς μέλι στην γλυκόξινη.

Επίσης είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε πως όσοι έχουν πλανήτες στις πρώτες μοίρες αυτών των ζωδίων ειδικά τον Κρόνο, θα αισθανθούν τον ξεσηκωτικό αέρα γύρω τους, σαν τα δυνατά μελτέμια τον Αύγουστο.

Και για να μην ψάχνετε άδικα για τέντα προστασίας, υπάρχει και το παράλληλο τετράγωνο του Δία με τον Πλούτωνα που καθιστά την αγορά απαγορευτική και είδος πολυτελείας την ανάγκη μας.

Στις 27/7 το τρίγωνο με τον Ηλιο μπορεί να βοηθήσει μόνο στην κατάλληλη επιλογή αντηλιακού ώστε να αποφευχθούν τουλάχιστον τα βαριά εγκαύματα.

Ο Κρόνος σε ευθεία πορεία πλέον, αφήνει το ζώδιο της Παρθένου στις 22/7 όπου ξαναμπαίνει στον Ζυγό.

Με αυτό του το βήμα έρχεται σε ακριβέστατη αντίθεση με τον Ουρανό στον Κριό, πυροδοτώντας για άλλη μία φορά καταστάσεις βίας και συγκρούσεων, έξαρση των τρομοκρατικών ενεργειών σηματοδοτώντας την αρχή της αποδόμησης κάποιων κοινωνικών στερεότυπων και θεσμών.

Το εξάγωνο με τον Ηλιο στο Λέοντα στις 23/7, θα γίνει η φωτεινή επιγραφή στην παρουσίαση του πιο σκληρού έργου.

Ο Ουρανός όπως προείπαμε θα βρίσκεται όλο το μήνα στις 0 μοίρες του Κριού, ενώ στις 23 του μήνα θα σχηματίσει ένα πολυπόθητο τρίγωνο με τον Ηλιο που την πρόσκαιρη εύνοιά του μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παθούντες, προς ανακούφιση.

Ο Ποσειδώνας από τις 28 μοίρες του Υδροχόου, θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομα και ώς το τέλος του μήνα θα βρίσκεται στις 17 μοίρες του ζωδίου.

Ο Πλούτωνας και αυτός σε ανάδρομη πορεία θα βρίσκεται όλο το μήνα στις 3 μοίρες του Αιγόκερου.

Η Νέα Σελήνη στις 11 του μήνα έρχεται στην πίστα επεισοδιακά, εντυπωσιακά, κόβοντας ανάσες.

Συντελείται στις 19 μοίρες Καρκίνου με ωροσκόπο στις 25.54 μοίρες Υδροχόου και ώρα Ελλάδας 10.40 το βράδυ σε ακριβέστατο εξάγωνο με τον Αρη από την Παρθένο, έναν αξιόπιστο παρτεναίρ, αλλά καθόλου ευφάνταστο.

Το φαντασμαγορικό όμως της υπόθεσης είναι αυθύπαρκτο, καθώς συνοδεύεται από μια σημαντική Ολική έκλειψη Ηλίου, στις 10.33 το βράδυ ώρα Ελλάδας και ωροσκόπο στις 23.11 μοίρες του Υδροχόου.

Η έκλειψη αυτή θα επηρεάσει τους Καρκίνους που έχουν γεννηθεί τέλος του 2ου δεκαήμερου του ζωδίου και αρχές του 3ου, καθώς και Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Προβλήματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια θα βγουν στην επιφάνεια, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στα θέματα που αφορούν ακίνητη περιουσία, καθώς και στις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και την οικογενειακή ζωή όπως γάμος, συμβίωση, συγκατοίκηση.

Μην ξεχνάμε πως οι εκλείψεις έχουν μακρύ διάστημα ενεργοποίησης, που φτάνει και τον ένα χρόνο.

Στο ζώδιο του Καρκίνου η έκλειψη του Ηλίου μπορεί να φέρει ανατροπές παραπέμποντας στο τραγούδι «Wish you were here» των «Pink Floyd» που πιθανά να γίνει προσευχή για ένα μεγάλο διάστημα.

