Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 18/10 έως 25/10 και.. από χέρι



Της Ματίνας Πάτζαλη

O Άρης στον Λέοντα και η Νέα Σελήνη στο Ζυγό: ο,τι ξεκινήσετε φροντίστε να το φέρετε με ζήλο και δυναμικά σε πέρας, αποφεύγοντας το collaps στη μέση της διαδρομής.

Κριός Επιγραμματικά: νέες σχέσεις αντικαθιστούν τις παλιές. Με ένα τσουβάλι πλανήτες στον γωνιακό έβδομο οίκο, κολακεύεστε, έτοιμοι να ανταποκριθείτε στα αισθήματα των γύρω σας. Πριν όμως προβείτε σε οριστικές αποφάσεις, εξαντλήστε όλα τα αποθέματα λογικής συζήτησης, επιχειρημάτων και κατανόησης, όσο ακόμα θα ακροβατείτε μεταξύ ανάγκης για σχέση και ανάγκης για ελευθερία, ανάγκης για αλλαγή και ανάγκης για σταθερότητα. Remember: Τη δύναμη που έχουν τα λόγια να απομακρύνουν, την ίδια δύναμη έχουν και να σας φέρουν κοντά. Στο χέρι σας είναι ποια πλευρά θα διαλέξετε. Και αν όλα αυτά αποτύχουν, τότε σκεφτείτε να σωπάσετε.

Ταύρος Με τον Άρη σε αντίθεση με το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, είναι σαν να τρέχετε ξυπόλητοι μέσα σε τσουκνίδες, με σκοπό να ανεβείτε το βουνό, τη στιγμή που θα μάθετε τι σημαίνει να βιώνετε ανατροπές, ώστε την επόμενη φορά να μην πιαστείτε στον ύπνο. Είστε γεμάτοι ενέργεια που όμως αν δεν εκτοξευτεί κάπου, θα δουλέψει εσωτερικά, με αρνητικά αποτελέσματα. Οι άλλοι γίνονται εκνευριστικοί, χωρίς κατανόηση, με απαιτήσεις. Νιώθετε ότι σας διχάζουν, αλλά σε μια σχέση ο πάτος του πηγαδιού μετατρέπεται μέσα σε δευτερόλεπτα σε βόλτα με αερόστατο στα ουράνια και αντίστροφα. Μήπως θα έπρεπε να κάνετε πράγματα μόνο για την πάρτη σας;

Δίδυμοι Με πολλούς πλανήτες στον so much you και όμοιο με την ιδιοσυγκρασία σας πέμπτο οίκο, δεν μπορεί παρά η ζωή να είναι ένα πάρτι η έστω μια μέρα στο μεγαλύτερο πανηγύρι του κόσμου. Έρωτες, καυγάδες, οικονομικές ανατροπές, λανθασμένες αποφάσεις, ξαναζεσταμένες σχέσεις, ασφυκτικό pressing και ερωτικά σκάνδαλα. Ουφ…Συνεχίζω: ένα αναπάντεχο ταξίδι μακριά από τους στενόμυαλους και περίεργους του περιβάλλοντος σας, ένας οικογενειακός καυγάς και ο προγραμματισμό ενός μωρού, που ίσως όμως αργήσει να έρθει, περιλαμβάνει μόνο μια βδομάδα από τη ζωή ενός συνηθισμένου Διδύμου!

Καρκίνος Σας έχουν πει πολλές φορές ότι οι καλές δουλειές, οι επιτυχείς υλοποιήσεις σχεδίων καθώς και μια ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, είναι τυχερές ζαριές. Με τον Άρη όμως σε καλή όψη με το Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, οι τολμηρές επαγγελματικές κινήσεις δεν είναι ρίσκο που οδηγεί στη χασούρα αλλά ανταμείβει με ένα ανεβασμένο γόητρο. Δεν αναζητάτε οικονομική ασφάλεια, αλλά ρίσκα, δουλεύοντας χωρίς καμία εγγύηση παρά μόνο με την ελπίδα να σας βγάλει ασπροπρόσωπους ο άσσος που έχετε κρυμμένο στο μανίκι σας. Μερικοί από σας θα κάνετε ένα βήμα παραπάνω: θα παγιώσετε, αλλά και θα …παγώσετε μια σχέση. Οι μεν με την εύρεση μιας κοινής κατοικίας και τον γόνιμο σχεδιασμό του μέλλοντος, οι δε με τον εορτασμό της προσωπικής σας ελευθερίας μέσα από το τελείωμα της σχέσης αυτής.It s party time!

