Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Υπάρχουν όμως και σοβαροί πολιτικοί....


Δεν θα αστρολογήσουμε ακόμα για τις εκλογές, ούτε θα μπούμε στο τρυπάκι των ημερών που οι προβλέψεις δίνουν και παίρνουν, άλλωστε είναι από τις ελάχιστες φορές που ο νικητής είναι τόσο προφανής μέσα στα πράσινα χρώματά του.

Ενα κους – κους όμως θα το κάνουμε γύρω από τον βομβαρδισμό των όσων ακούμε.


Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με επιλογές που δεν πλαισιώνουν απλά σαν γλάστρες τα ψηφοδέλτια, αλλά διαθέτουν πολιτική άποψη και ενασχόληση, όπως για παράδειγμα η «Πέμυ Ζούνη» ή η «Αννα Βαγενά».( Για την Καιλή δεν γνωρίζουμε ακόμα, αλλά καλό θα ήταν και να μη μάθουμε).

Επίσης δείχνει την τάση να αποδεσμευτεί από το παλιό ΠΑΣΟΚ όσο μπορεί, ενώ έχει δηλώσει την χρησιμοποίηση χρημάτων μέσα από το κόμμα για την προεκλογική εκστρατεία, αποφεύγοντας διατυμπανισμούς και χορηγούς και τη χρήση πλαστικών σημαιών.


Η Ν.Δ δεν μπορεί να εκδηλώσει καμία τάση διότι ο απελπισμένος το μόνο σχέδιο που μπορεί να καταστρώσει, είναι η διασωσή του.

Ας μην αναφερθούμε στο μπάχαλο της χώρας που πάγωσαν οι ήδη κατεψυγμένες αποφάσεις, στα νοσοκομεία οι ελλείψεις ξεπερνούν κάθε φαντασία και στα σχολεία τα μέτρα για τον ιό της γρίπης είναι τόσο επικίνδυνα ελλειπή, χωρίς επάρκεια στον τομέα του καθαρισμού και χωρίς σαπούνια!!

Αυτό είναι το κράτος της ΝΔ και φυσικά ακόμα χειρότερο, αν συνεχίσουμε δεν θα φτάσει η μέρα.


Σήμερα το πρωί στον City Fm που ακόμα παλεύει, άκουσα δημοσιογράφο που έκανε κυβερνητικό ρεπορτάζ και δυστυχώς δεν άκουσα το όνομά του, να λέει πως είχε γράψει πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. "Σημίτη" ως πρωθυπουργό.

Οταν είδε την διακυβέρνηση "Καραμανλή", σκέφτηκε να ζητήσει συγνώμη από τον "Σημίτη"!

Οποιος γνωρίζει τι σημαίνει κυβερνητικό ρεπορτάζ, θα καταλάβει πως όποιος το πράττει είναι σε θέση να γνωρίζει πολλά, πάρα πολλά καθοριστικά γεγονότα.

Για παράδειγμα ενώ ο Σημίτης δούλευε καθημερινά επί πολλές ώρες μαζεύοντας τους Υπουργούς του για να ενημερώνεται, ο Καραμανλής δουλεύει με το ζόρι και τα πρωινά στου Μαξίμου φώναζε τον "Αντώναρο" και τον "Αγγέλου" και διάβαζαν εφημερίδες.

Οχι, όχι δεν είναι τόσο σοβαρό όσο φαντάζεστε.

Οι εφημερίδες ήταν αθλητικές και δη εκείνες που πρόσκεινται στην ομάδα του Παναθηναικού καθώς Αγγέλου και Καραμανλής είναι φανατικοί της ομάδας.

Φανταστείτε τώρα την εικόνα ενός πρωθυπουργού που η χώρα του καίγεται στην κυριολεξία από τα προβλήματα, να αράζει στου Μαξίμου και να ξεφυλλίζει αμέριμνος τις αθλητικές εφημερίδες.

Οσο λαικίστικο και αν ακούγεται αυτό, αυτός ο ανύπαρκτος πρωθυπουργός που επέλεξε αν έχει γύρω του Βαρώνους για να συντηρεί την παρουσία του, όπως Βαρβιτσιώτης, Κεφαλογιάννης κ.α, δεν επιτέλεσε το χρέος που του ανέθεσε ο λαός με κανέναν τρόπο.

