Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Πλανητικό σκηνικό – Ιούλιος 2009


Μπήκαμε στον πιο καυτό καλοκαιρινό μήνα και από πραγματικής αλλά και από αστρολογικής πλευράς.

Στην κάψα του μήνα εκτός από την πανσέληνο στις 7/7 έχουμε παράλληλα και την έκλειψη Σελήνης.
Η επιρροή της έκλειψης έχει ήδη αρχίσει από τις 23/6 και θα διαρκέσει έως την επόμενη έκλειψη Ηλίου που ακολουθεί, στις 22/7.

Οι εκλείψεις λοιπόν είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ιουλίου για τις οποίες θα αναφερθούμε εκτενέστερα μαζί με την πανσέληνο.
Ο Ερμής από τις 4/7 μπαίνει στον Καρκίνο έως τις 17/7. Στις 18/7 εισέρχεται στον Λέοντα.

Η Αφροδίτη στις 5/7 μπαίνει στους Διδύμους, ενώ ο Αρης έως τις 11/7 θα κινείται στον Ταύρο και από τις 12/7 θα τρέχει πίσω από την Αφροδίτη στους Διδύμους χωρίς να προλάβει να την φλερτάρει.
Αφροδίτη και Αρης όμως θα δώσουν μια ξέφρενη διάθεση γενικά, και ειδικότερα σε Διδύμους, Τοξότες, Ζυγούς, Κριούς, Υδροχόους και Λέοντες.
Από 25 έως 28/7 θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Δία και τον Ποσειδώνα δηλαδή, «μοιράζονται στρώματα θαλάσσσης για περισσότερη απόλαυση» προσοχή όμως, μην βρεθούν ξαφνικά χωρίς μαγιό.

Ο Δίας σε ανάδρομη πορεία από σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου στο 3ο δεκαήμερο εξακολουθεί να συνοδεύεται από τον Ποσειδώνα, κάνοντας πιο ροζ τα γυαλιά των Υδροχόων, Λεόντων, Σκορπιών και Ταύρων.

Ο Κρόνος προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου, δυσκολεύοντας την καθημερινότητα του άξονα Παρθένου – Ιχθύων του 2ου δεκαήμερου, ενώ ο Ουρανός παραμένει στο 3ο δεκαήμερο των Ιχθύων, με το ριζωμένο Πλούτωνα στην 1η μοίρα του Αιγόκερου.

Τον Ιούλιο η προστασία θα αποδειχθεί πολύτιμη, όχι μόνο σε μορφή αντιηλιακού, αλλά γενικότερα, αν και οι όψεις και τα φαινόμενα που δημιουργούνται, με λίγη ευελιξία αντιμετωπίζονται σαν σανίδες του σερφ που γλιστρούν στο νερό.

8 σχόλια:

korinoskilo είπε...

δεν ξερω πως το βλεπετε εσεις ... αλλα πολλα παιζοντε αυτο το καλοκαιρι !!

φιλια

καψοραχη είπε...

Γιωταααααααααααα!!!!
ελα,παρε τα ροζ γυαλια και παμε για κυνηγι!


φιλακια αστροπαιδα!το καλοκαιρι αυτο διαφερει απο ολα τα αλλα οπως και ο χειμωνας που περασε...ωρες-ωρες νομιζω οτι ολα γυρω μου ειναι σαν ζελε γλυστερα και ευκαμπτα και αλλες φορες απλωνω το χερι και ακουμπω μπετον,παντου!
κατι που δεν ξερω αν πρεπει να το φοβηθουμε και να το πολεμησουμε η να το περιμενουμε και να το μελετησουμε ψυχραιμα ερχεται!
μακαρι να ειναι για καλο!

Laplace είπε...

καλημερα κ καλο μηνα
ολα καλα θα πανε!!!
δεν μασαμε πουθενα...

Marouli είπε...

Καλησπερα σας!!

Τι γινεται τελικα? Δεν καταλαβα.. Εμεις οι ζυγοι θα εχουμε ασπρες μερες με ολα αυτα ή να κατεβασω απο τωρα την πλερεζα? χαχαχα!

zoyzoy είπε...

Εγώ τώρα να χαρώ ή να μελαγχολήσω σαν Ταύρος??Στους πλανήτες θα κωλώσουμε εδώ δεν χαμπαριάζουμε με τα λαμόγια που μας κυβερνούν!

Γιωτα είπε...

Καψοραχηηηηηηηηηηη! πανε τα ροζ γυαλια,πριν λιγο καποιος μου τα εριξε κατω και μετα περασε απο πανω με τη μηχανη του και τα εκανε κομματακια.Δεν πειραζει,καλυτερα χωρις ροζ γυαλια.Βλεπουμε την αληθεια ως εχει. Απορια, λες να παρω ροζ φακους επαφης;

magika de spell είπε...

Εγώ σα Δίδυμοι με ωροσκόπο Τοξότη δεν κρατιέμαι πάντως!!!! Ας λένε ότι θέλει και λίγο τακτ το πράγμα, με το συνδυασμό που έχω στο χάρτη μου εγώ .... άντε γειά! Έχει 6-7 χρόνια να κουνηθεί ο χρόνος και νομίζω ότι τώρα είναι ο τροχός στη μεγάλη του στροφή και με έχει πιάσει ..... ίλιγγος ...!!!

Μακάρι καψοράχη !! Από το στόμα σου και στο Σύμπαν να φτάσει!! Αλλαγές και κίνηση να υπάρχει και δε με νοιάζει να ξέρω τι, θα το αντιμετωπίσω ότι φανεί αρκεί να υπάρχει κίνηση και αλλαγές.

Η στασιμότητα μπορεί να με στείλει ψυχιατρείο άνετα

ΑΝΤΙΓΟΝΑΚΙ είπε...

Οφουυυυυυυυυ εμεις τα αιγοκερακια εχουμε βαλτωσει με τον πλουτωνα.....
Ποτε θα μας αφησει να χαρουμε λιγο?????