Λέων Ο Άρης στο ζώδιο σας θα φέρει έρωτες που παίρνουν διαστάσεις πυρκαγιάς σε δάσος το κατακαλόκαιρο. Δεν ξέρω αν παλέψετε την τάση σας να μετατραπείτε σε ένα εγωιστικό ον χωρίς να δίνετε δεκάρα για το τι συμβαίνει σε αυτόν που κοιμάται στο κρεβάτι δίπλα σας. Παράλληλα ξεσηκώνεστε για ρίσκα που είναι αμφίβολο αν έχουν και κάποια μικρή προοπτική να τραγουδήσετε το the winner takes it all! Την κατάσταση σώζει η Αφροδίτη στο Ζυγό, που σας κάνει να ανοίγετε τουλάχιστον τα αυτιά σας σε συμβουλές χωρίς να σας πέφτει το πρεστιζ, ο εγωισμός και τα μούτρα. Ο Άρης σας δείχνει ότι όλος ο κόσμος γίνεται ένας πειρασμός, αρκεί να έχετε ακόμα τη λιονταρίσια όρεξη να κατακτήσετε έστω και ένα αντικείμενο πάθους. Η λάθους…

Παρθένος Οτιδήποτε περιορίζει την εξέλιξη σας, το κάνετε στην άκρη, έστω και αν χρειαστεί να στήσετε παιχνίδι, ώστε να βγάλετε από τη μέση άτομα που σας μπλοκάρουν και διαταράσσουν την ισορροπία σας. Να κάνετε υπομονή σε καταστάσεις που δε γουστάρετε, να μπλοφάρετε, να επιδοθείτε σε κινήσεις εντυπωσιασμού και να απαλλαγείτε από τσακισμένες σχέσεις, είναι η εικόνα των ημερών. Με τον Άρη στον δωδέκατο οίκο, είναι φορές που νιώθετε μόνοι και αβοήθητοι στα σκοτάδια. Το θετικό-όπως το βλέπει κανείς βέβαια- είναι ότι οι παλιοί εραστές που ίσως μπουν πάλι στη ζωή σας, έχουν αντικαταστήσει την αγωνία της πρώτης φοράς με την άνεση της πολυκαιρης γνωριμίας.

Ζυγός Ο Πλούτωνας σε δύσκολη όψη με το ζώδιο σας, αλλάζει ουσιαστικά κάθε σχέση στη ζωή σας, κάνοντας αυτή την αλλαγή να γίνεται αντιληπτή μέχρι το κύτταρο σας. Το θετικό είναι ότι εσείς των τελευταίων μοιρών του ζωδίου σας όλο και κάτι θα περισώσετε, τη στιγμή που οι άλλοι θα μπλεχτούν σε έναν αγώνα άνισο, χωρίς εγγυήσεις για τίποτα. Αλλά το καλό που βγαίνει από αυτή την ιστορία – γιατί ακόμα και εδώ υπάρχει ένα Happy End, άσχετα αν οι απαισιόδοξοι αρνούνται να το δουν- είναι ότι αν επιτύχετε τις εξετάσεις αντοχής και συναισθηματικής δύναμης, στο επόμενο στραπάτσο η πανοπλία σας θα είναι άφθαρτη. Και εκεί πάνω που σας ερχόταν να κάνετε ηλεκτροσόκ στον άλλον για να τον συνετίσετε, ξαφνικά το μόνο ρεύμα που ρέει μέσα σας είναι αυτό που προκαλεί η ερωτική χημεία. Τι θαύματα που κάνει αυτή η Αφροδίτη στο ζώδιο σας…

Σκορπιός Οι πράξεις σας έχουν άμεση επίδραση στους άλλους έστω και αν αναμασάτε ότι όλα γίνονται άθελα σας, θυμίζοντας ψυχολογικό πείραμα. Ακόμα και τότε όμως δεν έχετε το ακαταλόγιστο. Αν τα προσωπικά μοιάζουν με τον δυσεπίλυτο γρίφο της Σφίγγας ρίξτε το βάρος στ επαγγελματικά. Με τον Άρη από τον Λέοντα, οι δυνατές χειραψίες δεν εγγυώνται εμπιστοσύνη και οι υποσχέσεις εξαγοράζονται κιόλας. Δυο είναι τα ενδεχόμενα: αγώνας για άνοδο, η αγώνας για κράτημα στην υπάρχουσα θέση. Οι προσωπικές σχέσεις μοιάζουν με δελτίο καιρού που προμηνύει θύελλες και δυνατά μποφόρ. Προσέξτε μήπως οι διαφωνίες, φτάσουν τόσο μακριά ώστε σας κάνουν πιστό πελάτη δικηγόρων.