Το ότι δεν είχαμε πρωθυπουργό είναι γνωστό και στις πέτρες, γι αυτό και η δυσχερέστατη θέση που βρίσκεται τώρα, είναι η λιγότερη τιμωρία που μπορεί να επιβληθεί.


Υπάρχουν πολλοί που λένε πως είναι αφέλεια να πιστεύει κανείς πως το ΠΑΣΟΚ διαφέρει.

Ισως, αλλά μια διαφορά υπάρχει και είναι αποτυπωμένη στους ανθρωποφάγους που κυβερνούσαν μέχρι πρότεινος.

Δεν υποστηρίζουμε το ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν μπορούμε να απολυταρχήσουμε αντικρίζοντας όλους με το ίδιο βλέμμα.


Το ΚΚΕ διατηρεί μια μακρόβια πορεία κατά της πλουτοκρατίας, παραμένοντας καταφύγιο των γενναίων εκείνων στρωμάτων, που παλεύουν για την επιβίωση.


Ο Συνασπισμός χαροπαλεύει από τα αλλεπάλληλα εσωτερικά χτυπήματα, δίνοντας την εντύπωση ηλιθίων που δεν μπορούν να δουν το πραγματικό συμφέρον του κόμματος, το οποίο είναι η συρρίκνωση όλων αυτών που έχουν μαζέψει και χάραξη μιας συγκεκριμένης πορείας.


Το ΛΑ.Ο.Σ κάνει τη δουλειά του σαν νέας τεχνολογίας αποριματοφόρο, που συλλέγει τα σκουπίδια της ΝΔ αλλά και όσους διατίθενται να μπουν στην πολιτική κωμωδία, που προσφέρει σαν θέαμα.


Οσο για τους Οικολόγους, εξαφανίστηκαν όπως ήταν αναμενόμενο, διότι η πράσινη συνείδηση δεν μπορεί να επιβιώσει στις τάξεις τους, όπου το παρανερωμένο χώμα δεν προσφέρεται για κανενός είδους ευδοκίμηση.


Από την άλλη, υπάρχουν σοβαροί πολιτικοί, αλλά δυστυχώς χάνονται μέσα στο χάος της μιζέριας, της άθλιας νομοθεσίας και της ανοργάνωτης πολιτικής ζωής του τόπου.

Φυσικά δεν εννοούμε κανέναν «Βουλγαράκη» που για άλλη μία φορά επιβεβαίωσε αυτό που σχεδόν όλοι βλέπαμε. Εναν υποκριτή που έχει μάθει να υποκρίνεται.

Εννοούμε πολιτικούς σαν τον «Αλέκο Αλαβάνο» που όχι αλάθητος, αποχώρησε από την πολιτική ζητιανιά έχοντας προβλέψει πως όλο αυτό το συνασπιστικό συνοθήλευμα θα έκανε μεγάλη ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η κώφευση ήταν ολοσχερής.

Πολιτικοί σαν τον «Μανώλη Γλέζο» και τον «Λεωνίδα Κύρκο» που μιλάνε και καταφέρνουν να ευαισθητοποιήσουν κάτι μέσα μας, λόγω της δικής τους ευαισθησίας και συναίσθησης.


Δυστυχώς στην πολιτική συμβαίνει το ίδιο με την τέχνη.

Οσο ψάχνουμε για ποιότητα αναγκαζόμαστε να κοιτάμε μόνο πίσω.

Δεν υπάρχουν νέοι πολιτικοί με μέγεθος.

Είναι σχεδόν όλοι νάνοι με συμπεριφορά γιγάντων κι αυτή η γελοιοποίηση γίνεται το δίλημα του λαού, να διαλέξεις ανάμεσα στην μετριότητα και στο τίποτα.


Ωστόσο κάποιοι ακόμα και τώρα, είναι άξιοι και σοβαροί άνθρωποι ας μην τους ονομάσουμε όμως, κάθε νοήμων άνθρωπος τους ξεχωρίζει.

