Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Δεκέμβριος 2009


Την Τετάρτη 16/12/2009 στις 2.00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται μία Νέα Σελήνη στις 24 μοίρες του Τοξότη, με ωροσκόπο στον Ταύρο.


Αυτή η Νέα Σελήνη όμως είναι αρκετά ενδιαφέρουσα γιατί βρίσκεται κάτω από τη μακροαστρολογική επιρροή (πώς λέμε μακροοικονομική) του τετραγώνου Κρόνου – Πλούτωνα ενώ ταυτόχρονα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Η Αφροδίτη κυβερνήτης του ωροσκόπου της Νέας Σελήνης βρίσκεται και αυτή στον Τοξότη και σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.

Αν σε αυτό προσθέσουμε και την αντίθεση του Άρη με τον Δία και τον Ποσειδώνα, έχουμε μια συνταγή- δυναμίτη έτοιμη να αναδείξει τη γενναιότητα και την αντοχή των επίδοξων δοκιμαστών της.

Βεβαίως υπάρχει και το μετέπειτα γλύκισμα που είναι η διευκολυμένη αντίθεση της συνόδου των τριών πλανητών στον Τοξότη (Ηλιου – Σελήνης – Αφροδίτης) με την προαναφερθείσα αντίθεση.

Για να είναι ευκολοχώνευτα όλα αυτά, εξηγούμε.


Περισσότερο επηρεάζονται όσοι έχουν γεννηθεί το 2ο μισό της χρονιάς του 1966, η γενιά του 1967 (καθ΄ολοκλήρου) και το 1ο μισό της γενιάς του 1968.

Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθείς ειδικά του 3ου δεκαήμερου επηρεάζονται δυσμενώς περισσότερο από τους υπόλοιπους και ζωδιακά αλλά και γενεαλογικά.

Και όταν λέμε δυσμενώς, δεν φαίνεται να έχουν βάλει καλά τα πόδια τους στην εκκίνηση και στα 3 άκυρα είναι εκτός αγώνα (εξοβελίζονται στον αστερισμό του Οφιούχου).

Οι τυχεράκηδες Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι ειδικότερα του 3ου δεκαήμερου μπορούν να εκμεταλλευτούν τα νέα ξεκινήματα αυτής της Νέας Σελήνης, αφού ειδικά οι Υδροχόοι έδωσαν γερή μίζα στον αστρολογικό διανομέα, ώστε να πάρουν την μερίδα των απέναντι, δηλαδή του Λέοντος (χο,χο,χο).

Σκορπιοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και Ταύροι παραδομένοι στα χέρια του αναισθησιολόγου Ποσειδώνα και του χειρουργού Πλούτωνα, χειμεριάζονται ναρκωμένοι και ουδόλως θα καταλάβουν την επίδραση, παρά μόνον όταν ξυπνήσουν.


Με την ποιητική αυτή έξαρση, θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή γι αυτές τις ημέρες, στη βασική Βορειοελλαδίτικη αρχή: «Χ Α Λ Α Ρ Α».


21 σχόλια:

καψοραχη είπε...

δηλαδη οι Υδροχοοι λαδωσαν και τρωνε τα "τζιερια"μου???
τελικα αμα εχεις καιρο να βρυχηθεις παιρνει θαρρος ο καθεις!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΚΑΨΟΡΑΧΗ!!!

Μια και είμαστε εδώ, να σε χαιρετήσουμε και τα σέβη μας.
Εχεις ρέντα τελευταία, είναι ο Αρης στον Λέοντα!

Μaya είπε...

καλέ δεν σας προλαβαίνω!
μέσα σε ένα τέταρτο έχω γράψει σχόλια σε δύο αναρτήσεις σας!
αυτό με τους σαραντάρηδες ισχύει για όλα τα ζώδια;

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΜΑΥΑ,

Ολα τα ζώδια εκείνων των ετών έχουν τον Ουρανό στην Παρθένο σε συγκεκριμένες μοίρες του ζωδίου και αυτή η Νέα Σελήνη, όπως και αρκετές άλλες λειτουργούν κάπως δύσκολα.
Για τα ζώδια που αναφέρουμε ΙΣΧΥΟΥΝ όσα λέμε και για άλλες γενιές, αλλά λιγότερο.
Ομως μην ξεχνάμε πως όλα αυτά είναι αρκετά γενικά.

sCaTterBraiN είπε...

ωχ, ωχ...
δεν πειράζει - βασίζω τις ελπίδες μου σε ωροσκόπο και σελήνη. ;-)

eirini katsa είπε...

Πόσο πιο χαλαρά;
Eμείς οι καρκίνοι...σε χειμερία νάρκη είμαστε...οεο;
Απαπάαααααααααααααααααα!!!
;)

kariatida62 είπε...

ΑΝΤΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΡΙΑΡΑΚΙΑ!!! ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010!

Margo είπε...

Δηλαδή εμείς του 67 να ανασκουμπωνόμαστε κι ας είμαστε λιοντάρια;
Χμμμ θα το αντέξουμε κι αυτό τι τον έχουμε τον τίτλο;)

Εύα είπε...