Τοξότης Με τον Άρη στον Λέοντα και πολλούς πλανήτες στον ενδέκατο οίκο, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε σταυροφορία εις το όνομα της κάθαρσης από τις ανυπόστατες φαντασιώσεις και τις ψευδαισθήσεις που κάποτε ονομάζατε Φιλοδοξίες. Συντηρητικές και επαναλαμβανόμενες προσεγγίσεις είναι ξεπερασμένες, ενώ ο ρεαλισμός και η πρακτικότητα δίνουν τόπο στα αόριστα σχέδια για το μέλλον. Πριν ο Κρόνος συρθεί από τον δέκατο οίκο στον επόμενο, στην θετική όψη που κάνει με τον Άρη τεστάρει για τελευταία φορά ίσως τα κουράγια και τις αντοχές σας. Εξυπνάδα Χαρυ Ποττερ και εργατικότητα Γιαπωνέζου υπαλλήλου είναι οι απαιτήσεις αυτής της περιόδου. Επειδή η ζωή όμως προχωρά, ψάξτε για νέες εικόνες, για το καινούργιο, το απάτητο, το άγνωστο. Έστω με μια φωτογραφική μηχανή και έναν τουριστικό οδηγό στο χέρι.

Αιγόκερως Να που έρχεται για όλους μια εποχή, όπου αξιολογείται η προσπάθεια, οι κόποι και το αποτέλεσμα των σωστών επιλογών. Με τον Κρόνο να διασχίζει και την τελευταία μοίρα της Παρθένου, σε έναν οίκο τόσο ιδιαίτερο, οι σπουδές πρέπει να είναι ανάλογες των φιλοδοξιών σας, οι πεποιθήσεις να είναι αυτές που σας ώθησαν να βρείτε τη θέση σας στον κόσμο και η γνώση που αποκτήθηκε με κόπο, να εξαργυρωθεί εντελώς πρακτικά και χειροπιαστά. Είναι σαν να γιορτάζετε το πάρτι της αποφοίτησης. Με τον Άρη στον όγδοο οίκο σας, ο έρωτας μπορεί να εξελιχθεί σε πάρει θεϊκή υπόσταση αλλά αν δε βρίσκει διέξοδο καλύτερα να ασχοληθείτε με τη γιόγκα, αφήνοντας το Καμα Σουτρα για αργότερα.

Υδροχόος Είναι φορές που καρδιά και λογική χτυπιούνται άγρια μεταξύ τους. Η ζωή έχει ανατροπές κα απρόοπτα, αλλά εκεί πάνω φτιάχνεται και ο δρόμος της εξέλιξης. Ο Άρης στις σχέσεις δε θα σας λυπηθεί, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά ότι οι συμβιβασμοί είναι μια δύσκολη, επίπονη και ίσως απαραίτητη υπόθεση και προϋπόθεση, που ίσως όμως και να ανήκουν στα τεστ της ωριμότητας, κάνοντας σας πολλές φορές να φτάσετε ως την πόρτα και πριν στρίψετε το πόμολο, να ξαναγυρίζετε πίσω. Ίσως γιατί πιστεύετε στο Καλό μέσα στους άλλους και στην αλλαγή για χάρη της Αγάπης. Ίσως…

Ιχθείς Σε μια περίοδο όπου οι αλλαγές είναι σαν ένα μη αναστρέψιμο γεγονός στη ζωή σας, προσπαθείτε να αποκρυπτογραφήσετε τις φωνές μέσα σας. Αυτά που κρατάτε κρυφά, αυτά που βουλιάζουν στα σκοτάδια του μυαλού σας και μένουν ανέκφραστα, αυτά που δεν βρίσκουν ανταπόκριση, αυτά όλα τα συναισθηματικά απορρίμματα είναι σε θέση να δημιουργήσουν απίστευτα ψυχολογικά μπλοκαρίσματα. Τη στιγμή που ο Κρόνος διασχίζει την τελευταία μοίρα στην Παρθένο πριν μπει στον όγδοο οίκο σας, υπάρχει ακόμα χρόνος για να ζήσετε τη ζωή στην ουσία της με τη συντροφικότητα, το πρωινό σεξ και τις ζεστές ανθρώπινες επαφές. Μετά θα πρέπει να προετοιμαστείτε για μια εποχή όπου η ελευθερία στον έρωτα θα περιοριστεί από το βραχνά των σχέσεων και η ερωτική έξαρση θα χάσει τη λάμψη της από τη φωνή της λογικής.

*Mayo school of astrology
'starshine@kolonaki-press.com

16 σχόλια:

Εύα είπε...

