Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 12/10 έως 18/10 και από... χέρι



Της Ματίνας Πάτζαλη
Η Αφροδίτη περνάει στον Ζυγό, ελεύθερη επιτέλους να ξεδιπλώσει τα χαρίσματα της και ο Δίας σταματάει την αναδρομή του, συνεχίζοντας την πορεία του στον Υδροχόο.

Κριός Με την Αφροδίτη στην ακμή του έβδομου οίκου σας, ο τομέας των σχέσεων γνωρίζει ανανέωση. Αυτό που σας εξαντλεί όμως είναι η αναζήτηση, όχι ρηχών επαφών αλλά σχέσεων με μελλοντική υπόσχεση και υπόσταση. Δύσκολο. To πρόβλημα σας είναι ότι νιώθετε πως συναισθηματικά σας περιορίζουν χωρίς να νοιάζονται για τις ανάγκες σας. Αυτό είναι και το έναυσμα για αναζήτηση της αδελφής ψυχής. Μπορεί να λένε ότι η καθημερινότητα σας ζητά απεγνωσμένα συγκρότηση αλλά εσείς κλείνετε τα αυτιά σας και αντικαθιστάτε οτιδήποτε αγχωτικο, πιεστικό και άχαρο, με dolce vita, shopping μέχρι εξαντλήσεως και φάρμες ομορφιάς. La vita è bella, έτσι;

Ταύρος Με μια πληθώρα πλανητών στον έκτο οίκο, ρίχνετε στο τραπέζι εργασιακά θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και τα κουβαλάτε από το παρελθόν σαν κακό κάρμα. Εκτός αυτού δεν μπορείτε να αποφύγετε τις ριζικές αλλαγές, ώστε να υποστηρίξετε τα συμφέροντα σας. Δεν προσβάλλεται η νοημοσύνη σας αν δεχτείτε συμβουλές, η θελήσουν κάποιοι να σας καθοδηγήσουν και να σας στηρίξουν επαγγελματικά. Στη σκιά σας μπορεί να είναι άνθρωποι που θέλουν να σας βοηθήσουν, αρκεί να τους αφήσετε. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο θυμηθείτε ότι ο έρωτας δεν πρέπει να περνάει πάντα μέσα από το φίλτρο της λογικής και να αναλύεται σαν να είναι στεγνή αριθμητική.

Δίδυμοι Έχετε τη δυνατότητα να αφήσετε άπαντες άφωνους με τις επιτυχίες σας και την όρεξη για αλλαγή πλεύσης στη ζωή σας. Με τον Άρη σε καλή όψη με το ζώδιο σας, δίνετε το κομάντο και οι άλλοι ακολουθούν. Το καλό είναι ότι εγκαταλείπει τον δεύτερο σας οίκο και δεν έχετε ανάγκη πια να καταφεύγετε σε οικονομικές λύσεις που περισσότερο θυμίζουν ταχυδακτυλουργικά κόλπα για να κρατηθείτε στην επιφάνεια. Με ένταση στον οίκο της δουλειάς και της υγείας, καλό θα ήταν να δώσετε και στα δυο την ανάλογη σημασία. Όχι, το καθημερινό delivery και το red bull δεν ανήκει στον υγιεινό τρόπο ζωής!

Καρκίνος Μερικοί δε θα διστάσετε να πάτε τόσο μακριά ώστε να ισοπεδώσετε και να ξαναχτίσετε από την αρχή. Είναι η φάση που κάνετε μεν ολοκληρωτική στροφή, άλλα μετά χάνεστε στα πολλά σταυροδρόμια. Η εσωτερική πυξίδα θα δείξει το σωστό δρόμο όταν έρθει η ώρα. Μέχρι να συμβεί αυτό μπορείτε να επιδίδεστε στις χαρές της ζωής, απορρίπτοντας τις γλυκανάλατες συμβουλές των άλλων. Αυτό άλλωστε θέλει και η Αφροδίτη σε όψη με το ζώδιο σας. Εξάλλου με τον Άρη λίγο ακόμα μαζί σας, ούτε συγκρατημένοι είστε ούτε μετριόφρονες. Απεναντίας, έχετε μια σιγουριά και έναν τσαμπουκά, "σαν νικητης σε αγωνες αντοχης". Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα. Προσοχή όμως μη χαθείτε στις συναισθηματικές σας εκρήξεις.