καλα,πλακα ΜΕ κανεις πρωι πρωι?και δεν το λετε σωστα,ειναι ΧΑΛΛΛΑΡΑ,με παχυ Λ!Καψοραχουλα μου γλυκια,αυτοι οχι μονο λαδωσαν αλλα εβαλαν κι ολους τους μπαρμπαδες που εχουν στην Κορωνη κι οπουδηποτε αλλου :Ρ
Η προβλεψη παντως μου θυμισε ταινια βρε παιδια..Διπλος Αντικτυπος,Ζαν Κλωντ Βανταμ...κι απο ωροσκοπο προκοψα κι απο ζωδιο,τι να σου πω δε απο γενια...ααααχ,χτυπα,θα τ'αντεξω που λεει κι ο ποιητης...
καλημερααααααα :-)

μιά φορά κι ἕναν τρελλό... είπε...

Απ' όπου να το πιάσω, απ' όπου να τ' αφήσω ομάδα υψηλού κινδύνου είμαι!

Μόνη ελπίδα ότι το "λάδι" του ωροσκόπου μου πήγε στη σωστή μεριά :-)

Savvina είπε...

"Σκορπιοί παραδομένοι στα χέρια του αναισθησιολόγου Ποσειδώνα και του χειρουργού Πλούτωνα, χειμεριάζονται ναρκωμένοι και ουδόλως θα καταλάβουν την επίδραση, παρά μόνον όταν ξυπνήσουν."
Πολύ ευχάριστα νέα μου δώσατε Αστρο-Συμμορίτες.
Επιτέλους να χαλαρώσουμε.
Να είστε καλά.
Καλή εβδομάδα και καλή σας μέρα.

BUTTERFLY είπε...

Καλε! Οι διδυμοι μονο εκεινων των χρονιων θα ειναι σε δυσμενη θεση η ολοι μας;;; Οχι τιποτα αλλο, αλλα μπερδευτηκα...την περασμενη φορα με την πανσεληνο ειπαμε πως ευνοουμαστε...

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Κοιτάξτε...το σίγουρο είναι πως δεν κοιμάμαι, απλά η πανσέληνοι κι οι νέες σελήνες με αποπροσανατολίζουν, ενίοτε μεταμορφώνομαι σε βαμπιρική αγελάδα -άκακη δε!-και διαλύεται το GPS μου για κανένα τριήμερο πριν κ μετά το γεγονός! Πρέπει να αλλάξω αναισθησιολόγο μου φαίνεται γιατί ο Ποσάιντον δε μπορεί να ρυθμίσει τη βαλβίδα! Ο Πλούτο μια χαρά τα πάει στο χειρουργείο (you know, η επέμβαση πέτυχε, ο ασθενής απεβίωσε, ένα πράγμα!) Την καλημέρα moooooo!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

BUTTERFLY,

Οι Δίδυμοι των γενεών αυτών επηρεάζονται περισσότερο λόγω της παρουσίας του Ουρανού στις συγκεκριμένε μοίρες της Παρθένου.
Ωστόσο για τους Δίδυμους του 3ου δεκαήμερου ανεξαρτήτως γενιάς, τα νέα ξεκινήματα αυτής της Νέας Σελήνης δεν θα είναι εύκολα, αλλά θα υπάρχει ένταση και πίεση οπότε χρειάζεται μια προσοχή σήμερα αύριο και μεθαύριο.

Sof είπε...

ΩΧΧΧΧΧΧΧ...
Γεννημενη το 1967 τριτο δεκαημερο των διδυμων...
Να παω να κλειδωθω μεσα γιατι δε με βλεπω καλα..
Ημουνα που ημουνα χαλια, τωρα χειροτερα?
Ελεος..........

Καλησπερα...

kikop80 είπε...

Μάϊστα, μάϊστα!!
υπομονή οι μεν, επιμονη οι δε!
:-D

Βάσσια είπε...

Ε αφού οι Κριοί είμαστε τυχεράκηδες, μήπως να αγοράσουμε κανένα Πρωτοχρονιάτικο;

:-)

Marouli είπε...

Οι ζυγοι του τριτου δεκαημερου ε? Αχ καταπληκτικα!!! Μπραβο! Επιτελους και ενα καλο νεο ασχετο αν δεν καταλαβα τιποτα παλι χαχαχαχα!

Μαρουλοφιλακια!

Unknown είπε...

Πω πω ευτυχως ξωφαλτσα γλυτωσαμε,ειμαστε του '64.

Περασαν σημερα απο το μαγαζι κατι παιδακια γυμνασιου και πουλαγαν λογω των ημερων για την ενισχυση του σχολειου τους κατι ημερολογια και καζαμιες του 2010.

Που σε πονει και που σε σφαζει,ξερετε τι πηραμε ετσι?
Ενα μονο εχουμε να πουμε....για το Γεναρη.... ο Ηλιος στον Υδροχοο .

Μιλαμε το μεσημερι ριξαμε απιστευτο γελιο.

Καλο βραδυ φιλτατοι.

"Don't"

Venus on fire είπε...

Πλάκα πλάκα με αυτή την ανάρτηση Συμμοριτούληδες .βγάλατε στη φόρα τις ηλικίες μας.
Πάντως σαν Ζυγός 2ου δεκαημέρου,μόνο τυχερή δεν αισθάνομαι.Ή θα πρέπει να αλλάξω τα γυαλιά μυωπίας μου ,γιατί κάτι δεν βλέπω καλά.
Άντε καλημέρες και πολλά πολλά φιλάκια.

next_day είπε...

καλά μου συμμοριτάκια, σαν τοξοτάκι, αλλά όχι στις ημερομηνίες που λέτε, έχω να σας πώ ότι ο μήνας είναι σκατά..πάει απο το κακό στο χειρότερο..
Παρ'όλα αυτά για ακόμα μια φορά το κείμενο σας μπορεί να ετοιμάσει ψυχολογικά πολύ κόσμο!