Με ότι έχουμε λοιπόν, ας προχωρήσουμε σε μια απόφαση συνετή, χωρίς να πιστέψουμε πως με λίγα άχυρα μπορούμε να οικοδομήσουμε ένα σπουδαίο κατασκεύασμα.

Τη νοοτροπία των περισσότερων πολιτικών την προκαλούμε εμείς με την καθημερινή μας στάση.

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και το κεφάλι δεν είναι αυτοί, αλλά εμείς.

Αυτοί μετατρέπονται σε δήμιους με τη δική μας ανοχή, γιατί τους προσφέρουμε τα κεφάλια μας δυστυχώς, με ηδυπάθεια.


33 σχόλια:

Giota Houliara είπε...

καλε παιζανε και play station στου μαξιμου,δεν διαβαζανε μονο εφημεριδες... τσ τσ τσ... γιατι δεν το λετε; ξερετε ποσο κουραστικο ειναι να παιζεις ολη μερα;;; απα πα πα πα .. εγω κουραζομαι που το σκεφτομαι, οχι να το κανω.

τελικα θα βαλει ο ψινακης υποψηφιοτητα;;
και γω ειμαι μανατζερ,...
λες να βαλω κι εγω;;;;

CHI είπε...

Αγαπητοί μου, η παράθεσή σας είναι ολοκληρωμένη περιγραφή της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.
Μεταξύ μετριότητας και τίποτα, θα επιλέξω μια μετριότητα γιατί το τίποτα το έχουμε χορτάσει, ελπίζοντας να μην λιμοκτονήσουμε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου ήρθα να σας πώ μια καλησπέρα.
Το μπλόκ σας το πάτε πολύ καλα.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Γιώτα,

Και play station και πολλά άλλα στα οποία επιδίδονται καθημερινά οι αργόσχολοι ανεύθυνοι λαμογιοφατσούντες.

CHI,

Ολοκληρώσου παιδί μου.
Κι εμείς στην ελπίδα είμαστε.

Τhalassokrator,

Καλή σου μέρα.
Κι εμείς με το μπλογκ σου έχουμε μία εμμονή!

Ανώνυμος είπε...

Μου ειναι ασυλληπτο να αντιληφθω
οτι αυτους τους ανθρωποφαγους
τους ψηφισε για δευτερη τετραετια
ο Ελληνας!
Τοσο κοντοφθαλμος λαος,
μα τοσο?

Panic είπε...

Στα περισσότερα μπορώ να πω ότι συμφωνώ. Εξαιρώ τα περί ΚΚΕ (απίστευτα πλουτοκρατόρικο και συγκεντρωτικό κόμμα που πουλά ιδεολογία χωρίς αντίκρισμα) και τους Οικολόγους που χάνουν το παιχνίδι εξαιτίας των φιλοσκοπιανικών και φιλοτουρκικών θέσεων Τρεμόπουλου

Ουρανιτσα η Οφιουχος είπε...

Στην δημοκρατια των γεροντων,οι νεοι ειναι ο φοβος τους...δυστυχως το νεο αιμα,οπου υπαρχει,κανει μονο την λατζα,με την κρυφη ελπιδα,οτι και αυτοι καποτε θα γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη.....μεχρι τοτε τρωνε το φαι τους,αγαπουν το κελι τους και διαβαζουν τους φιλιπικους του μελλοντος τους...καποιοι αλλοι ειναι ΟΦΑ,Οπου Φυσαει ο Ανεμος,περιμενοντας στην γωνια τον νεο αρχηγο,μηπως παρουν μια θεση στην ερημο Δημοσιου....και μια μειοψηφια,καλη ωρα εσεις συμμοριτες,προσπαθειτε να ενεργοποιησετε τα αφασιακα κεντρα των πολλων,γραφοντας κειμενα σαν το τωρινο,που πολλοι δημοσιογραφισκοι θα το ζηλευαν...ειχε δικαιο ο ποιητης Μιχαλης Κατσαρος που λεει
παρτε νερο μαζι σας
το μελλον εχει πολυ ξηρασια

3hronos είπε...