Λέων Μυστικά που αποκαλύπτονται και παρασκηνιακές κινήσεις που δεν διαλύονται και από την πιο εγκάρδια χαιρετούρα. Το θετικό των ημερών είναι ότι τους παίζετε όλους στα δάχτυλα, ανακαλύπτοντας την μαγική επίδραση που έχετε πάνω τους, ελκύοντας οτιδήποτε περπατά και έχει σφυγμό, σαν να ξυπνάτε επιτέλους από λήθαργο. Με αλλά λόγια ζείτε μια ερωτική αναγέννηση εκεί που οι καταστάσεις φάνταζαν lost and confused, κάτι που δικαιολογούσε τις αλλαγές της διάθεσης σας. Συμβουλή: εάν μιλήσετε για αυτό που σας απασχολεί, είναι σαν να έχετε βρει τη μισή λύση του. Συμπαντικός μποναμάς: κοντά σας θα βρεθούν άνθρωποι που σας αγαπάνε.

Παρθένος Τα τύμπανα ανακούφισης χτυπάν για τους Παρθένους τώρα που βγαίνει ο Κρόνος από το ζώδιο τους! Αυτό σημαίνει, όπως ήδη έχουμε πει, απογραφή της ζωής σας, λίστα με υπέρ και κατά, απώλειες και κέρδη. Μαζί με το ερώτημα αν θα συνεχίσετε στους ίδιους δρόμους, την ίδια πορεία, το ίδιο τέμπο, με την ίδια συνοδεία στο πλευρό σας. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας –ακόμα-φέρνει θετικά καταστάσεις, ανοίγοντας πόρτες εκεί που ο Κρόνος τις έκλεισε ερμητικά. Εκφραστείτε ελεύθερα και λάβετε σοβαρά υπ όψιν ότι η άχαρη καθημερινότητα είναι top killer της ερωτικής ζωής. Οικονομικά, ή ανήκετε σε αυτούς που κληρονόμησαν ένα σεντούκι λίρες από τη γιαγιάς τους, ή βρίσκετε νέες πηγές εσόδων.

Ζυγός Δεν χρειάζεται να παίζετε τον Πουαρό, για να ξεσκεπάσετε τις κόντρες και τις αντιζηλίες που φέρνει η Αφροδίτη στον δωδέκατο οίκο σας. Όλα θα αποκαλυφθούν έτσι κι αλλιώς από μόνα τους μπροστά στα μάτια σας. Ευτυχώς με την είσοδο της στο Ζυγό οι προκλήσεις για μάχη γίνονται μάλλον προσκλήσεις για τσάι, στο όνομα της ειρήνης και της διπλωματίας. Ο Άρης φτάνει στο τέλος του δέκατου σας οίκου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα θέματα θα λυθούν η θα ξεχαστούν ακαριαία με το πάτημα ενός κουμπιού. Στον Καρκίνο ακόμα, έχει αρκετά δυνατή επιρροή να σας θυμίσει ότι μπορείτε να επιβληθείτε με την αλάθητη δύναμη των γλυκανάλατων δημόσιων σχέσεων αν νιώθετε ότι απειλείστε. Για εσάς που διαλέγετε μπομπονιέρες, θυμηθείτε ότι ο γάμος εκτός από event είναι και επένδυση ζωής.

Σκορπιός Σας την σπάει να σας εντοπίζουν τα προβλήματα, λες και έχουν ραντάρ που χτυπάει συναγερμό στα λάθη σας, αλλά για τις λύσεις τραβιούνται όλοι πίσω, αφήνοντας εσάς να βουτήξετε στα βαθιά. Πολλοί ίσως αλλάξετε σπίτι, γιατί δεν νιώθετε άνετα η γιατί ξαφνικά είναι στριμωγμένα μέσα στο δυάρι, αλλά να ξέρετε οι αλλαγές είναι για καλό και τίποτα δεν πάει χαμένο. Μην μπείτε σε παιχνίδι απόδοσης ευθυνών και εύρεσης του ένοχου, γιατί δεν οδηγεί πουθενά. Αλλά ούτε και να γίνετε μαριονέτες κάποιων που σας ξεσηκώνουν εναντίον άλλων με τη δόλια δικαιολογία ότι έχετε κρυφούς εχθρούς που σας επιβουλεύονται.Έχετε και φίλους όμως και εκεί να βασιστείτε. Άλλωστε τα πυρά είναι σαν τα χαιρετίσματα: όταν οι άλλοι σας τα στέλνουν, τα γυρίζετε πίσω διπλά!