Οι εντάσεις θα σιγοβράζουν σαν το νερό στην κατσαρόλα ώσπου να κοχλάσει και να ακουστεί ο θόρυβος από το καπάκι.

Το εσωτερικό δίλλημα που θα πρέπει να διαλευκανθεί, είναι αν έχουμε πρόβλημα, ή αν είμαστε το πρόβλημα.

Η έκλειψη αυτή βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα της Ελλάδας και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη οι οποίοι κυβερνούν αντίστοιχα τους 11ο και 12ο και 6ο οίκο της Ελλάδας.

Οι εργασιακές σχέσεις παίρνουν νέα τροπή και οι σχέσεις μας με άλλες χώρες θα μοιάζουν με αποκριάτικο πάρτυ που οι παρευρισκόμενοι ξεγελούν με τις μάσκες τους.

Η πανσέληνος στις 26 του μήνα πραγματοποιείται στις 4.36 το πρωί ώρα Ελλάδας, στις 3 μοίρες του Υδροχόου με ωροσκόπο στις 10 μοίρες του Καρκίνου.

Το ακριβέστατο εξάγωνό της με τον Δία, το εξάγωνο με τον Ουρανό και το τρίγωνο με τον Κρόνο είναι η ζωτική ανάσα του παγιδευμένου δύτη μόλις βγαίνει στην επιφάνεια.

Πρόκειται για μία ανακουφιστική πανσέληνο που προσφέρει ένα διάλειμμα στην διαταραγμένη ψυχολογία, βοηθώντας στην ανασύνταξη των δυνάμεων από την εξουδετέρωση της ψυχραιμίας.

Οτι υπεξαιρούμε αυτό το διάστημα θα έρθει αντανακλαστικά αργότερα.

Η σπατάλη να πείσουμε τους εαυτούς μας πως τα πράγματα θα γίνουν από μόνα τους και χωρίς εμάς, είναι απώλεια δύναμης τη στιγμή που τη χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο.

Το κουδούνισμα της διάκρισης ηχεί στις πόρτες μας.

Ας μην τις κρατήσουμε κλειστές.


Κατερίνα Σαλωνίκη

19 σχόλια:

Εύα είπε...

καλημερα-καλη βδομαδα :-)
ενα ποδαρικο σας το'ριξα :Ρ
να πω οτι καταλαβα κατι θα πω ψεμματα και δε θελω...θα το μελετησω προσεκτικα ομως και μετα θα περασω για το τεστ,οκ?
αν καταλαβα καλα παντως τη γλυτωνουμε κι εμεις και οι παρθενοι,σωστα?
να ανασανω?

Selehna είπε...

Καλημέρα και καλή σας εβδομάδα!!!Αυτή η χρονιά μπορώ να πω πως μυρίζει μπαρούτι...ή θα αλλάξουμε τακτική ή θα μας παρασύρουν άσχημες καταστάσεις...Είμαι γεννημένη στις 00.02 μοίρες του Καρκίνου...πιστέψτε με είναι σαρωτικές οι αλλαγές!!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΕΥΑ,

Καλή εβδομάδα και το ποδαρικό σου πάντα ευπρόσδεκτο!

SELEHNA,

Σε πιστεύουμε ΕΝΤΕΛΩΣ!

Skouliki είπε...

ελα μην με τρομαζεις και ολα πανε καλα σε μενα ..καλημερα :)

Matriga είπε...

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα!
Εγώ γιατί δεν πτοούμαι από όλα αυτά; Ίσως, γιατί θα φύγει ο Κρόνος από την Παρθένο και θα πάρω μια ανάσα! Εκεί ήταν όταν γεννηθήκε και με έχει χτυπήσει σαν χταπόδι. Ώρα να ανασυγκροτηθώ και να αλλάξω λιγουλάκι, δεν νομίζετε; ;)

Φιλιά πολλά!

καψοραχη είπε...