Μακριά τα χέρια από τον
Παναθηναϊκό.

Χώστε βαθειά τα χέρια σας
και ότι άλλο έχετε…………..
στους πολιτικούς.

tzonakos είπε...

Δεν με εκπλήσσει καθόλου το ύφος του άρθρου αφου επιβεβαιώνονται λόγοι για τους οποίους σας συμπαθώ τόσο ...διαμπλογκικά όσο και προσωπικά. Το προσωπικό το αφήνω απ έξω γιατι εδω θα χαραμιστεί. Ειναι δεδομένη η εκτίμηση.
Πάω στοίχημα οτι θέλατε κι άλλα να γράψετε αλλα είπατε να μην γίνει κατεβατό και μείνει αδιάβαστο απο την τεμπελοπαρέα μας.
Κι όμως εγω πιστεύω οτι διάβασα καθαρά τις απόψεις και συμφωνώ σε αυτά που δεν θα διαφωνήσω όπως θα φανεί σε επόμενες αναρτήσεις μου.
Εννοώ οτι θα συμφωνούσα 99,9% σημερα στις 09/09/09 αν διευκρινίζαμε μερικά σημεία στο άμεσο μέλλον και οχι απαραίτητα, τώρα, εδω.
Η κατάσταση ειναι σε γενικές γραμμές όπως την περιγράφετε και στο βάθος πράσινο αλλα οι πολιτικοί με την ζωή τους ( κι οχι η πολιτική ζωή αφου αυτη αφέθηκε στο ράφι γεροντοκόρη ) φρόντισαν να απαξιώσουν τα πάντα ωστε να φαίνεται στο βάθος μοναχά κάποιο απροσδιόριστης απόχρωσης χρώμα.
Κι αυτο με το ΟΦΑ ειναι μεγάλο πρόβλημα επίσης και ο Σημίτης "τωρα δικαιώνεται" μ έκανε να χαμογελάσω λιγάκι παράξενα.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Funny bunny

Ολι την ίδια απορία έχουμε σαν λαός εκτός από το ποσοστό που τους ψηφίζει, αλλά είναι τραγικά πολύ για το χάλι τους.

Panic,

Καλώς ήρθες.

Αγαπητέ μας Ουρανίτσα,

Χαιρόμαστε πολύ κάθε φορά που σχολιάζεις και δίνεις συγκατάθεση στις αναρτήσεις μας.
Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια, το κατά δύναμιν κάνουμε.

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

3hronos,

Καλώς μας ήρθες ξανά.
Άντε μήπως πρασινίσει και το πρωτάθλημα ε??

Τζονάκο,

Γνωρίζεις πως η εκτίμηση είναι αμοιβαία και διαμπλογκιακά αλλά και προσωπικά.
Περιμένουμε και τις απόψεις σου στο δικό σου μπλογκ.
Φιλιά.

Laplace είπε...

καλησπερα σας

αυτο που ειπε ο δημοσιογραφος για τον Καραμανλη ισχυει
Πριν το ντειμπειτ προπερσι ειχε ραδιοφωνακι κ ακουγε αναμεταδοση ενος αγωνα του ΠΑΟ κ μετα το τελος ρωτουσε να μαθει ποσο πηγαν
Ενας δημοσιογραφος του real fm που του ειχε παρει συνεντευξη(Δεν θυμαμαι ονομα) ειχε πει οτι οταν ειχε παει σπιτι του για την συεντευξη,το δωματιο του ηταν γεματο με σημαιες,αφισες κ κουκλακια του ΠΑΟ και επαιζε στο κρεββατι playstation k του λεει 'καθισε,ποια η αποψη σου για την ομαδα' κ διαφορα τετοια..
τωρα,δεν ξερω αν ειναι τοσο τραγικος η αν το ελεγε ο δημοσιογραφος για διαφημιση ...