υπάρχει ακόμα χρόνος για να ζήσετε τη ζωή στην ουσία της με τη συντροφικότητα, το πρωινό σεξ και τις ζεστές ανθρώπινες επαφές.
τα ποια;;;
ο βραχνάς των σχέσεων και η ερωτική έξαρση θα χάσει τη λάμψη της από τη φωνή της λογικής.
μα δεν εχουμε τιποτα τετοιο ματια μου στη ζωη μας,πως θα χασουμε κατι που δεν εχουμε;κι αν ο κρονος θα μας ζορισει κι αλλο,ωιμε!
στον 3ο ευτυχως δουλευω,μια χαρα θέα εχει το μπαλκονι!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ.ΧΕ ΧΕ!!!ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Savvina είπε...

Σκούρα τα πράγματα για μας τους Σκορπιούς.....
Καλά που υπάρχετε και μας ενημερώνετε παιδιά.
Να είσατε καλά.
Καλό σας βράδυ.

Margo είπε...

Απίστευτο πόσο μέσα πέφτει.. εντυπωσιάστηκα και δεν μου συμβαίνει εύκολα με τα ζώδια..
Καλό ξημέρωμα εύχομαι!

καψοραχη είπε...

ναι!!!!!!ολος ο κοσμος ειναι ενας πειρασμος!!!!!! καμια φορα ερχεται κιολας να δουλεψει διπλα σου αθωα-αθωα και αντε να μεινεις ψυχραιμη και πιστη!..................
αλλα ευτυχως....το λιονταρι μπορει να ειναι οτι ειναι αλλα τουλαχιστον ειναι πιστο!!!!!
ΥΠΑΓΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ!!!

αλλα μην χαθεις...εδω γυρω να εισαι......χι χι χι!!!!

Matriga είπε...

Μια ζεστή καλημέρα!

starclub είπε...

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα...Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο blog σας και ομολογώ ότι μου άρεσε πολύ.
Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώ όσο μπορώ τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου μου αλλά ποτέ δεν πέφτουν μέσα οι αστρολόγοι σ'αυτό που λένε...Αυτό που θέλω να πω είναι πως έχω παρατηρήσει ότι,σε μένα προσωπικά,ενώ είμαι Δίδυμος μου βγαίνει η πρόβλεψη του οροσκόπου μου δηλαδή του Σκορπιού! Μήπως γίνεται να μου εξηγήσετε γιατί συμβαίνει αυτό;
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και πάλι μπράβο για το στήσιμο του μπλογκοσπιτιού σας! :)
Φιλάκια πολλά

D.Angel είπε...

Θα σταθώ στον αγώνα για ανοδο!
Φιλιά πολλά

zone είπε...

Καλησπερα σας. Μου αρεσε πολυ το οικονομικες ανατροπες και ανησυχησα με το προγραμματισμο ενος μωρου.Δεν λετε κατι για το αγχος στο ζωδιο μου γι'αυτο και γω θα βαλω τα δυνατα μου να μη με απασχολει.Good dreams.

Skouliki είπε...

καλε ειμαι δολοπλοκα και δεν το ξερω ?

ωχ παλιοι γκομενοι .... να φυγετε να πατε αλλου !!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Ααααα, δεν μου αρέσει το σημερινό μου ωροσκόπιο!
Εχω ψυχολογικά μπλοκαρίσματα λέει:P
χα χα χαα!!
Πλάκα κάνω βέβαια!
Καλό απόγευμα συμμοριτάκια!

loulou είπε...

Αχχχ, αυτο το ...ισως! τελος παντων.Νασται καλα, καλο βραδυ!.

issallos είπε...

Kαλησπερα....θελω την βοηθεια σας!!!
Ζητω μια προβλεψη λιγο περισσοτερη απο αυτο του ηδηγραφεις και ισχυει παρ αυτα !!!!
Εχω βαλει στον παγο ολα μου τα μπλογκ...και δυαλυσα ολες τις σχεσεις μυ με τους προηγουμενους συνεργατες μου.... και φιλους...!!! Η πυλη δουλευει αλλιως επικοινωνια στο issallos@yahoo.com

καθε βοηθεια θα ειναι ευπροσδεκτη
....ευχαριστω !!!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Μια χαρά τα λέτε εδώ!
Την καληνύχτα μας και να είστε όλοι καλά.

Issale,

Θα σε ψάξουμε αύριο για να συννενοηθούμε!

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Μα τόσο μέσα;
Τι ευλογημένη κατάρα να είσαι Δίδυμος.
Ή μήπως καταραμένη ευλογία;
:P

kikop80 είπε...

XEXE!!!
Έτσι είμαι!!
ΧΟΧΟ!!
Ωραίες προβλέψεις!!!
:-)