Κατερινακι ετσι κι αλλιως ζοριζομαι! τραβαμε ζορι με τον μπαμπουλη μου που εχει μεινει κατακοιτος (και ειναι και καρκινος!)...η μαμα απο χρονια με αννοια ..ειμαι και μοναχοπαιδι...εχω χασει την μπαλλα...παραμιλαω στον δρομο μονη!
που ειναι ρε παιδια η εξωπορτα? θελω να την κανω λεμε!!!!

sCaTterBraiN είπε...

αστραπές βλέπω και ακούω βροντές. μπόρα είναι βρε, θα περάσει...
;-)
καλή εβδομάδα!

tzonakos είπε...

Το προαίσθημα οτι το καλοκαίρι φέτος μυρίζει μπαρούτι υπήρχε και απ οτι φαίνεται θα μείνει αξέχαστο για λόγους που δεν είχαμε ισως σκεφτεί πριν.
Το θέμα ειναι πώς οδηγείς μεσα στα μποφώρ και τον άνεμο, αν οδηγείς γνωρίζοντας πού να πάς ή πας κι όπου βγεί.
Εχω την αίσθηση οτι αν δεν κοιτάς πού πάς, τοτε θα πας εκει που κοιτάς.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Καλή εβδομάδα. Άντε να πάρουμε μια ανάσα! Ήδη μετά την πανσέληνο άρχισα να ανασαίνω [δεν ξέρω για τους υπόλοιπους!]

MINIMARKET είπε...

Εγώ για καλό και για κακό την ομπρελίτσα μου την πήρα !!!!
Τώρα αμά μου έρθει και καμμιά ξώφαλτση δεν βαριέσαι μαθεμένος είμαι !Καλή εβδομάδα βρε !

D.Angel είπε...

Καλή εβδομάδα
Φιλιά

Koupakia είπε...

Τι να πω!
Ότι φταίει ο Δίας γιατί μου πούλησε η carrier κινέζικη πλακέτα για 7 κατοστάρικα;

Μου χρέωσε προγραμματισμό της πλακέτας 100 ευρώ πλέον ΦΠΑ;
Επιπρόσθετα έναν αντάπτορα δηλαδή ένα πλαστικό κλιπ 150 ευρώ πλεόν ΦΠΑ!

Και μετά φταίει λέει ο Δίας και εν μέρει ο Ποσειδώνας!

Lila Xagorari είπε...

Το οτι εγώ σαν καρκίνος θα σιγοβράζω όλο το καλοκαίρι μέχρι να τιναχτεί το καπάκι πρέπει να το δω θετικά?????????

mia maria είπε...

Ουφ, το στομάχι μου:)
Καλή εβδομάδα!

Phivos Nicolaides είπε...

Καλή αστρολική βδομάδα!

Λιακάδα ☼ είπε...

Κατάλαβα...
Εμείς οι κριοί (είμαι και 25/3...)τα κεφάλια μέσα και τα κέρατα έξω, στις επάλξεις...
Το κέρατό μου! Πότε θα δούμε μια άσπρη μέρα????

zoyzoy είπε...

Δεν τρομάζω δεν επηρεάζομαι απο τις όψεις τι σκατά ελεύθερη βούληση έχουμε ή μήπως όχι??

Καλή εβδομάδα με φιλιά θαλασσινά!

Ανώνυμος είπε...

Δεν μασάμε αν και το βλέπουμε...οτι θα μας πάρει *ο αέρας* και θα μας σηκώσει!

Φιλακια Συμμοριτακια!!!!!!

Venus on fire είπε...

Εεεεεε!!!!είπα κι εγώ ,δεν θα μας γονατίσει πάλι αυτό το εξάγωνο ,τρίγωνο ό,τι τέλος πάντων σχήμα συντελείται εκεί ψηλά?
Που θα πάει όμως ? Θα γυρίσει ο τροχός για μας τους ταλαίπωρους Ζυγούς & ΣΙΑ και τότε θα κλάψουν μανούλες . Φιλιά πολλά Συμμορίτες μου.