ΛΑΟΣ-ΣΥΝ ειναι τα αποριμματοφορα τους ΝΔ και ΠΑΣΟΚ αντιστοιχα..αναθεμα με αυτη την ανεργια,την εγκληματικοτητα,τις κοινωνικοοικονομικες ανισοτητες κ την οικονομικη κριση ενα κομμα να μην εχει προτασεις για αυτα τα ζητηματα κ να ασχολειται με τους λαθρομεταναστες!αυτο ειναι εξωφρενικο!!κ πονταρουν στης χαμηλης ευφυιας συμπολιτες μας..αυτους που νομίζοντας οτι κανοντας επανασταση φευγουν απο το ενα μαντρι κ πανε στο...αλλο μαντρι..

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ειναι οι λαίλαπες της κοινωνικης δικαιοσυνης..Παντα θα ειμαι απεναντι τους..

Το ΚΚΕ ειναι παντα διπλα στον Λαο..Αμετανοητα ηλιθιοι οι αρχηγοι του,κολλημενοι στο να υπερασπιζονται τραγικες καταστασεις του παρελθοντος ΟΜΩΣ οι οπαδοι του συνηθως ειναι καλοι ανθρωποι..ποτε δεν μου την εχει φερει φτωχος οπαδος αυτου του κομματος..

Για τον Αλαβανο κρατηστε πισινες..
Περιμενετε να δειτε ολοκληρο το εργο..Πιστευω πως ποτε δεν θα εφευγε 'ταπεινωμενος'.Κατι παιζει..κ μην μας κανει εκπληξη αν τον δουκμε υπουργο σε καναν χρονο στο ΠΑΣΟΚ

Μονο για τον Γλεζο συμφωνω ο οποιος αναμφισβητητα ειναι ΗΡΩΑΣ απλα λογω λατρειας του για την ελευθερια κ ρομαντισμου του,εμπλεξε σε παραξενα κομματα με παραξενα τυπακια..Αλλα ολοι οι μεγαλοι κανουν λαθη,συγχωρειται..

καλησπερες

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Η ξυλινη γλωσσα των πολιτικων,αποστειρωνει την ελπιδα.Το οραμα θελει οργασμικους πολιτικους,αλλα δυστυχως η λουμπεν αστικη και μικροαστικη ταξη εχει χασει την επαφη με την Φυση και τον Ανθρωπο....και το αποτελεσμα αυτο το οποιο βιωνουμε καθημερινα...η επικρατηση της λαμογιας και της καφριλας...δυστυχως αλλα τον πατο δεν τον εχουμε δει ακομη....Φιλακια απο την Γαλλια και βεβαια δεν θα ελθω για τις καλπες...

Laplace είπε...

συμφωνω απολυτα σκορπινα

εγω εχω πει την λυση: να μπουν στην πολιτικη ατομα χωρις παρωπιδες,χωρις κομματικη προιστορια,χωρις να εχουν ανεβει κοινωνικό - επαγγελματικα ελεω κομματικων 'ακρων' κλπ

βαλε astrocat,βαλε σκουληκι,βαλε τετοια ατομα..

βαλε ατομα με αποψη..

αν στην tv εμφανιζοταν ενας ανθρωπος που δεν εχει γαλουχηθει κατω απο κομματικους πατερουληδες κ μιλουσαν με την γλωσσα της αληθειας για τις αναγκες της κοινωνιας,θα βλεπατε ποσο θα ξανα-ενθουσιαζοταν με την πολιτικη ο κοσμος

δηλαδη τι να μου πει ο αλλος που απο τα 10 του ηταν ενταγμενος σε κομμα?ειναι σε θεση να μας πει κατι?

θα πρεπει να μπουν ατομα μεσα απο την κοινωνια,που εχουν φαει τις σφαλιαρες τους,που δεν εχουν κομπλεξ κ ειναι ετοιμα να προσφερουν κ οχι να φανε..ατομα που ζουν με λιγα κ δεν ζουν για να...πεθανουν σε ενα ακριβο φέρετρο.

ΒΑΝΕΣΣΑ Η ΣΚΟΡΠΙΝΑ είπε...