Τοξότης Αυτό τον καιρό η συμπεριφορά σας θυμίζει πολιτικό σε προεκλογικό αγώνα. Είστε με όλους υπομονετικοί, ανεκτικοί και αρεστοί, ανανεώνοντας παλιές σχέσεις και φρεσκάροντας το σαβουαρ βιβρ, με σκοπό να εντυπωσιάσετε, να σας στηρίξουν και να σας ανοίξουν το δρόμο για συνεργασίες και φιλόδοξα σχέδια, με την πρόφαση του κοινού καλού. Και αν ανήκετε σε όσους δεν αντιστέκονται στην αλαζονεία να αντιμετωπίζουν τον κόσμο γύρω τους με ύφος πάπα και αέρα αρχηγού κόμματος, χρησιμοποιώντας τους και πετώντας τους κατόπιν, θα βιώσετε τη μνησικακία τους στον ύστατο βαθμό. Με τον Άρη στον όγδοο οίκο κάνετε κάθε δέκα λεπτά το σταυρό σας για την σεξουαλική απελευθέρωση που εξασφάλισαν για εσάς οι προηγούμενες γενεές.

Αιγόκερως Ξέρετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον ότι τις συνθήκες για την εξέλιξη του, τις πλάθει κανείς δουλεύοντας επίμονα και στοχευόμενα. Και αν μέσα σε όλα αυτά χρησιμοποιήσετε όλη τη μαεστρία που διαθέτετε στη διπλωματία για να εντυπωσιάσετε, ώστε στην επόμενη κενή θέση διευθυντού να παίξει το όνομα σας, ακόμα καλύτερα. Και ακόμα καλύτερα αν ο έρωτας που θα προκύψει είναι από το επαγγελματικό περιβάλλον με άτομο ισχυρό και δικτυωμένο, ώστε να ανεβείτε με ταχύτητα τουρμπο τα σκαλιά στην ιεραρχία. Ακόμα και αν σας πούνε συμφεροντολόγους, ο κόσμος θα συνεχίζει να γυρίζει. Και γυρίζει καλύτερα για εσάς, με φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό και γεμάτο κρεβάτι.

Υδροχόος Με πλανήτες στον ένατο σας οίκο, έχετε μάλλον πάρει πολύ ζεστά ως αποστολή σας την ειρηνική συνύπαρξη με τον άλλον, ανακαλύπτοντας νόημα στη ζωή σας, ακόμα και τις μέρες που είστε χάλια. Δεχτείτε τα διαφορετικά δόγματα και τις πεποιθήσεις του άλλου και θυμηθείτε ότι στην κιβωτό χώρεσαν διαφορετικά είδη. Όσο και να σας βγήκαν ξινό κάποιες σχέσεις, δεν πτοείστε. Ανοίξτε όμως τα χαρτιά σας και πετάξτε το μανδύα της αβεβαιότητας με τον οποίο σκεπάζετε τους αληθινούς λόγους που σας κάνουν να αποτραβιέστε από τη ζωή κάποιου. Το μότο σας άλλωστε είναι Στο καινούργιο βρίσκω την χαρά! Ναι, καλά….

Ιχθείς Είναι φορές που τελειώνει άδοξα κάτι που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.Κάτι φεύγει κάτι έρχεται. Έτσι προστάζουν οι κύκλοι της ζωής. Τώρα είναι που δεν συγκρατείστε καθόλου και ζείτε έρωτα και πάθη, σαν να μη υπάρχει επόμενη μέρα. Πριν ερωτευτείτε θα πρέπει κάθε φορά να σας διαβάζει κάποιος και τις συνέπειες, όπως κάνουν στους συλληφθέντες για τα δικαιώματα τους. Παράλληλα έχετε τέτοια διανοητική έξαρση, με εκπληκτικές ιδέες και σχέδια, σαν καλλιτέχνης που δίνει στο κοινό του ένα λαμπρό έργο. Η μαγκιά στη ζωή είναι να βρίσκετε τη δύναμη για νέα αρχή. Αυτό όμως σημαίνει ότι πρέπει να ξεπεράσετε την αναπηρία του ζωδίου σας: την παθητικότητα.
*Mayo school of astrology
starshine@kolonaki-press.com

18 σχόλια:

καψοραχη είπε...