Η νευρωση του πολιτικου συστηματος ειναι η αιτια που εχουμε ασπονδυλους πολιτικους,γιατι το νευρικο συστημα του ειναι αντανακλαση του δηθεν και της εικονικης πραγματικοτητας της γκλαμουριας...αγνα ατομα υπαρχουν αλλα δυστυχως κανουν στην ζωη του τα πραγματα που τους δονουν,ολη την ημερα και δεν αφηνουν τους αλλους να μπουν στην ευτυχια τους..δυστυχως η πολιτικη ειναι το μοιραμα της μιζεριας για να ζουν τα σκουλικια των ταφων τους,σαν βασιλιαδες...

habilis είπε...

Εχουμαι τους πολιτικούς που μας αξίζουν.

tzonakos είπε...

Laplace δεν έβαλες τόνο, πισίνες ή πισινές για Αλαβάνο ;

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Βανέσσα και Laplace

Χαιρετούμε τη σύμπνοιά σας.

Ηabilis

Καλώς ήρθες.

Τζονάκο,

Είσαι απίστευτος χα,χα,χα,χα,!!!

korinoskilo είπε...

ρε γμτ απορω..... κανεις μας δεν τους θελει ... και ξαναβγηκαν.... πως γινετε αυτο? οι νδ-ιτες δεν μπαινουν στο νετ?:Ρρρρρρ

ελπιζω να παν στον αγιριστο..... περιμενουμε νεα σου για τις προβλεψεις ;)


κιςς

Imbert είπε...

Η γνώμη μου για την κατάσταση που οδεύουμε και είναι οι εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, είναι πως αυτοδυναμία δεν θα υπάρξει, αντίθετα θα δούμε προσπάθειες συνεργασίας απελπιστικού επιπέδου.
Ολα όσα λέτε έχουν την περιγραφή μιας ικανότητας έκφρασης που δύσκολα κανείς μπορεί να κοντράρει, διότι πάνω κάτω είναι η γενική πραγματικότητα.
Την Καλημέρα μου.

zoyzoy είπε...

Εγώ λέω να ψηφίζουμε πρόσωπα και όχι κόμματα υπάρχουν άξιοι πολιτικοί σε όλα. Το πακέτο με χαλάει όχι το άτομο ψηφίζω έτσι και τελειώνω!
Αρκετά χρόνια και με αυτό τον δικομματισμό τι καταλάβαμε αντί να πηγαίνουμε μπροστά πάμε με την όπισθεν κατά διαόλου!!

Καλό μεσημέρι με φιλιά θαλασσινά!

καψοραχη είπε...

συμφωνω με την Ουρανιτσα!!!!

εκεινο μονο που εχω να προσθεσω...ΑΡΝΟΥΜΑΙ να διαλεξω το λιγοτερο κακο...προτιμω το απολυτο αναρχικο ΤΙΠΟΤΑ!

John Bardopoulos είπε...

Α και αργησα. και αιτια ειναι η δουλεια, ... παιδια με καλυπτετε απολυτα, βεβαια εγω, θα ηθελα να δοσω γραμμη για ψηφο, αλλα να μην το κανουμε προεκλογικ, να το αφησουμε για τον Ιανουαριο.

Mousikoulis είπε...

Όμορφο! Δίκαιο! Αντικειμενικό! Περιεκτικό και ουσιώδες! Με βρίσκετε απολύτως σύμφωνο την Καλησπέρα μου!

Εύα είπε...

εγω εχω παλι μια απορια...τι σκατα θελει ο κωστακης και βγαινει στους φιλους που μου συστηνει το fb?οχι,πειτε μου,του ειπε κανεις οτι θελω τετοιους φιλους;αντε μην το ριξω...στον πασχαλη τερζη!

Phivos Nicolaides είπε...

Η εξαίρεση ίσως, είναι για να επιβεβαιώνει τον κανόνα... Έχω προσθέσει το αξιόλογο ιστολόγιο σας στη "Λίστα των Μπλοκς" μου!

Άνεμος είπε...