αυτο ειναι τηλεπαθεια.....απιστευτο...σημερα μιλησα με παλιο φιλο για ενα προβλημα καυτο που με βασανιζει καιρο τωρα...μιλησαμε αρκετη ωρα και στο τελος σταματησα να μιλαω και του ειπα..."καλα ε! τωρα που το εντυσα με λεξεις και στο ειπα μου φαινεται μικροτερο"......
και μπαινω τωρα και διαβαζω στον Λεοντα ΑΥΤΟ ακριβως!
αστροπαιδα...σας αγαπω!

Εύα είπε...

λιγο νωριτερα ρε παιδια οι προβλεψεις...εμεις οι αναπηροι το χρειαζομαστε το δεκανικι εκει γυρω μετα το αναπαντεχο μπαντζι τζαμπινγκ και την προσγειωση στα τσιμεντα παλι!
life is a lemon and I want my money back!και λιγο γρηγορα γιατι πρεπει να φτιαξω και το λαπτοπ γμτ!

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Καψοράχη μας κι εμείς σε αγαπάμε πολύ.

Εύα, δώσε κι άλλο!
Καλημέρα!!!

sCaTterBraiN είπε...

καλημέρα!
τι ωραίες προβλέψεις είναι αυτές για τα διδυμάκια! ελπίζω να κρατήσουν και την επόμενη εβδομάδα (τότε τις θέλω τις επιτυχίες!)

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εγραψες για το Ζυγό λέμε!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατερινακι,

παλι βρε?
Παω να διαβασω...
χα, χα...

Εχω τοση δουλεια που αρχιζω
και χανω μνημη και λογικη.
(ο,τι ειχε απομεινει τελως παντων).

Matriga είπε...

Καλημέρα. Λίγο καλύτερα μου φαίνονται τα πράγματα.

Κοχυλένια φιλιά :)

Η τρελή είπε...

Καλή βδομάδα παιδιά σε όλους και καλημέρες!

loulou είπε...

Τι ναι καλα?? Ειναι κακο που στο καινουριο βρισκω την χαρα????
Για... καθηστε καλα...
Οοοριστε μας εκει!!!
Φιλακια.

Gi Gaga Kouni Beli είπε...

Δε μου τα λες καλά. Ναι μεν να κάνω ντου στον πατσά αλλά να προσέξω μη γίνω χάλια από τη σούπα; Δε γίνεται, παρορμητικό ζώδιο έχω, γίνεται;

Skouliki είπε...

α τυμπανα !!! επιτελους !!
ενας ηχος !!

καλησπερες

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ.La vita e bella.ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

ΕΛΕΝΑ είπε...

Εγώ γιατί μονίμως εμφανίζομαι ασυγκράτητη?? χα χα χα
Καλό βράδυ συμμοριτάκια!!

Unknown είπε...

Ποια παθητικότητα βρε παιδιά ???
Θα βάλω τα κλάματα .... πόσο μου λείπει η ριμάδα ...!!!!!

Phivos Nicolaides είπε...

Ως αιγόκαιρως καλά είμαι...

Giota Houliara είπε...

οποιος νυχτα περπατει..... λασπες και ............. πατει...

αντε να μπει ο αρης στο λεοντα γιατι θα καταρρευσω.... χρειαζομαι ενεργεια................

Ανώνυμος είπε...

χαχχαχαχα αυτο με τις μασκες ομορφιάς στον Κριό με "αντιπροσωπευει" απόλυτα.
Καλημέρα καλοί μου φίλοι ναστε καλά.

Ανώνυμος είπε...

ακομα και εδω εκρηξεις διαβαζω!!

ευχαριστω για την ενημερωση!

καλημερα..