Τα μικρά κόμματα είναι τα απορριμματορόρα των μεγάλων και τα μεγάλα κόμματα, τα απορριμματοφόρα της πλάνης των γονέων των Ελλήνων ψηφοφόρων. Η ψήφος όλων, το άλοθι της ολιγαρχίας τους. Δηλαδή πόσα χρόνια ακόμη πρέπει να διαλύει την Ελλάδα παρεΐτσα η Νέα Πασοκοδημοκρατία με πατεριτσάκια τους και καλά φίλους των κατατρεγμένων ώστε να καταλάβουν έστω και οι μπλόγκερ, οι οποίοι ανήκουν στο μεγαλύτερο ποσοστό τους σε ανθρώπους υψηλότερης του μέσου όρου παιδείας ότι το πρόβλημα δε βρίσκεται στο ποιος κυβερνά; Κεντροαριστεροδεξιοαναρχοφασιστοκομμουνιστάκια θα με κυβερνούν πάλι. Δεν υπάρχει ελπίδα τελικά.
Όποιος ψηφίσει κόμμα εξουσίας θα είναι συνένοχος των όσων συμβούν.

tzonakos είπε...

Οι υπόλοιποι δηλαδη δεν θα ειναι συνένοχοι ;
Θα ειναι αθώοι ... "εγω δεν φταίω, δεν τους ψήφισα" ...

Άνεμος είπε...

Όχι. Απλώς δε θα είναι συνέννοχοι. Από κει και μετά, αν αδρανούν γενικώς και δεν κάνουν τίποτε να αλλάξουν τα καθιερωμένα, τότε θα είναι το ίδιο συνέννοχοι, είτε ψήφισαν είτε όχι. Αν προσπάθησαν και ποτέ δεν ψήφισαν τότε και μόνο τότε θα είναι αθώοι. Δεν είναι τυχαίο πως προσπαθούν να μας περάσουν ως αδιαφορία την αντίθεση με τα υπαρκτά κόμματα. Από Πρωθυπουργό μέχρι Άδωνη, όλοι τα ίδια λένε. Και πες μου. Είσαι αδιάφορος; Είμαι; Δε συζητάμε πολιτικά, δε φανταζόμαστε δε διαφωνούμε πολιτικά; Αδιάφορος μόνο ως προς τη στήριξη στην υπαρκτοί ολιγαρχία λοιπόν θεωρώ ότι είμαι.
Και βέβαια δεν πρόκειται ποτέ να θεωρήσω σωστό το "λιγότερο σ***ά". Κάτι σα "σ***ά με φράουλες". Ευχαριστώ. Προτιμώ να πεθάνω στην πείνα φωνάζοντας πως υπάρχουν και σ***ά στο πιάτο, παρά τρώγοντας φράουλες πασαλειμμένες με αυτά. Και όσο για τις διαφορές των δύο μεγάλων, εδώ έιναι...

http://www.youtube.com/watch?v=eBJOOa0mv_A&eurl=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fhome.php%3Fref%3Dhome&feature=player_embedded

Καμία διαφορά. Καλημέρα

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Αγαπητοί,

Ευχαριστούμε που συμμετέχετε σε αυτή την ανάρτηση, όλοι πάνω - κάτω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμφωνούμε.
Ας περιμένουμε για τις εξελίξεις, οι θα οποίες είναι με μαθηματική ακρίβεια εντυπωσιακές από τα ψηφοδέλτια, μέχρι την ανακοίνωση των προγραμμάτων.
Αστρολογικά τουλάχιστον, είναι εκπληκτικό το τι συμβαίνει.

εργδημεργ είπε...

*** Το ΛΑ.Ο.Σ κάνει τη δουλειά του σαν νέας τεχνολογίας αποριματοφόρο ***

Κορυφαίο!!! :-) :-) :-)

Αστρο - Συμμορίτες είπε...

Εργδημεργ!

Κι εγώ με αυτό ενθουσιάστηκα όταν το έγραφα.
Καλημέρα.

marianaonice είπε...

Το σχόλιο του @Laplace και η άποψή του για κάθε κόμμα ξεχωριστά, είναι απίστευτο!!
Τα λέει όλα κατά τη γνώμη μου, με το όνομά τους και έχει πιάσει ακριβώς την αλήθεια και το ψέμμα κάθε κόμματος!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί του!!